Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૫. અચિરપક્કન્તસુત્તવણ્ણના

    5. Acirapakkantasuttavaṇṇanā

    ૧૮૪. કાલે સમ્પત્તેતિ ગબ્ભસ્સ પરિપાકગતત્તા વિજાયનકાલે સમ્પત્તે. પોતન્તિ અસ્સતરિયા પુત્તં. એતન્તિ ‘‘ગબ્ભો અસ્સતરિં યથા’’તિ એતં વચનં.

    184.Kāle sampatteti gabbhassa paripākagatattā vijāyanakāle sampatte. Potanti assatariyā puttaṃ. Etanti ‘‘gabbho assatariṃ yathā’’ti etaṃ vacanaṃ.

    અચિરપક્કન્તસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Acirapakkantasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૫. અચિરપક્કન્તસુત્તં • 5. Acirapakkantasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૫. અચિરપક્કન્તસુત્તવણ્ણના • 5. Acirapakkantasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact