Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    2. மல்லிகஸுத்தவண்ணனா

    2. Mallikasuttavaṇṇanā

    522. து³தியே மல்லேஸூதி ஏவங்னாமகே ஜனபதே³. இமஸ்மிங் ஸுத்தே சத்தாரி இந்த்³ரியானி மிஸ்ஸகானி, அரியஞாணங் லோகுத்தரங். தம்பி பன சதுக்கிந்த்³ரியனிஸ்ஸிதங் கத்வா மிஸ்ஸகந்தி பா⁴ஜேதுங் வட்டதி.

    522. Dutiye mallesūti evaṃnāmake janapade. Imasmiṃ sutte cattāri indriyāni missakāni, ariyañāṇaṃ lokuttaraṃ. Tampi pana catukkindriyanissitaṃ katvā missakanti bhājetuṃ vaṭṭati.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya / 2. மல்லிகஸுத்தங் • 2. Mallikasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 2. மல்லிகஸுத்தவண்ணனா • 2. Mallikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact