Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૭. અદ્ધભૂતસુત્તવણ્ણના
7. Addhabhūtasuttavaṇṇanā
૨૯. અધિસદ્દેન સમાનત્થો અદ્ધસદ્દોતિ આહ ‘‘અદ્ધભૂતન્તિ અધિભૂત’’ન્તિઆદિ. સેસં વુત્તનયમેવ.
29. Adhisaddena samānattho addhasaddoti āha ‘‘addhabhūtanti adhibhūta’’ntiādi. Sesaṃ vuttanayameva.
અદ્ધભૂતસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Addhabhūtasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. અદ્ધભૂતસુત્તં • 7. Addhabhūtasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. અદ્ધભૂતસુત્તવણ્ણના • 7. Addhabhūtasuttavaṇṇanā