Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૧-૧૨. આગન્તુકસુત્તાદિવણ્ણના

    11-12. Āgantukasuttādivaṇṇanā

    ૧૫૯-૧૬૦. સહવિપસ્સનસ્સ અરિયમગ્ગસ્સ ભાવનાય ઇજ્ઝનેન એતં અભિઞ્ઞાપરિઞ્ઞેય્યાદિધમ્માનં અભિઞ્ઞાપરિજાનનાદીનં ઇજ્ઝનં વુત્તં ખત્તિયાદીનં વિસયઆદિકં કરોન્તસ્સ કથાય સજ્જિતત્તા.

    159-160. Sahavipassanassa ariyamaggassa bhāvanāya ijjhanena etaṃ abhiññāpariññeyyādidhammānaṃ abhiññāparijānanādīnaṃ ijjhanaṃ vuttaṃ khattiyādīnaṃ visayaādikaṃ karontassa kathāya sajjitattā.

    બલકરણીયવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Balakaraṇīyavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧૧. આગન્તુકસુત્તં • 11. Āgantukasuttaṃ
    ૧૨. નદીસુત્તં • 12. Nadīsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૧-૧૨. આગન્તુકસુત્તાદિવણ્ણના • 11-12. Āgantukasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact