Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla)

    વિનયપિટક • Vinayapiṭaka

    મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga

    મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi

    પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    સુત્તપિટક • Suttapiṭaka

    દીઘનિકાય • Dīghanikāya

    મજ્ઝિમનિકાય • Majjhimanikāya

    સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya

    ખુદ્દકપાઠપાળિ • Khuddakapāṭhapāḷi

    ધમ્મપદપાળિ • Dhammapadapāḷi

    ઉદાનપાળિ • Udānapāḷi

    ઇતિવુત્તકપાળિ • Itivuttakapāḷi

    સુત્તનિપાતપાળિ • Suttanipātapāḷi

    વિમાનવત્થુપાળિ • Vimānavatthupāḷi

    પેતવત્થુપાળિ • Petavatthupāḷi

    થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    અપદાનપાળિ • Apadānapāḷi

    બુદ્ધવંસપાળિ • Buddhavaṃsapāḷi

    ચરિયાપિટકપાળિ • Cariyāpiṭakapāḷi

    જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    મહાનિદ્દેસપાળિ • Mahāniddesapāḷi

    ચૂળનિદ્દેસપાળિ • Cūḷaniddesapāḷi

    પટિસમ્ભિદામગ્ગપાળિ • Paṭisambhidāmaggapāḷi

    નેત્તિપ્પકરણપાળિ • Nettippakaraṇapāḷi

    મિલિન્દપઞ્હપાળિ • Milindapañhapāḷi

    પેટકોપદેસપાળિ • Peṭakopadesapāḷi

    અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka

    ધમ્મસઙ્ગણીપાળિ • Dhammasaṅgaṇīpāḷi

    વિભઙ્ગપાળિ • Vibhaṅgapāḷi

    ધાતુકથાપાળિ • Dhātukathāpāḷi

    પુગ્ગલપઞ્ઞત્તિપાળિ • Puggalapaññattipāḷi

    કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi

    યમકપાળિ • Yamakapāḷi

    પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā

    વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā)

    મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā

    ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā

    પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā

    સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā)

    દીઘ નિકાય (અટ્ઠકથા) • Dīgha nikāya (aṭṭhakathā)

    મજ્ઝિમનિકાય (અટ્ઠકથા) • Majjhimanikāya (aṭṭhakathā)

    સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā)

    ખુદ્દકપાઠ-અટ્ઠકથા • Khuddakapāṭha-aṭṭhakathā

    ધમ્મપદ-અટ્ઠકથા • Dhammapada-aṭṭhakathā

    ઉદાન-અટ્ઠકથા • Udāna-aṭṭhakathā

    ઇતિવુત્તક-અટ્ઠકથા • Itivuttaka-aṭṭhakathā

    સુત્તનિપાત-અટ્ઠકથા • Suttanipāta-aṭṭhakathā

    વિમાનવત્થુ-અટ્ઠકથા • Vimānavatthu-aṭṭhakathā

    પેતવત્થુ-અટ્ઠકથા • Petavatthu-aṭṭhakathā

    થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā

    થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā

    અપદાન-અટ્ઠકથા • Apadāna-aṭṭhakathā

    બુદ્ધવંસ-અટ્ઠકથા • Buddhavaṃsa-aṭṭhakathā

    ચરિયાપિટક-અટ્ઠકથા • Cariyāpiṭaka-aṭṭhakathā

    જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā

    મહાનિદ્દેસ-અટ્ઠકથા • Mahāniddesa-aṭṭhakathā

    ચૂળનિદ્દેસ-અટ્ઠકથા • Cūḷaniddesa-aṭṭhakathā

    પટિસમ્ભિદામગ્ગ-અટ્ઠકથા • Paṭisambhidāmagga-aṭṭhakathā

    નેત્તિપ્પકરણ-અટ્ઠકથા • Nettippakaraṇa-aṭṭhakathā

    અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā)

    ધમ્મસઙ્ગણિ-અટ્ઠકથા • Dhammasaṅgaṇi-aṭṭhakathā

    સમ્મોહવિનોદની-અટ્ઠકથા • Sammohavinodanī-aṭṭhakathā

    પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā

    ટીકા • Tīkā

    વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā)

    સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    દ્વેમાતિકાપાળિ • Dvemātikāpāḷi

    વિનયસઙ્ગહ-અટ્ઠકથા • Vinayasaṅgaha-aṭṭhakathā

    વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    વિનયાલઙ્કાર-ટીકા • Vinayālaṅkāra-ṭīkā

    કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    વિનયવિનિચ્છય-ઉત્તરવિનિચ્છય • Vinayavinicchaya-uttaravinicchaya

    વિનયવિનિચ્છય-ટીકા • Vinayavinicchaya-ṭīkā

    પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ખુદ્દસિક્ખા-મૂલસિક્ખા • Khuddasikkhā-mūlasikkhā

    સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā)

    દીઘનિકાય (ટીકા) • Dīghanikāya (ṭīkā)

    મજ્ઝિમનિકાય (ટીકા) • Majjhimanikāya (ṭīkā)

    સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ખુદ્દકનિકાય (ટીકા) • Khuddakanikāya (ṭīkā)

    નેત્તિપ્પકરણ-ટીકા • Nettippakaraṇa-ṭīkā

    નેત્તિવિભાવિની • Nettivibhāvinī

    અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā)

    ધમ્મસઙ્ગણી-મૂલટીકા • Dhammasaṅgaṇī-mūlaṭīkā

    વિભઙ્ગ-મૂલટીકા • Vibhaṅga-mūlaṭīkā

    પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ધમ્મસઙ્ગણી-અનુટીકા • Dhammasaṅgaṇī-anuṭīkā

    વિભઙ્ગ-અનુટીકા • Vibhaṅga-anuṭīkā

    પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    અભિધમ્માવતારો-નામરૂપપરિચ્છેદો • Abhidhammāvatāro-nāmarūpaparicchedo

    અભિધમ્મત્થસઙ્ગહો • Abhidhammatthasaṅgaho

    અભિધમ્માવતાર-પુરાણટીકા • Abhidhammāvatāra-purāṇaṭīkā

    અભિધમ્મમાતિકાપાળિ • Abhidhammamātikāpāḷi

    અન્ય • Anya

    વિસુદ્ધિમગ્ગ • Visuddhimagga

    સઙ્ગાયન-પુચ્છ વિસ્સજ્જના • Saṅgāyana-puccha vissajjanā

    લેડી સયાડો ગન્થ-સઙ્ગહો • Leḍī sayāḍo gantha-saṅgaho

    બુદ્ધ-વન્દના ગન્થ-સઙ્ગહો • Buddha-vandanā gantha-saṅgaho

    વંસ-ગન્થ-સઙ્ગહો • Vaṃsa-gantha-saṅgaho

    બ્યાકરણ ગન્થ-સઙ્ગહો • Byākaraṇa gantha-saṅgaho

    નીતિ-ગન્થ-સઙ્ગહો • Nīti-gantha-saṅgaho

    પકિણ્ણક-ગન્થ-સઙ્ગહો • Pakiṇṇaka-gantha-saṅgaho

    સિહળ-ગન્થ-સઙ્ગહો • Sihaḷa-gantha-saṅgaho


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact