Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૧૬-૨૦. રૂપઅનનુબોધાદિસુત્તપઞ્ચકં

    16-20. Rūpaananubodhādisuttapañcakaṃ

    ૬૨૨-૬૨૬. સાવત્થિનિદાનં . એકમન્તં નિસિન્નો ખો વચ્છગોત્તો પરિબ્બાજકો ભગવન્તં એતદવોચ – કો નુ ખો, ભો ગોતમ, હેતુ, કો પચ્ચયો…પે॰… રૂપે ખો, વચ્છ, અનનુબોધા…પે॰… રૂપનિરોધગામિનિયા પટિપદાય અનનુબોધા…પે॰….

    622-626. Sāvatthinidānaṃ . Ekamantaṃ nisinno kho vacchagotto paribbājako bhagavantaṃ etadavoca – ko nu kho, bho gotama, hetu, ko paccayo…pe… rūpe kho, vaccha, ananubodhā…pe… rūpanirodhagāminiyā paṭipadāya ananubodhā…pe….

    સાવત્થિનિદાનં. વેદનાય ખો, વચ્છ…પે॰….

    Sāvatthinidānaṃ. Vedanāya kho, vaccha…pe….

    સાવત્થિનિદાનં. સઞ્ઞાય ખો, વચ્છ…પે॰….

    Sāvatthinidānaṃ. Saññāya kho, vaccha…pe….

    સાવત્થિનિદાનં. સઙ્ખારેસુ ખો, વચ્છ…પે॰….

    Sāvatthinidānaṃ. Saṅkhāresu kho, vaccha…pe….

    સાવત્થિનિદાનં. વિઞ્ઞાણે ખો, વચ્છ અનનુબોધા…પે॰… વિઞ્ઞાણનિરોધગામિનિયા પટિપદાય અનનુબોધા. વીસતિમં.

    Sāvatthinidānaṃ. Viññāṇe kho, vaccha ananubodhā…pe… viññāṇanirodhagāminiyā paṭipadāya ananubodhā. Vīsatimaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૨. વચ્છગોત્તસંયુત્તવણ્ણના • 12. Vacchagottasaṃyuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૨. વચ્છગોત્તસંયુત્તવણ્ણના • 12. Vacchagottasaṃyuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact