Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. આદિત્તસુત્તવણ્ણના

    9. Ādittasuttavaṇṇanā

    ૬૧. નવમે આદિત્તન્તિ એકાદસહિ અગ્ગીહિ આદિત્તં પજ્જલિતં. ઇતિ દ્વીસુપિ ઇમેસુ સુત્તેસુ દુક્ખલક્ખણમેવ કથિતં. નવમં.

    61. Navame ādittanti ekādasahi aggīhi ādittaṃ pajjalitaṃ. Iti dvīsupi imesu suttesu dukkhalakkhaṇameva kathitaṃ. Navamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. આદિત્તસુત્તં • 9. Ādittasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. આદિત્તસુત્તવણ્ણના • 9. Ādittasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact