Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. અભિઞ્ઞાપરિઞ્ઞાપહાનસુત્તવણ્ણના

    3. Abhiññāpariññāpahānasuttavaṇṇanā

    ૨૫. તતિયે સબ્બં અભિઞ્ઞા પરિઞ્ઞા પહાનાયાતિ સબ્બં અભિજાનિત્વા પરિજાનિત્વા પજહનત્થાય. અભિઞ્ઞા પરિઞ્ઞા પહાતબ્બન્તિ અભિજાનિત્વા પરિજાનિત્વા પહાતબ્બં. સેસં વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બં.

    25. Tatiye sabbaṃ abhiññā pariññā pahānāyāti sabbaṃ abhijānitvā parijānitvā pajahanatthāya. Abhiññā pariññā pahātabbanti abhijānitvā parijānitvā pahātabbaṃ. Sesaṃ vuttanayeneva veditabbaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. અભિઞ્ઞાપરિઞ્ઞાપહાનસુત્તં • 3. Abhiññāpariññāpahānasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. અભિઞ્ઞાપરિઞ્ઞાપહાનસુત્તવણ્ણના • 3. Abhiññāpariññāpahānasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact