Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૨૧. એકવીસતિમવગ્ગો

    21. Ekavīsatimavaggo

    ૧. સાસનકથાવણ્ણના

    1. Sāsanakathāvaṇṇanā

    ૮૭૮. સમુદાયાતિ ‘‘સાસનં નવં કત’’ન્તિઆદિના પુચ્છાવસેન પવત્તા વચનસમુદાયા. એકદેસાનન્તિ તદવયવાનં. ‘‘તીસુપિ પુચ્છાસૂ’’તિ એવં અધિકરણભાવેન વુત્તા.

    878. Samudāyāti ‘‘sāsanaṃ navaṃ kata’’ntiādinā pucchāvasena pavattā vacanasamudāyā. Ekadesānanti tadavayavānaṃ. ‘‘Tīsupi pucchāsū’’ti evaṃ adhikaraṇabhāvena vuttā.

    સાસનકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sāsanakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૨૦૦) ૧. સાસનકથા • (200) 1. Sāsanakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. સાસનકથાવણ્ણના • 1. Sāsanakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૧. સાસનકથાવણ્ણના • 1. Sāsanakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact