Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૩. આનેઞ્જકથાવણ્ણના

    3. Āneñjakathāvaṇṇanā

    ૮૯૬. ભવઙ્ગચિત્તેતિ ભવઙ્ગપરિયોસાનત્તા ચુતિચિત્તં ‘‘ભવઙ્ગચિત્ત’’ન્તિ આહ.

    896. Bhavaṅgacitteti bhavaṅgapariyosānattā cuticittaṃ ‘‘bhavaṅgacitta’’nti āha.

    આનેઞ્જકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āneñjakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૨૧૦) ૩. આનેઞ્જકથા • (210) 3. Āneñjakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૩. આનેઞ્જકથાવણ્ણના • 3. Āneñjakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૩. આનેઞ્જકથાવણ્ણના • 3. Āneñjakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact