Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. અભિજાનસુત્તવણ્ણના

    3. Abhijānasuttavaṇṇanā

    ૨૪. ઞાતપરિઞ્ઞા કથિતા ‘‘અભિવિસિટ્ઠાય પઞ્ઞાય જાનન’’ન્તિ કત્વા. દુતિયપદેનાતિ ‘‘પરિજાન’’ન્તિ પદેન. તતિયચતુત્થેહીતિ ‘‘વિરાજયં પજહ’’ન્તિ પદેહિ.

    24.Ñātapariññākathitā ‘‘abhivisiṭṭhāya paññāya jānana’’nti katvā. Dutiyapadenāti ‘‘parijāna’’nti padena. Tatiyacatutthehīti ‘‘virājayaṃ pajaha’’nti padehi.

    અભિજાનસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Abhijānasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. અભિજાનસુત્તં • 3. Abhijānasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. અભિજાનસુત્તવણ્ણના • 3. Abhijānasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact