Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    அங்கு³த்தரனிகாய • Aṅguttaranikāya

    ஏககனிபாதபாளி • Ekakanipātapāḷi

    1. ரூபாதி³வக்³கோ³ • 1. Rūpādivaggo

    2. நீவரணப்பஹானவக்³கோ³ • 2. Nīvaraṇappahānavaggo

    3. அகம்மனியவக்³கோ³ • 3. Akammaniyavaggo

    4. அத³ந்தவக்³கோ³ • 4. Adantavaggo

    5. பணிஹிதஅச்ச²வக்³கோ³ • 5. Paṇihitaacchavaggo

    6. அச்ச²ராஸங்கா⁴தவக்³கோ³ • 6. Accharāsaṅghātavaggo

    7. வீரியாரம்பா⁴தி³வக்³கோ³ • 7. Vīriyārambhādivaggo

    8. கல்யாணமித்தாதி³வக்³கோ³ • 8. Kalyāṇamittādivaggo

    9. பமாதா³தி³வக்³கோ³ • 9. Pamādādivaggo

    10. து³தியபமாதா³தி³வக்³கோ³ • 10. Dutiyapamādādivaggo

    11. அத⁴ம்மவக்³கோ³ • 11. Adhammavaggo

    12. அனாபத்திவக்³கோ³ • 12. Anāpattivaggo

    13. ஏகபுக்³க³லவக்³கோ³ • 13. Ekapuggalavaggo

    14. ஏதத³க்³க³வக்³கோ³ • 14. Etadaggavaggo

    15. அட்டா²னபாளி • 15. Aṭṭhānapāḷi

    16. ஏகத⁴ம்மபாளி • 16. Ekadhammapāḷi

    17. பஸாத³கரத⁴ம்மவக்³கோ³ • 17. Pasādakaradhammavaggo

    18. அபரஅச்ச²ராஸங்கா⁴தவக்³கோ³ • 18. Aparaaccharāsaṅghātavaggo

    19. காயக³தாஸதிவக்³கோ³ • 19. Kāyagatāsativaggo

    20. அமதவக்³கோ³ • 20. Amatavaggo

    து³கனிபாதபாளி • Dukanipātapāḷi

    1. பட²மபண்ணாஸகங் • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    1. கம்மகரணவக்³கோ³ • 1. Kammakaraṇavaggo

    1. வஜ்ஜஸுத்தங் • 1. Vajjasuttaṃ

    2. பதா⁴னஸுத்தங் • 2. Padhānasuttaṃ

    3. தபனீயஸுத்தங் • 3. Tapanīyasuttaṃ

    4. அதபனீயஸுத்தங் • 4. Atapanīyasuttaṃ

    5. உபஞ்ஞாதஸுத்தங் • 5. Upaññātasuttaṃ

    6. ஸங்யோஜனஸுத்தங் • 6. Saṃyojanasuttaṃ

    7. கண்ஹஸுத்தங் • 7. Kaṇhasuttaṃ

    8. ஸுக்கஸுத்தங் • 8. Sukkasuttaṃ

    9. சரியஸுத்தங் • 9. Cariyasuttaṃ

    10. வஸ்ஸூபனாயிகஸுத்தங் • 10. Vassūpanāyikasuttaṃ

    2. அதி⁴கரணவக்³கோ³ • 2. Adhikaraṇavaggo

    3. பா³லவக்³கோ³ • 3. Bālavaggo

    4. ஸமசித்தவக்³கோ³ • 4. Samacittavaggo

    5. பரிஸவக்³கோ³ • 5. Parisavaggo

    2. து³தியபண்ணாஸகங் • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (6) 1. புக்³க³லவக்³கோ³ • (6) 1. Puggalavaggo

    (7) 2. ஸுக²வக்³கோ³ • (7) 2. Sukhavaggo

    (8) 3. ஸனிமித்தவக்³கோ³ • (8) 3. Sanimittavaggo

    (9) 4. த⁴ம்மவக்³கோ³ • (9) 4. Dhammavaggo

    (10) 5. பா³லவக்³கோ³ • (10) 5. Bālavaggo

    3. ததியபண்ணாஸகங் • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (11) 1. ஆஸாது³ப்பஜஹவக்³கோ³ • (11) 1. Āsāduppajahavaggo

    (12) 2. ஆயாசனவக்³கோ³ • (12) 2. Āyācanavaggo

    (13) 3. தா³னவக்³கோ³ • (13) 3. Dānavaggo

    (14) 4. ஸந்தா²ரவக்³கோ³ • (14) 4. Santhāravaggo

    (15) 5. ஸமாபத்திவக்³கோ³ • (15) 5. Samāpattivaggo

    1. கோத⁴பெய்யாலங் • 1. Kodhapeyyālaṃ

    2. அகுஸலபெய்யாலங் • 2. Akusalapeyyālaṃ

    3. வினயபெய்யாலங் • 3. Vinayapeyyālaṃ

    4. ராக³பெய்யாலங் • 4. Rāgapeyyālaṃ

    திகனிபாதபாளி • Tikanipātapāḷi

    1. பட²மபண்ணாஸகங் • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    1. பா³லவக்³கோ³ • 1. Bālavaggo

    1. ப⁴யஸுத்தங் • 1. Bhayasuttaṃ

    2. லக்க²ணஸுத்தங் • 2. Lakkhaṇasuttaṃ

    3. சிந்தீஸுத்தங் • 3. Cintīsuttaṃ

    4. அச்சயஸுத்தங் • 4. Accayasuttaṃ

    5. அயோனிஸோஸுத்தங் • 5. Ayonisosuttaṃ

    6. அகுஸலஸுத்தங் • 6. Akusalasuttaṃ

    7. ஸாவஜ்ஜஸுத்தங் • 7. Sāvajjasuttaṃ

    8. ஸப்³யாப³ஜ்ஜ²ஸுத்தங் • 8. Sabyābajjhasuttaṃ

    9. க²தஸுத்தங் • 9. Khatasuttaṃ

    10. மலஸுத்தங் • 10. Malasuttaṃ

    2. ரத²காரவக்³கோ³ • 2. Rathakāravaggo

    1. ஞாதஸுத்தங் • 1. Ñātasuttaṃ

    2. ஸாரணீயஸுத்தங் • 2. Sāraṇīyasuttaṃ

    3. ஆஸங்ஸஸுத்தங் • 3. Āsaṃsasuttaṃ

    4. சக்கவத்திஸுத்தங் • 4. Cakkavattisuttaṃ

    5. ஸசேதனஸுத்தங் • 5. Sacetanasuttaṃ

    6. அபண்ணகஸுத்தங் • 6. Apaṇṇakasuttaṃ

    7. அத்தப்³யாபா³த⁴ஸுத்தங் • 7. Attabyābādhasuttaṃ

    8. தே³வலோகஸுத்தங் • 8. Devalokasuttaṃ

    9. பட²மபாபணிகஸுத்தங் • 9. Paṭhamapāpaṇikasuttaṃ

    10. து³தியபாபணிகஸுத்தங் • 10. Dutiyapāpaṇikasuttaṃ

    3. புக்³க³லவக்³கோ³ • 3. Puggalavaggo

    1. ஸமித்³த⁴ஸுத்தங் • 1. Samiddhasuttaṃ

    2. கி³லானஸுத்தங் • 2. Gilānasuttaṃ

    3. ஸங்கா²ரஸுத்தங் • 3. Saṅkhārasuttaṃ

    4. ப³ஹுகாரஸுத்தங் • 4. Bahukārasuttaṃ

    5. வஜிரூபமஸுத்தங் • 5. Vajirūpamasuttaṃ

    6. ஸேவிதப்³ப³ஸுத்தங் • 6. Sevitabbasuttaṃ

    7. ஜிகு³ச்சி²தப்³ப³ஸுத்தங் • 7. Jigucchitabbasuttaṃ

    8. கூ³த²பா⁴ணீஸுத்தங் • 8. Gūthabhāṇīsuttaṃ

    9. அந்த⁴ஸுத்தங் • 9. Andhasuttaṃ

    10. அவகுஜ்ஜஸுத்தங் • 10. Avakujjasuttaṃ

    4. தே³வதூ³தவக்³கோ³ • 4. Devadūtavaggo

    1.ஸப்³ரஹ்மகஸுத்தங் • 1. Sabrahmakasuttaṃ

    2. ஆனந்த³ஸுத்தங் • 2. Ānandasuttaṃ

    3. ஸாரிபுத்தஸுத்தங் • 3. Sāriputtasuttaṃ

    4. நிதா³னஸுத்தங் • 4. Nidānasuttaṃ

    5. ஹத்த²கஸுத்தங் • 5. Hatthakasuttaṃ

    6. தே³வதூ³தஸுத்தங் • 6. Devadūtasuttaṃ

    7. சதுமஹாராஜஸுத்தங் • 7. Catumahārājasuttaṃ

    8. து³தியசதுமஹாராஜஸுத்தங் • 8. Dutiyacatumahārājasuttaṃ

    9. ஸுகு²மாலஸுத்தங் • 9. Sukhumālasuttaṃ

    10. ஆதி⁴பதெய்யஸுத்தங் • 10. Ādhipateyyasuttaṃ

    5. சூளவக்³கோ³ • 5. Cūḷavaggo

    1. ஸம்முகீ²பா⁴வஸுத்தங் • 1. Sammukhībhāvasuttaṃ

    2. திடா²னஸுத்தங் • 2. Tiṭhānasuttaṃ

    3. அத்த²வஸஸுத்தங் • 3. Atthavasasuttaṃ

    4. கதா²பவத்திஸுத்தங் • 4. Kathāpavattisuttaṃ

    5. பண்டி³தஸுத்தங் • 5. Paṇḍitasuttaṃ

    6. ஸீலவந்தஸுத்தங் • 6. Sīlavantasuttaṃ

    7. ஸங்க²தலக்க²ணஸுத்தங் • 7. Saṅkhatalakkhaṇasuttaṃ

    8. அஸங்க²தலக்க²ணஸுத்தங் • 8. Asaṅkhatalakkhaṇasuttaṃ

    9. பப்³ப³தராஜஸுத்தங் • 9. Pabbatarājasuttaṃ

    10. ஆதப்பகரணீயஸுத்தங் • 10. Ātappakaraṇīyasuttaṃ

    11. மஹாசோரஸுத்தங் • 11. Mahācorasuttaṃ

    2. து³தியபண்ணாஸகங் • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (6) 1. ப்³ராஹ்மணவக்³கோ³ • (6) 1. Brāhmaṇavaggo

    1. பட²மத்³வெப்³ராஹ்மணஸுத்தங் • 1. Paṭhamadvebrāhmaṇasuttaṃ

    2. து³தியத்³வெப்³ராஹ்மணஸுத்தங் • 2. Dutiyadvebrāhmaṇasuttaṃ

    3. அஞ்ஞதரப்³ராஹ்மணஸுத்தங் • 3. Aññatarabrāhmaṇasuttaṃ

    4. பரிப்³பா³ஜகஸுத்தங் • 4. Paribbājakasuttaṃ

    5. நிப்³பு³தஸுத்தங் • 5. Nibbutasuttaṃ

    6. பலோகஸுத்தங் • 6. Palokasuttaṃ

    7. வச்ச²கொ³த்தஸுத்தங் • 7. Vacchagottasuttaṃ

    8. திகண்ணஸுத்தங் • 8. Tikaṇṇasuttaṃ

    9. ஜாணுஸ்ஸோணிஸுத்தங் • 9. Jāṇussoṇisuttaṃ

    10. ஸங்கா³ரவஸுத்தங் • 10. Saṅgāravasuttaṃ

    (7) 2. மஹாவக்³கோ³ • (7) 2. Mahāvaggo

    1. தித்தா²யதனாதி³ஸுத்தங் • 1. Titthāyatanādisuttaṃ

    2. ப⁴யஸுத்தங் • 2. Bhayasuttaṃ

    3. வேனாக³புரஸுத்தங் • 3. Venāgapurasuttaṃ

    4. ஸரப⁴ஸுத்தங் • 4. Sarabhasuttaṃ

    5. கேஸமுத்திஸுத்தங் • 5. Kesamuttisuttaṃ

    6. ஸாள்ஹஸுத்தங் • 6. Sāḷhasuttaṃ

    7. கதா²வத்து²ஸுத்தங் • 7. Kathāvatthusuttaṃ

    8. அஞ்ஞதித்தி²யஸுத்தங் • 8. Aññatitthiyasuttaṃ

    9. அகுஸலமூலஸுத்தங் • 9. Akusalamūlasuttaṃ

    10. உபோஸத²ஸுத்தங் • 10. Uposathasuttaṃ

    (8) 3. ஆனந்த³வக்³கோ³ • (8) 3. Ānandavaggo

    1. ச²ன்னஸுத்தங் • 1. Channasuttaṃ

    2. ஆஜீவகஸுத்தங் • 2. Ājīvakasuttaṃ

    3. மஹானாமஸக்கஸுத்தங் • 3. Mahānāmasakkasuttaṃ

    4. நிக³ண்ட²ஸுத்தங் • 4. Nigaṇṭhasuttaṃ

    5. நிவேஸகஸுத்தங் • 5. Nivesakasuttaṃ

    6. பட²மப⁴வஸுத்தங் • 6. Paṭhamabhavasuttaṃ

    7. து³தியப⁴வஸுத்தங் • 7. Dutiyabhavasuttaṃ

    8. ஸீலப்³ப³தஸுத்தங் • 8. Sīlabbatasuttaṃ

    9. க³ந்த⁴ஜாதஸுத்தங் • 9. Gandhajātasuttaṃ

    10. சூளனிகாஸுத்தங் • 10. Cūḷanikāsuttaṃ

    (9) 4. ஸமணவக்³கோ³ • (9) 4. Samaṇavaggo

    1. ஸமணஸுத்தங் • 1. Samaṇasuttaṃ

    2. க³த்³ரப⁴ஸுத்தங் • 2. Gadrabhasuttaṃ

    3. கெ²த்தஸுத்தங் • 3. Khettasuttaṃ

    4. வஜ்ஜிபுத்தஸுத்தங் • 4. Vajjiputtasuttaṃ

    5. ஸெக்க²ஸுத்தங் • 5. Sekkhasuttaṃ

    6. பட²மஸிக்கா²ஸுத்தங் • 6. Paṭhamasikkhāsuttaṃ

    7. து³தியஸிக்கா²ஸுத்தங் • 7. Dutiyasikkhāsuttaṃ

    8. ததியஸிக்கா²ஸுத்தங் • 8. Tatiyasikkhāsuttaṃ

    9. பட²மஸிக்க²த்தயஸுத்தங் • 9. Paṭhamasikkhattayasuttaṃ

    10. து³தியஸிக்க²த்தயஸுத்தங் • 10. Dutiyasikkhattayasuttaṃ

    11. ஸங்கவாஸுத்தங் • 11. Saṅkavāsuttaṃ

    (10) 5. லோணகபல்லவக்³கோ³ • (10) 5. Loṇakapallavaggo

    1. அச்சாயிகஸுத்தங் • 1. Accāyikasuttaṃ

    2. பவிவேகஸுத்தங் • 2. Pavivekasuttaṃ

    3. ஸரத³ஸுத்தங் • 3. Saradasuttaṃ

    4. பரிஸாஸுத்தங் • 4. Parisāsuttaṃ

    5. பட²மஆஜானீயஸுத்தங் • 5. Paṭhamaājānīyasuttaṃ

    6. து³தியஆஜானீயஸுத்தங் • 6. Dutiyaājānīyasuttaṃ

    7. ததியஆஜானீயஸுத்தங் • 7. Tatiyaājānīyasuttaṃ

    8. பொத்த²கஸுத்தங் • 8. Potthakasuttaṃ

    9. லோணகபல்லஸுத்தங் • 9. Loṇakapallasuttaṃ

    10. பங்ஸுதோ⁴வகஸுத்தங் • 10. Paṃsudhovakasuttaṃ

    11. நிமித்தஸுத்தங் • 11. Nimittasuttaṃ

    3. ததியபண்ணாஸகங் • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (11) 1. ஸம்போ³த⁴வக்³கோ³ • (11) 1. Sambodhavaggo

    1. புப்³பே³வஸம்போ³த⁴ஸுத்தங் • 1. Pubbevasambodhasuttaṃ

    2. பட²மஅஸ்ஸாத³ஸுத்தங் • 2. Paṭhamaassādasuttaṃ

    3. து³தியஅஸ்ஸாத³ஸுத்தங் • 3. Dutiyaassādasuttaṃ

    4. ஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தங் • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    5. ருண்ணஸுத்தங் • 5. Ruṇṇasuttaṃ

    6. அதித்திஸுத்தங் • 6. Atittisuttaṃ

    7. அரக்கி²தஸுத்தங் • 7. Arakkhitasuttaṃ

    8. ப்³யாபன்னஸுத்தங் • 8. Byāpannasuttaṃ

    9. பட²மனிதா³னஸுத்தங் • 9. Paṭhamanidānasuttaṃ

    10. து³தியனிதா³னஸுத்தங் • 10. Dutiyanidānasuttaṃ

    (12) 2. ஆபாயிகவக்³கோ³ • (12) 2. Āpāyikavaggo

    1. ஆபாயிகஸுத்தங் • 1. Āpāyikasuttaṃ

    2. து³ல்லப⁴ஸுத்தங் • 2. Dullabhasuttaṃ

    3. அப்பமெய்யஸுத்தங் • 3. Appameyyasuttaṃ

    4. ஆனேஞ்ஜஸுத்தங் • 4. Āneñjasuttaṃ

    5. விபத்திஸம்பதா³ஸுத்தங் • 5. Vipattisampadāsuttaṃ

    6. அபண்ணகஸுத்தங் • 6. Apaṇṇakasuttaṃ

    7. கம்மந்தஸுத்தங் • 7. Kammantasuttaṃ

    8. பட²மஸோசெய்யஸுத்தங் • 8. Paṭhamasoceyyasuttaṃ

    9. து³தியஸோசெய்யஸுத்தங் • 9. Dutiyasoceyyasuttaṃ

    10. மோனெய்யஸுத்தங் • 10. Moneyyasuttaṃ

    (13) 3. குஸினாரவக்³கோ³ • (13) 3. Kusināravaggo

    1. குஸினாரஸுத்தங் • 1. Kusinārasuttaṃ

    2. ப⁴ண்ட³னஸுத்தங் • 2. Bhaṇḍanasuttaṃ

    3. கோ³தமகசேதியஸுத்தங் • 3. Gotamakacetiyasuttaṃ

    4. ப⁴ரண்டு³காலாமஸுத்தங் • 4. Bharaṇḍukālāmasuttaṃ

    5. ஹத்த²கஸுத்தங் • 5. Hatthakasuttaṃ

    6. கடுவியஸுத்தங் • 6. Kaṭuviyasuttaṃ

    7. பட²மஅனுருத்³த⁴ஸுத்தங் • 7. Paṭhamaanuruddhasuttaṃ

    8. து³தியஅனுருத்³த⁴ஸுத்தங் • 8. Dutiyaanuruddhasuttaṃ

    9. படிச்ச²ன்னஸுத்தங் • 9. Paṭicchannasuttaṃ

    10. லேக²ஸுத்தங் • 10. Lekhasuttaṃ

    (14) 4. யோதா⁴ஜீவவக்³கோ³ • (14) 4. Yodhājīvavaggo

    1. யோதா⁴ஜீவஸுத்தங் • 1. Yodhājīvasuttaṃ

    2. பரிஸாஸுத்தங் • 2. Parisāsuttaṃ

    3. மித்தஸுத்தங் • 3. Mittasuttaṃ

    4. உப்பாதா³ஸுத்தங் • 4. Uppādāsuttaṃ

    5. கேஸகம்ப³லஸுத்தங் • 5. Kesakambalasuttaṃ

    6. ஸம்பதா³ஸுத்தங் • 6. Sampadāsuttaṃ

    7. வுத்³தி⁴ஸுத்தங் • 7. Vuddhisuttaṃ

    8. அஸ்ஸக²ளுங்கஸுத்தங் • 8. Assakhaḷuṅkasuttaṃ

    9. அஸ்ஸபரஸ்ஸஸுத்தங் • 9. Assaparassasuttaṃ

    10. அஸ்ஸாஜானீயஸுத்தங் • 10. Assājānīyasuttaṃ

    11. பட²மமோரனிவாபஸுத்தங் • 11. Paṭhamamoranivāpasuttaṃ

    12. து³தியமோரனிவாபஸுத்தங் • 12. Dutiyamoranivāpasuttaṃ

    13. ததியமோரனிவாபஸுத்தங் • 13. Tatiyamoranivāpasuttaṃ

    (15) 5. மங்க³லவக்³கோ³ • (15) 5. Maṅgalavaggo

    1. அகுஸலஸுத்தங் • 1. Akusalasuttaṃ

    2. ஸாவஜ்ஜஸுத்தங் • 2. Sāvajjasuttaṃ

    3. விஸமஸுத்தங் • 3. Visamasuttaṃ

    4. அஸுசிஸுத்தங் • 4. Asucisuttaṃ

    5. பட²மக²தஸுத்தங் • 5. Paṭhamakhatasuttaṃ

    6. து³தியக²தஸுத்தங் • 6. Dutiyakhatasuttaṃ

    7. ததியக²தஸுத்தங் • 7. Tatiyakhatasuttaṃ

    8. சதுத்த²க²தஸுத்தங் • 8. Catutthakhatasuttaṃ

    9. வந்த³னாஸுத்தங் • 9. Vandanāsuttaṃ

    10. புப்³ப³ண்ஹஸுத்தங் • 10. Pubbaṇhasuttaṃ

    (16) 6. அசேலகவக்³கோ³ • (16) 6. Acelakavaggo

    (17) 7. கம்மபத²பெய்யாலங் • (17) 7. Kammapathapeyyālaṃ

    (18) 8. ராக³பெய்யாலங் • (18) 8. Rāgapeyyālaṃ

    சதுக்கனிபாதபாளி • Catukkanipātapāḷi

    1. பட²மபண்ணாஸகங் • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    1. ப⁴ண்ட³கா³மவக்³கோ³ • 1. Bhaṇḍagāmavaggo

    1. அனுபு³த்³த⁴ஸுத்தங் • 1. Anubuddhasuttaṃ

    2. பபதிதஸுத்தங் • 2. Papatitasuttaṃ

    3. பட²மக²தஸுத்தங் • 3. Paṭhamakhatasuttaṃ

    4. து³தியக²தஸுத்தங் • 4. Dutiyakhatasuttaṃ

    5. அனுஸோதஸுத்தங் • 5. Anusotasuttaṃ

    6. அப்பஸ்ஸுதஸுத்தங் • 6. Appassutasuttaṃ

    7. ஸோப⁴னஸுத்தங் • 7. Sobhanasuttaṃ

    8. வேஸாரஜ்ஜஸுத்தங் • 8. Vesārajjasuttaṃ

    9. தண்ஹுப்பாத³ஸுத்தங் • 9. Taṇhuppādasuttaṃ

    10. யோக³ஸுத்தங் • 10. Yogasuttaṃ

    2. சரவக்³கோ³ • 2. Caravaggo

    1. சரஸுத்தங் • 1. Carasuttaṃ

    2. ஸீலஸுத்தங் • 2. Sīlasuttaṃ

    3. பதா⁴னஸுத்தங் • 3. Padhānasuttaṃ

    4. ஸங்வரஸுத்தங் • 4. Saṃvarasuttaṃ

    5. பஞ்ஞத்திஸுத்தங் • 5. Paññattisuttaṃ

    6. ஸோகு²ம்மஸுத்தங் • 6. Sokhummasuttaṃ

    7. பட²மஅக³திஸுத்தங் • 7. Paṭhamaagatisuttaṃ

    8. து³தியஅக³திஸுத்தங் • 8. Dutiyaagatisuttaṃ

    9. ததியஅக³திஸுத்தங் • 9. Tatiyaagatisuttaṃ

    10. ப⁴த்துத்³தே³ஸகஸுத்தங் • 10. Bhattuddesakasuttaṃ

    3. உருவேலவக்³கோ³ • 3. Uruvelavaggo

    1. பட²மஉருவேலஸுத்தங் • 1. Paṭhamauruvelasuttaṃ

    2. து³தியஉருவேலஸுத்தங் • 2. Dutiyauruvelasuttaṃ

    3. லோகஸுத்தங் • 3. Lokasuttaṃ

    4. காளகாராமஸுத்தங் • 4. Kāḷakārāmasuttaṃ

    5. ப்³ரஹ்மசரியஸுத்தங் • 5. Brahmacariyasuttaṃ

    6. குஹஸுத்தங் • 6. Kuhasuttaṃ

    7. ஸந்துட்டி²ஸுத்தங் • 7. Santuṭṭhisuttaṃ

    8. அரியவங்ஸஸுத்தங் • 8. Ariyavaṃsasuttaṃ

    9. த⁴ம்மபத³ஸுத்தங் • 9. Dhammapadasuttaṃ

    10. பரிப்³பா³ஜகஸுத்தங் • 10. Paribbājakasuttaṃ

    4. சக்கவக்³கோ³ • 4. Cakkavaggo

    1. சக்கஸுத்தங் • 1. Cakkasuttaṃ

    2. ஸங்க³ஹஸுத்தங் • 2. Saṅgahasuttaṃ

    3. ஸீஹஸுத்தங் • 3. Sīhasuttaṃ

    4. அக்³க³ப்பஸாத³ஸுத்தங் • 4. Aggappasādasuttaṃ

    5. வஸ்ஸகாரஸுத்தங் • 5. Vassakārasuttaṃ

    6. தோ³ணஸுத்தங் • 6. Doṇasuttaṃ

    7. அபரிஹானியஸுத்தங் • 7. Aparihāniyasuttaṃ

    8. பதிலீனஸுத்தங் • 8. Patilīnasuttaṃ

    9. உஜ்ஜயஸுத்தங் • 9. Ujjayasuttaṃ

    10. உதா³யீஸுத்தங் • 10. Udāyīsuttaṃ

    5. ரோஹிதஸ்ஸவக்³கோ³ • 5. Rohitassavaggo

    1. ஸமாதி⁴பா⁴வனாஸுத்தங் • 1. Samādhibhāvanāsuttaṃ

    2. பஞ்ஹப்³யாகரணஸுத்தங் • 2. Pañhabyākaraṇasuttaṃ

    3. பட²மகோத⁴க³ருஸுத்தங் • 3. Paṭhamakodhagarusuttaṃ

    4. து³தியகோத⁴க³ருஸுத்தங் • 4. Dutiyakodhagarusuttaṃ

    5. ரோஹிதஸ்ஸஸுத்தங் • 5. Rohitassasuttaṃ

    6. து³தியரோஹிதஸ்ஸஸுத்தங் • 6. Dutiyarohitassasuttaṃ

    7. ஸுவிதூ³ரஸுத்தங் • 7. Suvidūrasuttaṃ

    8. விஸாக²ஸுத்தங் • 8. Visākhasuttaṃ

    9. விபல்லாஸஸுத்தங் • 9. Vipallāsasuttaṃ

    10. உபக்கிலேஸஸுத்தங் • 10. Upakkilesasuttaṃ

    2. து³தியபண்ணாஸகங் • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (6) 1. புஞ்ஞாபி⁴ஸந்த³வக்³கோ³ • (6) 1. Puññābhisandavaggo

    1. பட²மபுஞ்ஞாபி⁴ஸந்த³ஸுத்தங் • 1. Paṭhamapuññābhisandasuttaṃ

    2. து³தியபுஞ்ஞாபி⁴ஸந்த³ஸுத்தங் • 2. Dutiyapuññābhisandasuttaṃ

    3. பட²மஸங்வாஸஸுத்தங் • 3. Paṭhamasaṃvāsasuttaṃ

    4. து³தியஸங்வாஸஸுத்தங் • 4. Dutiyasaṃvāsasuttaṃ

    5. பட²மஸமஜீவீஸுத்தங் • 5. Paṭhamasamajīvīsuttaṃ

    6. து³தியஸமஜீவீஸுத்தங் • 6. Dutiyasamajīvīsuttaṃ

    7. ஸுப்பவாஸாஸுத்தங் • 7. Suppavāsāsuttaṃ

    8. ஸுத³த்தஸுத்தங் • 8. Sudattasuttaṃ

    9. போ⁴ஜனஸுத்தங் • 9. Bhojanasuttaṃ

    10. கி³ஹிஸாமீசிஸுத்தங் • 10. Gihisāmīcisuttaṃ

    (7) 2. பத்தகம்மவக்³கோ³ • (7) 2. Pattakammavaggo

    1. பத்தகம்மஸுத்தங் • 1. Pattakammasuttaṃ

    2. ஆனண்யஸுத்தங் • 2. Ānaṇyasuttaṃ

    3. ப்³ரஹ்மஸுத்தங் • 3. Brahmasuttaṃ

    4. நிரயஸுத்தங் • 4. Nirayasuttaṃ

    5. ரூபஸுத்தங் • 5. Rūpasuttaṃ

    6. ஸராக³ஸுத்தங் • 6. Sarāgasuttaṃ

    7. அஹிராஜஸுத்தங் • 7. Ahirājasuttaṃ

    8. தே³வத³த்தஸுத்தங் • 8. Devadattasuttaṃ

    9. பதா⁴னஸுத்தங் • 9. Padhānasuttaṃ

    10. அத⁴ம்மிகஸுத்தங் • 10. Adhammikasuttaṃ

    (8) 3. அபண்ணகவக்³கோ³ • (8) 3. Apaṇṇakavaggo

    1. பதா⁴னஸுத்தங் • 1. Padhānasuttaṃ

    2. ஸம்மாதி³ட்டி²ஸுத்தங் • 2. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    3. ஸப்புரிஸஸுத்தங் • 3. Sappurisasuttaṃ

    4. பட²மஅக்³க³ஸுத்தங் • 4. Paṭhamaaggasuttaṃ

    5. து³தியஅக்³க³ஸுத்தங் • 5. Dutiyaaggasuttaṃ

    6. குஸினாரஸுத்தங் • 6. Kusinārasuttaṃ

    7. அசிந்தெய்யஸுத்தங் • 7. Acinteyyasuttaṃ

    8. த³க்கி²ணஸுத்தங் • 8. Dakkhiṇasuttaṃ

    9. வணிஜ்ஜஸுத்தங் • 9. Vaṇijjasuttaṃ

    10. கம்போ³ஜஸுத்தங் • 10. Kambojasuttaṃ

    (9) 4. மசலவக்³கோ³ • (9) 4. Macalavaggo

    1. பாணாதிபாதஸுத்தங் • 1. Pāṇātipātasuttaṃ

    2. முஸாவாத³ஸுத்தங் • 2. Musāvādasuttaṃ

    3. அவண்ணாரஹஸுத்தங் • 3. Avaṇṇārahasuttaṃ

    4. கோத⁴க³ருஸுத்தங் • 4. Kodhagarusuttaṃ

    5. தமோதமஸுத்தங் • 5. Tamotamasuttaṃ

    6. ஓணதோணதஸுத்தங் • 6. Oṇatoṇatasuttaṃ

    7. புத்தஸுத்தங் • 7. Puttasuttaṃ

    8. ஸங்யோஜனஸுத்தங் • 8. Saṃyojanasuttaṃ

    9. ஸம்மாதி³ட்டி²ஸுத்தங் • 9. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    10. க²ந்த⁴ஸுத்தங் • 10. Khandhasuttaṃ

    (10) 5. அஸுரவக்³கோ³ • (10) 5. Asuravaggo

    1. அஸுரஸுத்தங் • 1. Asurasuttaṃ

    2. பட²மஸமாதி⁴ஸுத்தங் • 2. Paṭhamasamādhisuttaṃ

    3. து³தியஸமாதி⁴ஸுத்தங் • 3. Dutiyasamādhisuttaṃ

    4. ததியஸமாதி⁴ஸுத்தங் • 4. Tatiyasamādhisuttaṃ

    5. ச²வாலாதஸுத்தங் • 5. Chavālātasuttaṃ

    6. ராக³வினயஸுத்தங் • 6. Rāgavinayasuttaṃ

    7. கி²ப்பனிஸந்திஸுத்தங் • 7. Khippanisantisuttaṃ

    8. அத்தஹிதஸுத்தங் • 8. Attahitasuttaṃ

    9. ஸிக்கா²பத³ஸுத்தங் • 9. Sikkhāpadasuttaṃ

    10. போதலியஸுத்தங் • 10. Potaliyasuttaṃ

    3. ததியபண்ணாஸகங் • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (11) 1. வலாஹகவக்³கோ³ • (11) 1. Valāhakavaggo

    1. பட²மவலாஹகஸுத்தங் • 1. Paṭhamavalāhakasuttaṃ

    2. து³தியவலாஹகஸுத்தங் • 2. Dutiyavalāhakasuttaṃ

    3. கும்ப⁴ஸுத்தங் • 3. Kumbhasuttaṃ

    4. உத³கரஹத³ஸுத்தங் • 4. Udakarahadasuttaṃ

    5. அம்ப³ஸுத்தங் • 5. Ambasuttaṃ

    6. து³தியஅம்ப³ஸுத்தங் • 6. Dutiyaambasuttaṃ

    7. மூஸிகஸுத்தங் • 7. Mūsikasuttaṃ

    8. ப³லீப³த்³த³ஸுத்தங் • 8. Balībaddasuttaṃ

    9. ருக்க²ஸுத்தங் • 9. Rukkhasuttaṃ

    10. ஆஸீவிஸஸுத்தங் • 10. Āsīvisasuttaṃ

    (12) 2. கேஸிவக்³கோ³ • (12) 2. Kesivaggo

    1. கேஸிஸுத்தங் • 1. Kesisuttaṃ

    2. ஜவஸுத்தங் • 2. Javasuttaṃ

    3. பதோத³ஸுத்தங் • 3. Patodasuttaṃ

    4. நாக³ஸுத்தங் • 4. Nāgasuttaṃ

    5. டா²னஸுத்தங் • 5. Ṭhānasuttaṃ

    6. அப்பமாத³ஸுத்தங் • 6. Appamādasuttaṃ

    7. ஆரக்க²ஸுத்தங் • 7. Ārakkhasuttaṃ

    8. ஸங்வேஜனீயஸுத்தங் • 8. Saṃvejanīyasuttaṃ

    9. பட²மப⁴யஸுத்தங் • 9. Paṭhamabhayasuttaṃ

    10. து³தியப⁴யஸுத்தங் • 10. Dutiyabhayasuttaṃ

    (13) 3. ப⁴யவக்³கோ³ • (13) 3. Bhayavaggo

    1. அத்தானுவாத³ஸுத்தங் • 1. Attānuvādasuttaṃ

    2. ஊமிப⁴யஸுத்தங் • 2. Ūmibhayasuttaṃ

    3. பட²மனானாகரணஸுத்தங் • 3. Paṭhamanānākaraṇasuttaṃ

    4. து³தியனானாகரணஸுத்தங் • 4. Dutiyanānākaraṇasuttaṃ

    5. பட²மமெத்தாஸுத்தங் • 5. Paṭhamamettāsuttaṃ

    6. து³தியமெத்தாஸுத்தங் • 6. Dutiyamettāsuttaṃ

    7. பட²மததா²க³தஅச்ச²ரியஸுத்தங் • 7. Paṭhamatathāgataacchariyasuttaṃ

    8. து³தியததா²க³தஅச்ச²ரியஸுத்தங் • 8. Dutiyatathāgataacchariyasuttaṃ

    9. ஆனந்த³அச்ச²ரியஸுத்தங் • 9. Ānandaacchariyasuttaṃ

    10. சக்கவத்திஅச்ச²ரியஸுத்தங் • 10. Cakkavattiacchariyasuttaṃ

    (14) 4. புக்³க³லவக்³கோ³ • (14) 4. Puggalavaggo

    1. ஸங்யோஜனஸுத்தங் • 1. Saṃyojanasuttaṃ

    2. படிபா⁴னஸுத்தங் • 2. Paṭibhānasuttaṃ

    3. உக்³க⁴டிதஞ்ஞூஸுத்தங் • 3. Ugghaṭitaññūsuttaṃ

    4. உட்டா²னப²லஸுத்தங் • 4. Uṭṭhānaphalasuttaṃ

    5. ஸாவஜ்ஜஸுத்தங் • 5. Sāvajjasuttaṃ

    6. பட²மஸீலஸுத்தங் • 6. Paṭhamasīlasuttaṃ

    7. து³தியஸீலஸுத்தங் • 7. Dutiyasīlasuttaṃ

    8. நிகட்ட²ஸுத்தங் • 8. Nikaṭṭhasuttaṃ

    9. த⁴ம்மகதி²கஸுத்தங் • 9. Dhammakathikasuttaṃ

    10. வாதீ³ஸுத்தங் • 10. Vādīsuttaṃ

    (15) 5. ஆபா⁴வக்³கோ³ • (15) 5. Ābhāvaggo

    1. ஆபா⁴ஸுத்தங் • 1. Ābhāsuttaṃ

    2. பபா⁴ஸுத்தங் • 2. Pabhāsuttaṃ

    3. ஆலோகஸுத்தங் • 3. Ālokasuttaṃ

    4. ஓபா⁴ஸஸுத்தங் • 4. Obhāsasuttaṃ

    5. பஜ்ஜோதஸுத்தங் • 5. Pajjotasuttaṃ

    6. பட²மகாலஸுத்தங் • 6. Paṭhamakālasuttaṃ

    7. து³தியகாலஸுத்தங் • 7. Dutiyakālasuttaṃ

    8. து³ச்சரிதஸுத்தங் • 8. Duccaritasuttaṃ

    9. ஸுசரிதஸுத்தங் • 9. Sucaritasuttaṃ

    10. ஸாரஸுத்தங் • 10. Sārasuttaṃ

    4. சதுத்த²பண்ணாஸகங் • 4. Catutthapaṇṇāsakaṃ

    (16) 1. இந்த்³ரியவக்³கோ³ • (16) 1. Indriyavaggo

    1. இந்த்³ரியஸுத்தங் • 1. Indriyasuttaṃ

    2. ஸத்³தா⁴ப³லஸுத்தங் • 2. Saddhābalasuttaṃ

    3. பஞ்ஞாப³லஸுத்தங் • 3. Paññābalasuttaṃ

    4. ஸதிப³லஸுத்தங் • 4. Satibalasuttaṃ

    5. படிஸங்கா²னப³லஸுத்தங் • 5. Paṭisaṅkhānabalasuttaṃ

    6. கப்பஸுத்தங் • 6. Kappasuttaṃ

    7. ரோக³ஸுத்தங் • 7. Rogasuttaṃ

    8. பரிஹானிஸுத்தங் • 8. Parihānisuttaṃ

    9. பி⁴க்கு²னீஸுத்தங் • 9. Bhikkhunīsuttaṃ

    10. ஸுக³தவினயஸுத்தங் • 10. Sugatavinayasuttaṃ

    (17) 2. படிபதா³வக்³கோ³ • (17) 2. Paṭipadāvaggo

    1. ஸங்கி²த்தஸுத்தங் • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    2. வித்தா²ரஸுத்தங் • 2. Vitthārasuttaṃ

    3. அஸுப⁴ஸுத்தங் • 3. Asubhasuttaṃ

    4. பட²மக²மஸுத்தங் • 4. Paṭhamakhamasuttaṃ

    5. து³தியக²மஸுத்தங் • 5. Dutiyakhamasuttaṃ

    6. உப⁴யஸுத்தங் • 6. Ubhayasuttaṃ

    7. மஹாமொக்³க³ல்லானஸுத்தங் • 7. Mahāmoggallānasuttaṃ

    8. ஸாரிபுத்தஸுத்தங் • 8. Sāriputtasuttaṃ

    9. ஸஸங்கா²ரஸுத்தங் • 9. Sasaṅkhārasuttaṃ

    10. யுக³னத்³த⁴ஸுத்தங் • 10. Yuganaddhasuttaṃ

    (18) 3. ஸஞ்சேதனியவக்³கோ³ • (18) 3. Sañcetaniyavaggo

    1. சேதனாஸுத்தங் • 1. Cetanāsuttaṃ

    2. விப⁴த்திஸுத்தங் • 2. Vibhattisuttaṃ

    3. மஹாகொட்டி²கஸுத்தங் • 3. Mahākoṭṭhikasuttaṃ

    4. ஆனந்த³ஸுத்தங் • 4. Ānandasuttaṃ

    5. உபவாணஸுத்தங் • 5. Upavāṇasuttaṃ

    6. ஆயாசனஸுத்தங் • 6. Āyācanasuttaṃ

    7. ராஹுலஸுத்தங் • 7. Rāhulasuttaṃ

    8. ஜம்பா³லீஸுத்தங் • 8. Jambālīsuttaṃ

    9. நிப்³பா³னஸுத்தங் • 9. Nibbānasuttaṃ

    10. மஹாபதே³ஸஸுத்தங் • 10. Mahāpadesasuttaṃ

    (19) 4. ப்³ராஹ்மணவக்³கோ³ • (19) 4. Brāhmaṇavaggo

    1. யோதா⁴ஜீவஸுத்தங் • 1. Yodhājīvasuttaṃ

    2. பாடிபோ⁴க³ஸுத்தங் • 2. Pāṭibhogasuttaṃ

    3. ஸுதஸுத்தங் • 3. Sutasuttaṃ

    4. அப⁴யஸுத்தங் • 4. Abhayasuttaṃ

    5. ப்³ராஹ்மணஸச்சஸுத்தங் • 5. Brāhmaṇasaccasuttaṃ

    6. உம்மக்³க³ஸுத்தங் • 6. Ummaggasuttaṃ

    7. வஸ்ஸகாரஸுத்தங் • 7. Vassakārasuttaṃ

    8. உபகஸுத்தங் • 8. Upakasuttaṃ

    9. ஸச்சி²கரணீயஸுத்தங் • 9. Sacchikaraṇīyasuttaṃ

    10. உபோஸத²ஸுத்தங் • 10. Uposathasuttaṃ

    (20) 5. மஹாவக்³கோ³ • (20) 5. Mahāvaggo

    1. ஸோதானுக³தஸுத்தங் • 1. Sotānugatasuttaṃ

    2. டா²னஸுத்தங் • 2. Ṭhānasuttaṃ

    3. ப⁴த்³தி³யஸுத்தங் • 3. Bhaddiyasuttaṃ

    4. ஸாமுகி³யஸுத்தங் • 4. Sāmugiyasuttaṃ

    5. வப்பஸுத்தங் • 5. Vappasuttaṃ

    6. ஸாள்ஹஸுத்தங் • 6. Sāḷhasuttaṃ

    7. மல்லிகாதே³வீஸுத்தங் • 7. Mallikādevīsuttaṃ

    8. அத்தந்தபஸுத்தங் • 8. Attantapasuttaṃ

    9. தண்ஹாஸுத்தங் • 9. Taṇhāsuttaṃ

    10. பேமஸுத்தங் • 10. Pemasuttaṃ

    5. பஞ்சமபண்ணாஸகங் • 5. Pañcamapaṇṇāsakaṃ

    (21) 1. ஸப்புரிஸவக்³கோ³ • (21) 1. Sappurisavaggo

    1. ஸிக்கா²பத³ஸுத்தங் • 1. Sikkhāpadasuttaṃ

    2. அஸ்ஸத்³த⁴ஸுத்தங் • 2. Assaddhasuttaṃ

    3. ஸத்தகம்மஸுத்தங் • 3. Sattakammasuttaṃ

    4. த³ஸகம்மஸுத்தங் • 4. Dasakammasuttaṃ

    5. அட்ட²ங்கி³கஸுத்தங் • 5. Aṭṭhaṅgikasuttaṃ

    6. த³ஸமக்³க³ஸுத்தங் • 6. Dasamaggasuttaṃ

    7. பட²மபாபத⁴ம்மஸுத்தங் • 7. Paṭhamapāpadhammasuttaṃ

    8. து³தியபாபத⁴ம்மஸுத்தங் • 8. Dutiyapāpadhammasuttaṃ

    9. ததியபாபத⁴ம்மஸுத்தங் • 9. Tatiyapāpadhammasuttaṃ

    10. சதுத்த²பாபத⁴ம்மஸுத்தங் • 10. Catutthapāpadhammasuttaṃ

    (22) 2. பரிஸாவக்³கோ³ • (22) 2. Parisāvaggo

    1. பரிஸாஸுத்தங் • 1. Parisāsuttaṃ

    2. தி³ட்டி²ஸுத்தங் • 2. Diṭṭhisuttaṃ

    3. அகதஞ்ஞுதாஸுத்தங் • 3. Akataññutāsuttaṃ

    4. பாணாதிபாதீஸுத்தங் • 4. Pāṇātipātīsuttaṃ

    5. பட²மமக்³க³ஸுத்தங் • 5. Paṭhamamaggasuttaṃ

    6. து³தியமக்³க³ஸுத்தங் • 6. Dutiyamaggasuttaṃ

    7. பட²மவோஹாரபத²ஸுத்தங் • 7. Paṭhamavohārapathasuttaṃ

    8. து³தியவோஹாரபத²ஸுத்தங் • 8. Dutiyavohārapathasuttaṃ

    9. அஹிரிகஸுத்தங் • 9. Ahirikasuttaṃ

    10. து³ஸ்ஸீலஸுத்தங் • 10. Dussīlasuttaṃ

    (23) 3. து³ச்சரிதவக்³கோ³ • (23) 3. Duccaritavaggo

    1. து³ச்சரிதஸுத்தங் • 1. Duccaritasuttaṃ

    2. தி³ட்டி²ஸுத்தங் • 2. Diṭṭhisuttaṃ

    3. அகதஞ்ஞுதாஸுத்தங் • 3. Akataññutāsuttaṃ

    4. பாணாதிபாதீஸுத்தங் • 4. Pāṇātipātīsuttaṃ

    5. பட²மமக்³க³ஸுத்தங் • 5. Paṭhamamaggasuttaṃ

    6. து³தியமக்³க³ஸுத்தங் • 6. Dutiyamaggasuttaṃ

    7. பட²மவோஹாரபத²ஸுத்தங் • 7. Paṭhamavohārapathasuttaṃ

    8. து³தியவோஹாரபத²ஸுத்தங் • 8. Dutiyavohārapathasuttaṃ

    9. அஹிரிகஸுத்தங் • 9. Ahirikasuttaṃ

    10. து³ப்பஞ்ஞஸுத்தங் • 10. Duppaññasuttaṃ

    11. கவிஸுத்தங் • 11. Kavisuttaṃ

    (24) 4. கம்மவக்³கோ³ • (24) 4. Kammavaggo

    1. ஸங்கி²த்தஸுத்தங் • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    2. வித்தா²ரஸுத்தங் • 2. Vitthārasuttaṃ

    3. ஸோணகாயனஸுத்தங் • 3. Soṇakāyanasuttaṃ

    4. பட²மஸிக்கா²பத³ஸுத்தங் • 4. Paṭhamasikkhāpadasuttaṃ

    5. து³தியஸிக்கா²பத³ஸுத்தங் • 5. Dutiyasikkhāpadasuttaṃ

    6. அரியமக்³க³ஸுத்தங் • 6. Ariyamaggasuttaṃ

    7. பொ³ஜ்ஜ²ங்க³ஸுத்தங் • 7. Bojjhaṅgasuttaṃ

    8. ஸாவஜ்ஜஸுத்தங் • 8. Sāvajjasuttaṃ

    9. அப்³யாப³ஜ்ஜ²ஸுத்தங் • 9. Abyābajjhasuttaṃ

    10. ஸமணஸுத்தங் • 10. Samaṇasuttaṃ

    11. ஸப்புரிஸானிஸங்ஸஸுத்தங் • 11. Sappurisānisaṃsasuttaṃ

    (25) 5. ஆபத்திப⁴யவக்³கோ³ • (25) 5. Āpattibhayavaggo

    1. ஸங்க⁴பே⁴த³கஸுத்தங் • 1. Saṅghabhedakasuttaṃ

    2. ஆபத்திப⁴யஸுத்தங் • 2. Āpattibhayasuttaṃ

    3. ஸிக்கா²னிஸங்ஸஸுத்தங் • 3. Sikkhānisaṃsasuttaṃ

    4. ஸெய்யாஸுத்தங் • 4. Seyyāsuttaṃ

    5. தூ²பாரஹஸுத்தங் • 5. Thūpārahasuttaṃ

    6. பஞ்ஞாவுத்³தி⁴ஸுத்தங் • 6. Paññāvuddhisuttaṃ

    7. ப³ஹுகாரஸுத்தங் • 7. Bahukārasuttaṃ

    8. பட²மவோஹாரஸுத்தங் • 8. Paṭhamavohārasuttaṃ

    9. து³தியவோஹாரஸுத்தங் • 9. Dutiyavohārasuttaṃ

    10. ததியவோஹாரஸுத்தங் • 10. Tatiyavohārasuttaṃ

    11. சதுத்த²வோஹாரஸுத்தங் • 11. Catutthavohārasuttaṃ

    (26) 6. அபி⁴ஞ்ஞாவக்³கோ³ • (26) 6. Abhiññāvaggo

    1. அபி⁴ஞ்ஞாஸுத்தங் • 1. Abhiññāsuttaṃ

    2. பரியேஸனாஸுத்தங் • 2. Pariyesanāsuttaṃ

    3. ஸங்க³ஹவத்து²ஸுத்தங் • 3. Saṅgahavatthusuttaṃ

    4. மாலுக்யபுத்தஸுத்தங் • 4. Mālukyaputtasuttaṃ

    5. குலஸுத்தங் • 5. Kulasuttaṃ

    6. பட²மஆஜானீயஸுத்தங் • 6. Paṭhamaājānīyasuttaṃ

    7. து³தியஆஜானீயஸுத்தங் • 7. Dutiyaājānīyasuttaṃ

    8. ப³லஸுத்தங் • 8. Balasuttaṃ

    9. அரஞ்ஞஸுத்தங் • 9. Araññasuttaṃ

    10. கம்மஸுத்தங் • 10. Kammasuttaṃ

    (27) 7. கம்மபத²வக்³கோ³ • (27) 7. Kammapathavaggo

    1. பாணாதிபாதீஸுத்தங் • 1. Pāṇātipātīsuttaṃ

    2. அதி³ன்னாதா³யீஸுத்தங் • 2. Adinnādāyīsuttaṃ

    3. மிச்சா²சாரீஸுத்தங் • 3. Micchācārīsuttaṃ

    4. முஸாவாதீ³ஸுத்தங் • 4. Musāvādīsuttaṃ

    5. பிஸுணவாசாஸுத்தங் • 5. Pisuṇavācāsuttaṃ

    6. ப²ருஸவாசாஸுத்தங் • 6. Pharusavācāsuttaṃ

    7. ஸம்ப²ப்பலாபஸுத்தங் • 7. Samphappalāpasuttaṃ

    8. அபி⁴ஜ்ஜா²லுஸுத்தங் • 8. Abhijjhālusuttaṃ

    9. ப்³யாபன்னசித்தஸுத்தங் • 9. Byāpannacittasuttaṃ

    10. மிச்சா²தி³ட்டி²ஸுத்தங் • 10. Micchādiṭṭhisuttaṃ

    (28) 8. ராக³பெய்யாலங் • (28) 8. Rāgapeyyālaṃ

    1. ஸதிபட்டா²னஸுத்தங் • 1. Satipaṭṭhānasuttaṃ

    2. ஸம்மப்பதா⁴னஸுத்தங் • 2. Sammappadhānasuttaṃ

    3. இத்³தி⁴பாத³ஸுத்தங் • 3. Iddhipādasuttaṃ

    4-30. பரிஞ்ஞாதி³ஸுத்தானி • 4-30. Pariññādisuttāni

    31-510. தோ³ஸஅபி⁴ஞ்ஞாதி³ஸுத்தானி • 31-510. Dosaabhiññādisuttāni

    பஞ்சகனிபாதபாளி • Pañcakanipātapāḷi

    1. பட²மபண்ணாஸகங் • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    1. ஸேக²ப³லவக்³கோ³ • 1. Sekhabalavaggo

    1. ஸங்கி²த்தஸுத்தங் • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    2. வித்த²தஸுத்தங் • 2. Vitthatasuttaṃ

    3. து³க்க²ஸுத்தங் • 3. Dukkhasuttaṃ

    4. யதா²ப⁴தஸுத்தங் • 4. Yathābhatasuttaṃ

    5. ஸிக்கா²ஸுத்தங் • 5. Sikkhāsuttaṃ

    6. ஸமாபத்திஸுத்தங் • 6. Samāpattisuttaṃ

    7. காமஸுத்தங் • 7. Kāmasuttaṃ

    8. சவனஸுத்தங் • 8. Cavanasuttaṃ

    9. பட²மஅகா³ரவஸுத்தங் • 9. Paṭhamaagāravasuttaṃ

    10. து³தியஅகா³ரவஸுத்தங் • 10. Dutiyaagāravasuttaṃ

    2. ப³லவக்³கோ³ • 2. Balavaggo

    1. அனநுஸ்ஸுதஸுத்தங் • 1. Ananussutasuttaṃ

    2. கூடஸுத்தங் • 2. Kūṭasuttaṃ

    3. ஸங்கி²த்தஸுத்தங் • 3. Saṃkhittasuttaṃ

    4. வித்த²தஸுத்தங் • 4. Vitthatasuttaṃ

    5. த³ட்ட²ப்³ப³ஸுத்தங் • 5. Daṭṭhabbasuttaṃ

    6. புனகூடஸுத்தங் • 6. Punakūṭasuttaṃ

    7. பட²மஹிதஸுத்தங் • 7. Paṭhamahitasuttaṃ

    8. து³தியஹிதஸுத்தங் • 8. Dutiyahitasuttaṃ

    9. ததியஹிதஸுத்தங் • 9. Tatiyahitasuttaṃ

    10. சதுத்த²ஹிதஸுத்தங் • 10. Catutthahitasuttaṃ

    3. பஞ்சங்கி³கவக்³கோ³ • 3. Pañcaṅgikavaggo

    1. பட²மஅகா³ரவஸுத்தங் • 1. Paṭhamaagāravasuttaṃ

    2. து³தியஅகா³ரவஸுத்தங் • 2. Dutiyaagāravasuttaṃ

    3. உபக்கிலேஸஸுத்தங் • 3. Upakkilesasuttaṃ

    4. து³ஸ்ஸீலஸுத்தங் • 4. Dussīlasuttaṃ

    5. அனுக்³க³ஹிதஸுத்தங் • 5. Anuggahitasuttaṃ

    6. விமுத்தாயதனஸுத்தங் • 6. Vimuttāyatanasuttaṃ

    7. ஸமாதி⁴ஸுத்தங் • 7. Samādhisuttaṃ

    8. பஞ்சங்கி³கஸுத்தங் • 8. Pañcaṅgikasuttaṃ

    9. சங்கமஸுத்தங் • 9. Caṅkamasuttaṃ

    10. நாகி³தஸுத்தங் • 10. Nāgitasuttaṃ

    4. ஸுமனவக்³கோ³ • 4. Sumanavaggo

    1. ஸுமனஸுத்தங் • 1. Sumanasuttaṃ

    2. சுந்தீ³ஸுத்தங் • 2. Cundīsuttaṃ

    3. உக்³க³ஹஸுத்தங் • 3. Uggahasuttaṃ

    4. ஸீஹஸேனாபதிஸுத்தங் • 4. Sīhasenāpatisuttaṃ

    5. தா³னானிஸங்ஸஸுத்தங் • 5. Dānānisaṃsasuttaṃ

    6. காலதா³னஸுத்தங் • 6. Kāladānasuttaṃ

    9. போ⁴ஜனஸுத்தங் • 9. Bhojanasuttaṃ

    8. ஸத்³த⁴ஸுத்தங் • 8. Saddhasuttaṃ

    9. புத்தஸுத்தங் • 9. Puttasuttaṃ

    10. மஹாஸாலபுத்தஸுத்தங் • 10. Mahāsālaputtasuttaṃ

    5. முண்ட³ராஜவக்³கோ³ • 5. Muṇḍarājavaggo

    1. ஆதி³யஸுத்தங் • 1. Ādiyasuttaṃ

    2. ஸப்புரிஸஸுத்தங் • 2. Sappurisasuttaṃ

    3. இட்ட²ஸுத்தங் • 3. Iṭṭhasuttaṃ

    4. மனாபதா³யீஸுத்தங் • 4. Manāpadāyīsuttaṃ

    5. புஞ்ஞாபி⁴ஸந்த³ஸுத்தங் • 5. Puññābhisandasuttaṃ

    6. ஸம்பதா³ஸுத்தங் • 6. Sampadāsuttaṃ

    7. த⁴னஸுத்தங் • 7. Dhanasuttaṃ

    8. அலப்³ப⁴னீயடா²னஸுத்தங் • 8. Alabbhanīyaṭhānasuttaṃ

    9. கோஸலஸுத்தங் • 9. Kosalasuttaṃ

    10. நாரத³ஸுத்தங் • 10. Nāradasuttaṃ

    2. து³தியபண்ணாஸகங் • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (6) 1. நீவரணவக்³கோ³ • (6) 1. Nīvaraṇavaggo

    1. ஆவரணஸுத்தங் • 1. Āvaraṇasuttaṃ

    2. அகுஸலராஸிஸுத்தங் • 2. Akusalarāsisuttaṃ

    3. பதா⁴னியங்க³ஸுத்தங் • 3. Padhāniyaṅgasuttaṃ

    4. ஸமயஸுத்தங் • 4. Samayasuttaṃ

    5. மாதாபுத்தஸுத்தங் • 5. Mātāputtasuttaṃ

    6. உபஜ்ஜா²யஸுத்தங் • 6. Upajjhāyasuttaṃ

    7. அபி⁴ண்ஹபச்சவெக்கி²தப்³ப³டா²னஸுத்தங் • 7. Abhiṇhapaccavekkhitabbaṭhānasuttaṃ

    8. லிச்ச²விகுமாரகஸுத்தங் • 8. Licchavikumārakasuttaṃ

    9. பட²மவுட்³ட⁴பப்³ப³ஜிதஸுத்தங் • 9. Paṭhamavuḍḍhapabbajitasuttaṃ

    10. து³தியவுட்³ட⁴பப்³ப³ஜிதஸுத்தங் • 10. Dutiyavuḍḍhapabbajitasuttaṃ

    (7) 2. ஸஞ்ஞாவக்³கோ³ • (7) 2. Saññāvaggo

    1. பட²மஸஞ்ஞாஸுத்தங் • 1. Paṭhamasaññāsuttaṃ

    2. து³தியஸஞ்ஞாஸுத்தங் • 2. Dutiyasaññāsuttaṃ

    3. பட²மவட்³டி⁴ஸுத்தங் • 3. Paṭhamavaḍḍhisuttaṃ

    4. து³தியவட்³டி⁴ஸுத்தங் • 4. Dutiyavaḍḍhisuttaṃ

    5. ஸாகச்ச²ஸுத்தங் • 5. Sākacchasuttaṃ

    6. ஸாஜீவஸுத்தங் • 6. Sājīvasuttaṃ

    7. பட²மஇத்³தி⁴பாத³ஸுத்தங் • 7. Paṭhamaiddhipādasuttaṃ

    8. து³தியஇத்³தி⁴பாத³ஸுத்தங் • 8. Dutiyaiddhipādasuttaṃ

    9. நிப்³பி³தா³ஸுத்தங் • 9. Nibbidāsuttaṃ

    10. ஆஸவக்க²யஸுத்தங் • 10. Āsavakkhayasuttaṃ

    (8) 3. யோதா⁴ஜீவவக்³கோ³ • (8) 3. Yodhājīvavaggo

    1. பட²மசேதோவிமுத்திப²லஸுத்தங் • 1. Paṭhamacetovimuttiphalasuttaṃ

    2. து³தியசேதோவிமுத்திப²லஸுத்தங் • 2. Dutiyacetovimuttiphalasuttaṃ

    3. பட²மத⁴ம்மவிஹாரீஸுத்தங் • 3. Paṭhamadhammavihārīsuttaṃ

    4. து³தியத⁴ம்மவிஹாரீஸுத்தங் • 4. Dutiyadhammavihārīsuttaṃ

    5. பட²மயோதா⁴ஜீவஸுத்தங் • 5. Paṭhamayodhājīvasuttaṃ

    6. து³தியயோதா⁴ஜீவஸுத்தங் • 6. Dutiyayodhājīvasuttaṃ

    7. பட²மஅனாக³தப⁴யஸுத்தங் • 7. Paṭhamaanāgatabhayasuttaṃ

    8. து³தியஅனாக³தப⁴யஸுத்தங் • 8. Dutiyaanāgatabhayasuttaṃ

    9. ததியஅனாக³தப⁴யஸுத்தங் • 9. Tatiyaanāgatabhayasuttaṃ

    10. சதுத்த²அனாக³தப⁴யஸுத்தங் • 10. Catutthaanāgatabhayasuttaṃ

    (9) 4. தே²ரவக்³கோ³ • (9) 4. Theravaggo

    1. ரஜனீயஸுத்தங் • 1. Rajanīyasuttaṃ

    2. வீதராக³ஸுத்தங் • 2. Vītarāgasuttaṃ

    3. குஹகஸுத்தங் • 3. Kuhakasuttaṃ

    4. அஸ்ஸத்³த⁴ஸுத்தங் • 4. Assaddhasuttaṃ

    5. அக்க²மஸுத்தங் • 5. Akkhamasuttaṃ
