Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨-૩. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Ajjhattadukkhasuttādivaṇṇanā

    ૨-૩. દ્વે લક્ખણાનીતિ દુક્ખાનત્તલક્ખણાનિ. એકં લક્ખણન્તિ અનત્તલક્ખણં. સેસાનીતિ વુત્તાવસેસાનિ લક્ખણાનિ. તેહીતિ યેહિ દુતિયતતિયાનિ સુત્તાનિ દેસિતાનિ, તેહિ. સલ્લક્ખિતાનીતિ સમ્મદેવ ઉપધારિતાનિ. એત્તકેનાતિ દ્વિન્નં એકસ્સેવ વા લક્ખણસ્સ કથનેન.

    2-3.Dvelakkhaṇānīti dukkhānattalakkhaṇāni. Ekaṃ lakkhaṇanti anattalakkhaṇaṃ. Sesānīti vuttāvasesāni lakkhaṇāni. Tehīti yehi dutiyatatiyāni suttāni desitāni, tehi. Sallakkhitānīti sammadeva upadhāritāni. Ettakenāti dvinnaṃ ekasseva vā lakkhaṇassa kathanena.

    અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Ajjhattadukkhasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તં • 2. Ajjhattadukkhasuttaṃ
    ૩. અજ્ઝત્તાનત્તસુત્તં • 3. Ajjhattānattasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨-૩. અજ્ઝત્તદુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Ajjhattadukkhasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact