Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    4. பரிஞ்ஞெய்யஸுத்தவண்ணனா

    4. Pariññeyyasuttavaṇṇanā

    106. சதுத்தே² பரிஞ்ஞெய்யேதி பரிஜானிதப்³பே³ ஸமதிக்கமிதப்³பே³. பரிஞ்ஞந்தி ஸமதிக்கமங். பரிஞ்ஞாதாவிந்தி தாய பரிஞ்ஞாய பரிஜானித்வா ஸமதிக்கமித்வா டி²தங். ராக³க்க²யோதிஆதீ³ஹி நிப்³பா³னங் த³ஸ்ஸிதங். சதுத்த²ங்.

    106. Catutthe pariññeyyeti parijānitabbe samatikkamitabbe. Pariññanti samatikkamaṃ. Pariññātāvinti tāya pariññāya parijānitvā samatikkamitvā ṭhitaṃ. Rāgakkhayotiādīhi nibbānaṃ dassitaṃ. Catutthaṃ.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya / 4. பரிஞ்ஞெய்யஸுத்தங் • 4. Pariññeyyasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 4. பரிஞ்ஞெய்யஸுத்தவண்ணனா • 4. Pariññeyyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact