Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / அங்கு³த்தரனிகாய (அட்ட²கதா²) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    4. ஸமயஸுத்தவண்ணனா

    4. Samayasuttavaṇṇanā

    54. சதுத்தே² பதா⁴னாயாதி வீரியகரணத்தா²ய. ந ஸுகரங் உஞ்சே²ன பக்³க³ஹேன யாபேதுந்தி ந ஸக்கா ஹோதி பத்தங் க³ஹெத்வா உஞ்சா²சரியாய யாபேதுங். இமஸ்மிம்பி ஸுத்தே வட்டவிவட்டமேவ கதி²தங்.

    54. Catutthe padhānāyāti vīriyakaraṇatthāya. Na sukaraṃ uñchena paggahena yāpetunti na sakkā hoti pattaṃ gahetvā uñchācariyāya yāpetuṃ. Imasmimpi sutte vaṭṭavivaṭṭameva kathitaṃ.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / அங்கு³த்தரனிகாய • Aṅguttaranikāya / 4. ஸமயஸுத்தங் • 4. Samayasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / அங்கு³த்தரனிகாய (டீகா) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / 3-4. பதா⁴னியங்க³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 3-4. Padhāniyaṅgasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact