Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. અમ્બપાલિવનસુત્તવણ્ણના

    9. Ambapālivanasuttavaṇṇanā

    ૯૦૭. નવમે આસભિં વાચન્તિ અત્તનો અરહત્તભાવદીપકં ઉત્તમવાચં. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.

    907. Navame āsabhiṃ vācanti attano arahattabhāvadīpakaṃ uttamavācaṃ. Sesaṃ sabbattha uttānatthamevāti.

    રહોગતવગ્ગો પઠમો.

    Rahogatavaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૯. અમ્બપાલિવનસુત્તં • 9. Ambapālivanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૯. અમ્બપાલિવનસુત્તવણ્ણના • 9. Ambapālivanasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact