Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૭. અદ્ધભૂતસુત્તવણ્ણના
7. Addhabhūtasuttavaṇṇanā
૨૯. સત્તમે અદ્ધભૂતન્તિ અધિભૂતં અજ્ઝોત્થટં, ઉપદ્દુતન્તિ અત્થો. ઇમસ્મિમ્પિ સુત્તે દુક્ખલક્ખણમેવ કથિતં.
29. Sattame addhabhūtanti adhibhūtaṃ ajjhotthaṭaṃ, upaddutanti attho. Imasmimpi sutte dukkhalakkhaṇameva kathitaṃ.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. અદ્ધભૂતસુત્તં • 7. Addhabhūtasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. અદ્ધભૂતસુત્તવણ્ણના • 7. Addhabhūtasuttavaṇṇanā