Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. અનાગતઞાણકથાવણ્ણના

    8. Anāgatañāṇakathāvaṇṇanā

    ૪૩૯-૪૪૦. સબ્બસ્મિમ્પીતિ ‘‘પાટલિપુત્તસ્સ ખો’’તિઆદિના અનાગતે ઞાણન્તિ વુત્તન્તિ અનાગતભાવસામઞ્ઞેન અનન્તરાનાગતેપિ ઞાણં ઇચ્છન્તીતિ વુત્તં હોતિ.

    439-440. Sabbasmimpīti ‘‘pāṭaliputtassa kho’’tiādinā anāgate ñāṇanti vuttanti anāgatabhāvasāmaññena anantarānāgatepi ñāṇaṃ icchantīti vuttaṃ hoti.

    અનાગતઞાણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Anāgatañāṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૫૦) ૮. અનાગતઞાણકથા • (50) 8. Anāgatañāṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૮. અનાગતઞાણકથાવણ્ણના • 8. Anāgatañāṇakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૮. અનાગતઞાણકથાવણ્ણના • 8. Anāgatañāṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact