Library / Tipiṭaka / திபிடக • Tipiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய (அட்ட²கதா²) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    2. ஸுஸீமஸுத்தவண்ணனா

    2. Susīmasuttavaṇṇanā

    248. து³தியே ஸுஸீமந்தி அத்தனோ புத்தஸஹஸ்ஸஸ்ஸ அந்தரே ஏவங்னாமகங் ஏகங் புத்தமேவ. து³தியங்.

    248. Dutiye susīmanti attano puttasahassassa antare evaṃnāmakaṃ ekaṃ puttameva. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    திபிடக (மூல) • Tipiṭaka (Mūla) / ஸுத்தபிடக • Suttapiṭaka / ஸங்யுத்தனிகாய • Saṃyuttanikāya / 2. ஸுஸீமஸுத்தங் • 2. Susīmasuttaṃ

    டீகா • Tīkā / ஸுத்தபிடக (டீகா) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / ஸங்யுத்தனிகாய (டீகா) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / 2. ஸுஸீமஸுத்தவண்ணனா • 2. Susīmasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact