Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    உதா³னபாளி • Udānapāḷi

    1. போ³தி⁴வக்³கோ³ • 1. Bodhivaggo

    1. பட²மபோ³தி⁴ஸுத்தங் • 1. Paṭhamabodhisuttaṃ

    2. து³தியபோ³தி⁴ஸுத்தங் • 2. Dutiyabodhisuttaṃ

    3. ததியபோ³தி⁴ஸுத்தங் • 3. Tatiyabodhisuttaṃ

    4. ஹுங்ஹுங்கஸுத்தங் • 4. Huṃhuṅkasuttaṃ

    5. ப்³ராஹ்மணஸுத்தங் • 5. Brāhmaṇasuttaṃ

    6. மஹாகஸ்ஸபஸுத்தங் • 6. Mahākassapasuttaṃ

    7. அஜகலாபகஸுத்தங் • 7. Ajakalāpakasuttaṃ

    8. ஸங்கா³மஜிஸுத்தங் • 8. Saṅgāmajisuttaṃ

    9. ஜடிலஸுத்தங் • 9. Jaṭilasuttaṃ

    10. பா³ஹியஸுத்தங் • 10. Bāhiyasuttaṃ

    2. முசலிந்த³வக்³கோ³ • 2. Mucalindavaggo

    1. முசலிந்த³ஸுத்தங் • 1. Mucalindasuttaṃ

    2. ராஜஸுத்தங் • 2. Rājasuttaṃ

    3. த³ண்ட³ஸுத்தங் • 3. Daṇḍasuttaṃ

    4. ஸக்காரஸுத்தங் • 4. Sakkārasuttaṃ

    5. உபாஸகஸுத்தங் • 5. Upāsakasuttaṃ

    6. க³ப்³பி⁴னீஸுத்தங் • 6. Gabbhinīsuttaṃ

    7. ஏகபுத்தகஸுத்தங் • 7. Ekaputtakasuttaṃ

    8. ஸுப்பவாஸாஸுத்தங் • 8. Suppavāsāsuttaṃ

    9. விஸாகா²ஸுத்தங் • 9. Visākhāsuttaṃ

    10. ப⁴த்³தி³யஸுத்தங் • 10. Bhaddiyasuttaṃ

    3. நந்த³வக்³கோ³ • 3. Nandavaggo

    1. கம்மவிபாகஜஸுத்தங் • 1. Kammavipākajasuttaṃ

    2. நந்த³ஸுத்தங் • 2. Nandasuttaṃ

    3. யஸோஜஸுத்தங் • 3. Yasojasuttaṃ

    4. ஸாரிபுத்தஸுத்தங் • 4. Sāriputtasuttaṃ

    5. மஹாமொக்³க³ல்லானஸுத்தங் • 5. Mahāmoggallānasuttaṃ

    6. பிலிந்த³வச்ச²ஸுத்தங் • 6. Pilindavacchasuttaṃ

    7. ஸக்குதா³னஸுத்தங் • 7. Sakkudānasuttaṃ

    8. பிண்ட³பாதிகஸுத்தங் • 8. Piṇḍapātikasuttaṃ

    9. ஸிப்பஸுத்தங் • 9. Sippasuttaṃ

    10. லோகஸுத்தங் • 10. Lokasuttaṃ

    4. மேகி⁴யவக்³கோ³ • 4. Meghiyavaggo

    1. மேகி⁴யஸுத்தங் • 1. Meghiyasuttaṃ

    2. உத்³த⁴தஸுத்தங் • 2. Uddhatasuttaṃ

    3. கோ³பாலகஸுத்தங் • 3. Gopālakasuttaṃ

    4. யக்க²பஹாரஸுத்தங் • 4. Yakkhapahārasuttaṃ

    5. நாக³ஸுத்தங் • 5. Nāgasuttaṃ

    6. பிண்டோ³லஸுத்தங் • 6. Piṇḍolasuttaṃ

    7. ஸாரிபுத்தஸுத்தங் • 7. Sāriputtasuttaṃ

    8. ஸுந்த³ரீஸுத்தங் • 8. Sundarīsuttaṃ

    9. உபஸேனஸுத்தங் • 9. Upasenasuttaṃ

    10. ஸாரிபுத்தஉபஸமஸுத்தங் • 10. Sāriputtaupasamasuttaṃ

    5. ஸோணவக்³கோ³ • 5. Soṇavaggo

    1. பியதரஸுத்தங் • 1. Piyatarasuttaṃ

    2. அப்பாயுகஸுத்தங் • 2. Appāyukasuttaṃ

    3. ஸுப்பபு³த்³த⁴குட்டி²ஸுத்தங் • 3. Suppabuddhakuṭṭhisuttaṃ

    4. குமாரகஸுத்தங் • 4. Kumārakasuttaṃ

    5. உபோஸத²ஸுத்தங் • 5. Uposathasuttaṃ

    6. ஸோணஸுத்தங் • 6. Soṇasuttaṃ

    7. கங்கா²ரேவதஸுத்தங் • 7. Kaṅkhārevatasuttaṃ

    8. ஸங்க⁴பே⁴த³ஸுத்தங் • 8. Saṅghabhedasuttaṃ

    9. ஸதா⁴யமானஸுத்தங் • 9. Sadhāyamānasuttaṃ

    10. சூளபந்த²கஸுத்தங் • 10. Cūḷapanthakasuttaṃ

    6. ஜச்சந்த⁴வக்³கோ³ • 6. Jaccandhavaggo

    1. ஆயுஸங்கா²ரொஸ்ஸஜ்ஜனஸுத்தங் • 1. Āyusaṅkhārossajjanasuttaṃ

    2. ஸத்தஜடிலஸுத்தங் • 2. Sattajaṭilasuttaṃ

    3. பச்சவெக்க²ணஸுத்தங் • 3. Paccavekkhaṇasuttaṃ

    4. பட²மனானாதித்தி²யஸுத்தங் • 4. Paṭhamanānātitthiyasuttaṃ

    5. து³தியனானாதித்தி²யஸுத்தங் • 5. Dutiyanānātitthiyasuttaṃ

    6. ததியனானாதித்தி²யஸுத்தங் • 6. Tatiyanānātitthiyasuttaṃ

    7. ஸுபூ⁴திஸுத்தங் • 7. Subhūtisuttaṃ

    8. க³ணிகாஸுத்தங் • 8. Gaṇikāsuttaṃ

    9. உபாதிதா⁴வந்திஸுத்தங் • 9. Upātidhāvantisuttaṃ

    10. உப்பஜ்ஜந்திஸுத்தங் • 10. Uppajjantisuttaṃ

    7. சூளவக்³கோ³ • 7. Cūḷavaggo

    1. பட²மலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தங் • 1. Paṭhamalakuṇḍakabhaddiyasuttaṃ

    2. து³தியலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தங் • 2. Dutiyalakuṇḍakabhaddiyasuttaṃ

    3. பட²மஸத்தஸுத்தங் • 3. Paṭhamasattasuttaṃ

    4. து³தியஸத்தஸுத்தங் • 4. Dutiyasattasuttaṃ

    5. அபரலகுண்ட³கப⁴த்³தி³யஸுத்தங் • 5. Aparalakuṇḍakabhaddiyasuttaṃ

    6. தண்ஹாஸங்க²யஸுத்தங் • 6. Taṇhāsaṅkhayasuttaṃ

    7. பபஞ்சக²யஸுத்தங் • 7. Papañcakhayasuttaṃ

    8. கச்சானஸுத்தங் • 8. Kaccānasuttaṃ

    9. உத³பானஸுத்தங் • 9. Udapānasuttaṃ

    10. உதேனஸுத்தங் • 10. Utenasuttaṃ

    8. பாடலிகா³மியவக்³கோ³ • 8. Pāṭaligāmiyavaggo

    1. பட²மனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தங் • 1. Paṭhamanibbānapaṭisaṃyuttasuttaṃ

    2. து³தியனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தங் • 2. Dutiyanibbānapaṭisaṃyuttasuttaṃ

    3. ததியனிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தங் • 3. Tatiyanibbānapaṭisaṃyuttasuttaṃ

    4. சதுத்த²னிப்³பா³னபடிஸங்யுத்தஸுத்தங் • 4. Catutthanibbānapaṭisaṃyuttasuttaṃ

    5. சுந்த³ஸுத்தங் • 5. Cundasuttaṃ

    6. பாடலிகா³மியஸுத்தங் • 6. Pāṭaligāmiyasuttaṃ

    7. த்³விதா⁴பத²ஸுத்தங் • 7. Dvidhāpathasuttaṃ

    8. விஸாகா²ஸுத்தங் • 8. Visākhāsuttaṃ

    9. பட²மத³ப்³ப³ஸுத்தங் • 9. Paṭhamadabbasuttaṃ

    10. து³தியத³ப்³ப³ஸுத்தங் • 10. Dutiyadabbasuttaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact