Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    એકકનિપાત-અટ્ઠકથા • Ekakanipāta-aṭṭhakathā

    ૧. રૂપાદિવગ્ગવણ્ણના • 1. Rūpādivaggavaṇṇanā

    ૨. નીવરણપ્પહાનવગ્ગવણ્ણના • 2. Nīvaraṇappahānavaggavaṇṇanā

    ૩. અકમ્મનિયવગ્ગવણ્ણના • 3. Akammaniyavaggavaṇṇanā

    ૪. અદન્તવગ્ગવણ્ણના • 4. Adantavaggavaṇṇanā

    ૫. પણિહિતઅચ્છવગ્ગવણ્ણના • 5. Paṇihitaacchavaggavaṇṇanā

    ૬. અચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગવણ્ણના • 6. Accharāsaṅghātavaggavaṇṇanā

    ૭. વીરિયારમ્ભાદિવગ્ગવણ્ણના • 7. Vīriyārambhādivaggavaṇṇanā

    ૮. કલ્યાણમિત્તતાદિવગ્ગવણ્ણના • 8. Kalyāṇamittatādivaggavaṇṇanā

    ૯. પમાદાદિવગ્ગવણ્ણના • 9. Pamādādivaggavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયપમાદાદિવગ્ગવણ્ણના • 10. Dutiyapamādādivaggavaṇṇanā

    ૧૧. અધમ્મવગ્ગવણ્ણના • 11. Adhammavaggavaṇṇanā

    ૧૨. અનાપત્તિવગ્ગવણ્ણના • 12. Anāpattivaggavaṇṇanā

    ૧૩. એકપુગ્ગલવગ્ગવણ્ણના • 13. Ekapuggalavaggavaṇṇanā

    ૧૪. એતદગ્ગવગ્ગો • 14. Etadaggavaggo

    ૧૫. અટ્ઠાનપાળિ • 15. Aṭṭhānapāḷi

    ૧૬. એકધમ્મપાળિ • 16. Ekadhammapāḷi

    ૧૭. પસાદકરધમ્મવગ્ગવણ્ણના • 17. Pasādakaradhammavaggavaṇṇanā

    ૧૮. અપરઅચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગવણ્ણના • 18. Aparaaccharāsaṅghātavaggavaṇṇanā

    ૧૯. કાયગતાસતિવગ્ગવણ્ણના • 19. Kāyagatāsativaggavaṇṇanā

    ૨૦. અમતવગ્ગવણ્ણના • 20. Amatavaggavaṇṇanā

    દુકનિપાત-અટ્ઠકથા • Dukanipāta-aṭṭhakathā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. કમ્મકારણવગ્ગો • 1. Kammakāraṇavaggo

    ૧. વજ્જસુત્તવણ્ણના • 1. Vajjasuttavaṇṇanā

    ૨. પધાનસુત્તવણ્ણના • 2. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૩. તપનીયસુત્તવણ્ણના • 3. Tapanīyasuttavaṇṇanā

    ૫. ઉપઞ્ઞાતસુત્તવણ્ણના • 5. Upaññātasuttavaṇṇanā

    ૬. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 6. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૭. કણ્હસુત્તવણ્ણના • 7. Kaṇhasuttavaṇṇanā

    ૮. સુક્કસુત્તવણ્ણના • 8. Sukkasuttavaṇṇanā

    ૯. ચરિયસુત્તવણ્ણના • 9. Cariyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. વસ્સૂપનાયિકસુત્તવણ્ણના • 10. Vassūpanāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. અધિકરણવગ્ગવણ્ણના • 2. Adhikaraṇavaggavaṇṇanā

    ૩. બાલવગ્ગવણ્ણના • 3. Bālavaggavaṇṇanā

    ૪. સમચિત્તવગ્ગવણ્ણના • 4. Samacittavaggavaṇṇanā

    ૫. પરિસવગ્ગવણ્ણના • 5. Parisavaggavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુગ્ગલવગ્ગવણ્ણના • (6) 1. Puggalavaggavaṇṇanā

    (૭) ૨. સુખવગ્ગવણ્ણના • (7) 2. Sukhavaggavaṇṇanā

    (૮) ૩. સનિમિત્તવગ્ગવણ્ણના • (8) 3. Sanimittavaggavaṇṇanā

    (૯) ૪. ધમ્મવગ્ગવણ્ણના • (9) 4. Dhammavaggavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. બાલવગ્ગવણ્ણના • (10) 5. Bālavaggavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. આસાદુપ્પજહવગ્ગવણ્ણના • (11) 1. Āsāduppajahavaggavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. આયાચનવગ્ગવણ્ણના • (12) 2. Āyācanavaggavaṇṇanā

    (૧૩) ૩. દાનવગ્ગવણ્ણના • (13) 3. Dānavaggavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. સન્થારવગ્ગવણ્ણના • (14) 4. Santhāravaggavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. સમાપત્તિવગ્ગવણ્ણના • (15) 5. Samāpattivaggavaṇṇanā

    ૧. કોધપેય્યાલં • 1. Kodhapeyyālaṃ

    ૨. અકુસલપેય્યાલં • 2. Akusalapeyyālaṃ

    ૩. વિનયપેય્યાલં • 3. Vinayapeyyālaṃ

    ૪. રાગપેય્યાલં • 4. Rāgapeyyālaṃ

    તિકનિપાત-અટ્ઠકથા • Tikanipāta-aṭṭhakathā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. બાલવગ્ગો • 1. Bālavaggo

    ૧. ભયસુત્તવણ્ણના • 1. Bhayasuttavaṇṇanā

    ૨. લક્ખણસુત્તવણ્ણના • 2. Lakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૩. ચિન્તીસુત્તવણ્ણના • 3. Cintīsuttavaṇṇanā

    ૪. અચ્ચયસુત્તવણ્ણના • 4. Accayasuttavaṇṇanā

    ૫. અયોનિસોસુત્તવણ્ણના • 5. Ayonisosuttavaṇṇanā

    ૯. ખતસુત્તવણ્ણના • 9. Khatasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મલસુત્તવણ્ણના • 10. Malasuttavaṇṇanā

    ૨. રથકારવગ્ગો • 2. Rathakāravaggo

    ૧. ઞાતસુત્તવણ્ણના • 1. Ñātasuttavaṇṇanā

    ૨. સારણીયસુત્તવણ્ણના • 2. Sāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૩. આસંસસુત્તવણ્ણના • 3. Āsaṃsasuttavaṇṇanā

    ૪. ચક્કવત્તિસુત્તવણ્ણના • 4. Cakkavattisuttavaṇṇanā

    ૫. સચેતનસુત્તવણ્ણના • 5. Sacetanasuttavaṇṇanā

    ૬. અપણ્ણકસુત્તવણ્ણના • 6. Apaṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૭. અત્તબ્યાબાધસુત્તવણ્ણના • 7. Attabyābādhasuttavaṇṇanā

    ૮. દેવલોકસુત્તવણ્ણના • 8. Devalokasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમપાપણિકસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamapāpaṇikasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયપાપણિકસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyapāpaṇikasuttavaṇṇanā

    ૩. પુગ્ગલવગ્ગો • 3. Puggalavaggo

    ૧. સમિદ્ધસુત્તવણ્ણના • 1. Samiddhasuttavaṇṇanā

    ૨. ગિલાનસુત્તવણ્ણના • 2. Gilānasuttavaṇṇanā

    ૩. સઙ્ખારસુત્તવણ્ણના • 3. Saṅkhārasuttavaṇṇanā

    ૪. બહુકારસુત્તવણ્ણના • 4. Bahukārasuttavaṇṇanā

    ૫. વજિરૂપમસુત્તવણ્ણના • 5. Vajirūpamasuttavaṇṇanā

    ૬. સેવિતબ્બસુત્તવણ્ણના • 6. Sevitabbasuttavaṇṇanā

    ૭. જિગુચ્છિતબ્બસુત્તવણ્ણના • 7. Jigucchitabbasuttavaṇṇanā

    ૮. ગૂથભાણીસુત્તવણ્ણના • 8. Gūthabhāṇīsuttavaṇṇanā

    ૯. અન્ધસુત્તવણ્ણના • 9. Andhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અવકુજ્જસુત્તવણ્ણના • 10. Avakujjasuttavaṇṇanā

    ૪. દેવદૂતવગ્ગો • 4. Devadūtavaggo

    ૧. સબ્રહ્મકસુત્તવણ્ણના • 1. Sabrahmakasuttavaṇṇanā

    ૨. આનન્દસુત્તવણ્ણના • 2. Ānandasuttavaṇṇanā

    ૩. સારિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    ૪. નિદાનસુત્તવણ્ણના • 4. Nidānasuttavaṇṇanā

    ૫. હત્થકસુત્તવણ્ણના • 5. Hatthakasuttavaṇṇanā

    ૬. દેવદૂતસુત્તવણ્ણના • 6. Devadūtasuttavaṇṇanā

    ૭. ચતુમહારાજસુત્તવણ્ણના • 7. Catumahārājasuttavaṇṇanā

    ૯. સુખુમાલસુત્તવણ્ણના • 9. Sukhumālasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આધિપતેય્યસુત્તવણ્ણના • 10. Ādhipateyyasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળવગ્ગો • 5. Cūḷavaggo

    ૧. સમ્મુખીભાવસુત્તવણ્ણના • 1. Sammukhībhāvasuttavaṇṇanā

    ૨. તિઠાનસુત્તવણ્ણના • 2. Tiṭhānasuttavaṇṇanā

    ૩. અત્થવસસુત્તવણ્ણના • 3. Atthavasasuttavaṇṇanā

    ૪. કથાપવત્તિસુત્તવણ્ણના • 4. Kathāpavattisuttavaṇṇanā

    ૫. પણ્ડિતસુત્તવણ્ણના • 5. Paṇḍitasuttavaṇṇanā

    ૬. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના • 6. Sīlavantasuttavaṇṇanā

    ૭. સઙ્ખતલક્ખણસુત્તવણ્ણના • 7. Saṅkhatalakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૮. અસઙ્ખતલક્ખણસુત્તવણ્ણના • 8. Asaṅkhatalakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૯. પબ્બતરાજસુત્તવણ્ણના • 9. Pabbatarājasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આતપ્પકરણીયસુત્તવણ્ણના • 10. Ātappakaraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૧૧. મહાચોરસુત્તવણ્ણના • 11. Mahācorasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (6) 1. Brāhmaṇavaggo

    ૧. પઠમદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamadvebrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyadvebrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૩. અઞ્ઞતરબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 3. Aññatarabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૪. પરિબ્બાજકસુત્તવણ્ણના • 4. Paribbājakasuttavaṇṇanā

    ૫. નિબ્બુતસુત્તવણ્ણના • 5. Nibbutasuttavaṇṇanā

    ૬. પલોકસુત્તવણ્ણના • 6. Palokasuttavaṇṇanā

    ૭. વચ્છગોત્તસુત્તવણ્ણના • 7. Vacchagottasuttavaṇṇanā

    ૮. તિકણ્ણસુત્તવણ્ણના • 8. Tikaṇṇasuttavaṇṇanā

    ૯. જાણુસ્સોણિસુત્તવણ્ણના • 9. Jāṇussoṇisuttavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ગારવસુત્તવણ્ણના • 10. Saṅgāravasuttavaṇṇanā

    (૭) ૨. મહાવગ્ગો • (7) 2. Mahāvaggo

    ૧. તિત્થાયતનસુત્તવણ્ણના • 1. Titthāyatanasuttavaṇṇanā

    ૨. ભયસુત્તવણ્ણના • 2. Bhayasuttavaṇṇanā

    ૩. વેનાગપુરસુત્તવણ્ણના • 3. Venāgapurasuttavaṇṇanā

    ૪. સરભસુત્તવણ્ણના • 4. Sarabhasuttavaṇṇanā

    ૫. કેસમુત્તિસુત્તવણ્ણના • 5. Kesamuttisuttavaṇṇanā

    ૬. સાળ્હસુત્તવણ્ણના • 6. Sāḷhasuttavaṇṇanā

    ૭. કથાવત્થુસુત્તવણ્ણના • 7. Kathāvatthusuttavaṇṇanā

    ૮. અઞ્ઞતિત્થિયસુત્તવણ્ણના • 8. Aññatitthiyasuttavaṇṇanā

    ૯. અકુસલમૂલસુત્તવણ્ણના • 9. Akusalamūlasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તવણ્ણના • 10. Uposathasuttavaṇṇanā

    (૮) ૩. આનન્દવગ્ગો • (8) 3. Ānandavaggo

    ૧. છન્નસુત્તવણ્ણના • 1. Channasuttavaṇṇanā

    ૨. આજીવકસુત્તવણ્ણના • 2. Ājīvakasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાનામસક્કસુત્તવણ્ણના • 3. Mahānāmasakkasuttavaṇṇanā

    ૪. નિગણ્ઠસુત્તવણ્ણના • 4. Nigaṇṭhasuttavaṇṇanā

    ૫. નિવેસકસુત્તવણ્ણના • 5. Nivesakasuttavaṇṇanā

    ૬. પઠમભવસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭhamabhavasuttavaṇṇanā

    ૭. દુતિયભવસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyabhavasuttavaṇṇanā

    ૮. સીલબ્બતસુત્તવણ્ણના • 8. Sīlabbatasuttavaṇṇanā

    ૯. ગન્ધજાતસુત્તવણ્ણના • 9. Gandhajātasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચૂળનિકાસુત્તવણ્ણના • 10. Cūḷanikāsuttavaṇṇanā

    (૯) ૪. સમણવગ્ગો • (9) 4. Samaṇavaggo

    ૧. સમણસુત્તવણ્ણના • 1. Samaṇasuttavaṇṇanā

    ૨. ગદ્રભસુત્તવણ્ણના • 2. Gadrabhasuttavaṇṇanā

    ૩. ખેત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Khettasuttavaṇṇanā

    ૪. વજ્જિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 4. Vajjiputtasuttavaṇṇanā

    ૫. સેક્ખસુત્તવણ્ણના • 5. Sekkhasuttavaṇṇanā

    ૬. પઠમસિક્ખાસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭhamasikkhāsuttavaṇṇanā

    ૭. દુતિયસિક્ખાસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyasikkhāsuttavaṇṇanā

    ૮. તતિયસિક્ખાસુત્તવણ્ણના • 8. Tatiyasikkhāsuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયસિક્ખત્તયસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyasikkhattayasuttavaṇṇanā

    ૧૧. સઙ્કવાસુત્તવણ્ણના • 11. Saṅkavāsuttavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. લોણકપલ્લવગ્ગો • (10) 5. Loṇakapallavaggo

    ૧. અચ્ચાયિકસુત્તવણ્ણના • 1. Accāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. પવિવેકસુત્તવણ્ણના • 2. Pavivekasuttavaṇṇanā

    ૩. સરદસુત્તવણ્ણના • 3. Saradasuttavaṇṇanā

    ૪. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 4. Parisāsuttavaṇṇanā

    ૫-૭. પઠમઆજાનીયસુત્તાદિવણ્ણના • 5-7. Paṭhamaājānīyasuttādivaṇṇanā

    ૮. પોત્થકસુત્તવણ્ણના • 8. Potthakasuttavaṇṇanā

    ૯. લોણકપલ્લસુત્તવણ્ણના • 9. Loṇakapallasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પંસુધોવકસુત્તવણ્ણના • 10. Paṃsudhovakasuttavaṇṇanā

    ૧૧. નિમિત્તસુત્તવણ્ણના • 11. Nimittasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. સમ્બોધવગ્ગો • (11) 1. Sambodhavaggo

    ૧. પુબ્બેવસમ્બોધસુત્તવણ્ણના • 1. Pubbevasambodhasuttavaṇṇanā

    ૨. પઠમઅસ્સાદસુત્તવણ્ણના • 2. Paṭhamaassādasuttavaṇṇanā

    ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૫. રુણ્ણસુત્તવણ્ણના • 5. Ruṇṇasuttavaṇṇanā

    ૬. અતિત્તિસુત્તવણ્ણના • 6. Atittisuttavaṇṇanā

    ૭. અરક્ખિતસુત્તવણ્ણના • 7. Arakkhitasuttavaṇṇanā

    ૮. બ્યાપન્નસુત્તવણ્ણના • 8. Byāpannasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમનિદાનસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamanidānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયનિદાનસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyanidānasuttavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. આપાયિકવગ્ગો • (12) 2. Āpāyikavaggo

    ૧. આપાયિકસુત્તવણ્ણના • 1. Āpāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. દુલ્લભસુત્તવણ્ણના • 2. Dullabhasuttavaṇṇanā

    ૩. અપ્પમેય્યસુત્તવણ્ણના • 3. Appameyyasuttavaṇṇanā

    ૪. આનેઞ્જસુત્તવણ્ણના • 4. Āneñjasuttavaṇṇanā

    ૫. વિપત્તિસમ્પદાસુત્તવણ્ણના • 5. Vipattisampadāsuttavaṇṇanā

    ૬. અપણ્ણકસુત્તવણ્ણના • 6. Apaṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૮. પઠમસોચેય્યસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamasoceyyasuttavaṇṇanā

    ૯. દુતિયસોચેય્યસુત્તવણ્ણના • 9. Dutiyasoceyyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મોનેય્યસુત્તવણ્ણના • 10. Moneyyasuttavaṇṇanā

    (૧૩) ૩. કુસિનારવગ્ગો • (13) 3. Kusināravaggo

    ૧. કુસિનારસુત્તવણ્ણના • 1. Kusinārasuttavaṇṇanā

    ૨. ભણ્ડનસુત્તવણ્ણના • 2. Bhaṇḍanasuttavaṇṇanā

    ૩. ગોતમકચેતિયસુત્તવણ્ણના • 3. Gotamakacetiyasuttavaṇṇanā

    ૪. ભરણ્ડુકાલામસુત્તવણ્ણના • 4. Bharaṇḍukālāmasuttavaṇṇanā

    ૫. હત્થકસુત્તવણ્ણના • 5. Hatthakasuttavaṇṇanā

    ૬. કટુવિયસુત્તવણ્ણના • 6. Kaṭuviyasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયઅનુરુદ્ધસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyaanuruddhasuttavaṇṇanā

    ૯. પટિચ્છન્નસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭicchannasuttavaṇṇanā

    ૧૦. લેખસુત્તવણ્ણના • 10. Lekhasuttavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. યોધાજીવવગ્ગો • (14) 4. Yodhājīvavaggo

    ૧. યોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 1. Yodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૨. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 2. Parisāsuttavaṇṇanā

    ૪. ઉપ્પાદાસુત્તવણ્ણના • 4. Uppādāsuttavaṇṇanā

    ૫. કેસકમ્બલસુત્તવણ્ણના • 5. Kesakambalasuttavaṇṇanā

    ૮. અસ્સખળુઙ્કસુત્તવણ્ણના • 8. Assakhaḷuṅkasuttavaṇṇanā

    ૯. અસ્સપરસ્સસુત્તવણ્ણના • 9. Assaparassasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અસ્સાજાનીયસુત્તવણ્ણના • 10. Assājānīyasuttavaṇṇanā

    ૧૧. પઠમમોરનિવાપસુત્તવણ્ણના • 11. Paṭhamamoranivāpasuttavaṇṇanā

    ૧૨. દુતિયમોરનિવાપસુત્તવણ્ણના • 12. Dutiyamoranivāpasuttavaṇṇanā

    ૧૩. તતિયમોરનિવાપસુત્તવણ્ણના • 13. Tatiyamoranivāpasuttavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. મઙ્ગલવગ્ગો • (15) 5. Maṅgalavaggo

    ૧-૯. અકુસલસુત્તાદિવણ્ણના • 1-9. Akusalasuttādivaṇṇanā

    ૧૦. પુબ્બણ્હસુત્તવણ્ણના • 10. Pubbaṇhasuttavaṇṇanā

    (૧૬) ૬. અચેલકવગ્ગવણ્ણના • (16) 6. Acelakavaggavaṇṇanā

    ૧૭-૧૮. પેય્યાલવગ્ગાદિવણ્ણના • 17-18. Peyyālavaggādivaṇṇanā

    ચતુક્કનિપાત-અટ્ઠકથા • Catukkanipāta-aṭṭhakathā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. ભણ્ડગામવગ્ગો • 1. Bhaṇḍagāmavaggo

    ૧. અનુબુદ્ધસુત્તવણ્ણના • 1. Anubuddhasuttavaṇṇanā

    ૨. પપતિતસુત્તવણ્ણના • 2. Papatitasuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમખતસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamakhatasuttavaṇṇanā

    ૪. દુતિયખતસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyakhatasuttavaṇṇanā

    ૫. અનુસોતસુત્તવણ્ણના • 5. Anusotasuttavaṇṇanā

    ૬. અપ્પસ્સુતસુત્તવણ્ણના • 6. Appassutasuttavaṇṇanā

    ૭. સોભનસુત્તવણ્ણના • 7. Sobhanasuttavaṇṇanā

    ૮. વેસારજ્જસુત્તવણ્ણના • 8. Vesārajjasuttavaṇṇanā

    ૯. તણ્હુપ્પાદસુત્તવણ્ણના • 9. Taṇhuppādasuttavaṇṇanā

    ૧૦. યોગસુત્તવણ્ણના • 10. Yogasuttavaṇṇanā

    ૨. ચરવગ્ગો • 2. Caravaggo

    ૧. ચરસુત્તવણ્ણના • 1. Carasuttavaṇṇanā

    ૨. સીલસુત્તવણ્ણના • 2. Sīlasuttavaṇṇanā

    ૩. પધાનસુત્તવણ્ણના • 3. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૪. સંવરસુત્તવણ્ણના • 4. Saṃvarasuttavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ઞત્તિસુત્તવણ્ણના • 5. Paññattisuttavaṇṇanā

    ૬. સોખુમ્મસુત્તવણ્ણના • 6. Sokhummasuttavaṇṇanā

    ૭. પઠમઅગતિસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamaagatisuttavaṇṇanā

    ૧૦. ભત્તુદ્દેસકસુત્તવણ્ણના • 10. Bhattuddesakasuttavaṇṇanā

    ૩. ઉરુવેલવગ્ગો • 3. Uruvelavaggo

    ૧. પઠમઉરુવેલસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamauruvelasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયઉરુવેલસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyauruvelasuttavaṇṇanā

    ૩. લોકસુત્તવણ્ણના • 3. Lokasuttavaṇṇanā

    ૪. કાળકારામસુત્તવણ્ણના • 4. Kāḷakārāmasuttavaṇṇanā

    ૫. બ્રહ્મચરિયસુત્તવણ્ણના • 5. Brahmacariyasuttavaṇṇanā

    ૬. કુહસુત્તવણ્ણના • 6. Kuhasuttavaṇṇanā

    ૭. સન્તુટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 7. Santuṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૮. અરિયવંસસુત્તવણ્ણના • 8. Ariyavaṃsasuttavaṇṇanā

    ૯. ધમ્મપદસુત્તવણ્ણના • 9. Dhammapadasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પરિબ્બાજકસુત્તવણ્ણના • 10. Paribbājakasuttavaṇṇanā

    ૪. ચક્કવગ્ગો • 4. Cakkavaggo

    ૧. ચક્કસુત્તવણ્ણના • 1. Cakkasuttavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ગહસુત્તવણ્ણના • 2. Saṅgahasuttavaṇṇanā

    ૩. સીહસુત્તવણ્ણના • 3. Sīhasuttavaṇṇanā

    ૪. પસાદસુત્તવણ્ણના • 4. Pasādasuttavaṇṇanā

    ૫. વસ્સકારસુત્તવણ્ણના • 5. Vassakārasuttavaṇṇanā

    ૬. દોણસુત્તવણ્ણના • 6. Doṇasuttavaṇṇanā

    ૭. અપરિહાનિયસુત્તવણ્ણના • 7. Aparihāniyasuttavaṇṇanā

    ૮. પતિલીનસુત્તવણ્ણના • 8. Patilīnasuttavaṇṇanā

    ૯. ઉજ્જયસુત્તવણ્ણના • 9. Ujjayasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉદાયિસુત્તવણ્ણના • 10. Udāyisuttavaṇṇanā

    ૫. રોહિતસ્સવગ્ગો • 5. Rohitassavaggo

    ૧. સમાધિભાવનાસુત્તવણ્ણના • 1. Samādhibhāvanāsuttavaṇṇanā

    ૨. પઞ્હબ્યાકરણસુત્તવણ્ણના • 2. Pañhabyākaraṇasuttavaṇṇanā

    ૩-૪. કોધગરુસુત્તદ્વયવણ્ણના • 3-4. Kodhagarusuttadvayavaṇṇanā

    ૫. રોહિતસ્સસુત્તવણ્ણના • 5. Rohitassasuttavaṇṇanā

    ૭. સુવિદૂરસુત્તવણ્ણના • 7. Suvidūrasuttavaṇṇanā

    ૮. વિસાખસુત્તવણ્ણના • 8. Visākhasuttavaṇṇanā

    ૯. વિપલ્લાસસુત્તવણ્ણના • 9. Vipallāsasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપક્કિલેસસુત્તવણ્ણના • 10. Upakkilesasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગો • (6) 1. Puññābhisandavaggo

    ૧. પઠમપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamapuññābhisandasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyapuññābhisandasuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમસંવાસસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamasaṃvāsasuttavaṇṇanā

    ૪. દુતિયસંવાસસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyasaṃvāsasuttavaṇṇanā

    ૫-૬. સમજીવીસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Samajīvīsuttadvayavaṇṇanā

    ૭. સુપ્પવાસાસુત્તવણ્ણના • 7. Suppavāsāsuttavaṇṇanā

    ૮. સુદત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Sudattasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ગિહિસામીચિસુત્તવણ્ણના • 10. Gihisāmīcisuttavaṇṇanā

    (૭) ૨. પત્તકમ્મવગ્ગો • (7) 2. Pattakammavaggo

    ૧. પત્તકમ્મસુત્તવણ્ણના • 1. Pattakammasuttavaṇṇanā

    ૨. આનણ્યસુત્તવણ્ણના • 2. Ānaṇyasuttavaṇṇanā

    ૩. બ્રહ્મસુત્તવણ્ણના • 3. Brahmasuttavaṇṇanā

    ૫. રૂપસુત્તવણ્ણના • 5. Rūpasuttavaṇṇanā

    ૬. સરાગસુત્તવણ્ણના • 6. Sarāgasuttavaṇṇanā

    ૭. અહિરાજસુત્તવણ્ણના • 7. Ahirājasuttavaṇṇanā

    ૮. દેવદત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Devadattasuttavaṇṇanā

    ૯. પધાનસુત્તવણ્ણના • 9. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અધમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 10. Adhammikasuttavaṇṇanā

    (૮) ૩. અપણ્ણકવગ્ગો • (8) 3. Apaṇṇakavaggo

    ૧. પધાનસુત્તવણ્ણના • 1. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૩. સપ્પુરિસસુત્તવણ્ણના • 3. Sappurisasuttavaṇṇanā

    ૪-૫. અગ્ગસુત્તદ્વયવણ્ણના • 4-5. Aggasuttadvayavaṇṇanā

    ૬. કુસિનારસુત્તવણ્ણના • 6. Kusinārasuttavaṇṇanā

    ૭. અચિન્તેય્યસુત્તવણ્ણના • 7. Acinteyyasuttavaṇṇanā

    ૮. દક્ખિણસુત્તવણ્ણના • 8. Dakkhiṇasuttavaṇṇanā

    ૯. વણિજ્જસુત્તવણ્ણના • 9. Vaṇijjasuttavaṇṇanā

    ૧૦. કમ્બોજસુત્તવણ્ણના • 10. Kambojasuttavaṇṇanā

    (૯) ૪. મચલવગ્ગો • (9) 4. Macalavaggo

    ૧-૫. પાણાતિપાતાદિસુત્તપઞ્ચકવણ્ણના • 1-5. Pāṇātipātādisuttapañcakavaṇṇanā

    ૬. ઓણતોણતસુત્તવણ્ણના • 6. Oṇatoṇatasuttavaṇṇanā

    ૭. પુત્તસુત્તવણ્ણના • 7. Puttasuttavaṇṇanā

    ૮. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 8. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૯. સમ્માદિટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 9. Sammādiṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૧૦. ખન્ધસુત્તવણ્ણના • 10. Khandhasuttavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. અસુરવગ્ગો • (10) 5. Asuravaggo

    ૧. અસુરસુત્તવણ્ણના • 1. Asurasuttavaṇṇanā

    ૨. પઠમસમાધિસુત્તવણ્ણના • 2. Paṭhamasamādhisuttavaṇṇanā

    ૩. દુતિયસમાધિસુત્તવણ્ણના • 3. Dutiyasamādhisuttavaṇṇanā

    ૪. તતિયસમાધિસુત્તવણ્ણના • 4. Tatiyasamādhisuttavaṇṇanā

    ૫. છવાલાતસુત્તવણ્ણના • 5. Chavālātasuttavaṇṇanā

    ૭. ખિપ્પનિસન્તિસુત્તવણ્ણના • 7. Khippanisantisuttavaṇṇanā

    ૮. અત્તહિતસુત્તવણ્ણના • 8. Attahitasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પોતલિયસુત્તવણ્ણના • 10. Potaliyasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. વલાહકવગ્ગો • (11) 1. Valāhakavaggo

    ૧-૨. વલાહકસુત્તદ્વયવણ્ણના • 1-2. Valāhakasuttadvayavaṇṇanā

    ૩. કુમ્ભસુત્તવણ્ણના • 3. Kumbhasuttavaṇṇanā

    ૪. ઉદકરહદસુત્તવણ્ણના • 4. Udakarahadasuttavaṇṇanā

    ૫-૬. અમ્બસુત્તવણ્ણના • 5-6. Ambasuttavaṇṇanā

    ૭. મૂસિકસુત્તવણ્ણના • 7. Mūsikasuttavaṇṇanā

    ૮. બલીબદ્દસુત્તવણ્ણના • 8. Balībaddasuttavaṇṇanā

    ૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના • 9. Rukkhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આસીવિસસુત્તવણ્ણના • 10. Āsīvisasuttavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. કેસિવગ્ગો • (12) 2. Kesivaggo

    ૧. કેસિસુત્તવણ્ણના • 1. Kesisuttavaṇṇanā

    ૨. જવસુત્તવણ્ણના • 2. Javasuttavaṇṇanā

    ૩. પતોદસુત્તવણ્ણના • 3. Patodasuttavaṇṇanā

    ૪. નાગસુત્તવણ્ણના • 4. Nāgasuttavaṇṇanā

    ૫. ઠાનસુત્તવણ્ણના • 5. Ṭhānasuttavaṇṇanā

    ૬. અપ્પમાદસુત્તવણ્ણના • 6. Appamādasuttavaṇṇanā

    ૭. આરક્ખસુત્તવણ્ણના • 7. Ārakkhasuttavaṇṇanā

    ૮-૧૦. સંવેજનીયાદિસુત્તત્તયવણ્ણના • 8-10. Saṃvejanīyādisuttattayavaṇṇanā

    (૧૩) ૩. ભયવગ્ગો • (13) 3. Bhayavaggo

    ૧. અત્તાનુવાદસુત્તવણ્ણના • 1. Attānuvādasuttavaṇṇanā

    ૨. ઊમિભયસુત્તવણ્ણના • 2. Ūmibhayasuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમનાનાકરણસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamanānākaraṇasuttavaṇṇanā

    ૪. દુતિયનાનાકરણસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyanānākaraṇasuttavaṇṇanā

    ૫-૬. મેત્તાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Mettāsuttadvayavaṇṇanā

    ૭. પઠમતથાગતઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamatathāgataacchariyasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયતથાગતઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyatathāgataacchariyasuttavaṇṇanā

    ૯. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 9. Ānandaacchariyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચક્કવત્તિઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 10. Cakkavattiacchariyasuttavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. પુગ્ગલવગ્ગો • (14) 4. Puggalavaggo

    ૧. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૨. પટિભાનસુત્તવણ્ણના • 2. Paṭibhānasuttavaṇṇanā

    ૩. ઉગ્ઘટિતઞ્ઞૂસુત્તવણ્ણના • 3. Ugghaṭitaññūsuttavaṇṇanā

    ૪. ઉટ્ઠાનફલસુત્તવણ્ણના • 4. Uṭṭhānaphalasuttavaṇṇanā

    ૫. સાવજ્જસુત્તવણ્ણના • 5. Sāvajjasuttavaṇṇanā

    ૬-૭. સીલસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Sīlasuttādivaṇṇanā

    ૮. નિકટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 8. Nikaṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૯. ધમ્મકથિકસુત્તવણ્ણના • 9. Dhammakathikasuttavaṇṇanā

    ૧૦. વાદીસુત્તવણ્ણના • 10. Vādīsuttavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. આભાવગ્ગો • (15) 5. Ābhāvaggo

    ૧. આભાસુત્તવણ્ણના • 1. Ābhāsuttavaṇṇanā

    ૨-૫. પભાસુત્તાદિવણ્ણના • 2-5. Pabhāsuttādivaṇṇanā

    ૬. પઠમકાલસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭhamakālasuttavaṇṇanā

    ૭. દુતિયકાલસુત્તવણ્ણના • 7. Dutiyakālasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. સુચરિતસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Sucaritasuttādivaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં • 4. Catutthapaṇṇāsakaṃ

    (૧૬) ૧. ઇન્દ્રિયવગ્ગો • (16) 1. Indriyavaggo

    ૧. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1. Indriyasuttādivaṇṇanā

    ૬. કપ્પસુત્તવણ્ણના • 6. Kappasuttavaṇṇanā

    ૭. રોગસુત્તવણ્ણના • 7. Rogasuttavaṇṇanā

    ૮. પરિહાનિસુત્તવણ્ણના • 8. Parihānisuttavaṇṇanā

    ૯. ભિક્ખુનીસુત્તવણ્ણના • 9. Bhikkhunīsuttavaṇṇanā

    ૧૦. સુગતવિનયસુત્તવણ્ણના • 10. Sugatavinayasuttavaṇṇanā

    (૧૭) ૨. પટિપદાવગ્ગો • (17) 2. Paṭipadāvaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨. વિત્થારસુત્તવણ્ણના • 2. Vitthārasuttavaṇṇanā

    ૩. અસુભસુત્તવણ્ણના • 3. Asubhasuttavaṇṇanā

    ૪. પઠમખમસુત્તવણ્ણના • 4. Paṭhamakhamasuttavaṇṇanā

    ૭. મહામોગ્ગલ્લાનસુત્તવણ્ણના • 7. Mahāmoggallānasuttavaṇṇanā

    ૮. સારિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    ૯. સસઙ્ખારસુત્તવણ્ણના • 9. Sasaṅkhārasuttavaṇṇanā

    ૧૦. યુગનદ્ધસુત્તવણ્ણના • 10. Yuganaddhasuttavaṇṇanā

    (૧૮) ૩. સઞ્ચેતનિયવગ્ગો • (18) 3. Sañcetaniyavaggo

    ૧. ચેતનાસુત્તવણ્ણના • 1. Cetanāsuttavaṇṇanā

    ૨. વિભત્તિસુત્તવણ્ણના • 2. Vibhattisuttavaṇṇanā

    ૩. મહાકોટ્ઠિકસુત્તવણ્ણના • 3. Mahākoṭṭhikasuttavaṇṇanā

    ૫. ઉપવાણસુત્તવણ્ણના • 5. Upavāṇasuttavaṇṇanā

    ૭. રાહુલસુત્તવણ્ણના • 7. Rāhulasuttavaṇṇanā

    ૮. જમ્બાલીસુત્તવણ્ણના • 8. Jambālīsuttavaṇṇanā

    ૯. નિબ્બાનસુત્તવણ્ણના • 9. Nibbānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મહાપદેસસુત્તવણ્ણના • 10. Mahāpadesasuttavaṇṇanā

    (૧૯) ૪. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (19) 4. Brāhmaṇavaggo

    ૧. યોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 1. Yodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૨. પાટિભોગસુત્તવણ્ણના • 2. Pāṭibhogasuttavaṇṇanā

    ૩. સુતસુત્તવણ્ણના • 3. Sutasuttavaṇṇanā

    ૪. અભયસુત્તવણ્ણના • 4. Abhayasuttavaṇṇanā

    ૫. બ્રાહ્મણસચ્ચસુત્તવણ્ણના • 5. Brāhmaṇasaccasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉમ્મગ્ગસુત્તવણ્ણના • 6. Ummaggasuttavaṇṇanā

    ૭. વસ્સકારસુત્તવણ્ણના • 7. Vassakārasuttavaṇṇanā

    ૮. ઉપકસુત્તવણ્ણના • 8. Upakasuttavaṇṇanā

    ૯. સચ્છિકરણીયસુત્તવણ્ણના • 9. Sacchikaraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તવણ્ણના • 10. Uposathasuttavaṇṇanā

    (૨૦) ૫. મહાવગ્ગો • (20) 5. Mahāvaggo

    ૧. સોતાનુગતસુત્તવણ્ણના • 1. Sotānugatasuttavaṇṇanā

    ૨. ઠાનસુત્તવણ્ણના • 2. Ṭhānasuttavaṇṇanā

    ૩. ભદ્દિયસુત્તવણ્ણના • 3. Bhaddiyasuttavaṇṇanā

    ૪. સામુગિયાસુત્તવણ્ણના • 4. Sāmugiyāsuttavaṇṇanā

    ૫. વપ્પસુત્તવણ્ણના • 5. Vappasuttavaṇṇanā

    ૬. સાળ્હસુત્તવણ્ણના • 6. Sāḷhasuttavaṇṇanā

    ૭. મલ્લિકાદેવીસુત્તવણ્ણના • 7. Mallikādevīsuttavaṇṇanā

    ૮. અત્તન્તપસુત્તવણ્ણના • 8. Attantapasuttavaṇṇanā

    ૯. તણ્હાસુત્તવણ્ણના • 9. Taṇhāsuttavaṇṇanā

    ૧૦. પેમસુત્તવણ્ણના • 10. Pemasuttavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમપણ્ણાસકં • 5. Pañcamapaṇṇāsakaṃ

    (૨૧) ૧. સપ્પુરિસવગ્ગો • (21) 1. Sappurisavaggo

    ૧-૬. સિક્ખાપદસુત્તવણ્ણના • 1-6. Sikkhāpadasuttavaṇṇanā

    ૭-૧૦. પાપધમ્મસુત્તચતુક્કવણ્ણના • 7-10. Pāpadhammasuttacatukkavaṇṇanā

    (૨૨) ૨. પરિસાવગ્ગો • (22) 2. Parisāvaggo

    ૧. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 1. Parisāsuttavaṇṇanā

    ૨. દિટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 2. Diṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૩. અકતઞ્ઞુતાસુત્તવણ્ણના • 3. Akataññutāsuttavaṇṇanā

    ૪-૭. પાણાતિપાતીસુત્તાદિવણ્ણના • 4-7. Pāṇātipātīsuttādivaṇṇanā

    (૨૩) ૩. દુચ્ચરિતવગ્ગવણ્ણના • (23) 3. Duccaritavaggavaṇṇanā

    (૨૪) ૪. કમ્મવગ્ગો • (24) 4. Kammavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨. વિત્થારસુત્તવણ્ણના • 2. Vitthārasuttavaṇṇanā

    ૩. સોણકાયનસુત્તવણ્ણના • 3. Soṇakāyanasuttavaṇṇanā

    ૪-૯. સિક્ખાપદસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Sikkhāpadasuttādivaṇṇanā

    ૧૦. સમણસુત્તવણ્ણના • 10. Samaṇasuttavaṇṇanā

    (૨૫) ૫. આપત્તિભયવગ્ગો • (25) 5. Āpattibhayavaggo

    ૧. સઙ્ઘભેદકસુત્તવણ્ણના • 1. Saṅghabhedakasuttavaṇṇanā

    ૨. આપત્તિભયસુત્તવણ્ણના • 2. Āpattibhayasuttavaṇṇanā

    ૩. સિક્ખાનિસંસસુત્તવણ્ણના • 3. Sikkhānisaṃsasuttavaṇṇanā

    ૪. સેય્યાસુત્તવણ્ણના • 4. Seyyāsuttavaṇṇanā

    ૫. થૂપારહસુત્તવણ્ણના • 5. Thūpārahasuttavaṇṇanā

    ૮. પઠમવોહારસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamavohārasuttavaṇṇanā

    (૨૬) ૬. અભિઞ્ઞાવગ્ગો • (26) 6. Abhiññāvaggo

    ૧-૩. અભિઞ્ઞાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Abhiññāsuttādivaṇṇanā

    ૪. માલુક્યપુત્તસુત્તવણ્ણના • 4. Mālukyaputtasuttavaṇṇanā

    ૫-૧૦. કુલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Kulasuttādivaṇṇanā

    (૨૭) ૭. કમ્મપથવગ્ગવણ્ણના • (27) 7. Kammapathavaggavaṇṇanā

    (૨૮) ૮. રાગપેય્યાલવણ્ણના • (28) 8. Rāgapeyyālavaṇṇanā

    પઞ્ચકનિપાત-અટ્ઠકથા • Pañcakanipāta-aṭṭhakathā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. સેખબલવગ્ગો • 1. Sekhabalavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨. વિત્થતસુત્તવણ્ણના • 2. Vitthatasuttavaṇṇanā

    ૬. સમાપત્તિસુત્તવણ્ણના • 6. Samāpattisuttavaṇṇanā

    ૭. કામસુત્તવણ્ણના • 7. Kāmasuttavaṇṇanā

    ૮. ચવનસુત્તવણ્ણના • 8. Cavanasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમઅગારવસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamaagāravasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયઅગારવસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyaagāravasuttavaṇṇanā

    ૨. બલવગ્ગો • 2. Balavaggo

    ૧. અનનુસ્સુતસુત્તવણ્ણના • 1. Ananussutasuttavaṇṇanā

    ૨. કૂટસુત્તવણ્ણના • 2. Kūṭasuttavaṇṇanā

    ૩. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૪. વિત્થતસુત્તવણ્ણના • 4. Vitthatasuttavaṇṇanā

    ૫. દટ્ઠબ્બસુત્તવણ્ણના • 5. Daṭṭhabbasuttavaṇṇanā

    ૭. પઠમહિતસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamahitasuttavaṇṇanā

    ૮-૧૦. દુતિયહિતસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Dutiyahitasuttādivaṇṇanā

    ૩. પઞ્ચઙ્ગિકવગ્ગો • 3. Pañcaṅgikavaggo

    ૧. પઠમઅગારવસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamaagāravasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયઅગારવસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyaagāravasuttavaṇṇanā

    ૩. ઉપક્કિલેસસુત્તવણ્ણના • 3. Upakkilesasuttavaṇṇanā

    ૪. દુસ્સીલસુત્તવણ્ણના • 4. Dussīlasuttavaṇṇanā

    ૫. અનુગ્ગહિતસુત્તવણ્ણના • 5. Anuggahitasuttavaṇṇanā

    ૬. વિમુત્તાયતનસુત્તવણ્ણના • 6. Vimuttāyatanasuttavaṇṇanā

    ૭. સમાધિસુત્તવણ્ણના • 7. Samādhisuttavaṇṇanā

    ૮. પઞ્ચઙ્ગિકસુત્તવણ્ણના • 8. Pañcaṅgikasuttavaṇṇanā

    ૯. ચઙ્કમસુત્તવણ્ણના • 9. Caṅkamasuttavaṇṇanā

    ૧૦. નાગિતસુત્તવણ્ણના • 10. Nāgitasuttavaṇṇanā

    ૪. સુમનવગ્ગો • 4. Sumanavaggo

    ૧. સુમનસુત્તવણ્ણના • 1. Sumanasuttavaṇṇanā

    ૨. ચુન્દીસુત્તવણ્ણના • 2. Cundīsuttavaṇṇanā

    ૩. ઉગ્ગહસુત્તવણ્ણના • 3. Uggahasuttavaṇṇanā

    ૪. સીહસેનાપતિસુત્તવણ્ણના • 4. Sīhasenāpatisuttavaṇṇanā

    ૫. દાનાનિસંસસુત્તવણ્ણના • 5. Dānānisaṃsasuttavaṇṇanā

    ૬. કાલદાનસુત્તવણ્ણના • 6. Kāladānasuttavaṇṇanā

    ૭. ભોજનસુત્તવણ્ણના • 7. Bhojanasuttavaṇṇanā

    ૮. સદ્ધસુત્તવણ્ણના • 8. Saddhasuttavaṇṇanā

    ૯. પુત્તસુત્તવણ્ણના • 9. Puttasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મહાસાલપુત્તસુત્તવણ્ણના • 10. Mahāsālaputtasuttavaṇṇanā

    ૫. મુણ્ડરાજવગ્ગો • 5. Muṇḍarājavaggo

    ૧. આદિયસુત્તવણ્ણના • 1. Ādiyasuttavaṇṇanā

    ૩. ઇટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 3. Iṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૪. મનાપદાયીસુત્તવણ્ણના • 4. Manāpadāyīsuttavaṇṇanā

    ૮. અલબ્ભનીયઠાનસુત્તવણ્ણના • 8. Alabbhanīyaṭhānasuttavaṇṇanā

    ૯. કોસલસુત્તવણ્ણના • 9. Kosalasuttavaṇṇanā

    ૧૦. નારદસુત્તવણ્ણના • 10. Nāradasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. નીવરણવગ્ગો • (6) 1. Nīvaraṇavaggo

    ૧. આવરણસુત્તવણ્ણના • 1. Āvaraṇasuttavaṇṇanā

    ૩. પધાનિયઙ્ગસુત્તવણ્ણના • 3. Padhāniyaṅgasuttavaṇṇanā

    ૪. સમયસુત્તવણ્ણના • 4. Samayasuttavaṇṇanā

    ૫. માતાપુત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Mātāputtasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉપજ્ઝાયસુત્તવણ્ણના • 6. Upajjhāyasuttavaṇṇanā

    ૭. અભિણ્હપચ્ચવેક્ખિતબ્બઠાનસુત્તવણ્ણના • 7. Abhiṇhapaccavekkhitabbaṭhānasuttavaṇṇanā

    ૮. લિચ્છવિકુમારકસુત્તવણ્ણના • 8. Licchavikumārakasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. વુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તદ્વયવણ્ણના • 9-10. Vuḍḍhapabbajitasuttadvayavaṇṇanā

    (૭) ૨. સઞ્ઞાવગ્ગો • (7) 2. Saññāvaggo

    ૧-૨. સઞ્ઞાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 1-2. Saññāsuttadvayavaṇṇanā

    ૩-૪. વડ્ઢસુત્તદ્વયવણ્ણના • 3-4. Vaḍḍhasuttadvayavaṇṇanā

    ૫. સાકચ્છસુત્તવણ્ણના • 5. Sākacchasuttavaṇṇanā

    ૬. સાજીવસુત્તવણ્ણના • 6. Sājīvasuttavaṇṇanā

    ૭-૧૦. પઠમઇદ્ધિપાદસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Paṭhamaiddhipādasuttādivaṇṇanā

    (૮) ૩. યોધાજીવવગ્ગો • (8) 3. Yodhājīvavaggo

    ૧. પઠમચેતોવિમુત્તિફલસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamacetovimuttiphalasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયચેતોવિમુત્તિફલસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyacetovimuttiphalasuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમધમ્મવિહારીસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamadhammavihārīsuttavaṇṇanā

    ૪. દુતિયધમ્મવિહારીસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyadhammavihārīsuttavaṇṇanā

    ૫. પઠમયોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamayodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૬. દુતિયયોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 6. Dutiyayodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૭. પઠમઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    ૯. તતિયઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 9. Tatiyaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચતુત્થઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 10. Catutthaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    (૯) ૪. થેરવગ્ગો • (9) 4. Theravaggo

    ૧. રજનીયસુત્તવણ્ણના • 1. Rajanīyasuttavaṇṇanā

    ૨. વીતરાગસુત્તવણ્ણના • 2. Vītarāgasuttavaṇṇanā

    ૩. કુહકસુત્તવણ્ણના • 3. Kuhakasuttavaṇṇanā

    ૫. અક્ખમસુત્તવણ્ણના • 5. Akkhamasuttavaṇṇanā

    ૬. પટિસમ્ભિદાપ્પત્તસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭisambhidāppattasuttavaṇṇanā

    ૭. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના • 7. Sīlavantasuttavaṇṇanā

    ૮. થેરસુત્તવણ્ણના • 8. Therasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમસેખસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamasekhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયસેખસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyasekhasuttavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. કકુધવગ્ગો • (10) 5. Kakudhavaggo

    ૧-૨. સમ્પદાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 1-2. Sampadāsuttadvayavaṇṇanā

    ૩. બ્યાકરણસુત્તવણ્ણના • 3. Byākaraṇasuttavaṇṇanā

    ૪-૫. ફાસુવિહારસુત્તાદિવણ્ણના • 4-5. Phāsuvihārasuttādivaṇṇanā

    ૬. સુતધરસુત્તવણ્ણના • 6. Sutadharasuttavaṇṇanā

    ૯. સીહસુત્તવણ્ણના • 9. Sīhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. કકુધથેરસુત્તવણ્ણના • 10. Kakudhatherasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. ફાસુવિહારવગ્ગો • (11) 1. Phāsuvihāravaggo

    ૧. સારજ્જસુત્તવણ્ણના • 1. Sārajjasuttavaṇṇanā

    ૨. ઉસ્સઙ્કિતસુત્તવણ્ણના • 2. Ussaṅkitasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાચોરસુત્તવણ્ણના • 3. Mahācorasuttavaṇṇanā

    ૫. ફાસુવિહારસુત્તવણ્ણના • 5. Phāsuvihārasuttavaṇṇanā

    ૬. આનન્દસુત્તવણ્ણના • 6. Ānandasuttavaṇṇanā

    ૭-૮. સીલસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Sīlasuttādivaṇṇanā

    ૯-૧૦. ચાતુદ્દિસસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Cātuddisasuttādivaṇṇanā

    (૧૨) ૨. અન્ધકવિન્દવગ્ગો • (12) 2. Andhakavindavaggo

    ૧. કુલૂપકસુત્તવણ્ણના • 1. Kulūpakasuttavaṇṇanā

    ૨. પચ્છાસમણસુત્તવણ્ણના • 2. Pacchāsamaṇasuttavaṇṇanā

    ૪. અન્ધકવિન્દસુત્તવણ્ણના • 4. Andhakavindasuttavaṇṇanā

    ૫. મચ્છરિનીસુત્તવણ્ણના • 5. Maccharinīsuttavaṇṇanā

    ૬-૭. વણ્ણનાસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Vaṇṇanāsuttādivaṇṇanā

    (૧૩) ૩. ગિલાનવગ્ગો • (13) 3. Gilānavaggo

    ૪. દુતિયઉપટ્ઠાકસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyaupaṭṭhākasuttavaṇṇanā

    ૫-૬. અનાયુસ્સાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Anāyussāsuttadvayavaṇṇanā

    ૭. વપકાસસુત્તવણ્ણના • 7. Vapakāsasuttavaṇṇanā

    ૯. પરિકુપ્પસુત્તવણ્ણના • 9. Parikuppasuttavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. રાજવગ્ગો • (14) 4. Rājavaggo

    ૧. પઠમચક્કાનુવત્તનસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamacakkānuvattanasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયચક્કાનુવત્તનસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyacakkānuvattanasuttavaṇṇanā

    ૩. ધમ્મરાજાસુત્તવણ્ણના • 3. Dhammarājāsuttavaṇṇanā

    ૪. યસ્સંદિસંસુત્તવણ્ણના • 4. Yassaṃdisaṃsuttavaṇṇanā

    ૫-૬. પત્થનાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Patthanāsuttadvayavaṇṇanā

    ૭. અપ્પંસુપતિસુત્તવણ્ણના • 7. Appaṃsupatisuttavaṇṇanā

    ૮. ભત્તાદકસુત્તવણ્ણના • 8. Bhattādakasuttavaṇṇanā

    ૯. અક્ખમસુત્તવણ્ણના • 9. Akkhamasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સોતસુત્તવણ્ણના • 10. Sotasuttavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. તિકણ્ડકીવગ્ગો • (15) 5. Tikaṇḍakīvaggo

    ૧. અવજાનાતિસુત્તવણ્ણના • 1. Avajānātisuttavaṇṇanā
