Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૩. અનન્તરાપયુત્તકથાવણ્ણના

    3. Anantarāpayuttakathāvaṇṇanā

    ૬૬૦-૬૬૨. અનન્તરાપયુત્તકથાયં આનન્તરિયં પયુત્તં એતેનાતિ અનન્તરાપયુત્તોતિ આનન્તરિયે અનન્તરાસદ્દં આરોપેત્વા અટ્ઠકથાયં અત્થો વુત્તોતિ દટ્ઠબ્બો. ‘‘અનન્તરપયુત્તો’’તિપિ પાળિ દિસ્સતિ.

    660-662. Anantarāpayuttakathāyaṃ ānantariyaṃ payuttaṃ etenāti anantarāpayuttoti ānantariye anantarāsaddaṃ āropetvā aṭṭhakathāyaṃ attho vuttoti daṭṭhabbo. ‘‘Anantarapayutto’’tipi pāḷi dissati.

    અનન્તરાપયુત્તકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Anantarāpayuttakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૨૮) ૩. અનન્તરાપયુત્તકથા • (128) 3. Anantarāpayuttakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. અનન્તરાપયુત્તકથાવણ્ણના • 3. Anantarāpayuttakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact