Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    உதா³ன-அட்ட²கதா² • Udāna-aṭṭhakathā

    க³ந்தா²ரம்ப⁴கதா² • Ganthārambhakathā

    1. போ³தி⁴வக்³கோ³ • 1. Bodhivaggo

    1. பட²மபோ³தி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 1. Paṭhamabodhisuttavaṇṇanā

    2. து³தியபோ³தி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyabodhisuttavaṇṇanā

    3. ததியபோ³தி⁴ஸுத்தவண்ணனா • 3. Tatiyabodhisuttavaṇṇanā

    4. ஹுங்ஹுங்கஸுத்தவண்ணனா • 4. Huṃhuṅkasuttavaṇṇanā

    5. ப்³ராஹ்மணஸுத்தவண்ணனா • 5. Brāhmaṇasuttavaṇṇanā

    6. மஹாகஸ்ஸபஸுத்தவண்ணனா • 6. Mahākassapasuttavaṇṇanā

    7. அஜகலாபகஸுத்தவண்ணனா • 7. Ajakalāpakasuttavaṇṇanā

    8. ஸங்கா³மஜிஸுத்தவண்ணனா • 8. Saṅgāmajisuttavaṇṇanā

    9. ஜடிலஸுத்தவண்ணனா • 9. Jaṭilasuttavaṇṇanā

    10. பா³ஹியஸுத்தவண்ணனா • 10. Bāhiyasuttavaṇṇanā

    2. முசலிந்த³வக்³கோ³ • 2. Mucalindavaggo

    1. முசலிந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 1. Mucalindasuttavaṇṇanā

    2. ராஜஸுத்தவண்ணனா • 2. Rājasuttavaṇṇanā

    3. த³ண்ட³ஸுத்தவண்ணனா • 3. Daṇḍasuttavaṇṇanā

    4. ஸக்காரஸுத்தவண்ணனா • 4. Sakkārasuttavaṇṇanā

    5. உபாஸகஸுத்தவண்ணனா • 5. Upāsakasuttavaṇṇanā

    6. க³ப்³பி⁴னீஸுத்தவண்ணனா • 6. Gabbhinīsuttavaṇṇanā

    7. ஏகபுத்தகஸுத்தவண்ணனா • 7. Ekaputtakasuttavaṇṇanā

    8. ஸுப்பவாஸாஸுத்தவண்ணனா • 8. Suppavāsāsuttavaṇṇanā

    9. விஸாகா²ஸுத்தவண்ணனா • 9. Visākhāsuttavaṇṇanā

    10. ப⁴த்³தி³யஸுத்தவண்ணனா • 10. Bhaddiyasuttavaṇṇanā

    3. நந்த³வக்³கோ³ • 3. Nandavaggo

    1. கம்மவிபாகஜஸுத்தவண்ணனா • 1. Kammavipākajasuttavaṇṇanā

    2. நந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 2. Nandasuttavaṇṇanā

    3. யஸோஜஸுத்தவண்ணனா • 3. Yasojasuttavaṇṇanā

    4. ஸாரிபுத்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    5. மஹாமொக்³க³ல்லானஸுத்தவண்ணனா • 5. Mahāmoggallānasuttavaṇṇanā

    6. பிலிந்த³வச்ச²ஸுத்தவண்ணனா • 6. Pilindavacchasuttavaṇṇanā

    7. ஸக்குதா³னஸுத்தவண்ணனா • 7. Sakkudānasuttavaṇṇanā

    8. பிண்ட³பாதிகஸுத்தவண்ணனா • 8. Piṇḍapātikasuttavaṇṇanā

    9. ஸிப்பஸுத்தவண்ணனா • 9. Sippasuttavaṇṇanā

    10. லோகஸுத்தவண்ணனா • 10. Lokasuttavaṇṇanā

    4. மேகி⁴யவக்³கோ³ • 4. Meghiyavaggo

    1. மேகி⁴யஸுத்தவண்ணனா • 1. Meghiyasuttavaṇṇanā

    2. உத்³த⁴தஸுத்தவண்ணனா • 2. Uddhatasuttavaṇṇanā

    3. கோ³பாலகஸுத்தவண்ணனா • 3. Gopālakasuttavaṇṇanā

    4. யக்க²பஹாரஸுத்தவண்ணனா • 4. Yakkhapahārasuttavaṇṇanā

    5. நாக³ஸுத்தவண்ணனா • 5. Nāgasuttavaṇṇanā

    6. பிண்டோ³லஸுத்தவண்ணனா • 6. Piṇḍolasuttavaṇṇanā

    7. ஸாரிபுத்தஸுத்தவண்ணனா • 7. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    8. ஸுந்த³ரீஸுத்தவண்ணனா • 8. Sundarīsuttavaṇṇanā

    9. உபஸேனஸுத்தவண்ணனா • 9. Upasenasuttavaṇṇanā

    10. ஸாரிபுத்தஉபஸமஸுத்தவண்ணனா • 10. Sāriputtaupasamasuttavaṇṇanā

    5. ஸோணவக்³கோ³ • 5. Soṇavaggo

    1. பியதரஸுத்தவண்ணனா • 1. Piyatarasuttavaṇṇanā

    2. அப்பாயுகஸுத்தவண்ணனா • 2. Appāyukasuttavaṇṇanā

    3. ஸுப்பபு³த்³த⁴குட்டி²ஸுத்தவண்ணனா • 3. Suppabuddhakuṭṭhisuttavaṇṇanā

    4. குமாரகஸுத்தவண்ணனா • 4. Kumārakasuttavaṇṇanā

    5. உபோஸத²ஸுத்தவண்ணனா • 5. Uposathasuttavaṇṇanā

    6. ஸோணஸுத்தவண்ணனா • 6. Soṇasuttavaṇṇanā

    7. கங்கா²ரேவதஸுத்தவண்ணனா • 7. Kaṅkhārevatasuttavaṇṇanā

    8. ஸங்க⁴பே⁴த³ஸுத்தவண்ணனா • 8. Saṅghabhedasuttavaṇṇanā

    9. ஸதா⁴யமானஸுத்தவண்ணனா • 9. Sadhāyamānasuttavaṇṇanā

    10. சூளபந்த²கஸுத்தவண்ணனா • 10. Cūḷapanthakasuttavaṇṇanā

    6. ஜச்சந்த⁴வக்³கோ³ • 6. Jaccandhavaggo

    1. ஆயுஸங்கா²ரொஸ்ஸஜ்ஜனஸுத்தவண்ணனா • 1. Āyusaṅkhārossajjanasuttavaṇṇanā

    2. ஸத்தஜடிலஸுத்தவண்ணனா • 2. Sattajaṭilasuttavaṇṇanā

    3. பச்சவெக்க²ணஸுத்தவண்ணனா • 3. Paccavekkhaṇasuttavaṇṇanā

    4. பட²மனானாதித்தி²யஸுத்தவண்ணனா • 4. Paṭhamanānātitthiyasuttavaṇṇanā

    5. து³தியனானாதித்தி²யஸுத்தவண்ணனா • 5. Dutiyanānātitthiyasuttavaṇṇanā

    6. ததியனானாதித்தி²யஸுத்தவண்ணனா • 6. Tatiyanānātitthiyasuttavaṇṇanā

    7. ஸுபூ⁴திஸுத்தவண்ணனா • 7. Subhūtisuttavaṇṇanā

    8. க³ணிகாஸுத்தவண்ணனா • 8. Gaṇikāsuttavaṇṇanā

    9. உபாதிதா⁴வந்திஸுத்தவண்ணனா • 9. Upātidhāvantisuttavaṇṇanā

    10. உப்பஜ்ஜந்திஸுத்தவண்ணனா • 10. Uppajjantisuttavaṇṇanā

    7. சூளவக்³கோ³ • 7. Cūḷavaggo

    1. பட²மலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தவண்ணனா • 1. Paṭhamalakuṇḍakabhaddiyasuttavaṇṇanā

    2. து³தியலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyalakuṇḍakabhaddiyasuttavaṇṇanā

    3. பட²மஸத்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Paṭhamasattasuttavaṇṇanā

    4. து³தியஸத்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Dutiyasattasuttavaṇṇanā

    5. அபரலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தவண்ணனா • 5. Aparalakuṇḍakabhaddiyasuttavaṇṇanā

    6. தண்ஹாஸங்க²யஸுத்தவண்ணனா • 6. Taṇhāsaṅkhayasuttavaṇṇanā

    7. பபஞ்சக²யஸுத்தவண்ணனா • 7. Papañcakhayasuttavaṇṇanā

    8. கச்சானஸுத்தவண்ணனா • 8. Kaccānasuttavaṇṇanā

    9. உத³பானஸுத்தவண்ணனா • 9. Udapānasuttavaṇṇanā

    10. உதேனஸுத்தவண்ணனா • 10. Utenasuttavaṇṇanā

    8. பாடலிகா³மியவக்³கோ³ • 8. Pāṭaligāmiyavaggo

    1. பட²மனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தவண்ணனா • 1. Paṭhamanibbānapaṭisaṃyuttasuttavaṇṇanā

    2. து³தியனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தவண்ணனா • 2. Dutiyanibbānapaṭisaṃyuttasuttavaṇṇanā

    3. ததியனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தவண்ணனா • 3. Tatiyanibbānapaṭisaṃyuttasuttavaṇṇanā

    4. சதுத்த²னிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தவண்ணனா • 4. Catutthanibbānapaṭisaṃyuttasuttavaṇṇanā

    5. சுந்த³ஸுத்தவண்ணனா • 5. Cundasuttavaṇṇanā

    6. பாடலிகா³மியஸுத்தவண்ணனா • 6. Pāṭaligāmiyasuttavaṇṇanā

    7. த்³விதா⁴பத²ஸுத்தவண்ணனா • 7. Dvidhāpathasuttavaṇṇanā

    8. விஸாகா²ஸுத்தவண்ணனா • 8. Visākhāsuttavaṇṇanā

    9. பட²மத³ப்³ப³ஸுத்தவண்ணனா • 9. Paṭhamadabbasuttavaṇṇanā

    10. து³தியத³ப்³ப³ஸுத்தவண்ணனா • 10. Dutiyadabbasuttavaṇṇanā

    நிக³மனகதா² • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact