Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā |
[૧૧૨] ૨. અમરાદેવીપઞ્હજાતકવણ્ણના
[112] 2. Amarādevīpañhajātakavaṇṇanā
યેન સત્તુબિલઙ્ગા ચાતિ અયમ્પિ અમરાદેવિપઞ્હો નામ તત્થેવ આવિ ભવિસ્સતિ.
Yena sattubilaṅgā cāti ayampi amarādevipañho nāma tattheva āvi bhavissati.
અમરાદેવીપઞ્હજાતકવણ્ણના દુતિયા.
Amarādevīpañhajātakavaṇṇanā dutiyā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi / ૧૧૨. અમરાદેવીપઞ્હજાતકં • 112. Amarādevīpañhajātakaṃ