Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    6. அப்பகஸுத்தவண்ணனா

    6. Appakasuttavaṇṇanā

    117. ச²ட்டே² உளாரே உளாரேதி பணீதே ச ப³ஹுகே ச. மஜ்ஜந்தீதி மானமஜ்ஜனேன மஜ்ஜந்தி. அதிஸாரந்தி அதிக்கமங். கூடந்தி பாஸங். பச்சா²ஸந்தி பச்சா² தேஸங். ச²ட்ட²ங்.

    117. Chaṭṭhe uḷāre uḷāreti paṇīte ca bahuke ca. Majjantīti mānamajjanena majjanti. Atisāranti atikkamaṃ. Kūṭanti pāsaṃ. Pacchāsanti pacchā tesaṃ. Chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya / 6. அப்பகஸுத்தங் • 6. Appakasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 6. அப்பகஸுத்தவண்ணனா • 6. Appakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact