Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    மஜ்ஜி²மனிகாய • Majjhimanikāya

    மூலபண்ணாஸபாளி • Mūlapaṇṇāsapāḷi

    1. மூலபரியாயவக்³கோ³ • 1. Mūlapariyāyavaggo

    1. மூலபரியாயஸுத்தங் • 1. Mūlapariyāyasuttaṃ

    2. ஸப்³பா³ஸவஸுத்தங் • 2. Sabbāsavasuttaṃ

    3. த⁴ம்மதா³யாத³ஸுத்தங் • 3. Dhammadāyādasuttaṃ

    4. ப⁴யபே⁴ரவஸுத்தங் • 4. Bhayabheravasuttaṃ

    5. அனங்க³ணஸுத்தங் • 5. Anaṅgaṇasuttaṃ

    6. ஆகங்கெ²ய்யஸுத்தங் • 6. Ākaṅkheyyasuttaṃ

    7. வத்த²ஸுத்தங் • 7. Vatthasuttaṃ

    8. ஸல்லேக²ஸுத்தங் • 8. Sallekhasuttaṃ

    9. ஸம்மாதி³ட்டி²ஸுத்தங் • 9. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    10. மஹாஸதிபட்டா²னஸுத்தங் • 10. Mahāsatipaṭṭhānasuttaṃ

    2. ஸீஹனாத³வக்³கோ³ • 2. Sīhanādavaggo

    1. சூளஸீஹனாத³ஸுத்தங் • 1. Cūḷasīhanādasuttaṃ

    2. மஹாஸீஹனாத³ஸுத்தங் • 2. Mahāsīhanādasuttaṃ

    3. மஹாது³க்க²க்க²ந்த⁴ஸுத்தங் • 3. Mahādukkhakkhandhasuttaṃ

    4. சூளது³க்க²க்க²ந்த⁴ஸுத்தங் • 4. Cūḷadukkhakkhandhasuttaṃ

    5. அனுமானஸுத்தங் • 5. Anumānasuttaṃ

    6. சேதோகி²லஸுத்தங் • 6. Cetokhilasuttaṃ

    7. வனபத்த²ஸுத்தங் • 7. Vanapatthasuttaṃ

    8. மது⁴பிண்டி³கஸுத்தங் • 8. Madhupiṇḍikasuttaṃ

    9. த்³வேதா⁴விதக்கஸுத்தங் • 9. Dvedhāvitakkasuttaṃ

    10. விதக்கஸண்டா²னஸுத்தங் • 10. Vitakkasaṇṭhānasuttaṃ

    3. ஓபம்மவக்³கோ³ • 3. Opammavaggo

    1. ககசூபமஸுத்தங் • 1. Kakacūpamasuttaṃ

    2. அலக³த்³தூ³பமஸுத்தங் • 2. Alagaddūpamasuttaṃ

    3. வம்மிகஸுத்தங் • 3. Vammikasuttaṃ

    4. ரத²வினீதஸுத்தங் • 4. Rathavinītasuttaṃ

    5. நிவாபஸுத்தங் • 5. Nivāpasuttaṃ

    6. பாஸராஸிஸுத்தங் • 6. Pāsarāsisuttaṃ

    7. சூளஹத்தி²பதோ³பமஸுத்தங் • 7. Cūḷahatthipadopamasuttaṃ

    8. மஹாஹத்தி²பதோ³பமஸுத்தங் • 8. Mahāhatthipadopamasuttaṃ

    9. மஹாஸாரோபமஸுத்தங் • 9. Mahāsāropamasuttaṃ

    10. சூளஸாரோபமஸுத்தங் • 10. Cūḷasāropamasuttaṃ

    4. மஹாயமகவக்³கோ³ • 4. Mahāyamakavaggo

    1. சூளகோ³ஸிங்க³ஸுத்தங் • 1. Cūḷagosiṅgasuttaṃ

    2. மஹாகோ³ஸிங்க³ஸுத்தங் • 2. Mahāgosiṅgasuttaṃ

    3. மஹாகோ³பாலகஸுத்தங் • 3. Mahāgopālakasuttaṃ

    4. சூளகோ³பாலகஸுத்தங் • 4. Cūḷagopālakasuttaṃ

    5. சூளஸச்சகஸுத்தங் • 5. Cūḷasaccakasuttaṃ

    6. மஹாஸச்சகஸுத்தங் • 6. Mahāsaccakasuttaṃ

    7. சூளதண்ஹாஸங்க²யஸுத்தங் • 7. Cūḷataṇhāsaṅkhayasuttaṃ

    8. மஹாதண்ஹாஸங்க²யஸுத்தங் • 8. Mahātaṇhāsaṅkhayasuttaṃ

    9. மஹாஅஸ்ஸபுரஸுத்தங் • 9. Mahāassapurasuttaṃ

    10. சூளஅஸ்ஸபுரஸுத்தங் • 10. Cūḷaassapurasuttaṃ

    5. சூளயமகவக்³கோ³ • 5. Cūḷayamakavaggo

    1. ஸாலெய்யகஸுத்தங் • 1. Sāleyyakasuttaṃ

    2. வேரஞ்ஜகஸுத்தங் • 2. Verañjakasuttaṃ

    3. மஹாவேத³ல்லஸுத்தங் • 3. Mahāvedallasuttaṃ

    4. சூளவேத³ல்லஸுத்தங் • 4. Cūḷavedallasuttaṃ

    5. சூளத⁴ம்மஸமாதா³னஸுத்தங் • 5. Cūḷadhammasamādānasuttaṃ

    6. மஹாத⁴ம்மஸமாதா³னஸுத்தங் • 6. Mahādhammasamādānasuttaṃ

    7. வீமங்ஸகஸுத்தங் • 7. Vīmaṃsakasuttaṃ

    8. கோஸம்பி³யஸுத்தங் • 8. Kosambiyasuttaṃ

    9. ப்³ரஹ்மனிமந்தனிகஸுத்தங் • 9. Brahmanimantanikasuttaṃ

    10. மாரதஜ்ஜனீயஸுத்தங் • 10. Māratajjanīyasuttaṃ

    மஜ்ஜி²மபண்ணாஸபாளி • Majjhimapaṇṇāsapāḷi

    1. க³ஹபதிவக்³கோ³ • 1. Gahapativaggo

    1. கந்த³ரகஸுத்தங் • 1. Kandarakasuttaṃ

    2. அட்ட²கனாக³ரஸுத்தங் • 2. Aṭṭhakanāgarasuttaṃ

    3. ஸேக²ஸுத்தங் • 3. Sekhasuttaṃ

    4. போதலியஸுத்தங் • 4. Potaliyasuttaṃ

    5. ஜீவகஸுத்தங் • 5. Jīvakasuttaṃ

    6. உபாலிஸுத்தங் • 6. Upālisuttaṃ

    7. குக்குரவதிகஸுத்தங் • 7. Kukkuravatikasuttaṃ

    8. அப⁴யராஜகுமாரஸுத்தங் • 8. Abhayarājakumārasuttaṃ

    9. ப³ஹுவேத³னீயஸுத்தங் • 9. Bahuvedanīyasuttaṃ

    10. அபண்ணகஸுத்தங் • 10. Apaṇṇakasuttaṃ

    2. பி⁴க்கு²வக்³கோ³ • 2. Bhikkhuvaggo

    1. அம்ப³லட்டி²கராஹுலோவாத³ஸுத்தங் • 1. Ambalaṭṭhikarāhulovādasuttaṃ

    2. மஹாராஹுலோவாத³ஸுத்தங் • 2. Mahārāhulovādasuttaṃ

    3. சூளமாலுக்யஸுத்தங் • 3. Cūḷamālukyasuttaṃ

    4. மஹாமாலுக்யஸுத்தங் • 4. Mahāmālukyasuttaṃ

    5. ப⁴த்³தா³லிஸுத்தங் • 5. Bhaddālisuttaṃ

    6. லடுகிகோபமஸுத்தங் • 6. Laṭukikopamasuttaṃ

    7. சாதுமஸுத்தங் • 7. Cātumasuttaṃ

    8. நளகபானஸுத்தங் • 8. Naḷakapānasuttaṃ

    9. கோ³லியானிஸுத்தங் • 9. Goliyānisuttaṃ

    10. கீடாகி³ரிஸுத்தங் • 10. Kīṭāgirisuttaṃ

    3. பரிப்³பா³ஜகவக்³கோ³ • 3. Paribbājakavaggo

    1. தேவிஜ்ஜவச்ச²ஸுத்தங் • 1. Tevijjavacchasuttaṃ

    2. அக்³கி³வச்ச²ஸுத்தங் • 2. Aggivacchasuttaṃ

    3. மஹாவச்ச²ஸுத்தங் • 3. Mahāvacchasuttaṃ

    4. தீ³க⁴னக²ஸுத்தங் • 4. Dīghanakhasuttaṃ

    5. மாக³ண்டி³யஸுத்தங் • 5. Māgaṇḍiyasuttaṃ

    6. ஸந்த³கஸுத்தங் • 6. Sandakasuttaṃ

    7. மஹாஸகுலுதா³யிஸுத்தங் • 7. Mahāsakuludāyisuttaṃ

    8. ஸமணமுண்டி³கஸுத்தங் • 8. Samaṇamuṇḍikasuttaṃ

    9. சூளஸகுலுதா³யிஸுத்தங் • 9. Cūḷasakuludāyisuttaṃ

    10. வேக²னஸஸுத்தங் • 10. Vekhanasasuttaṃ

    4. ராஜவக்³கோ³ • 4. Rājavaggo

    1. க⁴டிகாரஸுத்தங் • 1. Ghaṭikārasuttaṃ

    2. ரட்ட²பாலஸுத்தங் • 2. Raṭṭhapālasuttaṃ

    3. மக⁴தே³வஸுத்தங் • 3. Maghadevasuttaṃ

    4. மது⁴ரஸுத்தங் • 4. Madhurasuttaṃ

    5. போ³தி⁴ராஜகுமாரஸுத்தங் • 5. Bodhirājakumārasuttaṃ

    6. அங்கு³லிமாலஸுத்தங் • 6. Aṅgulimālasuttaṃ

    7. பியஜாதிகஸுத்தங் • 7. Piyajātikasuttaṃ

    8. பா³ஹிதிகஸுத்தங் • 8. Bāhitikasuttaṃ

    9. த⁴ம்மசேதியஸுத்தங் • 9. Dhammacetiyasuttaṃ

    10. கண்ணகத்த²லஸுத்தங் • 10. Kaṇṇakatthalasuttaṃ

    5. ப்³ராஹ்மணவக்³கோ³ • 5. Brāhmaṇavaggo

    1. ப்³ரஹ்மாயுஸுத்தங் • 1. Brahmāyusuttaṃ

    2. ஸேலஸுத்தங் • 2. Selasuttaṃ

    3. அஸ்ஸலாயனஸுத்தங் • 3. Assalāyanasuttaṃ

    4. கோ⁴டமுக²ஸுத்தங் • 4. Ghoṭamukhasuttaṃ

    5. சங்கீஸுத்தங் • 5. Caṅkīsuttaṃ

    6. ஏஸுகாரீஸுத்தங் • 6. Esukārīsuttaṃ

    7. த⁴னஞ்ஜானிஸுத்தங் • 7. Dhanañjānisuttaṃ

    8. வாஸெட்ட²ஸுத்தங் • 8. Vāseṭṭhasuttaṃ

    9. ஸுப⁴ஸுத்தங் • 9. Subhasuttaṃ

    10. ஸங்கா³ரவஸுத்தங் • 10. Saṅgāravasuttaṃ

    உபரிபண்ணாஸபாளி • Uparipaṇṇāsapāḷi

    1. தே³வத³ஹவக்³கோ³ • 1. Devadahavaggo

    1. தே³வத³ஹஸுத்தங் • 1. Devadahasuttaṃ

    2. பஞ்சத்தயஸுத்தங் • 2. Pañcattayasuttaṃ

    3. கிந்திஸுத்தங் • 3. Kintisuttaṃ

    4. ஸாமகா³மஸுத்தங் • 4. Sāmagāmasuttaṃ

    5. ஸுனக்க²த்தஸுத்தங் • 5. Sunakkhattasuttaṃ

    6. ஆனேஞ்ஜஸப்பாயஸுத்தங் • 6. Āneñjasappāyasuttaṃ

    7. க³ணகமொக்³க³ல்லானஸுத்தங் • 7. Gaṇakamoggallānasuttaṃ

    8. கோ³பகமொக்³க³ல்லானஸுத்தங் • 8. Gopakamoggallānasuttaṃ

    9. மஹாபுண்ணமஸுத்தங் • 9. Mahāpuṇṇamasuttaṃ

    10. சூளபுண்ணமஸுத்தங் • 10. Cūḷapuṇṇamasuttaṃ

    2. அனுபத³வக்³கோ³ • 2. Anupadavaggo

    1. அனுபத³ஸுத்தங் • 1. Anupadasuttaṃ

    2. ச²ப்³பி³ஸோத⁴னஸுத்தங் • 2. Chabbisodhanasuttaṃ

    3. ஸப்புரிஸஸுத்தங் • 3. Sappurisasuttaṃ

    4. ஸேவிதப்³பா³ஸேவிதப்³ப³ஸுத்தங் • 4. Sevitabbāsevitabbasuttaṃ

    5. ப³ஹுதா⁴துகஸுத்தங் • 5. Bahudhātukasuttaṃ

    6. இஸிகி³லிஸுத்தங் • 6. Isigilisuttaṃ

    7. மஹாசத்தாரீஸகஸுத்தங் • 7. Mahācattārīsakasuttaṃ

    8. ஆனாபானஸ்ஸதிஸுத்தங் • 8. Ānāpānassatisuttaṃ

    9. காயக³தாஸதிஸுத்தங் • 9. Kāyagatāsatisuttaṃ

    10. ஸங்கா²ருபபத்திஸுத்தங் • 10. Saṅkhārupapattisuttaṃ

    3. ஸுஞ்ஞதவக்³கோ³ • 3. Suññatavaggo

    1. சூளஸுஞ்ஞதஸுத்தங் • 1. Cūḷasuññatasuttaṃ

    2. மஹாஸுஞ்ஞதஸுத்தங் • 2. Mahāsuññatasuttaṃ

    3. அச்ச²ரியஅப்³பு⁴தஸுத்தங் • 3. Acchariyaabbhutasuttaṃ

    4. பா³குலஸுத்தங் • 4. Bākulasuttaṃ

    5. த³ந்தபூ⁴மிஸுத்தங் • 5. Dantabhūmisuttaṃ

    6. பூ⁴மிஜஸுத்தங் • 6. Bhūmijasuttaṃ

    7. அனுருத்³த⁴ஸுத்தங் • 7. Anuruddhasuttaṃ

    8. உபக்கிலேஸஸுத்தங் • 8. Upakkilesasuttaṃ

    9. பா³லபண்டி³தஸுத்தங் • 9. Bālapaṇḍitasuttaṃ

    10. தே³வதூ³தஸுத்தங் • 10. Devadūtasuttaṃ

    4. விப⁴ங்க³வக்³கோ³ • 4. Vibhaṅgavaggo

    1. ப⁴த்³தே³கரத்தஸுத்தங் • 1. Bhaddekarattasuttaṃ

    2. ஆனந்த³ப⁴த்³தே³கரத்தஸுத்தங் • 2. Ānandabhaddekarattasuttaṃ

    3. மஹாகச்சானப⁴த்³தே³கரத்தஸுத்தங் • 3. Mahākaccānabhaddekarattasuttaṃ

    4. லோமஸகங்கி³யப⁴த்³தே³கரத்தஸுத்தங் • 4. Lomasakaṅgiyabhaddekarattasuttaṃ

    5. சூளகம்மவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 5. Cūḷakammavibhaṅgasuttaṃ

    6. மஹாகம்மவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 6. Mahākammavibhaṅgasuttaṃ

    7. ஸளாயதனவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 7. Saḷāyatanavibhaṅgasuttaṃ

    8. உத்³தே³ஸவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 8. Uddesavibhaṅgasuttaṃ

    9. அரணவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 9. Araṇavibhaṅgasuttaṃ

    10. தா⁴துவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 10. Dhātuvibhaṅgasuttaṃ

    11. ஸச்சவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 11. Saccavibhaṅgasuttaṃ

    12. த³க்கி²ணாவிப⁴ங்க³ஸுத்தங் • 12. Dakkhiṇāvibhaṅgasuttaṃ

    5. ஸளாயதனவக்³கோ³ • 5. Saḷāyatanavaggo

    1. அனாத²பிண்டி³கோவாத³ஸுத்தங் • 1. Anāthapiṇḍikovādasuttaṃ

    2. ச²ன்னோவாத³ஸுத்தங் • 2. Channovādasuttaṃ

    3. புண்ணோவாத³ஸுத்தங் • 3. Puṇṇovādasuttaṃ

    4. நந்த³கோவாத³ஸுத்தங் • 4. Nandakovādasuttaṃ

    5. சூளராஹுலோவாத³ஸுத்தங் • 5. Cūḷarāhulovādasuttaṃ

    6. ச²ச²க்கஸுத்தங் • 6. Chachakkasuttaṃ

    7. மஹாஸளாயதனிகஸுத்தங் • 7. Mahāsaḷāyatanikasuttaṃ

    8. நக³ரவிந்தெ³ய்யஸுத்தங் • 8. Nagaravindeyyasuttaṃ

    9. பிண்ட³பாதபாரிஸுத்³தி⁴ஸுத்தங் • 9. Piṇḍapātapārisuddhisuttaṃ

    10. இந்த்³ரியபா⁴வனாஸுத்தங் • 10. Indriyabhāvanāsuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact