Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya

    6. ஸத்திஸுத்தங்

    6. Sattisuttaṃ

    207. ‘‘இதா⁴ஹங், ஆவுஸோ, கி³ஜ்ஜ²கூடா பப்³ப³தா ஓரோஹந்தோ அத்³த³ஸங் ஸத்திலோமங் புரிஸங் வேஹாஸங் க³ச்ச²ந்தங். தஸ்ஸ தா ஸத்தியோ உப்பதித்வா உப்பதித்வா தஸ்ஸேவ காயே நிபதந்தி. ஸோ ஸுத³ங் அட்டஸ்ஸரங் கரோதி…பே॰… ஏஸோ, பி⁴க்க²வே, ஸத்தோ இமஸ்மிங்யேவ ராஜக³ஹே மாக³விகோ அஹோஸி…பே॰…. ச²ட்ட²ங்.

    207. ‘‘Idhāhaṃ, āvuso, gijjhakūṭā pabbatā orohanto addasaṃ sattilomaṃ purisaṃ vehāsaṃ gacchantaṃ. Tassa tā sattiyo uppatitvā uppatitvā tasseva kāye nipatanti. So sudaṃ aṭṭassaraṃ karoti…pe… eso, bhikkhave, satto imasmiṃyeva rājagahe māgaviko ahosi…pe…. Chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    அட்ட²கதா² • Aṭṭhakathā / ஸுத்தபிடக (அட்ட²கதா²) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / 6. ஸத்திஸுத்தவண்ணனா • 6. Sattisuttavaṇṇanā

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 6. ஸத்திஸுத்தவண்ணனா • 6. Sattisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact