Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૭. અપ્પમાદવગ્ગો

    7. Appamādavaggo

    ૧-૧૦. તથાગતાદિસુત્તદસકં

    1-10. Tathāgatādisuttadasakaṃ

    ૪૨૯-૪૩૮. યાવતા, ભિક્ખવે, સત્તા અપદા વા દ્વિપદા વા ચતુપ્પદા વા બહુપ્પદા વાતિ વિત્થારેતબ્બં.

    429-438. Yāvatā, bhikkhave, sattā apadā vā dvipadā vā catuppadā vā bahuppadā vāti vitthāretabbaṃ.

    અપ્પમાદવગ્ગો સત્તમો.

    Appamādavaggo sattamo.

    તસ્સુદ્દાનં –

    Tassuddānaṃ –

    તથાગતં પદં કૂટં, મૂલં સારો ચ વસ્સિકં;

    Tathāgataṃ padaṃ kūṭaṃ, mūlaṃ sāro ca vassikaṃ;

    રાજા ચન્દિમસૂરિયા, વત્થેન દસમં પદન્તિ.

    Rājā candimasūriyā, vatthena dasamaṃ padanti.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact