Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨. અજરસાસુત્તવણ્ણના
2. Ajarasāsuttavaṇṇanā
૫૨. અજીરણેનાતિ જિણ્ણભાવાનાપજ્જનેન. લક્ખણવચનઞ્ચેતં અવિનાસપ્પત્તિયા. તેનાહ ‘‘અવિપત્તિયાતિ અત્થો’’તિ. નિદ્ધમિતબ્બોતિ નીહરિતબ્બો.
52.Ajīraṇenāti jiṇṇabhāvānāpajjanena. Lakkhaṇavacanañcetaṃ avināsappattiyā. Tenāha ‘‘avipattiyāti attho’’ti. Niddhamitabboti nīharitabbo.
અજરસાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Ajarasāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. અજરસાસુત્તં • 2. Ajarasāsuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. અજરસાસુત્તવણ્ણના • 2. Ajarasāsuttavaṇṇanā