Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૧૦. અપ્પમાદવગ્ગો

    10. Appamādavaggo

    ૧-૧૦. તથાગતાદિસુત્તં

    1-10. Tathāgatādisuttaṃ

    ૨૭૦. ‘‘યાવતા, ભિક્ખવે, સત્તા અપદા વા દ્વિપદા વા ચતુપ્પદા વા બહુપ્પદા વાતિ વિત્થારેતબ્બં .

    270. ‘‘Yāvatā, bhikkhave, sattā apadā vā dvipadā vā catuppadā vā bahuppadā vāti vitthāretabbaṃ .

    અપ્પમાદવગ્ગો દસમો.

    Appamādavaggo dasamo.

    તસ્સુદ્દાનં –

    Tassuddānaṃ –

    તથાગતં પદં કૂટં, મૂલં સારેન વસ્સિકં;

    Tathāgataṃ padaṃ kūṭaṃ, mūlaṃ sārena vassikaṃ;

    રાજા ચન્દિમસૂરિયા ચ, વત્થેન દસમં પદન્તિ.

    Rājā candimasūriyā ca, vatthena dasamaṃ padanti.

    (અપ્પમાદવગ્ગો બોજ્ઝઙ્ગસંયુત્તસ્સ બોજ્ઝઙ્ગવસેન વિત્થારેતબ્બા).

    (Appamādavaggo bojjhaṅgasaṃyuttassa bojjhaṅgavasena vitthāretabbā).





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact