Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    7. ஸாவகஸுத்தவண்ணனா

    7. Sāvakasuttavaṇṇanā

    130. ஸத்தமே அனுஸ்ஸரெய்யுந்தி ஏகேன கப்பஸதஸஹஸ்ஸே அனுஸ்ஸரிதே அபரோ தஸ்ஸ டி²தட்டா²னதோ அஞ்ஞங் ஸதஸஹஸ்ஸங், அஞ்ஞோபி அஞ்ஞந்தி ஏவங் சத்தாரோபி சத்தாரிஸதஸஹஸ்ஸானி அனுஸ்ஸரெய்யுங். ஸத்தமங்.

    130. Sattame anussareyyunti ekena kappasatasahasse anussarite aparo tassa ṭhitaṭṭhānato aññaṃ satasahassaṃ, aññopi aññanti evaṃ cattāropi cattārisatasahassāni anussareyyuṃ. Sattamaṃ.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya / 7. ஸாவகஸுத்தங் • 7. Sāvakasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 7. ஸாவகஸுத்தவண்ணனா • 7. Sāvakasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact