Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૧૯-૨૧. તિરચ્છાનમનુસ્સનિરયાદિસુત્તં

    19-21. Tiracchānamanussanirayādisuttaṃ

    ૧૧૯૦-૧૧૯૨. …પે॰… ‘‘એવમેવ ખો, ભિક્ખવે, અપ્પકા તે સત્તા યે તિરચ્છાનયોનિયા ચુતા મનુસ્સેસુ પચ્ચાજાયન્તિ; અથ ખો એતેવ બહુતરા સત્તા યે તિરચ્છાનયોનિયા ચુતા નિરયે પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰… તિરચ્છાનયોનિયા પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰… પેત્તિવિસયે પચ્ચાજાયન્તિ…પે॰…. એકવીસતિમં.

    1190-1192. …Pe… ‘‘evameva kho, bhikkhave, appakā te sattā ye tiracchānayoniyā cutā manussesu paccājāyanti; atha kho eteva bahutarā sattā ye tiracchānayoniyā cutā niraye paccājāyanti…pe… tiracchānayoniyā paccājāyanti…pe… pettivisaye paccājāyanti…pe…. Ekavīsatimaṃ.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact