Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૩. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Ajjhattadukkhasuttādivaṇṇanā

    ૨-૩. દુતિયં દ્વે લક્ખણાનિ, તતિયં એકલક્ખણં દસ્સેત્વા કથિતે બુજ્ઝનકાનં અજ્ઝાસયેન વુત્તં. સેસાનિ પન તેહિ સલ્લક્ખિતાનિ વા એત્તકેનેવ વા સલ્લક્ખેસ્સન્તીતિ.

    2-3. Dutiyaṃ dve lakkhaṇāni, tatiyaṃ ekalakkhaṇaṃ dassetvā kathite bujjhanakānaṃ ajjhāsayena vuttaṃ. Sesāni pana tehi sallakkhitāni vā ettakeneva vā sallakkhessantīti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તં • 2. Ajjhattadukkhasuttaṃ
    ૩. અજ્ઝત્તાનત્તસુત્તં • 3. Ajjhattānattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨-૩. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Ajjhattadukkhasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact