Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૭-૧૨. અજ્ઝત્તાનિચ્ચાતીતાનાગતસુત્તાદિવણ્ણના
7-12. Ajjhattāniccātītānāgatasuttādivaṇṇanā
૭-૧૨. સલ્લક્ખેત્વાતિ અતીતાનાગતાનં અવિજ્જમાનત્તા ગાહસ્સ દળ્હતાય સલ્લક્ખેત્વા. પચ્ચુપ્પન્નેસુ વિજ્જમાનત્તા બલવતા તણ્હાદિગાહેન વિપસ્સનાવીથિં પટિપાદેતું કિલમન્તાનં વિનેય્યાનં વસેન.
7-12.Sallakkhetvāti atītānāgatānaṃ avijjamānattā gāhassa daḷhatāya sallakkhetvā. Paccuppannesu vijjamānattā balavatā taṇhādigāhena vipassanāvīthiṃ paṭipādetuṃ kilamantānaṃ vineyyānaṃ vasena.
અજ્ઝત્તાનિચ્ચાતીતાનાગતસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Ajjhattāniccātītānāgatasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
અનિચ્ચવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Aniccavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૭. અજ્ઝત્તાનિચ્ચાતીતાનાગતસુત્તં • 7. Ajjhattāniccātītānāgatasuttaṃ
૮. અજ્ઝત્તદુક્ખાતીતાનાગતસુત્તં • 8. Ajjhattadukkhātītānāgatasuttaṃ
૯. અજ્ઝત્તાનત્તાતીતાનાગતસુત્તં • 9. Ajjhattānattātītānāgatasuttaṃ
૧૦. બાહિરાનિચ્ચાતીતાનાગતસુત્તં • 10. Bāhirāniccātītānāgatasuttaṃ
૧૧. બાહિરદુક્ખાતીતાનાગતસુત્તં • 11. Bāhiradukkhātītānāgatasuttaṃ
૧૨. બાહિરાનત્તાતીતાનાગતસુત્તં • 12. Bāhirānattātītānāgatasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭-૧૨. અજ્ઝત્તાનિચ્ચાતીતાનાગતસુત્તાદિવણ્ણના • 7-12. Ajjhattāniccātītānāgatasuttādivaṇṇanā