Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    இதிவுத்தக-அட்ட²கதா² • Itivuttaka-aṭṭhakathā

    க³ந்தா²ரம்ப⁴கதா² • Ganthārambhakathā

    நிதா³னவண்ணனா • Nidānavaṇṇanā

    1. ஏககனிபாதோ • 1. Ekakanipāto

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. லோப⁴ஸுத்தவண்ணனா • 1. Lobhasuttavaṇṇanā

    2. தோ³ஸஸுத்தவண்ணனா • 2. Dosasuttavaṇṇanā

    3. மோஹஸுத்தவண்ணனா • 3. Mohasuttavaṇṇanā

    4. கோத⁴ஸுத்தவண்ணனா • 4. Kodhasuttavaṇṇanā

    5. மக்க²ஸுத்தவண்ணனா • 5. Makkhasuttavaṇṇanā

    6. மானஸுத்தவண்ணனா • 6. Mānasuttavaṇṇanā

    7. ஸப்³ப³பரிஞ்ஞாஸுத்தவண்ணனா • 7. Sabbapariññāsuttavaṇṇanā

    8. மானபரிஞ்ஞாஸுத்தவண்ணனா • 8. Mānapariññāsuttavaṇṇanā

    9-10. லோப⁴தோ³ஸபரிஞ்ஞாஸுத்தத்³வயவண்ணனா • 9-10. Lobhadosapariññāsuttadvayavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1-3. மோஹபரிஞ்ஞாதி³ஸுத்தவண்ணனா • 1-3. Mohapariññādisuttavaṇṇanā

    4. அவிஜ்ஜானீவரணஸுத்தவண்ணனா • 4. Avijjānīvaraṇasuttavaṇṇanā

    5. ட்³தண்ஹாஸங்யோஜனஸுத்தவண்ணனா • 5. Ḍtaṇhāsaṃyojanasuttavaṇṇanā

    6. பட²மஸேக²ஸுத்தவண்ணனா • 6. Paṭhamasekhasuttavaṇṇanā

    7. து³தியஸேக²ஸுத்தவண்ணனா • 7. Dutiyasekhasuttavaṇṇanā

    8. ஸங்க⁴பே⁴த³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Saṅghabhedasuttavaṇṇanā

    9. ஸங்க⁴ஸாமக்³கீ³ஸுத்தவண்ணனா • 9. Saṅghasāmaggīsuttavaṇṇanā

    10. பது³ட்ட²சித்தஸுத்தவண்ணனா • 10. Paduṭṭhacittasuttavaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. பஸன்னசித்தஸுத்தவண்ணனா • 1. Pasannacittasuttavaṇṇanā

    2. மெத்தஸுத்தவண்ணனா • 2. Mettasuttavaṇṇanā

    3. உப⁴யத்த²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Ubhayatthasuttavaṇṇanā

    4. அட்டி²புஞ்ஜஸுத்தவண்ணனா • 4. Aṭṭhipuñjasuttavaṇṇanā

    5. முஸாவாத³ஸுத்தவண்ணனா • 5. Musāvādasuttavaṇṇanā

    6. தா³னஸுத்தவண்ணனா • 6. Dānasuttavaṇṇanā

    7. மெத்தாபா⁴வனாஸுத்தவண்ணனா • 7. Mettābhāvanāsuttavaṇṇanā

    2. து³கனிபாதோ • 2. Dukanipāto

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. து³க்க²விஹாரஸுத்தவண்ணனா • 1. Dukkhavihārasuttavaṇṇanā

    2. ஸுக²விஹாரஸுத்தவண்ணனா • 2. Sukhavihārasuttavaṇṇanā

    3. தபனீயஸுத்தவண்ணனா • 3. Tapanīyasuttavaṇṇanā

    4. அதபனீயஸுத்தவண்ணனா • 4. Atapanīyasuttavaṇṇanā

    5. பட²மஸீலஸுத்தவண்ணனா • 5. Paṭhamasīlasuttavaṇṇanā

    6. து³தியஸீலஸுத்தவண்ணனா • 6. Dutiyasīlasuttavaṇṇanā

    7. ஆதாபீஸுத்தவண்ணனா • 7. Ātāpīsuttavaṇṇanā

    8. பட²மனகுஹனஸுத்தவண்ணனா • 8. Paṭhamanakuhanasuttavaṇṇanā

    9. து³தியனகுஹனஸுத்தவண்ணனா • 9. Dutiyanakuhanasuttavaṇṇanā

    10. ஸோமனஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 10. Somanassasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. விதக்கஸுத்தவண்ணனா • 1. Vitakkasuttavaṇṇanā

    2. தே³ஸனாஸுத்தவண்ணனா • 2. Desanāsuttavaṇṇanā

    3. விஜ்ஜாஸுத்தவண்ணனா • 3. Vijjāsuttavaṇṇanā

    4. பஞ்ஞாபரிஹீனஸுத்தவண்ணனா • 4. Paññāparihīnasuttavaṇṇanā

    5. ஸுக்கத⁴ம்மஸுத்தவண்ணனா • 5. Sukkadhammasuttavaṇṇanā

    6. அஜாதஸுத்தவண்ணனா • 6. Ajātasuttavaṇṇanā

    7. நிப்³பா³னதா⁴துஸுத்தவண்ணனா • 7. Nibbānadhātusuttavaṇṇanā

    8. படிஸல்லானஸுத்தவண்ணனா • 8. Paṭisallānasuttavaṇṇanā

    9. ஸிக்கா²னிஸங்ஸஸுத்தவண்ணனா • 9. Sikkhānisaṃsasuttavaṇṇanā

    10. ஜாக³ரியஸுத்தவண்ணனா • 10. Jāgariyasuttavaṇṇanā

    11. ஆபாயிகஸுத்தவண்ணனா • 11. Āpāyikasuttavaṇṇanā

    12. தி³ட்டி²க³தஸுத்தவண்ணனா • 12. Diṭṭhigatasuttavaṇṇanā

    3. திகனிபாதோ • 3. Tikanipāto

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. மூலஸுத்தவண்ணனா • 1. Mūlasuttavaṇṇanā

    2. தா⁴துஸுத்தவண்ணனா • 2. Dhātusuttavaṇṇanā

    3. பட²மவேத³னாஸுத்தவண்ணனா • 3. Paṭhamavedanāsuttavaṇṇanā

    4. து³தியவேத³னாஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyavedanāsuttavaṇṇanā

    5. பட²மஏஸனாஸுத்தவண்ணனா • 5. Paṭhamaesanāsuttavaṇṇanā

    6. து³தியஏஸனாஸுத்தவண்ணனா • 6. Dutiyaesanāsuttavaṇṇanā

    7-8. ஆஸவஸுத்தத்³வயவண்ணனா • 7-8. Āsavasuttadvayavaṇṇanā

    9. தண்ஹாஸுத்தவண்ணனா • 9. Taṇhāsuttavaṇṇanā

    10. மாரதெ⁴ய்யஸுத்தவண்ணனா • 10. Māradheyyasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. புஞ்ஞகிரியவத்து²ஸுத்தவண்ணனா • 1. Puññakiriyavatthusuttavaṇṇanā

    2. சக்கு²ஸுத்தவண்ணனா • 2. Cakkhusuttavaṇṇanā

    3. இந்த்³ரியஸுத்தவண்ணனா • 3. Indriyasuttavaṇṇanā

    4. அத்³தா⁴ஸுத்தவண்ணனா • 4. Addhāsuttavaṇṇanā

    5. து³ச்சரிதஸுத்தவண்ணனா • 5. Duccaritasuttavaṇṇanā

    6. ஸுசரிதஸுத்தவண்ணனா • 6. Sucaritasuttavaṇṇanā

    7. ஸோசெய்யஸுத்தவண்ணனா • 7. Soceyyasuttavaṇṇanā

    8. மோனெய்யஸுத்தவண்ணனா • 8. Moneyyasuttavaṇṇanā

    9. பட²மராக³ஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamarāgasuttavaṇṇanā

    10. து³தியராக³ஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyarāgasuttavaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. மிச்சா²தி³ட்டி²கஸுத்தவண்ணனா • 1. Micchādiṭṭhikasuttavaṇṇanā

    2. ஸம்மாதி³ட்டி²கஸுத்தவண்ணனா • 2. Sammādiṭṭhikasuttavaṇṇanā

    3. நிஸ்ஸரணியஸுத்தவண்ணனா • 3. Nissaraṇiyasuttavaṇṇanā

    4. ஸந்ததரஸுத்தவண்ணனா • 4. Santatarasuttavaṇṇanā

    5. புத்தஸுத்தவண்ணனா • 5. Puttasuttavaṇṇanā

    6. அவுட்டி²கஸுத்தவண்ணனா • 6. Avuṭṭhikasuttavaṇṇanā

    7. ஸுக²பத்த²னாஸுத்தவண்ணனா • 7. Sukhapatthanāsuttavaṇṇanā

    8. பி⁴து³ரஸுத்தவண்ணனா • 8. Bhidurasuttavaṇṇanā

    9. தா⁴துஸோஸங்ஸந்த³னஸுத்தவண்ணனா • 9. Dhātusosaṃsandanasuttavaṇṇanā

    10. பரிஹானஸுத்தவண்ணனா • 10. Parihānasuttavaṇṇanā

    4. சதுத்த²வக்³கோ³ • 4. Catutthavaggo

    1. விதக்கஸுத்தவண்ணனா • 1. Vitakkasuttavaṇṇanā

    2. ஸக்காரஸுத்தவண்ணனா • 2. Sakkārasuttavaṇṇanā

    3. தே³வஸத்³த³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Devasaddasuttavaṇṇanā

    4. பஞ்சபுப்³ப³னிமித்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Pañcapubbanimittasuttavaṇṇanā

    5. ப³ஹுஜனஹிதஸுத்தவண்ணனா • 5. Bahujanahitasuttavaṇṇanā

    6. அஸுபா⁴னுபஸ்ஸீஸுத்தவண்ணனா • 6. Asubhānupassīsuttavaṇṇanā

    7. த⁴ம்மானுத⁴ம்மபடிபன்னஸுத்தவண்ணனா • 7. Dhammānudhammapaṭipannasuttavaṇṇanā

    8. அந்த⁴கரணஸுத்தவண்ணனா • 8. Andhakaraṇasuttavaṇṇanā

    9. அந்தராமலஸுத்தவண்ணனா • 9. Antarāmalasuttavaṇṇanā

    10. தே³வத³த்தஸுத்தவண்ணனா • 10. Devadattasuttavaṇṇanā

    5. பஞ்சமவக்³கோ³ • 5. Pañcamavaggo

    1. அக்³க³ப்பஸாத³ஸுத்தவண்ணனா • 1. Aggappasādasuttavaṇṇanā

    2. ஜீவிகஸுத்தவண்ணனா • 2. Jīvikasuttavaṇṇanā

    3. ஸங்கா⁴டிகண்ணஸுத்தவண்ணனா • 3. Saṅghāṭikaṇṇasuttavaṇṇanā

    4. அக்³கி³ஸுத்தவண்ணனா • 4. Aggisuttavaṇṇanā

    5. உபபரிக்க²ஸுத்தவண்ணனா • 5. Upaparikkhasuttavaṇṇanā

    6. காமூபபத்திஸுத்தவண்ணனா • 6. Kāmūpapattisuttavaṇṇanā

    7. காமயோக³ஸுத்தவண்ணனா • 7. Kāmayogasuttavaṇṇanā

    8. கல்யாணஸீலஸுத்தவண்ணனா • 8. Kalyāṇasīlasuttavaṇṇanā

    9. தா³னஸுத்தவண்ணனா • 9. Dānasuttavaṇṇanā

    10. தேவிஜ்ஜஸுத்தவண்ணனா • 10. Tevijjasuttavaṇṇanā

    4. சதுக்கனிபாதோ • 4. Catukkanipāto

    1. ப்³ராஹ்மணத⁴ம்மயாக³ஸுத்தவண்ணனா • 1. Brāhmaṇadhammayāgasuttavaṇṇanā

    2. ஸுலப⁴ஸுத்தவண்ணனா • 2. Sulabhasuttavaṇṇanā

    3. ஆஸவக்க²யஸுத்தவண்ணனா • 3. Āsavakkhayasuttavaṇṇanā

    4. ஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    5. ஸீலஸம்பன்னஸுத்தவண்ணனா • 5. Sīlasampannasuttavaṇṇanā

    6. தண்ஹுப்பாத³ஸுத்தவண்ணனா • 6. Taṇhuppādasuttavaṇṇanā

    7. ஸப்³ரஹ்மகஸுத்தவண்ணனா • 7. Sabrahmakasuttavaṇṇanā

    8. ப³ஹுகாரஸுத்தவண்ணனா • 8. Bahukārasuttavaṇṇanā

    9. குஹஸுத்தவண்ணனா • 9. Kuhasuttavaṇṇanā

    10. நதீ³ஸோதஸுத்தவண்ணனா • 10. Nadīsotasuttavaṇṇanā

    11. சரஸுத்தவண்ணனா • 11. Carasuttavaṇṇanā

    12. ஸம்பன்னஸீலஸுத்தவண்ணனா • 12. Sampannasīlasuttavaṇṇanā

    13. லோகஸுத்தவண்ணனா • 13. Lokasuttavaṇṇanā

    நிக³மனகதா² • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact