Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    ஜாதகபாளி • Jātakapāḷi

    (பட²மோ பா⁴கோ³) • (Paṭhamo bhāgo)

    1. ஏககனிபாதோ • 1. Ekakanipāto

    1. அபண்ணகவக்³கோ³ • 1. Apaṇṇakavaggo

    1. அபண்ணகஜாதகங் • 1. Apaṇṇakajātakaṃ

    2. வண்ணுபத²ஜாதகங் • 2. Vaṇṇupathajātakaṃ

    3. ஸேரிவவாணிஜஜாதகங் • 3. Serivavāṇijajātakaṃ

    4. சூளஸெட்டி²ஜாதகங் • 4. Cūḷaseṭṭhijātakaṃ

    5. தண்டு³லனாளிஜாதகங் • 5. Taṇḍulanāḷijātakaṃ

    6. தே³வத⁴ம்மஜாதகங் • 6. Devadhammajātakaṃ

    7. கட்ட²ஹாரிஜாதகங் • 7. Kaṭṭhahārijātakaṃ

    8. கா³மணிஜாதகங் • 8. Gāmaṇijātakaṃ

    9. மக⁴தே³வஜாதகங் • 9. Maghadevajātakaṃ

    10. ஸுக²விஹாரிஜாதகங் • 10. Sukhavihārijātakaṃ

    2. ஸீலவக்³கோ³ • 2. Sīlavaggo

    11. லக்க²ணமிக³ஜாதகங் • 11. Lakkhaṇamigajātakaṃ

    12. நிக்³ரோத⁴மிக³ஜாதகங் • 12. Nigrodhamigajātakaṃ

    13. கண்டி³ஜாதகங் • 13. Kaṇḍijātakaṃ

    14. வாதமிக³ஜாதகங் • 14. Vātamigajātakaṃ

    15. க²ராதி³யஜாதகங் • 15. Kharādiyajātakaṃ

    16. திபல்லத்த²மிக³ஜாதகங் • 16. Tipallatthamigajātakaṃ

    17. மாலுதஜாதகங் • 17. Mālutajātakaṃ

    18. மதகப⁴த்தஜாதகங் • 18. Matakabhattajātakaṃ

    19. ஆயாசிதப⁴த்தஜாதகங் • 19. Āyācitabhattajātakaṃ

    20. நளபானஜாதகங் • 20. Naḷapānajātakaṃ

    3. குருங்க³வக்³கோ³ • 3. Kuruṅgavaggo

    21. குருங்க³மிக³ஜாதகங் • 21. Kuruṅgamigajātakaṃ

    22. குக்குரஜாதகங் • 22. Kukkurajātakaṃ

    23. கோ³ஜானீயஜாதகங் • 23. Gojānīyajātakaṃ

    24. ஆஜஞ்ஞஜாதகங் • 24. Ājaññajātakaṃ

    25. தித்த²ஜாதகங் • 25. Titthajātakaṃ

    26. மஹிளாமுக²ஜாதகங் • 26. Mahiḷāmukhajātakaṃ

    27. அபி⁴ண்ஹஜாதகங் • 27. Abhiṇhajātakaṃ

    28. நந்தி³விஸாலஜாதகங் • 28. Nandivisālajātakaṃ

    29. கண்ஹஜாதகங் • 29. Kaṇhajātakaṃ

    30. முனிகஜாதகங் • 30. Munikajātakaṃ

    4. குலாவகவக்³கோ³ • 4. Kulāvakavaggo

    31. குலாவகஜாதகங் • 31. Kulāvakajātakaṃ

    32. நச்சஜாதகங் • 32. Naccajātakaṃ

    33. ஸம்மோத³மானஜாதகங் • 33. Sammodamānajātakaṃ

    34. மச்ச²ஜாதகங் • 34. Macchajātakaṃ

    35. வட்டகஜாதகங் • 35. Vaṭṭakajātakaṃ

    36. ஸகுணஜாதகங் • 36. Sakuṇajātakaṃ

    37. தித்திரஜாதகங் • 37. Tittirajātakaṃ

    38. ப³கஜாதகங் • 38. Bakajātakaṃ

    39. நந்த³ஜாதகங் • 39. Nandajātakaṃ

    40. க²தி³ரங்கா³ரஜாதகங் • 40. Khadiraṅgārajātakaṃ

    5. அத்த²காமவக்³கோ³ • 5. Atthakāmavaggo

    41. லோஸகஜாதகங் • 41. Losakajātakaṃ

    42. கபோதஜாதகங் • 42. Kapotajātakaṃ

    43. வேளுகஜாதகங் • 43. Veḷukajātakaṃ

    44. மகஸஜாதகங் • 44. Makasajātakaṃ

    45. ரோஹிணிஜாதகங் • 45. Rohiṇijātakaṃ

    46. ஆராமதூ³ஸகஜாதகங் • 46. Ārāmadūsakajātakaṃ

    47. வாருணிதூ³ஸகஜாதகங் • 47. Vāruṇidūsakajātakaṃ

    48. வேத³ப்³ப³ஜாதகங் • 48. Vedabbajātakaṃ

    49. நக்க²த்தஜாதகங் • 49. Nakkhattajātakaṃ

    50. து³ம்மேத⁴ஜாதகங் • 50. Dummedhajātakaṃ

    6. ஆஸீஸவக்³கோ³ • 6. Āsīsavaggo

    51.மஹாஸீலவஜாதகங் • 51.Mahāsīlavajātakaṃ

    52. சூளஜனகஜாதகங் • 52. Cūḷajanakajātakaṃ

    53. புண்ணபாதிஜாதகங் • 53. Puṇṇapātijātakaṃ

    54. கிங்ப²லஜாதகங் • 54. Kiṃphalajātakaṃ

    55. பஞ்சாவுத⁴ஜாதகங் • 55. Pañcāvudhajātakaṃ

    56. கஞ்சனக்க²ந்த⁴ஜாதகங் • 56. Kañcanakkhandhajātakaṃ

    57. வானரிந்த³ஜாதகங் • 57. Vānarindajātakaṃ

    58. தயோத⁴ம்மஜாதகங் • 58. Tayodhammajātakaṃ

    59. பே⁴ரிவாத³கஜாதகங் • 59. Bherivādakajātakaṃ

    60. ஸங்க²த⁴மஜாதகங் • 60. Saṅkhadhamajātakaṃ

    7. இத்தி²வக்³கோ³ • 7. Itthivaggo

    61. அஸாதமந்தஜாதகங் • 61. Asātamantajātakaṃ

    62. அண்ட³பூ⁴தஜாதகங் • 62. Aṇḍabhūtajātakaṃ

    63. தக்கபண்டி³தஜாதகங் • 63. Takkapaṇḍitajātakaṃ

    64. து³ராஜானஜாதகங் • 64. Durājānajātakaṃ

    65. அனபி⁴ரதிஜாதகங் • 65. Anabhiratijātakaṃ

    66. முது³லக்க²ணஜாதகங் • 66. Mudulakkhaṇajātakaṃ

    67. உச்ச²ங்க³ஜாதகங் • 67. Ucchaṅgajātakaṃ

    68. ஸாகேதஜாதகங் • 68. Sāketajātakaṃ

    69. விஸவந்தஜாதகங் • 69. Visavantajātakaṃ

    70. குத்³தா³லஜாதகங் • 70. Kuddālajātakaṃ

    8. வருணவக்³கோ³ • 8. Varuṇavaggo

    71. வருணஜாதகங் • 71. Varuṇajātakaṃ

    72. ஸீலவஹத்தி²ஜாதகங் • 72. Sīlavahatthijātakaṃ

    73. ஸச்சங்கிரஜாதகங் • 73. Saccaṃkirajātakaṃ

    74. ருக்க²த⁴ம்மஜாதகங் • 74. Rukkhadhammajātakaṃ

    75. மச்ச²ஜாதகங் • 75. Macchajātakaṃ

    76. அஸங்கியஜாதகங் • 76. Asaṅkiyajātakaṃ

    77. மஹாஸுபினஜாதகங் • 77. Mahāsupinajātakaṃ

    78. இல்லிஸஜாதகங் • 78. Illisajātakaṃ

    79. க²ரஸ்ஸரஜாதகங் • 79. Kharassarajātakaṃ

    80. பீ⁴மஸேனஜாதகங் • 80. Bhīmasenajātakaṃ

    9. அபாயிம்ஹவக்³கோ³ • 9. Apāyimhavaggo

    81. ஸுராபானஜாதகங் • 81. Surāpānajātakaṃ

    82. மித்தவிந்த³கஜாதகங் • 82. Mittavindakajātakaṃ

    83. காலகண்ணிஜாதகங் • 83. Kālakaṇṇijātakaṃ

    84. அத்த²ஸ்ஸத்³வாரஜாதகங் • 84. Atthassadvārajātakaṃ

    85. கிங்பக்கஜாதகங் • 85. Kiṃpakkajātakaṃ

    86. ஸீலவீமங்ஸகஜாதகங் • 86. Sīlavīmaṃsakajātakaṃ

    87. மங்க³லஜாதகங் • 87. Maṅgalajātakaṃ

    88. ஸாரம்ப⁴ஜாதகங் • 88. Sārambhajātakaṃ

    89. குஹகஜாதகங் • 89. Kuhakajātakaṃ

    90. அகதஞ்ஞுஜாதகங் • 90. Akataññujātakaṃ

    10. லித்தவக்³கோ³ • 10. Littavaggo

    91. லித்தஜாதகங் • 91. Littajātakaṃ

    92. மஹாஸாரஜாதகங் • 92. Mahāsārajātakaṃ

    93. விஸாஸபோ⁴ஜனஜாதகங் • 93. Visāsabhojanajātakaṃ

    94. லோமஹங்ஸஜாதகங் • 94. Lomahaṃsajātakaṃ

    95. மஹாஸுத³ஸ்ஸனஜாதகங் • 95. Mahāsudassanajātakaṃ

    96. தேலபத்தஜாதகங் • 96. Telapattajātakaṃ

    97. நாமஸித்³தி⁴ஜாதகங் • 97. Nāmasiddhijātakaṃ

    98. கூடவாணிஜஜாதகங் • 98. Kūṭavāṇijajātakaṃ

    99. பரோஸஹஸ்ஸஜாதகங் • 99. Parosahassajātakaṃ

    100. அஸாதரூபஜாதகங் • 100. Asātarūpajātakaṃ

    11. பரோஸதவக்³கோ³ • 11. Parosatavaggo

    101. பரோஸதஜாதகங் • 101. Parosatajātakaṃ

    102. பண்ணிகஜாதகங் • 102. Paṇṇikajātakaṃ

    103. வேரிஜாதகங் • 103. Verijātakaṃ

    104. மித்தவிந்த³கஜாதகங் • 104. Mittavindakajātakaṃ

    105. து³ப்³ப³லகட்ட²ஜாதகங் • 105. Dubbalakaṭṭhajātakaṃ

    106. உத³ஞ்சனீஜாதகங் • 106. Udañcanījātakaṃ

    107. ஸாலித்தகஜாதகங் • 107. Sālittakajātakaṃ

    108. பா³ஹியஜாதகங் • 108. Bāhiyajātakaṃ

    109. குண்ட³பூவஜாதகங் • 109. Kuṇḍapūvajātakaṃ

    110. ஸப்³ப³ஸங்ஹாரகபஞ்ஹஜாதகங் • 110. Sabbasaṃhārakapañhajātakaṃ

    12. ஹங்சிவக்³கோ³ • 12. Haṃcivaggo

    111. க³த்³ரப⁴பஞ்ஹஜாதகங் • 111. Gadrabhapañhajātakaṃ

    112. அமராதே³வீபஞ்ஹஜாதகங் • 112. Amarādevīpañhajātakaṃ

    113. ஸிங்கா³லஜாதகங் • 113. Siṅgālajātakaṃ

    114. மிதசிந்திஜாதகங் • 114. Mitacintijātakaṃ

    115. அனுஸாஸிகஜாதகங் • 115. Anusāsikajātakaṃ

    116. து³ப்³ப³சஜாதகங் • 116. Dubbacajātakaṃ

    117. தித்திரஜாதகங் • 117. Tittirajātakaṃ

    118. வட்டகஜாதகங் • 118. Vaṭṭakajātakaṃ

    119. அகாலராவிஜாதகங் • 119. Akālarāvijātakaṃ

    120. ப³ந்த⁴னமொக்க²ஜாதகங் • 120. Bandhanamokkhajātakaṃ

    13. குஸனாளிவக்³கோ³ • 13. Kusanāḷivaggo

    121. குஸனாளிஜாதகங் • 121. Kusanāḷijātakaṃ

    122. து³ம்மேத⁴ஜாதகங் • 122. Dummedhajātakaṃ

    123. நங்க³லீஸஜாதகங் • 123. Naṅgalīsajātakaṃ

    124. அம்ப³ஜாதகங் • 124. Ambajātakaṃ

    125. கடாஹகஜாதகங் • 125. Kaṭāhakajātakaṃ

    126. அஸிலக்க²ணஜாதகங் • 126. Asilakkhaṇajātakaṃ

    127. கலண்டு³கஜாதகங் • 127. Kalaṇḍukajātakaṃ

    128. பி³ளாரவதஜாதகங் • 128. Biḷāravatajātakaṃ

    129. அக்³கி³கபா⁴ரத்³வாஜஜாதகங் • 129. Aggikabhāradvājajātakaṃ

    130. கோஸியஜாதகங் • 130. Kosiyajātakaṃ

    14. அஸம்பதா³னவக்³கோ³ • 14. Asampadānavaggo

    131. அஸம்பதா³னஜாதகங் • 131. Asampadānajātakaṃ

    132. பீ⁴ருகஜாதகங் • 132. Bhīrukajātakaṃ

    133. க⁴தாஸனஜாதகங் • 133. Ghatāsanajātakaṃ

    134. ஜா²னஸோத⁴னஜாதகங் • 134. Jhānasodhanajātakaṃ

    135. சந்தா³ப⁴ஜாதகங் • 135. Candābhajātakaṃ

    136. ஸுவண்ணஹங்ஸஜாதகங் • 136. Suvaṇṇahaṃsajātakaṃ

    137. ப³ப்³பு³ஜாதகங் • 137. Babbujātakaṃ

    138. கோ³த⁴ஜாதகங் • 138. Godhajātakaṃ

    139. உப⁴தோப⁴ட்ட²ஜாதகங் • 139. Ubhatobhaṭṭhajātakaṃ

    140. காகஜாதகங் • 140. Kākajātakaṃ

    15. ககண்டகவக்³கோ³ • 15. Kakaṇṭakavaggo

    141. கோ³த⁴ஜாதகங் • 141. Godhajātakaṃ

    142. ஸிங்கா³லஜாதகங் • 142. Siṅgālajātakaṃ

    143. விரோசஜாதகங் • 143. Virocajātakaṃ

    144. நங்கு³ட்ட²ஜாதகங் • 144. Naṅguṭṭhajātakaṃ

    145. ராத⁴ஜாதகங் • 145. Rādhajātakaṃ

    146. ஸமுத்³த³காகஜாதகங் • 146. Samuddakākajātakaṃ

    147. புப்ப²ரத்தஜாதகங் • 147. Puppharattajātakaṃ

    148. ஸிங்கா³லஜாதகங் • 148. Siṅgālajātakaṃ

    149. ஏகபண்ணஜாதகங் • 149. Ekapaṇṇajātakaṃ

    150. ஸஞ்ஜீவஜாதகங் • 150. Sañjīvajātakaṃ

    2. து³கனிபாதோ • 2. Dukanipāto

    1. த³ள்ஹவக்³கோ³ • 1. Daḷhavaggo

    151. ராஜோவாத³ஜாதகங் • 151. Rājovādajātakaṃ

    152. ஸிங்கா³லஜாதகங் • 152. Siṅgālajātakaṃ

    153. ஸூகரஜாதகங் • 153. Sūkarajātakaṃ

    154. உரக³ஜாதக • 154. Uragajātaka

    155. ப⁴க்³க³ஜாதகங் • 155. Bhaggajātakaṃ

    156. அலீனசித்தஜாதகங் • 156. Alīnacittajātakaṃ

    157. கு³ணஜாதகங் • 157. Guṇajātakaṃ

    158. ஸுஹனுஜாதகங் • 158. Suhanujātakaṃ

    159. மோரஜாதகங் • 159. Morajātakaṃ

    160. வினீலஜாதகங் • 160. Vinīlajātakaṃ

    2. ஸந்த²வவக்³கோ³ • 2. Santhavavaggo

    161. இந்த³ஸமானகொ³த்தஜாதகங் • 161. Indasamānagottajātakaṃ

    162. ஸந்த²வஜாதகங் • 162. Santhavajātakaṃ

    163. ஸுஸீமஜாதகங் • 163. Susīmajātakaṃ

    164. கி³ஜ்ஜ²ஜாதகங் • 164. Gijjhajātakaṃ

    165. நகுலஜாதகங் • 165. Nakulajātakaṃ

    166. உபஸாளகஜாதகங் • 166. Upasāḷakajātakaṃ

    167. ஸமித்³தி⁴ஜாதகங் • 167. Samiddhijātakaṃ

    168. ஸகுணக்³கி⁴ஜாதகங் • 168. Sakuṇagghijātakaṃ

    169. அரகஜாதகங் • 169. Arakajātakaṃ

    170. ககண்டகஜாதகங் • 170. Kakaṇṭakajātakaṃ

    3. கல்யாணவக்³கோ³ • 3. Kalyāṇavaggo

    171. கல்யாணத⁴ம்மஜாதகங் • 171. Kalyāṇadhammajātakaṃ

    172. த³த்³த³ரஜாதகங் • 172. Daddarajātakaṃ

    173. மக்கடஜாதகங் • 173. Makkaṭajātakaṃ

    174. து³ப்³பி⁴யமக்கடஜாதகங் • 174. Dubbhiyamakkaṭajātakaṃ

    175. ஆதி³ச்சுபட்டா²னஜாதகங் • 175. Ādiccupaṭṭhānajātakaṃ

    176. களாயமுட்டி²ஜாதகங் • 176. Kaḷāyamuṭṭhijātakaṃ

    177. திந்து³கஜாதகங் • 177. Tindukajātakaṃ

    178. கச்ச²பஜாதகங் • 178. Kacchapajātakaṃ

    179. ஸதத⁴ம்மஜாதகங் • 179. Satadhammajātakaṃ

    180. து³த்³த³த³ஜாதகங் • 180. Duddadajātakaṃ

    4. அஸதி³ஸவக்³கோ³ • 4. Asadisavaggo

    181. அஸதி³ஸஜாதகங் • 181. Asadisajātakaṃ

    182. ஸங்கா³மாவசரஜாதகங் • 182. Saṅgāmāvacarajātakaṃ

    183. வாலோத³கஜாதகங் • 183. Vālodakajātakaṃ

    184. கி³ரித³த்தஜாதகங் • 184. Giridattajātakaṃ

    185. அனபி⁴ரதிஜாதகங் • 185. Anabhiratijātakaṃ

    186. த³தி⁴வாஹனஜாதகங் • 186. Dadhivāhanajātakaṃ

    187. சதுமட்ட²ஜாதகங் • 187. Catumaṭṭhajātakaṃ

    188. ஸீஹகொத்து²ஜாதகங் • 188. Sīhakotthujātakaṃ

    189. ஸீஹசம்மஜாதகங் • 189. Sīhacammajātakaṃ

    190. ஸீலானிஸங்ஸஜாதகங் • 190. Sīlānisaṃsajātakaṃ

    5. ருஹகவக்³கோ³ • 5. Ruhakavaggo

    191. ருஹகஜாதகங் • 191. Ruhakajātakaṃ

    192. ஸிரிகாளகண்ணிஜாதகங் • 192. Sirikāḷakaṇṇijātakaṃ

    193. சூளபது³மஜாதகங் • 193. Cūḷapadumajātakaṃ

    194. மணிசோரஜாதகங் • 194. Maṇicorajātakaṃ

    195. பப்³ப³தூபத்த²ரஜாதகங் • 195. Pabbatūpattharajātakaṃ

    196. வலாஹகஸ்ஸஜாதகங் • 196. Valāhakassajātakaṃ

    197. மித்தாமித்தஜாதகங் • 197. Mittāmittajātakaṃ

    198. ராத⁴ஜாதகங் • 198. Rādhajātakaṃ

    199. க³ஹபதிஜாதகங் • 199. Gahapatijātakaṃ

    200. ஸாது⁴ஸீலஜாதகங் • 200. Sādhusīlajātakaṃ

    6. நதங்த³ள்ஹவக்³கோ³ • 6. Nataṃdaḷhavaggo

    201. ப³ந்த⁴னாகா³ரஜாதகங் • 201. Bandhanāgārajātakaṃ

    202. கேளிஸீலஜாதகங் • 202. Keḷisīlajātakaṃ

    203. க²ண்ட³ஜாதகங் • 203. Khaṇḍajātakaṃ

    204. வீரகஜாதகங் • 204. Vīrakajātakaṃ

    205. க³ங்கெ³ய்யஜாதகங் • 205. Gaṅgeyyajātakaṃ

    206. குருங்க³மிக³ஜாதகங் • 206. Kuruṅgamigajātakaṃ

    207. அஸ்ஸகஜாதகங் • 207. Assakajātakaṃ

    208. ஸுஸுமாரஜாதகங் • 208. Susumārajātakaṃ

    209. குக்குடஜாதகங் • 209. Kukkuṭajātakaṃ

    210. கந்த³க³லகஜாதகங் • 210. Kandagalakajātakaṃ

    7. பீ³ரணத²ம்ப⁴வக்³கோ³ • 7. Bīraṇathambhavaggo

    211. ஸோமத³த்தஜாதகங் • 211. Somadattajātakaṃ

    212. உச்சி²ட்ட²ப⁴த்தஜாதகங் • 212. Ucchiṭṭhabhattajātakaṃ

    213. ப⁴ருஜாதகங் • 213. Bharujātakaṃ

    214. புண்ணனதீ³ஜாதகங் • 214. Puṇṇanadījātakaṃ

    215. கச்ச²பஜாதகங் • 215. Kacchapajātakaṃ

    216. மச்ச²ஜாதகங் • 216. Macchajātakaṃ

    217. ஸெக்³கு³ஜாதகங் • 217. Seggujātakaṃ

    218. கூடவாணிஜஜாதகங் • 218. Kūṭavāṇijajātakaṃ

    219. க³ரஹிதஜாதகங் • 219. Garahitajātakaṃ

    220. த⁴ம்மத⁴ஜஜாதகங் • 220. Dhammadhajajātakaṃ

    8. காஸாவவக்³கோ³ • 8. Kāsāvavaggo

    221. காஸாவஜாதகங் • 221. Kāsāvajātakaṃ

    222. சூளனந்தி³யஜாதகங் • 222. Cūḷanandiyajātakaṃ

    223. புடப⁴த்தஜாதகங் • 223. Puṭabhattajātakaṃ

    224. கும்பி⁴லஜாதகங் • 224. Kumbhilajātakaṃ

    225. க²ந்திவண்ணஜாதகங் • 225. Khantivaṇṇajātakaṃ

    226. கோஸியஜாதகங் • 226. Kosiyajātakaṃ

    227. கூ³த²பாணஜாதகங் • 227. Gūthapāṇajātakaṃ

    228. காமனீதஜாதகங் • 228. Kāmanītajātakaṃ

    229. பலாயிதஜாதகங் • 229. Palāyitajātakaṃ

    230. து³தியபலாயிதஜாதகங் • 230. Dutiyapalāyitajātakaṃ

    9. உபாஹனவக்³கோ³ • 9. Upāhanavaggo

    231. உபாஹனஜாதகங் • 231. Upāhanajātakaṃ

    232. வீணாகு³ணஜாதகங் • 232. Vīṇāguṇajātakaṃ

    233. விகண்ணஜாதகங் • 233. Vikaṇṇajātakaṃ

    234. அஸிதாபூ⁴ஜாதகங் • 234. Asitābhūjātakaṃ

    235. வச்ச²னக²ஜாதகங் • 235. Vacchanakhajātakaṃ

    236. ப³கஜாதகங் • 236. Bakajātakaṃ

    237. ஸாகேதஜாதகங் • 237. Sāketajātakaṃ

    238. ஏகபத³ஜாதகங் • 238. Ekapadajātakaṃ

    239. ஹரிதமண்டூ³கஜாதகங் • 239. Haritamaṇḍūkajātakaṃ

    240. மஹாபிங்க³லஜாதகங் • 240. Mahāpiṅgalajātakaṃ

    10. ஸிங்கா³லவக்³கோ³ • 10. Siṅgālavaggo

    241. ஸப்³ப³தா³டி²ஜாதகங் • 241. Sabbadāṭhijātakaṃ

    242. ஸுனக²ஜாதகங் • 242. Sunakhajātakaṃ

    243. கு³த்திலஜாதகங் • 243. Guttilajātakaṃ

    244. விக³திச்ச²ஜாதகங் • 244. Vigaticchajātakaṃ

    245. மூலபரியாயஜாதகங் • 245. Mūlapariyāyajātakaṃ

    246. பா³லோவாத³ஜாதகங் • 246. Bālovādajātakaṃ

    247. பாத³ஞ்ஜலீஜாதகங் • 247. Pādañjalījātakaṃ

    248. கிங்ஸுகோபமஜாதகங் • 248. Kiṃsukopamajātakaṃ

    249. ஸாலகஜாதகங் • 249. Sālakajātakaṃ

    250. கபிஜாதகங் • 250. Kapijātakaṃ

    3. திகனிபாதோ • 3. Tikanipāto

    1. ஸங்கப்பவக்³கோ³ • 1. Saṅkappavaggo

    251. ஸங்கப்பராக³ஜாதகங் • 251. Saṅkapparāgajātakaṃ

    252. திலமுட்டி²ஜாதகங் • 252. Tilamuṭṭhijātakaṃ

    253. மணிகண்ட²ஜாதகங் • 253. Maṇikaṇṭhajātakaṃ

    254. குண்ட³ககுச்சி²ஸிந்த⁴வஜாதகங் • 254. Kuṇḍakakucchisindhavajātakaṃ

    255. ஸுகஜாதகங் • 255. Sukajātakaṃ

    256. ஜரூத³பானஜாதகங் • 256. Jarūdapānajātakaṃ

    257. கா³மணிசந்த³ஜாதகங் • 257. Gāmaṇicandajātakaṃ

    258. மந்தா⁴துஜாதகங் • 258. Mandhātujātakaṃ

    259. திரீடவச்ச²ஜாதகங் • 259. Tirīṭavacchajātakaṃ

    260. தூ³தஜாதகங் • 260. Dūtajātakaṃ

    2. பது³மவக்³கோ³ • 2. Padumavaggo

    261. பது³மஜாதகங் • 261. Padumajātakaṃ

    262. முது³பாணிஜாதகங் • 262. Mudupāṇijātakaṃ

    263. சூளபலோப⁴னஜாதகங் • 263. Cūḷapalobhanajātakaṃ

    264. மஹாபனாத³ஜாதகங் • 264. Mahāpanādajātakaṃ

    265. கு²ரப்பஜாதகங் • 265. Khurappajātakaṃ

    266. வாதக்³க³ஸிந்த⁴வஜாதகங் • 266. Vātaggasindhavajātakaṃ

    267. கக்கடகஜாதகங் • 267. Kakkaṭakajātakaṃ

    268. ஆராமதூ³ஸகஜாதகங் • 268. Ārāmadūsakajātakaṃ

    269. ஸுஜாதஜாதகங் • 269. Sujātajātakaṃ

    270. உலூகஜாதகங் • 270. Ulūkajātakaṃ

    3. உத³பானவக்³கோ³ • 3. Udapānavaggo

    271. உத³பானதூ³ஸகஜாதகங் • 271. Udapānadūsakajātakaṃ

    272. ப்³யக்³க⁴ஜாதகங் • 272. Byagghajātakaṃ

    273. கச்ச²பஜாதகங் • 273. Kacchapajātakaṃ

    274. லோலஜாதகங் • 274. Lolajātakaṃ

    275. ருசிரஜாதகங் • 275. Rucirajātakaṃ

    276. குருத⁴ம்மஜாதகங் • 276. Kurudhammajātakaṃ

    277. ரோமகஜாதகங் • 277. Romakajātakaṃ

    278. மஹிங்ஸராஜஜாதகங் • 278. Mahiṃsarājajātakaṃ

    279. ஸதபத்தஜாதகங் • 279. Satapattajātakaṃ

    280. புடதூ³ஸகஜாதகங் • 280. Puṭadūsakajātakaṃ

    4. அப்³ப⁴ந்தரவக்³கோ³ • 4. Abbhantaravaggo

    281. அப்³ப⁴ந்தரஜாதகங் • 281. Abbhantarajātakaṃ

    282. ஸெய்யஜாதகங் • 282. Seyyajātakaṃ

    283. வட்³ட⁴கீஸூகரஜாதகங் • 283. Vaḍḍhakīsūkarajātakaṃ

    284. ஸிரிஜாதகங் • 284. Sirijātakaṃ

    285. மணிஸூகரஜாதகங் • 285. Maṇisūkarajātakaṃ

    286. ஸாலூகஜாதகங் • 286. Sālūkajātakaṃ

    287. லாப⁴க³ரஹஜாதகங் • 287. Lābhagarahajātakaṃ

    288. மச்சு²த்³தா³னஜாதகங் • 288. Macchuddānajātakaṃ

    289. நானாச²ந்த³ஜாதகங் • 289. Nānāchandajātakaṃ

    290. ஸீலவீமங்ஸகஜாதகங் • 290. Sīlavīmaṃsakajātakaṃ

    5. கும்ப⁴வக்³கோ³ • 5. Kumbhavaggo

    291. ஸுராக⁴டஜாதகங் • 291. Surāghaṭajātakaṃ

    292. ஸுபத்தஜாதகங் • 292. Supattajātakaṃ

    293. காயனிப்³பி³ந்த³ஜாதகங் • 293. Kāyanibbindajātakaṃ

    294. ஜம்பு³கா²த³கஜாதகங் • 294. Jambukhādakajātakaṃ

    295. அந்தஜாதகங் • 295. Antajātakaṃ

    296. ஸமுத்³த³ஜாதகங் • 296. Samuddajātakaṃ

    297. காமவிலாபஜாதகங் • 297. Kāmavilāpajātakaṃ

    298. உது³ம்ப³ரஜாதகங் • 298. Udumbarajātakaṃ

    299. கோமாரபுத்தஜாதகங் • 299. Komāraputtajātakaṃ

    300. வகஜாதகங் • 300. Vakajātakaṃ

    4. சதுக்கனிபாதோ • 4. Catukkanipāto

    1. காலிங்க³வக்³கோ³ • 1. Kāliṅgavaggo

    301. சூளகாலிங்க³ஜாதகங் • 301. Cūḷakāliṅgajātakaṃ

    302. மஹாஅஸ்ஸாரோஹஜாதகங் • 302. Mahāassārohajātakaṃ

    303. ஏகராஜஜாதகங் • 303. Ekarājajātakaṃ

    304. த³த்³த³ரஜாதகங் • 304. Daddarajātakaṃ

    305. ஸீலவீமங்ஸனஜாதகங் • 305. Sīlavīmaṃsanajātakaṃ

    306. ஸுஜாதஜாதகங் • 306. Sujātajātakaṃ

    307. பலாஸஜாதகங் • 307. Palāsajātakaṃ

    308. ஸகுணஜாதகங் • 308. Sakuṇajātakaṃ

    309. ச²வகஜாதகங் • 309. Chavakajātakaṃ

    310. ஸெய்யஜாதகங் • 310. Seyyajātakaṃ

    2. புசிமந்த³வக்³கோ³ • 2. Pucimandavaggo

    311. புசிமந்த³ஜாதகங் • 311. Pucimandajātakaṃ

    312. கஸ்ஸபமந்தி³யஜாதகங் • 312. Kassapamandiyajātakaṃ

    313. க²ந்தீவாதீ³ஜாதகங் • 313. Khantīvādījātakaṃ

    314. லோஹகும்பி⁴ஜாதகங் • 314. Lohakumbhijātakaṃ

    315. ஸப்³ப³மங்ஸலாப⁴ஜாதகங் • 315. Sabbamaṃsalābhajātakaṃ

    316. ஸஸபண்டி³தஜாதகங் • 316. Sasapaṇḍitajātakaṃ

    317. மதரோத³னஜாதகங் • 317. Matarodanajātakaṃ

    318. கணவேரஜாதகங் • 318. Kaṇaverajātakaṃ

    319. தித்திரஜாதகங் • 319. Tittirajātakaṃ

    320. ஸுச்சஜஜாதகங் • 320. Succajajātakaṃ

    3. குடிதூ³ஸகவக்³கோ³ • 3. Kuṭidūsakavaggo

    321. குடிதூ³ஸகஜாதகங் • 321. Kuṭidūsakajātakaṃ

    322. து³த்³து³ப⁴ஜாதகங் • 322. Duddubhajātakaṃ

    323. ப்³ரஹ்மத³த்தஜாதகங் • 323. Brahmadattajātakaṃ

    324. சம்மஸாடகஜாதகங் • 324. Cammasāṭakajātakaṃ

    325. கோ³த⁴ராஜஜாதகங் • 325. Godharājajātakaṃ

    326. கக்காருஜாதகங் • 326. Kakkārujātakaṃ

    327. காகவதீஜாதகங் • 327. Kākavatījātakaṃ

    328. அனநுஸோசியஜாதகங் • 328. Ananusociyajātakaṃ

    329. காளபா³ஹுஜாதகங் • 329. Kāḷabāhujātakaṃ

    330. ஸீலவீமங்ஸஜாதகங் • 330. Sīlavīmaṃsajātakaṃ

    4. கோகிலவக்³கோ³ • 4. Kokilavaggo

    331. கோகிலஜாதகங் • 331. Kokilajātakaṃ

    332. ரத²லட்டி²ஜாதகங் • 332. Rathalaṭṭhijātakaṃ

    333. பக்ககோ³த⁴ஜாதகங் • 333. Pakkagodhajātakaṃ

    334. ராஜோவாத³ஜாதகங் • 334. Rājovādajātakaṃ

    335. ஜம்பு³கஜாதகங் • 335. Jambukajātakaṃ

    336. ப்³ரஹாச²த்தஜாதகங் • 336. Brahāchattajātakaṃ

    337. பீட²ஜாதகங் • 337. Pīṭhajātakaṃ

    338. து²ஸஜாதகங் • 338. Thusajātakaṃ

    339. பா³வேருஜாதகங் • 339. Bāverujātakaṃ

    340. விஸய்ஹஜாதகங் • 340. Visayhajātakaṃ

    5. சூளகுணாலவக்³கோ³ • 5. Cūḷakuṇālavaggo

    341. கண்ட³ரீஜாதகங் • 341. Kaṇḍarījātakaṃ

    342. வானரஜாதகங் • 342. Vānarajātakaṃ

    343. குந்தினீஜாதகங் • 343. Kuntinījātakaṃ

    344. அம்ப³ஜாதகங் • 344. Ambajātakaṃ

    345. க³ஜகும்ப⁴ஜாதகங் • 345. Gajakumbhajātakaṃ

    346. கேஸவஜாதகங் • 346. Kesavajātakaṃ

    347. அயகூடஜாதகங் • 347. Ayakūṭajātakaṃ

    348. அரஞ்ஞஜாதகங் • 348. Araññajātakaṃ

    349. ஸந்தி⁴பே⁴த³ஜாதகங் • 349. Sandhibhedajātakaṃ

    350. தே³வதாபஞ்ஹஜாதகங் • 350. Devatāpañhajātakaṃ

    5. பஞ்சகனிபாதோ • 5. Pañcakanipāto

    1. மணிகுண்ட³லவக்³கோ³ • 1. Maṇikuṇḍalavaggo

    351. மணிகுண்ட³லஜாதகங் • 351. Maṇikuṇḍalajātakaṃ

    352. ஸுஜாதஜாதகங் • 352. Sujātajātakaṃ

    353. வேனஸாக²ஜாதகங் • 353. Venasākhajātakaṃ

    354. உரக³ஜாதகங் • 354. Uragajātakaṃ

    355. க⁴டஜாதகங் • 355. Ghaṭajātakaṃ

    356. கோரண்டி³யஜாதகங் • 356. Koraṇḍiyajātakaṃ

    357. லடுகிகஜாதகங் • 357. Laṭukikajātakaṃ

    358. சூளத⁴ம்மபாலஜாதகங் • 358. Cūḷadhammapālajātakaṃ

    359. ஸுவண்ணமிக³ஜாதகங் • 359. Suvaṇṇamigajātakaṃ

    360. ஸுயோனந்தீ³ஜாதகங் • 360. Suyonandījātakaṃ

    2. வண்ணாரோஹவக்³கோ³ • 2. Vaṇṇārohavaggo

    361. வண்ணாரோஹஜாதகங் • 361. Vaṇṇārohajātakaṃ

    362. ஸீலவீமங்ஸஜாதகங் • 362. Sīlavīmaṃsajātakaṃ

    363. ஹிரிஜாதகங் • 363. Hirijātakaṃ

    364. க²ஜ்ஜோபனகஜாதகங் • 364. Khajjopanakajātakaṃ

    365. அஹிதுண்டி³கஜாதகங் • 365. Ahituṇḍikajātakaṃ

    366. கு³ம்பி³யஜாதகங் • 366. Gumbiyajātakaṃ

    367. ஸாளியஜாதகங் • 367. Sāḷiyajātakaṃ

    368. தசஸாரஜாதகங் • 368. Tacasārajātakaṃ

    369. மித்தவிந்த³கஜாதகங் • 369. Mittavindakajātakaṃ

    370. பலாஸஜாதகங் • 370. Palāsajātakaṃ

    3. அட்³ட⁴வக்³கோ³ • 3. Aḍḍhavaggo

    371. தீ³கீ⁴திகோஸலஜாதகங் • 371. Dīghītikosalajātakaṃ

    372. மிக³போதகஜாதகங் • 372. Migapotakajātakaṃ

    373. மூஸிகஜாதகங் • 373. Mūsikajātakaṃ

    374. சூளத⁴னுக்³க³ஹஜாதகங் • 374. Cūḷadhanuggahajātakaṃ

    375. கபோதஜாதகங் • 375. Kapotajātakaṃ

    6. ச²க்கனிபாதோ • 6. Chakkanipāto

    1. அவாரியவக்³கோ³ • 1. Avāriyavaggo

    376. அவாரியஜாதகங் • 376. Avāriyajātakaṃ

    377. ஸேதகேதுஜாதகங் • 377. Setaketujātakaṃ

    378. த³ரீமுக²ஜாதகங் • 378. Darīmukhajātakaṃ

    379. நேருஜாதகங் • 379. Nerujātakaṃ

    380. ஆஸங்கஜாதகங் • 380. Āsaṅkajātakaṃ

    381. மிகா³லோபஜாதகங் • 381. Migālopajātakaṃ

    382. ஸிரிகாளகண்ணிஜாதகங் • 382. Sirikāḷakaṇṇijātakaṃ

    383. குக்குடஜாதகங் • 383. Kukkuṭajātakaṃ

    384. த⁴ம்மத⁴ஜஜாதகங் • 384. Dhammadhajajātakaṃ

    385. நந்தி³யமிக³ராஜஜாதகங் • 385. Nandiyamigarājajātakaṃ

    2. க²ரபுத்தவக்³கோ³ • 2. Kharaputtavaggo

    386. க²ரபுத்தஜாதகங் • 386. Kharaputtajātakaṃ

    387. ஸூசிஜாதகங் • 387. Sūcijātakaṃ

    388. துண்டி³லஜாதகங் • 388. Tuṇḍilajātakaṃ

    389. ஸுவண்ணகக்கடஜாதகங் • 389. Suvaṇṇakakkaṭajātakaṃ

    390. மய்ஹகஜாதகங் • 390. Mayhakajātakaṃ

    391. விஜ்ஜாத⁴ரஜாதகங் • 391. Vijjādharajātakaṃ

    392. ஸிங்க⁴புப்ப²ஜாதகங் • 392. Siṅghapupphajātakaṃ

    393. விகா⁴ஸாத³ஜாதகங் • 393. Vighāsādajātakaṃ

    394. வட்டகஜாதகங் • 394. Vaṭṭakajātakaṃ

    395. பாராவதஜாதகங் • 395. Pārāvatajātakaṃ

    7. ஸத்தகனிபாதோ • 7. Sattakanipāto

    1. குக்குவக்³கோ³ • 1. Kukkuvaggo

    396. குக்குஜாதகங் • 396. Kukkujātakaṃ

    397. மனோஜஜாதகங் • 397. Manojajātakaṃ

    398. ஸுதனுஜாதகங் • 398. Sutanujātakaṃ

    399. மாதுபோஸககி³ஜ்ஜ²ஜாதகங் • 399. Mātuposakagijjhajātakaṃ

    400. த³ப்³ப⁴புப்ப²ஜாதகங் • 400. Dabbhapupphajātakaṃ

    401. பண்ணகஜாதகங் • 401. Paṇṇakajātakaṃ

    402. ஸத்துப⁴ஸ்தஜாதகங் • 402. Sattubhastajātakaṃ

    403. அட்டி²ஸேனகஜாதகங் • 403. Aṭṭhisenakajātakaṃ

    404. கபிஜாதகங் • 404. Kapijātakaṃ

    405. ப³கஜாதகங் • 405. Bakajātakaṃ

    2. க³ந்தா⁴ரவக்³கோ³ • 2. Gandhāravaggo

    406. க³ந்தா⁴ரஜாதகங் • 406. Gandhārajātakaṃ

    407. மஹாகபிஜாதகங் • 407. Mahākapijātakaṃ

    408. கும்ப⁴காரஜாதகங் • 408. Kumbhakārajātakaṃ

    409. த³ள்ஹத⁴ம்மஜாதகங் • 409. Daḷhadhammajātakaṃ

    410. ஸோமத³த்தஜாதகங் • 410. Somadattajātakaṃ

    411. ஸுஸீமஜாதகங் • 411. Susīmajātakaṃ

    412. கோடஸிம்ப³லிஜாதகங் • 412. Koṭasimbalijātakaṃ

    413. தூ⁴மகாரிஜாதகங் • 413. Dhūmakārijātakaṃ

    414. ஜாக³ரஜாதகங் • 414. Jāgarajātakaṃ

    415. கும்மாஸபிண்டி³ஜாதகங் • 415. Kummāsapiṇḍijātakaṃ

    416. பரந்தபஜாதகங் • 416. Parantapajātakaṃ

    8. அட்ட²கனிபாதோ • 8. Aṭṭhakanipāto

    417. கச்சானிஜாதகங் • 417. Kaccānijātakaṃ

    418. அட்ட²ஸத்³த³ஜாதகங் • 418. Aṭṭhasaddajātakaṃ

    419. ஸுலஸாஜாதகங் • 419. Sulasājātakaṃ

    420. ஸுமங்க³லஜாதகங் • 420. Sumaṅgalajātakaṃ

    421. க³ங்க³மாலஜாதகங் • 421. Gaṅgamālajātakaṃ

    422. சேதியஜாதகங் • 422. Cetiyajātakaṃ

    423. இந்த்³ரியஜாதகங் • 423. Indriyajātakaṃ

    424. ஆதி³த்தஜாதகங் • 424. Ādittajātakaṃ

    425. அட்டா²னஜாதகங் • 425. Aṭṭhānajātakaṃ

    426. தீ³பிஜாதகங் • 426. Dīpijātakaṃ

    9. நவகனிபாதோ • 9. Navakanipāto

    427. கி³ஜ்ஜ²ஜாதகங் • 427. Gijjhajātakaṃ

    428. கோஸம்பி³யஜாதகங் • 428. Kosambiyajātakaṃ

    429. மஹாஸுவஜாதகங் • 429. Mahāsuvajātakaṃ

    430. சூளஸுவஜாதகங் • 430. Cūḷasuvajātakaṃ

    431. ஹரிதசஜாதகங் • 431. Haritacajātakaṃ

    432. பத³குஸலமாணவஜாதகங் • 432. Padakusalamāṇavajātakaṃ

    433. லோமஸகஸ்ஸபஜாதகங் • 433. Lomasakassapajātakaṃ

    434. சக்கவாகஜாதகங் • 434. Cakkavākajātakaṃ

    435. ஹலித்³தி³ராக³ஜாதகங் • 435. Haliddirāgajātakaṃ

    436. ஸமுக்³க³ஜாதகங் • 436. Samuggajātakaṃ

    437. பூதிமங்ஸஜாதகங் • 437. Pūtimaṃsajātakaṃ

    438. த³த்³த³ரஜாதகங் • 438. Daddarajātakaṃ

    10. த³ஸகனிபாதோ • 10. Dasakanipāto

    439. சதுத்³வாரஜாதகங் • 439. Catudvārajātakaṃ

    440. கண்ஹஜாதகங் • 440. Kaṇhajātakaṃ

    441. சதுபோஸதி²யஜாதகங் • 441. Catuposathiyajātakaṃ

    442. ஸங்க²ஜாதகங் • 442. Saṅkhajātakaṃ

    443. சூளபோ³தி⁴ஜாதகங் • 443. Cūḷabodhijātakaṃ

    444. கண்ஹதீ³பாயனஜாதகங் • 444. Kaṇhadīpāyanajātakaṃ

    445. நிக்³ரோத⁴ஜாதகங் • 445. Nigrodhajātakaṃ

    446. தக்கலஜாதகங் • 446. Takkalajātakaṃ

    447. மஹாத⁴ம்மபாலஜாதகங் • 447. Mahādhammapālajātakaṃ

    448. குக்குடஜாதகங் • 448. Kukkuṭajātakaṃ

    449. மட்ட²குண்ட³லீஜாதகங் • 449. Maṭṭhakuṇḍalījātakaṃ

    450. பி³லாரகோஸியஜாதகங் • 450. Bilārakosiyajātakaṃ

    451. சக்கவாகஜாதகங் • 451. Cakkavākajātakaṃ

    452. பூ⁴ரிபஞ்ஞஜாதகங் • 452. Bhūripaññajātakaṃ

    453. மஹாமங்க³லஜாதகங் • 453. Mahāmaṅgalajātakaṃ

    454. க⁴டபண்டி³தஜாதகங் • 454. Ghaṭapaṇḍitajātakaṃ

    11. ஏகாத³ஸகனிபாதோ • 11. Ekādasakanipāto

    455. மாதுபோஸகஜாதகங் • 455. Mātuposakajātakaṃ

    456. ஜுண்ஹஜாதகங் • 456. Juṇhajātakaṃ

    457. த⁴ம்மதே³வபுத்தஜாதகங் • 457. Dhammadevaputtajātakaṃ

    458. உத³யஜாதகங் • 458. Udayajātakaṃ

    459. பானீயஜாதகங் • 459. Pānīyajātakaṃ

    460. யுத⁴ஞ்சயஜாதகங் • 460. Yudhañcayajātakaṃ

    461. த³ஸரத²ஜாதகங் • 461. Dasarathajātakaṃ

    462. ஸங்வரஜாதகங் • 462. Saṃvarajātakaṃ

    463. ஸுப்பாரகஜாதகங் • 463. Suppārakajātakaṃ

    12. த்³வாத³ஸகனிபாதோ • 12. Dvādasakanipāto

    464. சூளகுணாலஜாதகங் • 464. Cūḷakuṇālajātakaṃ

    465. ப⁴த்³த³ஸாலஜாதகங் • 465. Bhaddasālajātakaṃ

    466. ஸமுத்³த³வாணிஜஜாதகங் • 466. Samuddavāṇijajātakaṃ

    467. காமஜாதகங் • 467. Kāmajātakaṃ

    468. ஜனஸந்த⁴ஜாதகங் • 468. Janasandhajātakaṃ

    469. மஹாகண்ஹஜாதகங் • 469. Mahākaṇhajātakaṃ

    470. கோஸியஜாதகங் • 470. Kosiyajātakaṃ

    471. மெண்ட³கபஞ்ஹஜாதகங் • 471. Meṇḍakapañhajātakaṃ

    472. மஹாபது³மஜாதகங் • 472. Mahāpadumajātakaṃ

    473. மித்தாமித்தஜாதகங் • 473. Mittāmittajātakaṃ

    13. தேரஸகனிபாதோ • 13. Terasakanipāto

    474. அம்ப³ஜாதகங் • 474. Ambajātakaṃ

    475. ப²ந்த³னஜாதகங் • 475. Phandanajātakaṃ

    476. ஜவனஹங்ஸஜாதகங் • 476. Javanahaṃsajātakaṃ

    477. சூளனாரத³ஜாதகங் • 477. Cūḷanāradajātakaṃ

    478. தூ³தஜாதகங் • 478. Dūtajātakaṃ

    479. காலிங்க³போ³தி⁴ஜாதகங் • 479. Kāliṅgabodhijātakaṃ

    480. அகித்திஜாதகங் • 480. Akittijātakaṃ

    481. தக்காரியஜாதகங் • 481. Takkāriyajātakaṃ

    482. ருருமிக³ராஜஜாதகங் • 482. Rurumigarājajātakaṃ

    483. ஸரப⁴மிக³ஜாதகங் • 483. Sarabhamigajātakaṃ

    14. பகிண்ணகனிபாதோ • 14. Pakiṇṇakanipāto

    484. ஸாலிகேதா³ரஜாதகங் • 484. Sālikedārajātakaṃ

    485. சந்த³கின்னரீஜாதகங் • 485. Candakinnarījātakaṃ

    486. மஹாஉக்குஸஜாதகங் • 486. Mahāukkusajātakaṃ

    487. உத்³தா³லகஜாதகங் • 487. Uddālakajātakaṃ

    488. பி⁴ஸஜாதகங் • 488. Bhisajātakaṃ

    489. ஸுருசிஜாதகங் • 489. Surucijātakaṃ

    490. பஞ்சுபோஸதி²கஜாதகங் • 490. Pañcuposathikajātakaṃ

    491. மஹாமோரஜாதகங் • 491. Mahāmorajātakaṃ

    492. தச்ச²ஸூகரஜாதகங் • 492. Tacchasūkarajātakaṃ

    493. மஹாவாணிஜஜாதகங் • 493. Mahāvāṇijajātakaṃ

    494. ஸாதி⁴னஜாதகங் • 494. Sādhinajātakaṃ

    495. த³ஸப்³ராஹ்மணஜாதகங் • 495. Dasabrāhmaṇajātakaṃ

    496. பி⁴க்கா²பரம்பரஜாதகங் • 496. Bhikkhāparamparajātakaṃ

    15. வீஸதினிபாதோ • 15. Vīsatinipāto

    497. மாதங்க³ஜாதகங் • 497. Mātaṅgajātakaṃ

    498. சித்தஸம்பூ⁴தஜாதகங் • 498. Cittasambhūtajātakaṃ

    499. ஸிவிஜாதகங் • 499. Sivijātakaṃ

    500. ஸிரீமந்தஜாதகங் • 500. Sirīmantajātakaṃ

    501. ரோஹணமிக³ஜாதகங் • 501. Rohaṇamigajātakaṃ

    502. சூளஹங்ஸஜாதகங் • 502. Cūḷahaṃsajātakaṃ

    503. ஸத்திகு³ம்ப³ஜாதகங் • 503. Sattigumbajātakaṃ

    504. ப⁴ல்லாதியஜாதகங் • 504. Bhallātiyajātakaṃ

    505. ஸோமனஸ்ஸஜாதகங் • 505. Somanassajātakaṃ

    506. சம்பெய்யஜாதகங் • 506. Campeyyajātakaṃ

    507. மஹாபலோப⁴னஜாதகங் • 507. Mahāpalobhanajātakaṃ

    508. பஞ்சபண்டி³தஜாதகங் • 508. Pañcapaṇḍitajātakaṃ

    509. ஹத்தி²பாலஜாதகங் • 509. Hatthipālajātakaṃ

    510. அயோக⁴ரஜாதகங் • 510. Ayogharajātakaṃ

    16. திங்ஸனிபாதோ • 16. Tiṃsanipāto

    511. கிங்ச²ந்த³ஜாதகங் • 511. Kiṃchandajātakaṃ

    512. கும்ப⁴ஜாதகங் • 512. Kumbhajātakaṃ

    513. ஜயத்³தி³ஸஜாதகங் • 513. Jayaddisajātakaṃ

    514. ச²த்³த³ந்தஜாதகங் • 514. Chaddantajātakaṃ

    515. ஸம்ப⁴வஜாதகங் • 515. Sambhavajātakaṃ

    516. மஹாகபிஜாதகங் • 516. Mahākapijātakaṃ

    517. த³கரக்க²ஸஜாதகங் • 517. Dakarakkhasajātakaṃ

    518. பண்ட³ரனாக³ராஜஜாதகங் • 518. Paṇḍaranāgarājajātakaṃ

    519. ஸம்பு³லாஜாதகங் • 519. Sambulājātakaṃ

    520. க³ந்த⁴திந்து³கஜாதகங் • 520. Gandhatindukajātakaṃ

    (து³தியோ பா⁴கோ³) • (Dutiyo bhāgo)

    17. சத்தாலீஸனிபாதோ • 17. Cattālīsanipāto

    521. தேஸகுணஜாதகங் • 521. Tesakuṇajātakaṃ

    522. ஸரப⁴ங்க³ஜாதகங் • 522. Sarabhaṅgajātakaṃ

    523. அலம்பு³ஸாஜாதகங் • 523. Alambusājātakaṃ

    524. ஸங்க²பாலஜாதகங் • 524. Saṅkhapālajātakaṃ

    525. சூளஸுதஸோமஜாதகங் • 525. Cūḷasutasomajātakaṃ

    18. பண்ணாஸனிபாதோ • 18. Paṇṇāsanipāto

    526. நிளினிகாஜாதகங் • 526. Niḷinikājātakaṃ

    527. உம்மாத³ந்தீஜாதகங் • 527. Ummādantījātakaṃ

    528. மஹாபோ³தி⁴ஜாதகங் • 528. Mahābodhijātakaṃ

    19. ஸட்டி²னிபாதோ • 19. Saṭṭhinipāto

    529. ஸோணகஜாதகங் • 529. Soṇakajātakaṃ

    530. ஸங்கிச்சஜாதகங் • 530. Saṃkiccajātakaṃ

    20. ஸத்ததினிபாதோ • 20. Sattatinipāto

    531. குஸஜாதகங் • 531. Kusajātakaṃ

    532. ஸோணனந்த³ஜாதகங் • 532. Soṇanandajātakaṃ

    21. அஸீதினிபாதோ • 21. Asītinipāto

    533. சூளஹங்ஸஜாதகங் • 533. Cūḷahaṃsajātakaṃ

    534. மஹாஹங்ஸஜாதகங் • 534. Mahāhaṃsajātakaṃ

    535. ஸுதா⁴போ⁴ஜனஜாதகங் • 535. Sudhābhojanajātakaṃ

    536. குணாலஜாதகங் • 536. Kuṇālajātakaṃ

    537. மஹாஸுதஸோமஜாதகங் • 537. Mahāsutasomajātakaṃ

    22. மஹானிபாதோ • 22. Mahānipāto

    538. மூக³பக்க²ஜாதகங் • 538. Mūgapakkhajātakaṃ

    539. மஹாஜனகஜாதகங் • 539. Mahājanakajātakaṃ

    540. ஸுவண்ணஸாமஜாதகங் • 540. Suvaṇṇasāmajātakaṃ

    541. நிமிஜாதகங் • 541. Nimijātakaṃ

    542. உமங்க³ஜாதகங் • 542. Umaṅgajātakaṃ

    543. பூ⁴ரித³த்தஜாதகங் • 543. Bhūridattajātakaṃ

    544. சந்த³குமாரஜாதகங் • 544. Candakumārajātakaṃ

    545. மஹானாரத³கஸ்ஸபஜாதகங் • 545. Mahānāradakassapajātakaṃ

    546. விது⁴ரஜாதகங் • 546. Vidhurajātakaṃ

    547. வெஸ்ஸந்தரஜாதகங் • 547. Vessantarajātakaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact