Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ஸகா³தா²வக்³க³டீகா • Sagāthāvaggaṭīkā

    1. தே³வதாஸங்யுத்தங் • 1. Devatāsaṃyuttaṃ

    1. நளவக்³கோ³ • 1. Naḷavaggo

    1. ஓக⁴தரணஸுத்தவண்ணனா • 1. Oghataraṇasuttavaṇṇanā

    2. நிமொக்க²ஸுத்தவண்ணனா • 2. Nimokkhasuttavaṇṇanā

    3. உபனீயஸுத்தவண்ணனா • 3. Upanīyasuttavaṇṇanā

    4. அச்செந்திஸுத்தவண்ணனா • 4. Accentisuttavaṇṇanā

    5. கதிசி²ந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 5. Katichindasuttavaṇṇanā

    6. ஜாக³ரஸுத்தவண்ணனா • 6. Jāgarasuttavaṇṇanā

    7. அப்படிவிதி³தஸுத்தவண்ணனா • 7. Appaṭividitasuttavaṇṇanā

    8. ஸுஸம்முட்ட²ஸுத்தவண்ணனா • 8. Susammuṭṭhasuttavaṇṇanā

    9. மானகாமஸுத்தவண்ணனா • 9. Mānakāmasuttavaṇṇanā

    10. அரஞ்ஞஸுத்தவண்ணனா • 10. Araññasuttavaṇṇanā

    2. நந்த³னவக்³கோ³ • 2. Nandanavaggo

    1. நந்த³னஸுத்தவண்ணனா • 1. Nandanasuttavaṇṇanā

    2. நந்த³திஸுத்தவண்ணனா • 2. Nandatisuttavaṇṇanā

    3. நத்தி²புத்தஸமஸுத்தவண்ணனா • 3. Natthiputtasamasuttavaṇṇanā

    4. க²த்தியஸுத்தவண்ணனா • 4. Khattiyasuttavaṇṇanā

    5. ஸணமானஸுத்தவண்ணனா • 5. Saṇamānasuttavaṇṇanā

    6. நித்³தா³தந்தீ³ஸுத்தவண்ணனா • 6. Niddātandīsuttavaṇṇanā

    7. து³க்கரஸுத்தவண்ணனா • 7. Dukkarasuttavaṇṇanā

    8. ஹிரீஸுத்தவண்ணனா • 8. Hirīsuttavaṇṇanā

    9. குடிகாஸுத்தவண்ணனா • 9. Kuṭikāsuttavaṇṇanā

    10. ஸமித்³தி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 10. Samiddhisuttavaṇṇanā

    3. ஸத்திவக்³கோ³ • 3. Sattivaggo

    1.ஸத்திஸுத்தவண்ணனா • 1.Sattisuttavaṇṇanā

    2. பு²ஸதிஸுத்தவண்ணனா • 2. Phusatisuttavaṇṇanā

    3. ஜடாஸுத்தவண்ணனா • 3. Jaṭāsuttavaṇṇanā

    4. மனோனிவாரணஸுத்தவண்ணனா • 4. Manonivāraṇasuttavaṇṇanā

    5. அரஹந்தஸுத்தவண்ணனா • 5. Arahantasuttavaṇṇanā

    6. பஜ்ஜோதஸுத்தவண்ணனா • 6. Pajjotasuttavaṇṇanā

    7. ஸரஸுத்தவண்ணனா • 7. Sarasuttavaṇṇanā

    8. மஹத்³த⁴னஸுத்தவண்ணனா • 8. Mahaddhanasuttavaṇṇanā

    9. சதுசக்கஸுத்தவண்ணனா • 9. Catucakkasuttavaṇṇanā

    10. ஏணிஜங்க⁴ஸுத்தவண்ணனா • 10. Eṇijaṅghasuttavaṇṇanā

    4. ஸதுல்லபகாயிகவக்³கோ³ • 4. Satullapakāyikavaggo

    1. ஸப்³பி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 1. Sabbhisuttavaṇṇanā

    2. மச்ச²ரிஸுத்தவண்ணனா • 2. Maccharisuttavaṇṇanā

    3. ஸாது⁴ஸுத்தவண்ணனா • 3. Sādhusuttavaṇṇanā

    4. நஸந்திஸுத்தவண்ணனா • 4. Nasantisuttavaṇṇanā

    5. உஜ்ஜா²னஸஞ்ஞிஸுத்தவண்ணனா • 5. Ujjhānasaññisuttavaṇṇanā

    6. ஸத்³தா⁴ஸுத்தவண்ணனா • 6. Saddhāsuttavaṇṇanā

    7. ஸமயஸுத்தவண்ணனா • 7. Samayasuttavaṇṇanā

    8. ஸகலிகஸுத்தவண்ணனா • 8. Sakalikasuttavaṇṇanā

    9. பட²மபஜ்ஜுன்னதீ⁴துஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamapajjunnadhītusuttavaṇṇanā

    10. து³தியபஜ்ஜுன்னதீ⁴துஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyapajjunnadhītusuttavaṇṇanā

    5. ஆதி³த்தவக்³கோ³ • 5. Ādittavaggo

    1. ஆதி³த்தஸுத்தவண்ணனா • 1. Ādittasuttavaṇṇanā

    2. கிங்த³த³ஸுத்தவண்ணனா • 2. Kiṃdadasuttavaṇṇanā

    3. அன்னஸுத்தவண்ணனா • 3. Annasuttavaṇṇanā

    4. ஏகமூலஸுத்தவண்ணனா • 4. Ekamūlasuttavaṇṇanā

    5. அனோமஸுத்தவண்ணனா • 5. Anomasuttavaṇṇanā

    6. அச்ச²ராஸுத்தவண்ணனா • 6. Accharāsuttavaṇṇanā

    7. வனரோபஸுத்தவண்ணனா • 7. Vanaropasuttavaṇṇanā

    8. ஜேதவனஸுத்தவண்ணனா • 8. Jetavanasuttavaṇṇanā

    9. மச்ச²ரிஸுத்தவண்ணனா • 9. Maccharisuttavaṇṇanā

    10. க⁴டீகாரஸுத்தவண்ணனா • 10. Ghaṭīkārasuttavaṇṇanā

    6. ஜராவக்³கோ³ • 6. Jarāvaggo

    1. ஜராஸுத்தவண்ணனா • 1. Jarāsuttavaṇṇanā

    2. அஜரஸாஸுத்தவண்ணனா • 2. Ajarasāsuttavaṇṇanā

    3. மித்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Mittasuttavaṇṇanā

    4. வத்து²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Vatthusuttavaṇṇanā

    5. பட²மஜனஸுத்தவண்ணனா • 5. Paṭhamajanasuttavaṇṇanā

    6. து³தியஜனஸுத்தவண்ணனா • 6. Dutiyajanasuttavaṇṇanā

    7. ததியஜனஸுத்தவண்ணனா • 7. Tatiyajanasuttavaṇṇanā

    8. உப்பத²ஸுத்தவண்ணனா • 8. Uppathasuttavaṇṇanā

    9. து³தியஸுத்தவண்ணனா • 9. Dutiyasuttavaṇṇanā

    10. கவிஸுத்தவண்ணனா • 10. Kavisuttavaṇṇanā

    7. அத்³த⁴வக்³கோ³ • 7. Addhavaggo

    1. நாமஸுத்தவண்ணனா • 1. Nāmasuttavaṇṇanā

    2. சித்தஸுத்தவண்ணனா • 2. Cittasuttavaṇṇanā

    3. தண்ஹாஸுத்தவண்ணனா • 3. Taṇhāsuttavaṇṇanā

    4. ஸங்யோஜனஸுத்தவண்ணனா • 4. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    5. ப³ந்த⁴னஸுத்தவண்ணனா • 5. Bandhanasuttavaṇṇanā

    6. அத்தஹதஸுத்தவண்ணனா • 6. Attahatasuttavaṇṇanā

    7. உட்³டி³தஸுத்தவண்ணனா • 7. Uḍḍitasuttavaṇṇanā

    8. பிஹிதஸுத்தவண்ணனா • 8. Pihitasuttavaṇṇanā

    9. இச்சா²ஸுத்தவண்ணனா • 9. Icchāsuttavaṇṇanā

    10. லோகஸுத்தவண்ணனா • 10. Lokasuttavaṇṇanā

    8. செ²த்வாவக்³கோ³ • 8. Chetvāvaggo

    1. செ²த்வாஸுத்தவண்ணனா • 1. Chetvāsuttavaṇṇanā

    2. ரத²ஸுத்தவண்ணனா • 2. Rathasuttavaṇṇanā

    3. வித்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Vittasuttavaṇṇanā

    4. வுட்டி²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Vuṭṭhisuttavaṇṇanā

    5. பீ⁴தாஸுத்தவண்ணனா • 5. Bhītāsuttavaṇṇanā

    6. நஜீரதிஸுத்தவண்ணனா • 6. Najīratisuttavaṇṇanā

    7. இஸ்ஸரியஸுத்தவண்ணனா • 7. Issariyasuttavaṇṇanā

    8. காமஸுத்தவண்ணனா • 8. Kāmasuttavaṇṇanā

    9. பாதெ²ய்யஸுத்தவண்ணனா • 9. Pātheyyasuttavaṇṇanā

    10. பஜ்ஜோதஸுத்தவண்ணனா • 10. Pajjotasuttavaṇṇanā

    11. அரணஸுத்தவண்ணனா • 11. Araṇasuttavaṇṇanā

    2. தே³வபுத்தஸங்யுத்தங் • 2. Devaputtasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. பட²மகஸ்ஸபஸுத்தவண்ணனா • 1. Paṭhamakassapasuttavaṇṇanā

    2. து³தியகஸ்ஸபஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyakassapasuttavaṇṇanā

    3. மக⁴ஸுத்தவண்ணனா • 3. Maghasuttavaṇṇanā

    4. மாக³த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 4. Māgadhasuttavaṇṇanā

    5. தா³மலிஸுத்தவண்ணனா • 5. Dāmalisuttavaṇṇanā

    6. காமத³ஸுத்தவண்ணனா • 6. Kāmadasuttavaṇṇanā

    7. பஞ்சாலசண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 7. Pañcālacaṇḍasuttavaṇṇanā

    8. தாயனஸுத்தவண்ணனா • 8. Tāyanasuttavaṇṇanā

    9. சந்தி³மஸுத்தவண்ணனா • 9. Candimasuttavaṇṇanā

    10. ஸூரியஸுத்தவண்ணனா • 10. Sūriyasuttavaṇṇanā

    2. அனாத²பிண்டி³கவக்³கோ³ • 2. Anāthapiṇḍikavaggo

    1. சந்தி³மஸஸுத்தவண்ணனா • 1. Candimasasuttavaṇṇanā

    2. வெண்டு³ஸுத்தவண்ணனா • 2. Veṇḍusuttavaṇṇanā

    3. தீ³க⁴லட்டி²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Dīghalaṭṭhisuttavaṇṇanā

    4. நந்த³னஸுத்தவண்ணனா • 4. Nandanasuttavaṇṇanā

    5. சந்த³னஸுத்தவண்ணனா • 5. Candanasuttavaṇṇanā

    6. வாஸுத³த்தஸுத்தவண்ணனா • 6. Vāsudattasuttavaṇṇanā

    7. ஸுப்³ரஹ்மஸுத்தவண்ணனா • 7. Subrahmasuttavaṇṇanā

    8. ககுத⁴ஸுத்தவண்ணனா • 8. Kakudhasuttavaṇṇanā

    9. உத்தரஸுத்தவண்ணனா • 9. Uttarasuttavaṇṇanā

    10. அனாத²பிண்டி³கஸுத்தவண்ணனா • 10. Anāthapiṇḍikasuttavaṇṇanā

    3. நானாதித்தி²யவக்³கோ³ • 3. Nānātitthiyavaggo

    1. ஸிவஸுத்தவண்ணனா • 1. Sivasuttavaṇṇanā

    2. கே²மஸுத்தவண்ணனா • 2. Khemasuttavaṇṇanā

    3. ஸேரீஸுத்தவண்ணனா • 3. Serīsuttavaṇṇanā

    4. க⁴டீகாரஸுத்தவண்ணனா • 4. Ghaṭīkārasuttavaṇṇanā

    5. ஜந்துஸுத்தவண்ணனா • 5. Jantusuttavaṇṇanā

    6. ரோஹிதஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 6. Rohitassasuttavaṇṇanā

    7-8. நந்த³ஸுத்தனந்தி³விஸாலஸுத்தவண்ணனா • 7-8. Nandasuttanandivisālasuttavaṇṇanā

    9. ஸுஸிமஸுத்தவண்ணனா • 9. Susimasuttavaṇṇanā

    10. நானாதித்தி²யஸாவகஸுத்தவண்ணனா • 10. Nānātitthiyasāvakasuttavaṇṇanā

    3. கோஸலஸங்யுத்தங் • 3. Kosalasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. த³ஹரஸுத்தவண்ணனா • 1. Daharasuttavaṇṇanā

    2. புரிஸஸுத்தவண்ணனா • 2. Purisasuttavaṇṇanā

    3. ஜராமரணஸுத்தவண்ணனா • 3. Jarāmaraṇasuttavaṇṇanā

    4. பியஸுத்தவண்ணனா • 4. Piyasuttavaṇṇanā

    5. அத்தரக்கி²தஸுத்தவண்ணனா • 5. Attarakkhitasuttavaṇṇanā

    6. அப்பகஸுத்தவண்ணனா • 6. Appakasuttavaṇṇanā

    7. அட்³ட³கரணஸுத்தவண்ணனா • 7. Aḍḍakaraṇasuttavaṇṇanā

    8. மல்லிகாஸுத்தவண்ணனா • 8. Mallikāsuttavaṇṇanā

    9. யஞ்ஞஸுத்தவண்ணனா • 9. Yaññasuttavaṇṇanā

    10. ப³ந்த⁴னஸுத்தவண்ணனா • 10. Bandhanasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. ஸத்தஜடிலஸுத்தவண்ணனா • 1. Sattajaṭilasuttavaṇṇanā

    2. பஞ்சராஜஸுத்தவண்ணனா • 2. Pañcarājasuttavaṇṇanā

    3. தோ³ணபாகஸுத்தவண்ணனா • 3. Doṇapākasuttavaṇṇanā

    4. பட²மஸங்கா³மஸுத்தவண்ணனா • 4. Paṭhamasaṅgāmasuttavaṇṇanā

    5. து³தியஸங்கா³மஸுத்தவண்ணனா • 5. Dutiyasaṅgāmasuttavaṇṇanā

    6. மல்லிகாஸுத்தவண்ணனா • 6. Mallikāsuttavaṇṇanā

    7. அப்பமாத³ஸுத்தவண்ணனா • 7. Appamādasuttavaṇṇanā

    8. கல்யாணமித்தஸுத்தவண்ணனா • 8. Kalyāṇamittasuttavaṇṇanā

    9. பட²மஅபுத்தகஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamaaputtakasuttavaṇṇanā

    10. து³தியஅபுத்தகஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyaaputtakasuttavaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. புக்³க³லஸுத்தவண்ணனா • 1. Puggalasuttavaṇṇanā

    2. அய்யிகாஸுத்தவண்ணனா • 2. Ayyikāsuttavaṇṇanā

    4. இஸ்ஸத்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Issattasuttavaṇṇanā

    5. பப்³ப³தூபமஸுத்தவண்ணனா • 5. Pabbatūpamasuttavaṇṇanā

    4. மாரஸங்யுத்தங் • 4. Mārasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. தபோகம்மஸுத்தவண்ணனா • 1. Tapokammasuttavaṇṇanā

    2. ஹத்தி²ராஜவண்ணஸுத்தவண்ணனா • 2. Hatthirājavaṇṇasuttavaṇṇanā

    3. ஸுப⁴ஸுத்தவண்ணனா • 3. Subhasuttavaṇṇanā

    4. பட²மமாரபாஸஸுத்தவண்ணனா • 4. Paṭhamamārapāsasuttavaṇṇanā

    5. து³தியமாரபாஸஸுத்தவண்ணனா • 5. Dutiyamārapāsasuttavaṇṇanā

    6. ஸப்பஸுத்தவண்ணனா • 6. Sappasuttavaṇṇanā

    7. ஸுபதிஸுத்தவண்ணனா • 7. Supatisuttavaṇṇanā

    8. நந்த³திஸுத்தவண்ணனா • 8. Nandatisuttavaṇṇanā

    9. பட²மஆயுஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamaāyusuttavaṇṇanā

    10. து³தியஆயுஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyaāyusuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. பாஸாணஸுத்தவண்ணனா • 1. Pāsāṇasuttavaṇṇanā

    2. கிங்னுஸீஹஸுத்தவண்ணனா • 2. Kiṃnusīhasuttavaṇṇanā

    3. ஸகலிகஸுத்தவண்ணனா • 3. Sakalikasuttavaṇṇanā

    4. பதிரூபஸுத்தவண்ணனா • 4. Patirūpasuttavaṇṇanā

    5. மானஸஸுத்தவண்ணனா • 5. Mānasasuttavaṇṇanā

    6. பத்தஸுத்தவண்ணனா • 6. Pattasuttavaṇṇanā

    7. ச²ப²ஸ்ஸாயதனஸுத்தவண்ணனா • 7. Chaphassāyatanasuttavaṇṇanā

    8. பிண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Piṇḍasuttavaṇṇanā

    9. கஸ்ஸகஸுத்தவண்ணனா • 9. Kassakasuttavaṇṇanā

    10. ரஜ்ஜஸுத்தவண்ணனா • 10. Rajjasuttavaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. ஸம்ப³ஹுலஸுத்தவண்ணனா • 1. Sambahulasuttavaṇṇanā

    2. ஸமித்³தி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 2. Samiddhisuttavaṇṇanā

    3. கோ³தி⁴கஸுத்தவண்ணனா • 3. Godhikasuttavaṇṇanā

    4. ஸத்தவஸ்ஸானுப³ந்த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 4. Sattavassānubandhasuttavaṇṇanā

    5. மாரதீ⁴துஸுத்தவண்ணனா • 5. Māradhītusuttavaṇṇanā

    5. பி⁴க்கு²னீஸங்யுத்தங் • 5. Bhikkhunīsaṃyuttaṃ

    1. ஆளவிகாஸுத்தவண்ணனா • 1. Āḷavikāsuttavaṇṇanā

    2. ஸோமாஸுத்தவண்ணனா • 2. Somāsuttavaṇṇanā

    3. கிஸாகோ³தமீஸுத்தவண்ணனா • 3. Kisāgotamīsuttavaṇṇanā

    4. விஜயாஸுத்தவண்ணனா • 4. Vijayāsuttavaṇṇanā

    5. உப்பலவண்ணாஸுத்தவண்ணனா • 5. Uppalavaṇṇāsuttavaṇṇanā

    6. சாலாஸுத்தவண்ணனா • 6. Cālāsuttavaṇṇanā

    7. உபசாலாஸுத்தவண்ணனா • 7. Upacālāsuttavaṇṇanā

    8. ஸீஸுபசாலாஸுத்தவண்ணனா • 8. Sīsupacālāsuttavaṇṇanā

    9. ஸேலாஸுத்தவண்ணனா • 9. Selāsuttavaṇṇanā

    10. வஜிராஸுத்தவண்ணனா • 10. Vajirāsuttavaṇṇanā

    6. ப்³ரஹ்மஸங்யுத்தங் • 6. Brahmasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. ப்³ரஹ்மாயாசனஸுத்தவண்ணனா • 1. Brahmāyācanasuttavaṇṇanā

    2. கா³ரவஸுத்தவண்ணனா • 2. Gāravasuttavaṇṇanā

    3. ப்³ரஹ்மதே³வஸுத்தவண்ணனா • 3. Brahmadevasuttavaṇṇanā

    4. ப³கப்³ரஹ்மஸுத்தவண்ணனா • 4. Bakabrahmasuttavaṇṇanā

    5. அஞ்ஞதரப்³ரஹ்மஸுத்தவண்ணனா • 5. Aññatarabrahmasuttavaṇṇanā

    6. ப்³ரஹ்மலோகஸுத்தவண்ணனா • 6. Brahmalokasuttavaṇṇanā

    7. கோகாலிகஸுத்தவண்ணனா • 7. Kokālikasuttavaṇṇanā

    8. கதமோத³கதிஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 8. Katamodakatissasuttavaṇṇanā

    9. துரூப்³ரஹ்மஸுத்தவண்ணனா • 9. Turūbrahmasuttavaṇṇanā

    10. கோகாலிகஸுத்தவண்ணனா • 10. Kokālikasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. ஸனங்குமாரஸுத்தவண்ணனா • 1. Sanaṅkumārasuttavaṇṇanā

    2. தே³வத³த்தஸுத்தவண்ணனா • 2. Devadattasuttavaṇṇanā

    3. அந்த⁴கவிந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Andhakavindasuttavaṇṇanā

    4. அருணவதீஸுத்தவண்ணனா • 4. Aruṇavatīsuttavaṇṇanā

    5. பரினிப்³பா³னஸுத்தவண்ணனா • 5. Parinibbānasuttavaṇṇanā

    7. ப்³ராஹ்மணஸங்யுத்தங் • 7. Brāhmaṇasaṃyuttaṃ

    1. அரஹந்தவக்³கோ³ • 1. Arahantavaggo

    1. த⁴னஞ்ஜானீஸுத்தவண்ணனா • 1. Dhanañjānīsuttavaṇṇanā

    2. அக்கோஸஸுத்தவண்ணனா • 2. Akkosasuttavaṇṇanā

    3. அஸுரிந்த³கஸுத்தவண்ணனா • 3. Asurindakasuttavaṇṇanā

    4. பி³லங்கி³கஸுத்தவண்ணனா • 4. Bilaṅgikasuttavaṇṇanā

    5. அஹிங்ஸகஸுத்தவண்ணனா • 5. Ahiṃsakasuttavaṇṇanā

    6. ஜடாஸுத்தவண்ணனா • 6. Jaṭāsuttavaṇṇanā

    7. ஸுத்³தி⁴கஸுத்தவண்ணனா • 7. Suddhikasuttavaṇṇanā

    8. அக்³கி³கஸுத்தவண்ணனா • 8. Aggikasuttavaṇṇanā

    9. ஸுந்த³ரிகஸுத்தவண்ணனா • 9. Sundarikasuttavaṇṇanā

    10. ப³ஹுதீ⁴தரஸுத்தவண்ணனா • 10. Bahudhītarasuttavaṇṇanā

    2. உபாஸகவக்³கோ³ • 2. Upāsakavaggo

    1. கஸிபா⁴ரத்³வாஜஸுத்தவண்ணனா • 1. Kasibhāradvājasuttavaṇṇanā

    2. உத³யஸுத்தவண்ணனா • 2. Udayasuttavaṇṇanā

    3. தே³வஹிதஸுத்தவண்ணனா • 3. Devahitasuttavaṇṇanā

    4. மஹாஸாலஸுத்தவண்ணனா • 4. Mahāsālasuttavaṇṇanā

    5. மானத்த²த்³த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 5. Mānatthaddhasuttavaṇṇanā

    6. பச்சனீகஸுத்தவண்ணனா • 6. Paccanīkasuttavaṇṇanā

    7. வனகம்மிகஸுத்தவண்ணனா • 7. Vanakammikasuttavaṇṇanā

    8. கட்ட²ஹாரஸுத்தவண்ணனா • 8. Kaṭṭhahārasuttavaṇṇanā

    9. மாதுபோஸகஸுத்தவண்ணனா • 9. Mātuposakasuttavaṇṇanā

    10. பி⁴க்க²கஸுத்தவண்ணனா • 10. Bhikkhakasuttavaṇṇanā

    11. ஸங்கா³ரவஸுத்தவண்ணனா • 11. Saṅgāravasuttavaṇṇanā

    12. கோ²மது³ஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 12. Khomadussasuttavaṇṇanā

    8. வங்கீ³ஸஸங்யுத்தங் • 8. Vaṅgīsasaṃyuttaṃ

    1. நிக்க²ந்தஸுத்தவண்ணனா • 1. Nikkhantasuttavaṇṇanā

    2. அரதிஸுத்தவண்ணனா • 2. Aratisuttavaṇṇanā

    3. பேஸலஸுத்தவண்ணனா • 3. Pesalasuttavaṇṇanā

    4. ஆனந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 4. Ānandasuttavaṇṇanā

    5. ஸுபா⁴ஸிதஸுத்தவண்ணனா • 5. Subhāsitasuttavaṇṇanā

    6. ஸாரிபுத்தஸுத்தவண்ணனா • 6. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    7. பவாரணாஸுத்தவண்ணனா • 7. Pavāraṇāsuttavaṇṇanā

    8. பரோஸஹஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 8. Parosahassasuttavaṇṇanā

    9. கொண்ட³ஞ்ஞஸுத்தவண்ணனா • 9. Koṇḍaññasuttavaṇṇanā

    10. மொக்³க³ல்லானஸுத்தவண்ணனா • 10. Moggallānasuttavaṇṇanā

    11. க³க்³க³ராஸுத்தவண்ணனா • 11. Gaggarāsuttavaṇṇanā

    12. வங்கீ³ஸஸுத்தவண்ணனா • 12. Vaṅgīsasuttavaṇṇanā

    9. வனஸங்யுத்தங் • 9. Vanasaṃyuttaṃ

    1. விவேகஸுத்தவண்ணனா • 1. Vivekasuttavaṇṇanā

    2. உபட்டா²னஸுத்தவண்ணனா • 2. Upaṭṭhānasuttavaṇṇanā

    3. கஸ்ஸபகொ³த்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Kassapagottasuttavaṇṇanā

    4. ஸம்ப³ஹுலஸுத்தவண்ணனா • 4. Sambahulasuttavaṇṇanā

    5. ஆனந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 5. Ānandasuttavaṇṇanā

    6. அனுருத்³த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 6. Anuruddhasuttavaṇṇanā

    7. நாக³த³த்தஸுத்தவண்ணனா • 7. Nāgadattasuttavaṇṇanā

    8. குலக⁴ரணீஸுத்தவண்ணனா • 8. Kulagharaṇīsuttavaṇṇanā

    9. வஜ்ஜிபுத்தஸுத்தவண்ணனா • 9. Vajjiputtasuttavaṇṇanā

    10. ஸஜ்ஜா²யஸுத்தவண்ணனா • 10. Sajjhāyasuttavaṇṇanā

    11. அகுஸலவிதக்கஸுத்தவண்ணனா • 11. Akusalavitakkasuttavaṇṇanā

    12. மஜ்ஜ²ன்ஹிகஸுத்தவண்ணனா • 12. Majjhanhikasuttavaṇṇanā

    13. பாகதிந்த்³ரியஸுத்தவண்ணனா • 13. Pākatindriyasuttavaṇṇanā

    14. க³ந்த⁴த்தே²னஸுத்தவண்ணனா • 14. Gandhatthenasuttavaṇṇanā

    10. யக்க²ஸங்யுத்தங் • 10. Yakkhasaṃyuttaṃ

    1. இந்த³கஸுத்தவண்ணனா • 1. Indakasuttavaṇṇanā

    2. ஸக்கனாமஸுத்தவண்ணனா • 2. Sakkanāmasuttavaṇṇanā

    3. ஸூசிலோமஸுத்தவண்ணனா • 3. Sūcilomasuttavaṇṇanā

    4. மணிப⁴த்³த³ஸுத்தவண்ணனா • 4. Maṇibhaddasuttavaṇṇanā

    5. ஸானுஸுத்தவண்ணனா • 5. Sānusuttavaṇṇanā

    6. பியங்கரஸுத்தவண்ணனா • 6. Piyaṅkarasuttavaṇṇanā

    7. புனப்³ப³ஸுஸுத்தவண்ணனா • 7. Punabbasusuttavaṇṇanā

    8. ஸுத³த்தஸுத்தவண்ணனா • 8. Sudattasuttavaṇṇanā

    9. பட²மஸுக்காஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamasukkāsuttavaṇṇanā

    10. து³தியஸுக்காஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyasukkāsuttavaṇṇanā

    11. சீராஸுத்தவண்ணனா • 11. Cīrāsuttavaṇṇanā

    12. ஆளவகஸுத்தவண்ணனா • 12. Āḷavakasuttavaṇṇanā

    11. ஸக்கஸங்யுத்தங் • 11. Sakkasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. ஸுவீரஸுத்தவண்ணனா • 1. Suvīrasuttavaṇṇanā

    2. ஸுஸீமஸுத்தவண்ணனா • 2. Susīmasuttavaṇṇanā

    3. த⁴ஜக்³க³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Dhajaggasuttavaṇṇanā

    4. வேபசித்திஸுத்தவண்ணனா • 4. Vepacittisuttavaṇṇanā

    5. ஸுபா⁴ஸிதஜயஸுத்தவண்ணனா • 5. Subhāsitajayasuttavaṇṇanā

    6. குலாவகஸுத்தவண்ணனா • 6. Kulāvakasuttavaṇṇanā

    7. நது³ப்³பி⁴யஸுத்தவண்ணனா • 7. Nadubbhiyasuttavaṇṇanā

    8. வேரோசனஅஸுரிந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Verocanaasurindasuttavaṇṇanā

    9. அரஞ்ஞாயதனஇஸிஸுத்தவண்ணனா • 9. Araññāyatanaisisuttavaṇṇanā

    10. ஸமுத்³த³கஸுத்தவண்ணனா • 10. Samuddakasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. வதபத³ஸுத்தவண்ணனா • 1. Vatapadasuttavaṇṇanā

    2. ஸக்கனாமஸுத்தவண்ணனா • 2. Sakkanāmasuttavaṇṇanā

    3. மஹாலிஸுத்தவண்ணனா • 3. Mahālisuttavaṇṇanā

    4. த³லித்³த³ஸுத்தவண்ணனா • 4. Daliddasuttavaṇṇanā

    5. ராமணெய்யகஸுத்தவண்ணனா • 5. Rāmaṇeyyakasuttavaṇṇanā

    6. யஜமானஸுத்தவண்ணனா • 6. Yajamānasuttavaṇṇanā

    7. பு³த்³த⁴வந்த³னாஸுத்தவண்ணனா • 7. Buddhavandanāsuttavaṇṇanā

    8. க³ஹட்ட²வந்த³னாஸுத்தவண்ணனா • 8. Gahaṭṭhavandanāsuttavaṇṇanā

    9. ஸத்தா²ரவந்த³னாஸுத்தவண்ணனா • 9. Satthāravandanāsuttavaṇṇanā

    10. ஸங்க⁴வந்த³னாஸுத்தவண்ணனா • 10. Saṅghavandanāsuttavaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. செ²த்வாஸுத்தவண்ணனா • 1. Chetvāsuttavaṇṇanā

    3. து³ப்³ப³ண்ணியஸுத்தவண்ணனா • 3. Dubbaṇṇiyasuttavaṇṇanā

    3. ஸம்ப³ரிமாயாஸுத்தவண்ணனா • 3. Sambarimāyāsuttavaṇṇanā

    4. அச்சயஸுத்தவண்ணனா • 4. Accayasuttavaṇṇanā

    5. அக்கோத⁴ஸுத்தவண்ணனா • 5. Akkodhasuttavaṇṇanā

    நிதா³னவக்³க³டீகா • Nidānavaggaṭīkā

    1. நிதா³னஸங்யுத்தங் • 1. Nidānasaṃyuttaṃ

    1. பு³த்³த⁴வக்³கோ³ • 1. Buddhavaggo

    1. படிச்சஸமுப்பாத³ஸுத்தவண்ணனா • 1. Paṭiccasamuppādasuttavaṇṇanā

    2. விப⁴ங்க³ஸுத்தவண்ணனா • 2. Vibhaṅgasuttavaṇṇanā

    3. படிபதா³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Paṭipadāsuttavaṇṇanā

    4. விபஸ்ஸீஸுத்தவண்ணனா • 4. Vipassīsuttavaṇṇanā

    5-10. ஸிகீ²ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 5-10. Sikhīsuttādivaṇṇanā

    2. ஆஹாரவக்³கோ³ • 2. Āhāravaggo

    1. ஆஹாரஸுத்தவண்ணனா • 1. Āhārasuttavaṇṇanā

    2. மோளியப²க்³கு³னஸுத்தவண்ணனா • 2. Moḷiyaphaggunasuttavaṇṇanā

    3. ஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 3. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    4. து³தியஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    5. கச்சானகொ³த்தஸுத்தவண்ணனா • 5. Kaccānagottasuttavaṇṇanā

    6. த⁴ம்மகதி²கஸுத்தவண்ணனா • 6. Dhammakathikasuttavaṇṇanā

    7. அசேலகஸ்ஸபஸுத்தவண்ணனா • 7. Acelakassapasuttavaṇṇanā

    8. திம்ப³ருகஸுத்தவண்ணனா • 8. Timbarukasuttavaṇṇanā

    9. பா³லபண்டி³தஸுத்தவண்ணனா • 9. Bālapaṇḍitasuttavaṇṇanā

    10. பச்சயஸுத்தவண்ணனா • 10. Paccayasuttavaṇṇanā

    3. த³ஸப³லவக்³கோ³ • 3. Dasabalavaggo

    1. த³ஸப³லஸுத்தவண்ணனா • 1. Dasabalasuttavaṇṇanā

    2. து³தியத³ஸப³லஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyadasabalasuttavaṇṇanā

    3. உபனிஸஸுத்தவண்ணனா • 3. Upanisasuttavaṇṇanā

    4. அஞ்ஞதித்தி²யஸுத்தவண்ணனா • 4. Aññatitthiyasuttavaṇṇanā

    5. பூ⁴மிஜஸுத்தவண்ணனா • 5. Bhūmijasuttavaṇṇanā

    6. உபவாணஸுத்தவண்ணனா • 6. Upavāṇasuttavaṇṇanā

    7. பச்சயஸுத்தவண்ணனா • 7. Paccayasuttavaṇṇanā

    8. பி⁴க்கு²ஸுத்தவண்ணனா • 8. Bhikkhusuttavaṇṇanā

    9. ஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 9. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    10. து³தியஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    4. களாரக²த்தியவக்³கோ³ • 4. Kaḷārakhattiyavaggo

    1. பூ⁴தஸுத்தவண்ணனா • 1. Bhūtasuttavaṇṇanā

    2. களாரஸுத்தவண்ணனா • 2. Kaḷārasuttavaṇṇanā

    3. ஞாணவத்து²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Ñāṇavatthusuttavaṇṇanā

    4. து³தியஞாணவத்து²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyañāṇavatthusuttavaṇṇanā

    5. அவிஜ்ஜாபச்சயஸுத்தவண்ணனா • 5. Avijjāpaccayasuttavaṇṇanā

    6. து³தியஅவிஜ்ஜாபச்சயஸுத்தவண்ணனா • 6. Dutiyaavijjāpaccayasuttavaṇṇanā

    7. நதும்ஹஸுத்தவண்ணனா • 7. Natumhasuttavaṇṇanā

    8. சேதனாஸுத்தவண்ணனா • 8. Cetanāsuttavaṇṇanā

    9. து³தியசேதனாஸுத்தவண்ணனா • 9. Dutiyacetanāsuttavaṇṇanā

    10. ததியசேதனாஸுத்தவண்ணனா • 10. Tatiyacetanāsuttavaṇṇanā

    5. க³ஹபதிவக்³கோ³ • 5. Gahapativaggo

    1. பஞ்சவேரப⁴யஸுத்தவண்ணனா • 1. Pañcaverabhayasuttavaṇṇanā

    2. து³தியபஞ்சவேரப⁴யஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyapañcaverabhayasuttavaṇṇanā

    3. து³க்க²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Dukkhasuttavaṇṇanā

    4. லோகஸுத்தவண்ணனா • 4. Lokasuttavaṇṇanā

    5. ஞாதிகஸுத்தவண்ணனா • 5. Ñātikasuttavaṇṇanā

    6. அஞ்ஞதரப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 6. Aññatarabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    7. ஜாணுஸ்ஸோணிஸுத்தவண்ணனா • 7. Jāṇussoṇisuttavaṇṇanā

    8. லோகாயதிகஸுத்தவண்ணனா • 8. Lokāyatikasuttavaṇṇanā

    9. அரியஸாவகஸுத்தவண்ணனா • 9. Ariyasāvakasuttavaṇṇanā

    10. து³தியஅரியஸாவகஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyaariyasāvakasuttavaṇṇanā

    6. து³க்க²வக்³கோ³ • 6. Dukkhavaggo

    1. பரிவீமங்ஸனஸுத்தவண்ணனா • 1. Parivīmaṃsanasuttavaṇṇanā

    2. உபாதா³னஸுத்தவண்ணனா • 2. Upādānasuttavaṇṇanā

    3-4. ஸங்யோஜனஸுத்தத்³வயவண்ணனா • 3-4. Saṃyojanasuttadvayavaṇṇanā

    5-6. மஹாருக்க²ஸுத்தத்³வயவண்ணனா • 5-6. Mahārukkhasuttadvayavaṇṇanā

    7. தருணருக்க²ஸுத்தவண்ணனா • 7. Taruṇarukkhasuttavaṇṇanā

    10. நிதா³னஸுத்தவண்ணனா • 10. Nidānasuttavaṇṇanā

    7. மஹாவக்³கோ³ • 7. Mahāvaggo

    1. அஸ்ஸுதவாஸுத்தவண்ணனா • 1. Assutavāsuttavaṇṇanā

    2. து³தியஅஸ்ஸுதவாஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyaassutavāsuttavaṇṇanā

    3. புத்தமங்ஸூபமஸுத்தவண்ணனா • 3. Puttamaṃsūpamasuttavaṇṇanā

    4. அத்தி²ராக³ஸுத்தவண்ணனா • 4. Atthirāgasuttavaṇṇanā

    5. நக³ரஸுத்தவண்ணனா • 5. Nagarasuttavaṇṇanā

    6. ஸம்மஸஸுத்தவண்ணனா • 6. Sammasasuttavaṇṇanā

    7. நளகலாபீஸுத்தவண்ணனா • 7. Naḷakalāpīsuttavaṇṇanā

    8. கோஸம்பி³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Kosambisuttavaṇṇanā

    9. உபயந்திஸுத்தவண்ணனா • 9. Upayantisuttavaṇṇanā

    10. ஸுஸிமஸுத்தவண்ணனா • 10. Susimasuttavaṇṇanā

    8. ஸமணப்³ராஹ்மணவக்³கோ³ • 8. Samaṇabrāhmaṇavaggo

    1. ஜராமரணஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1. Jarāmaraṇasuttādivaṇṇanā

    9. அந்தரபெய்யாலவக்³கோ³ • 9. Antarapeyyālavaggo

    1. ஸத்து²ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1. Satthusuttādivaṇṇanā

    2. அபி⁴ஸமயஸங்யுத்தங் • 2. Abhisamayasaṃyuttaṃ

    1. நக²ஸிகா²ஸுத்தவண்ணனா • 1. Nakhasikhāsuttavaṇṇanā

    2. பொக்க²ரணீஸுத்தவண்ணனா • 2. Pokkharaṇīsuttavaṇṇanā

    3. ஸங்பே⁴ஜ்ஜஉத³கஸுத்தாதி³வண்ணனா • 3. Saṃbhejjaudakasuttādivaṇṇanā

    4. பத²வீஸுத்தாதி³வண்ணனா • 4. Pathavīsuttādivaṇṇanā

    3. தா⁴துஸங்யுத்தங் • 3. Dhātusaṃyuttaṃ

    1. நானத்தவக்³கோ³ • 1. Nānattavaggo

    1. தா⁴துனானத்தஸுத்தவண்ணனா • 1. Dhātunānattasuttavaṇṇanā

    2. ப²ஸ்ஸனானத்தஸுத்தவண்ணனா • 2. Phassanānattasuttavaṇṇanā

    3. நோப²ஸ்ஸனானத்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Nophassanānattasuttavaṇṇanā

    4. வேத³னானானத்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Vedanānānattasuttavaṇṇanā

    5. து³தியவேத³னானானத்தஸுத்தவண்ணனா • 5. Dutiyavedanānānattasuttavaṇṇanā

    6. பா³ஹிரதா⁴துனானத்தஸுத்தவண்ணனா • 6. Bāhiradhātunānattasuttavaṇṇanā

    7. ஸஞ்ஞானானத்தஸுத்தவண்ணனா • 7. Saññānānattasuttavaṇṇanā

    8. நோபரியேஸனானானத்தஸுத்தவண்ணனா • 8. Nopariyesanānānattasuttavaṇṇanā

    9. பா³ஹிரப²ஸ்ஸனானத்தஸுத்தாதி³வண்ணனா • 9. Bāhiraphassanānattasuttādivaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. ஸத்ததா⁴துஸுத்தவண்ணனா • 1. Sattadhātusuttavaṇṇanā

    2. ஸனிதா³னஸுத்தவண்ணனா • 2. Sanidānasuttavaṇṇanā

    3. கி³ஞ்ஜகாவஸத²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Giñjakāvasathasuttavaṇṇanā

    4. ஹீனாதி⁴முத்திகஸுத்தவண்ணனா • 4. Hīnādhimuttikasuttavaṇṇanā

    5. சங்கமஸுத்தவண்ணனா • 5. Caṅkamasuttavaṇṇanā

    6. ஸகா³தா²ஸுத்தவண்ணனா • 6. Sagāthāsuttavaṇṇanā

    7. அஸ்ஸத்³த⁴ஸங்ஸந்த³னஸுத்தவண்ணனா • 7. Assaddhasaṃsandanasuttavaṇṇanā

    8-12. அஸ்ஸத்³த⁴மூலகஸுத்தாதி³வண்ணனா • 8-12. Assaddhamūlakasuttādivaṇṇanā

    3. கம்மபத²வக்³கோ³ • 3. Kammapathavaggo

    1-2. அஸமாஹிதஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1-2. Asamāhitasuttādivaṇṇanā

    3-5. பஞ்சஸிக்கா²பத³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 3-5. Pañcasikkhāpadasuttādivaṇṇanā

    7. த³ஸங்க³ஸுத்தவண்ணனா • 7. Dasaṅgasuttavaṇṇanā

    4. சதுத்த²வக்³கோ³ • 4. Catutthavaggo

    1. சதுதா⁴துஸுத்தவண்ணனா • 1. Catudhātusuttavaṇṇanā

    2. புப்³பே³ஸம்போ³த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 2. Pubbesambodhasuttavaṇṇanā

    3. அசரிங்ஸுத்தவண்ணனா • 3. Acariṃsuttavaṇṇanā

    4. நோசேத³ங்ஸுத்தவண்ணனா • 4. Nocedaṃsuttavaṇṇanā

    5. ஏகந்தது³க்க²ஸுத்தவண்ணனா • 5. Ekantadukkhasuttavaṇṇanā

    6-10. அபி⁴னந்த³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 6-10. Abhinandasuttādivaṇṇanā

    4. அனமதக்³க³ஸங்யுத்தங் • 4. Anamataggasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. திணகட்ட²ஸுத்தவண்ணனா • 1. Tiṇakaṭṭhasuttavaṇṇanā

    2. பத²வீஸுத்தவண்ணனா • 2. Pathavīsuttavaṇṇanā

    3. அஸ்ஸுஸுத்தவண்ணனா • 3. Assusuttavaṇṇanā

    4. கீ²ரஸுத்தவண்ணனா • 4. Khīrasuttavaṇṇanā

    5. பப்³ப³தஸுத்தவண்ணனா • 5. Pabbatasuttavaṇṇanā

    6. ஸாஸபஸுத்தவண்ணனா • 6. Sāsapasuttavaṇṇanā

    7. ஸாவகஸுத்தவண்ணனா • 7. Sāvakasuttavaṇṇanā

    8. க³ங்கா³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Gaṅgāsuttavaṇṇanā

    9. த³ண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 9. Daṇḍasuttavaṇṇanā

    10. புக்³க³லஸுத்தவண்ணனா • 10. Puggalasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. து³க்³க³தஸுத்தவண்ணனா • 1. Duggatasuttavaṇṇanā

    2. ஸுகி²தஸுத்தவண்ணனா • 2. Sukhitasuttavaṇṇanā

    3. திங்ஸமத்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Tiṃsamattasuttavaṇṇanā

    4-9. மாதுஸுத்தாதி³வண்ணனா • 4-9. Mātusuttādivaṇṇanā

    10. வேபுல்லபப்³ப³தஸுத்தவண்ணனா • 10. Vepullapabbatasuttavaṇṇanā

    5. கஸ்ஸபஸங்யுத்தங் • 5. Kassapasaṃyuttaṃ

    1. ஸந்துட்ட²ஸுத்தவண்ணனா • 1. Santuṭṭhasuttavaṇṇanā

    2. அனொத்தப்பீஸுத்தவண்ணனா • 2. Anottappīsuttavaṇṇanā

    3. சந்தூ³பமஸுத்தவண்ணனா • 3. Candūpamasuttavaṇṇanā

    4. குலூபகஸுத்தவண்ணனா • 4. Kulūpakasuttavaṇṇanā

    5. ஜிண்ணஸுத்தவண்ணனா • 5. Jiṇṇasuttavaṇṇanā

    6. ஓவாத³ஸுத்தவண்ணனா • 6. Ovādasuttavaṇṇanā

    7. து³தியஓவாத³ஸுத்தவண்ணனா • 7. Dutiyaovādasuttavaṇṇanā

    8. ததியஓவாத³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Tatiyaovādasuttavaṇṇanā

    9. ஜா²னாபி⁴ஞ்ஞஸுத்தவண்ணனா • 9. Jhānābhiññasuttavaṇṇanā

    10. உபஸ்ஸயஸுத்தவண்ணனா • 10. Upassayasuttavaṇṇanā

    11. சீவரஸுத்தவண்ணனா • 11. Cīvarasuttavaṇṇanā

    12. பரங்மரணஸுத்தவண்ணனா • 12. Paraṃmaraṇasuttavaṇṇanā

    13. ஸத்³த⁴ம்மப்பதிரூபகஸுத்தவண்ணனா • 13. Saddhammappatirūpakasuttavaṇṇanā

    6. லாப⁴ஸக்காரஸங்யுத்தங் • 6. Lābhasakkārasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. தா³ருணஸுத்தவண்ணனா • 1. Dāruṇasuttavaṇṇanā

    2. ப³ளிஸஸுத்தவண்ணனா • 2. Baḷisasuttavaṇṇanā

    3-4. கும்மஸுத்தாதி³வண்ணனா • 3-4. Kummasuttādivaṇṇanā

    5. மீள்ஹகஸுத்தவண்ணனா • 5. Mīḷhakasuttavaṇṇanā

    6. அஸனிஸுத்தவண்ணனா • 6. Asanisuttavaṇṇanā

    7. தி³த்³த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 7. Diddhasuttavaṇṇanā

    8. ஸிங்கா³லஸுத்தவண்ணனா • 8. Siṅgālasuttavaṇṇanā

    9. வேரம்ப⁴ஸுத்தவண்ணனா • 9. Verambhasuttavaṇṇanā

    10. ஸகா³த²கஸுத்தவண்ணனா • 10. Sagāthakasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1-2. ஸுவண்ணபாதிஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1-2. Suvaṇṇapātisuttādivaṇṇanā

    3. ததியவக்³கோ³ • 3. Tatiyavaggo

    1. மாதுகா³மஸுத்தவண்ணனா • 1. Mātugāmasuttavaṇṇanā

    2. கல்யாணீஸுத்தவண்ணனா • 2. Kalyāṇīsuttavaṇṇanā

    3-6. ஏகபுத்தகஸுத்தாதி³வண்ணனா • 3-6. Ekaputtakasuttādivaṇṇanā

    7. ததியஸமணப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 7. Tatiyasamaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    8. ச²விஸுத்தவண்ணனா • 8. Chavisuttavaṇṇanā

    9. ரஜ்ஜுஸுத்தவண்ணனா • 9. Rajjusuttavaṇṇanā

    10. பி⁴க்கு²ஸுத்தவண்ணனா • 10. Bhikkhusuttavaṇṇanā

    4. சதுத்த²வக்³கோ³ • 4. Catutthavaggo

    1-4. பி⁴ந்தி³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1-4. Bhindisuttādivaṇṇanā

    5. அசிரபக்கந்தஸுத்தவண்ணனா • 5. Acirapakkantasuttavaṇṇanā

    6. பஞ்சரத²ஸதஸுத்தவண்ணனா • 6. Pañcarathasatasuttavaṇṇanā

    7-13. மாதுஸுத்தாதி³வண்ணனா • 7-13. Mātusuttādivaṇṇanā

    7. ராஹுலஸங்யுத்தங் • 7. Rāhulasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1-8. சக்கு²ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 1-8. Cakkhusuttādivaṇṇanā

    9. தா⁴துஸுத்தவண்ணனா • 9. Dhātusuttavaṇṇanā

    10. க²ந்த⁴ஸுத்தவண்ணனா • 10. Khandhasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    11. அனுஸயஸுத்தவண்ணனா • 11. Anusayasuttavaṇṇanā

    12. அபக³தஸுத்தவண்ணனா • 12. Apagatasuttavaṇṇanā

    8. லக்க²ணஸங்யுத்தங் • 8. Lakkhaṇasaṃyuttaṃ

    1. பட²மவக்³கோ³ • 1. Paṭhamavaggo

    1. அட்டி²ஸுத்தவண்ணனா • 1. Aṭṭhisuttavaṇṇanā

    2. பேஸிஸுத்தவண்ணனா • 2. Pesisuttavaṇṇanā

    3. பிண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Piṇḍasuttavaṇṇanā

    4. நிச்ச²விஸுத்தவண்ணனா • 4. Nicchavisuttavaṇṇanā

    5. அஸிலோமஸுத்தவண்ணனா • 5. Asilomasuttavaṇṇanā

    6. ஸத்திஸுத்தவண்ணனா • 6. Sattisuttavaṇṇanā

    7. உஸுலோமஸுத்தவண்ணனா • 7. Usulomasuttavaṇṇanā

    8. ஸூசிலோமஸுத்தவண்ணனா • 8. Sūcilomasuttavaṇṇanā

    9. து³தியஸூசிலோமஸுத்தவண்ணனா • 9. Dutiyasūcilomasuttavaṇṇanā

    10. கும்ப⁴ண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 10. Kumbhaṇḍasuttavaṇṇanā

    2. து³தியவக்³கோ³ • 2. Dutiyavaggo

    1. ஸஸீஸகஸுத்தவண்ணனா • 1. Sasīsakasuttavaṇṇanā

    3. நிச்ச²வித்தி²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Nicchavitthisuttavaṇṇanā

    4. மங்கு³லித்தி²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Maṅgulitthisuttavaṇṇanā

    5. ஓகிலினீஸுத்தவண்ணனா • 5. Okilinīsuttavaṇṇanā

    6. அஸீஸகஸுத்தவண்ணனா • 6. Asīsakasuttavaṇṇanā

    7-11. பாபபி⁴க்கு²ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 7-11. Pāpabhikkhusuttādivaṇṇanā

    9. ஓபம்மஸங்யுத்தங் • 9. Opammasaṃyuttaṃ

    1. கூடஸுத்தவண்ணனா • 1. Kūṭasuttavaṇṇanā

    2. நக²ஸிக²ஸுத்தவண்ணனா • 2. Nakhasikhasuttavaṇṇanā

    3. குலஸுத்தவண்ணனா • 3. Kulasuttavaṇṇanā

    4. ஒக்கா²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Okkhāsuttavaṇṇanā

    5. ஸத்திஸுத்தவண்ணனா • 5. Sattisuttavaṇṇanā

    6. த⁴னுக்³க³ஹஸுத்தவண்ணனா • 6. Dhanuggahasuttavaṇṇanā

    7. ஆணிஸுத்தவண்ணனா • 7. Āṇisuttavaṇṇanā

    8. கலிங்க³ரஸுத்தவண்ணனா • 8. Kaliṅgarasuttavaṇṇanā

    9. நாக³ஸுத்தவண்ணனா • 9. Nāgasuttavaṇṇanā

    10. பி³ளாரஸுத்தவண்ணனா • 10. Biḷārasuttavaṇṇanā

    11. ஸிங்கா³லஸுத்தவண்ணனா • 11. Siṅgālasuttavaṇṇanā

    12. து³தியஸிங்கா³லஸுத்தவண்ணனா • 12. Dutiyasiṅgālasuttavaṇṇanā

    10. பி⁴க்கு²ஸங்யுத்தங் • 10. Bhikkhusaṃyuttaṃ

    1. கோலிதஸுத்தவண்ணனா • 1. Kolitasuttavaṇṇanā

    2. உபதிஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 2. Upatissasuttavaṇṇanā

    3. க⁴டஸுத்தவண்ணனா • 3. Ghaṭasuttavaṇṇanā

    4. நவஸுத்தவண்ணனா • 4. Navasuttavaṇṇanā

    5. ஸுஜாதஸுத்தவண்ணனா • 5. Sujātasuttavaṇṇanā

    6. லகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தவண்ணனா • 6. Lakuṇḍakabhaddiyasuttavaṇṇanā

    7. விஸாக²ஸுத்தவண்ணனா • 7. Visākhasuttavaṇṇanā

    8. நந்த³ஸுத்தவண்ண்ணனா • 8. Nandasuttavaṇṇṇanā

    9. திஸ்ஸஸுத்தவண்ணனா • 9. Tissasuttavaṇṇanā

    10. தே²ரனாமகஸுத்தவண்ணனா • 10. Theranāmakasuttavaṇṇanā

    11. மஹாகப்பினஸுத்தவண்ணனா • 11. Mahākappinasuttavaṇṇanā

    12. ஸஹாயகஸுத்தவண்ணனா • 12. Sahāyakasuttavaṇṇanā

    க²ந்த⁴வக்³க³டீகா • Khandhavaggaṭīkā

    1. க²ந்த⁴ஸங்யுத்தங் • 1. Khandhasaṃyuttaṃ

    1. நகுலபிதுவக்³கோ³ • 1. Nakulapituvaggo

    1. நகுலபிதுஸுத்தவண்ணனா • 1. Nakulapitusuttavaṇṇanā

    2. தே³வத³ஹஸுத்தவண்ணனா • 2. Devadahasuttavaṇṇanā

    3. ஹாலித்³தி³கானிஸுத்தவண்ணனா • 3. Hāliddikānisuttavaṇṇanā

    4. து³தியஹாலித்³தி³கானிஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyahāliddikānisuttavaṇṇanā

    5. ஸமாதி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 5. Samādhisuttavaṇṇanā

    6. படிஸல்லாணஸுத்தவண்ணனா • 6. Paṭisallāṇasuttavaṇṇanā

    7. உபாதா³பரிதஸ்ஸனாஸுத்தவண்ணனா • 7. Upādāparitassanāsuttavaṇṇanā

    8. து³தியஉபாதா³பரிதஸ்ஸனாஸுத்தவண்ணனா • 8. Dutiyaupādāparitassanāsuttavaṇṇanā

    9. காலத்தயஅனிச்சஸுத்தவண்ணனா • 9. Kālattayaaniccasuttavaṇṇanā

    10-11. காலத்தயது³க்க²ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 10-11. Kālattayadukkhasuttādivaṇṇanā

    2. அனிச்சவக்³கோ³ • 2. Aniccavaggo

    1-10. அனிச்சாதி³ஸுத்தவண்ணனா • 1-10. Aniccādisuttavaṇṇanā

    3. பா⁴ரவக்³கோ³ • 3. Bhāravaggo

    1. பா⁴ரஸுத்தவண்ணனா • 1. Bhārasuttavaṇṇanā

    2. பரிஞ்ஞஸுத்தவண்ணனா • 2. Pariññasuttavaṇṇanā

    3. அபி⁴ஜானஸுத்தவண்ணனா • 3. Abhijānasuttavaṇṇanā

    4-9. ச²ந்த³ராக³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 4-9. Chandarāgasuttādivaṇṇanā

    10. அக⁴மூலஸுத்தவண்ணனா • 10. Aghamūlasuttavaṇṇanā

    11. பப⁴ங்கு³ஸுத்தவண்ணனா • 11. Pabhaṅgusuttavaṇṇanā

    4. நதும்ஹாகங்வக்³கோ³ • 4. Natumhākaṃvaggo

    1. நதும்ஹாகங்ஸுத்தவண்ணனா • 1. Natumhākaṃsuttavaṇṇanā

    3. அஞ்ஞதரபி⁴க்கு²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Aññatarabhikkhusuttavaṇṇanā

    4. து³தியஅஞ்ஞதரபி⁴க்கு²ஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyaaññatarabhikkhusuttavaṇṇanā

    5-6. ஆனந்த³ஸுத்தாதி³வண்ணனா • 5-6. Ānandasuttādivaṇṇanā

    7-10. அனுத⁴ம்மஸுத்தாதி³வண்ணனா • 7-10. Anudhammasuttādivaṇṇanā
