Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    એકકનિપાત-ટીકા • Ekakanipāta-ṭīkā

    ૧. રૂપાદિવગ્ગવણ્ણના • 1. Rūpādivaggavaṇṇanā

    ૨. નીવરણપ્પહાનવગ્ગવણ્ણના • 2. Nīvaraṇappahānavaggavaṇṇanā

    ૩. અકમ્મનિયવગ્ગવણ્ણના • 3. Akammaniyavaggavaṇṇanā

    ૪. અદન્તવગ્ગવણ્ણના • 4. Adantavaggavaṇṇanā

    ૫. પણિહિતઅચ્છવગ્ગવણ્ણના • 5. Paṇihitaacchavaggavaṇṇanā

    ૬. અચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગવણ્ણના • 6. Accharāsaṅghātavaggavaṇṇanā

    ૭. વીરિયારમ્ભાદિવગ્ગવણ્ણના • 7. Vīriyārambhādivaggavaṇṇanā

    ૮. કલ્યાણમિત્તાદિવગ્ગવણ્ણના • 8. Kalyāṇamittādivaggavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયપમાદાદિવગ્ગવણ્ણના • 10. Dutiyapamādādivaggavaṇṇanā

    ૧૩. એકપુગ્ગલવગ્ગવણ્ણના • 13. Ekapuggalavaggavaṇṇanā

    ૧૪. એતદગ્ગવગ્ગો • 14. Etadaggavaggo

    ૧૫. અટ્ઠાનપાળિ (પઠમવગ્ગ) • 15. Aṭṭhānapāḷi (paṭhamavagga)

    ૧૬. એકધમ્મપાળિ • 16. Ekadhammapāḷi

    ૧૭. પસાદકરધમ્મવગ્ગવણ્ણના • 17. Pasādakaradhammavaggavaṇṇanā

    ૧૮. અપરઅચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગવણ્ણના • 18. Aparaaccharāsaṅghātavaggavaṇṇanā

    ૧૯. કાયગતાસતિવગ્ગવણ્ણના • 19. Kāyagatāsativaggavaṇṇanā

    ૨૦. અમતવગ્ગવણ્ણના • 20. Amatavaggavaṇṇanā

    દુકનિપાત-ટીકા • Dukanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. કમ્મકારણવગ્ગો • 1. Kammakāraṇavaggo

    ૧. વજ્જસુત્તવણ્ણના • 1. Vajjasuttavaṇṇanā

    ૨. પધાનસુત્તવણ્ણના • 2. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૩. તપનીયસુત્તવણ્ણના • 3. Tapanīyasuttavaṇṇanā

    ૫. ઉપઞ્ઞાતસુત્તવણ્ણના • 5. Upaññātasuttavaṇṇanā

    ૬. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 6. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૭. કણ્હસુત્તવણ્ણના • 7. Kaṇhasuttavaṇṇanā

    ૮. સુક્કસુત્તવણ્ણના • 8. Sukkasuttavaṇṇanā

    ૯. ચરિયસુત્તવણ્ણના • 9. Cariyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. વસ્સૂપનાયિકસુત્તવણ્ણના • 10. Vassūpanāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. અધિકરણવગ્ગવણ્ણના • 2. Adhikaraṇavaggavaṇṇanā

    ૩. બાલવગ્ગવણ્ણના • 3. Bālavaggavaṇṇanā

    ૪. સમચિત્તવગ્ગવણ્ણના • 4. Samacittavaggavaṇṇanā

    ૫. પરિસવગ્ગવણ્ણના • 5. Parisavaggavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુગ્ગલવગ્ગવણ્ણના • (6) 1. Puggalavaggavaṇṇanā

    (૭) ૨. સુખવગ્ગવણ્ણના • (7) 2. Sukhavaggavaṇṇanā

    (૮) ૩. સનિમિત્તવગ્ગવણ્ણના • (8) 3. Sanimittavaggavaṇṇanā

    (૯) ૪. ધમ્મવગ્ગવણ્ણના • (9) 4. Dhammavaggavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. બાલવગ્ગવણ્ણના • (10) 5. Bālavaggavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. આસાદુપ્પજહવગ્ગવણ્ણના • (11) 1. Āsāduppajahavaggavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. આયાચનવગ્ગવણ્ણના • (12) 2. Āyācanavaggavaṇṇanā

    (૧૩) ૩. દાનવગ્ગવણ્ણના • (13) 3. Dānavaggavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. સન્થારવગ્ગવણ્ણના • (14) 4. Santhāravaggavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. સમાપત્તિવગ્ગવણ્ણના • (15) 5. Samāpattivaggavaṇṇanā

    ૧. કોધપેય્યાલં • 1. Kodhapeyyālaṃ

    ૨. અકુસલપેય્યાલં • 2. Akusalapeyyālaṃ

    ૩. વિનયપેય્યાલં • 3. Vinayapeyyālaṃ

    તિકનિપાત-ટીકા • Tikanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. બાલવગ્ગો • 1. Bālavaggo

    ૧. ભયસુત્તવણ્ણના • 1. Bhayasuttavaṇṇanā

    ૨. લક્ખણસુત્તવણ્ણના • 2. Lakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૩-૪. ચિન્તીસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Cintīsuttādivaṇṇanā

    ૫-૧૦. અયોનિસોસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Ayonisosuttādivaṇṇanā

    ૨. રથકારવગ્ગો • 2. Rathakāravaggo

    ૧. ઞાતસુત્તવણ્ણના • 1. Ñātasuttavaṇṇanā

    ૨. સારણીયસુત્તવણ્ણના • 2. Sāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૩. આસંસસુત્તવણ્ણના • 3. Āsaṃsasuttavaṇṇanā

    ૪. ચક્કવત્તિસુત્તવણ્ણના • 4. Cakkavattisuttavaṇṇanā

    ૫. સચેતનસુત્તવણ્ણના • 5. Sacetanasuttavaṇṇanā

    ૬. અપણ્ણકસુત્તવણ્ણના • 6. Apaṇṇakasuttavaṇṇanā

    ૭. અત્તબ્યાબાધસુત્તવણ્ણના • 7. Attabyābādhasuttavaṇṇanā

    ૮. દેવલોકસુત્તવણ્ણના • 8. Devalokasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમપાપણિકસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamapāpaṇikasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયપાપણિકસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyapāpaṇikasuttavaṇṇanā

    ૩. પુગ્ગલવગ્ગો • 3. Puggalavaggo

    ૧. સમિદ્ધસુત્તવણ્ણના • 1. Samiddhasuttavaṇṇanā

    ૨. ગિલાનસુત્તવણ્ણના • 2. Gilānasuttavaṇṇanā

    ૩. સઙ્ખારસુત્તવણ્ણના • 3. Saṅkhārasuttavaṇṇanā

    ૪. બહુકારસુત્તવણ્ણના • 4. Bahukārasuttavaṇṇanā

    ૫. વજિરૂપમસુત્તવણ્ણના • 5. Vajirūpamasuttavaṇṇanā

    ૬. સેવિતબ્બસુત્તવણ્ણના • 6. Sevitabbasuttavaṇṇanā

    ૭. જિગુચ્છિતબ્બસુત્તવણ્ણના • 7. Jigucchitabbasuttavaṇṇanā

    ૮. ગૂથભાણીસુત્તવણ્ણના • 8. Gūthabhāṇīsuttavaṇṇanā

    ૯. અન્ધસુત્તવણ્ણના • 9. Andhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અવકુજ્જસુત્તવણ્ણના • 10. Avakujjasuttavaṇṇanā

    ૪. દેવદૂતવગ્ગો • 4. Devadūtavaggo

    ૧. સબ્રહ્મકસુત્તવણ્ણના • 1. Sabrahmakasuttavaṇṇanā

    ૨. આનન્દસુત્તવણ્ણના • 2. Ānandasuttavaṇṇanā

    ૩. સારિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Sāriputtasuttavaṇṇanā

    ૪. નિદાનસુત્તવણ્ણના • 4. Nidānasuttavaṇṇanā

    ૫. હત્થકસુત્તવણ્ણના • 5. Hatthakasuttavaṇṇanā

    ૬. દેવદૂતસુત્તવણ્ણના • 6. Devadūtasuttavaṇṇanā

    ૭. ચતુમહારાજસુત્તવણ્ણના • 7. Catumahārājasuttavaṇṇanā

    ૯. સુખુમાલસુત્તવણ્ણના • 9. Sukhumālasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આધિપતેય્યસુત્તવણ્ણના • 10. Ādhipateyyasuttavaṇṇanā

    ૫. ચૂળવગ્ગો • 5. Cūḷavaggo

    ૧. સમ્મુખીભાવસુત્તવણ્ણના • 1. Sammukhībhāvasuttavaṇṇanā

    ૨. તિઠાનસુત્તવણ્ણના • 2. Tiṭhānasuttavaṇṇanā

    ૩. અત્થવસસુત્તવણ્ણના • 3. Atthavasasuttavaṇṇanā

    ૪. કથાપવત્તિસુત્તવણ્ણના • 4. Kathāpavattisuttavaṇṇanā

    ૫. પણ્ડિતસુત્તવણ્ણના • 5. Paṇḍitasuttavaṇṇanā

    ૬. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના • 6. Sīlavantasuttavaṇṇanā

    ૭. સઙ્ખતલક્ખણસુત્તવણ્ણના • 7. Saṅkhatalakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૮. અસઙ્ખતલક્ખણસુત્તવણ્ણના • 8. Asaṅkhatalakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૯. પબ્બતરાજસુત્તવણ્ણના • 9. Pabbatarājasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આતપ્પકરણીયસુત્તવણ્ણના • 10. Ātappakaraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૧૧. મહાચોરસુત્તવણ્ણના • 11. Mahācorasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (6) 1. Brāhmaṇavaggo

    ૧. પઠમદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamadvebrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyadvebrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૩-૪. અઞ્ઞતરબ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Aññatarabrāhmaṇasuttādivaṇṇanā

    ૫. નિબ્બુતસુત્તવણ્ણના • 5. Nibbutasuttavaṇṇanā

    ૬. પલોકસુત્તવણ્ણના • 6. Palokasuttavaṇṇanā

    ૭. વચ્છગોત્તસુત્તવણ્ણના • 7. Vacchagottasuttavaṇṇanā

    ૮. તિકણ્ણસુત્તવણ્ણના • 8. Tikaṇṇasuttavaṇṇanā

    ૯. જાણુસ્સોણિસુત્તવણ્ણના • 9. Jāṇussoṇisuttavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ગારવસુત્તવણ્ણના • 10. Saṅgāravasuttavaṇṇanā

    (૭) ૨. મહાવગ્ગો • (7) 2. Mahāvaggo

    ૧. તિત્થાયતનસુત્તવણ્ણના • 1. Titthāyatanasuttavaṇṇanā

    ૨. ભયસુત્તવણ્ણના • 2. Bhayasuttavaṇṇanā

    ૩. વેનાગપુરસુત્તવણ્ણના • 3. Venāgapurasuttavaṇṇanā

    ૪. સરભસુત્તવણ્ણના • 4. Sarabhasuttavaṇṇanā

    ૫. કેસમુત્તિસુત્તવણ્ણના • 5. Kesamuttisuttavaṇṇanā

    ૬. સાળ્હસુત્તવણ્ણના • 6. Sāḷhasuttavaṇṇanā

    ૭. કથાવત્થુસુત્તવણ્ણના • 7. Kathāvatthusuttavaṇṇanā

    ૮. અઞ્ઞતિત્થિયસુત્તવણ્ણના • 8. Aññatitthiyasuttavaṇṇanā

    ૯. અકુસલમૂલસુત્તવણ્ણના • 9. Akusalamūlasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તવણ્ણના • 10. Uposathasuttavaṇṇanā

    (૮) ૩. આનન્દવગ્ગો • (8) 3. Ānandavaggo

    ૧. છન્નસુત્તવણ્ણના • 1. Channasuttavaṇṇanā

    ૨. આજીવકસુત્તવણ્ણના • 2. Ājīvakasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાનામસક્કસુત્તવણ્ણના • 3. Mahānāmasakkasuttavaṇṇanā

    ૪. નિગણ્ઠસુત્તવણ્ણના • 4. Nigaṇṭhasuttavaṇṇanā

    ૫. નિવેસકસુત્તવણ્ણના • 5. Nivesakasuttavaṇṇanā

    ૬-૭. પઠમભવસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Paṭhamabhavasuttādivaṇṇanā

    ૮. સીલબ્બતસુત્તવણ્ણના • 8. Sīlabbatasuttavaṇṇanā

    ૯. ગન્ધજાતસુત્તવણ્ણના • 9. Gandhajātasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચૂળનિકાસુત્તવણ્ણના • 10. Cūḷanikāsuttavaṇṇanā

    (૯) ૪. સમણવગ્ગો • (9) 4. Samaṇavaggo

    ૧-૫. સમણસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Samaṇasuttādivaṇṇanā

    ૬. પઠમસિક્ખાસુત્તવણ્ણના • 6. Paṭhamasikkhāsuttavaṇṇanā

    ૭-૧૦. દુતિયસિક્ખાસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Dutiyasikkhāsuttādivaṇṇanā

    ૧૧. સઙ્કવાસુત્તવણ્ણના • 11. Saṅkavāsuttavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. લોણકપલ્લવગ્ગો • (10) 5. Loṇakapallavaggo

    ૧. અચ્ચાયિકસુત્તવણ્ણના • 1. Accāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. પવિવેકસુત્તવણ્ણના • 2. Pavivekasuttavaṇṇanā

    ૩. સરદસુત્તવણ્ણના • 3. Saradasuttavaṇṇanā

    ૪. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 4. Parisāsuttavaṇṇanā

    ૫-૭. પઠમઆજાનીયસુત્તાદિવણ્ણના • 5-7. Paṭhamaājānīyasuttādivaṇṇanā

    ૮. પોત્થકસુત્તવણ્ણના • 8. Potthakasuttavaṇṇanā

    ૯. લોણકપલ્લસુત્તવણ્ણના • 9. Loṇakapallasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પંસુધોવકસુત્તવણ્ણના • 10. Paṃsudhovakasuttavaṇṇanā

    ૧૧. નિમિત્તસુત્તવણ્ણના • 11. Nimittasuttavaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. સમ્બોધવગ્ગો • (11) 1. Sambodhavaggo

    ૧-૩. પુબ્બેવસમ્બોધસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Pubbevasambodhasuttādivaṇṇanā

    ૪-૯. સમણબ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Samaṇabrāhmaṇasuttādivaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયનિદાનસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyanidānasuttavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. આપાયિકવગ્ગો • (12) 2. Āpāyikavaggo

    ૧. આપાયિકસુત્તવણ્ણના • 1. Āpāyikasuttavaṇṇanā

    ૨. દુલ્લભસુત્તવણ્ણના • 2. Dullabhasuttavaṇṇanā

    ૩. અપ્પમેય્યસુત્તવણ્ણના • 3. Appameyyasuttavaṇṇanā

    ૪. આનેઞ્જસુત્તવણ્ણના • 4. Āneñjasuttavaṇṇanā

    ૫. વિપત્તિસમ્પદાસુત્તવણ્ણના • 5. Vipattisampadāsuttavaṇṇanā

    ૬-૭. અપણ્ણકસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Apaṇṇakasuttādivaṇṇanā

    ૮. પઠમસોચેય્યસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamasoceyyasuttavaṇṇanā

    ૯. દુતિયસોચેય્યસુત્તવણ્ણના • 9. Dutiyasoceyyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મોનેય્યસુત્તવણ્ણના • 10. Moneyyasuttavaṇṇanā

    (૧૩) ૩. કુસિનારવગ્ગો • (13) 3. Kusināravaggo

    ૧-૨. કુસિનારસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Kusinārasuttādivaṇṇanā

    ૩. ગોતમકચેતિયસુત્તવણ્ણના • 3. Gotamakacetiyasuttavaṇṇanā

    ૪. ભરણ્ડુકાલામસુત્તવણ્ણના • 4. Bharaṇḍukālāmasuttavaṇṇanā

    ૫. હત્થકસુત્તવણ્ણના • 5. Hatthakasuttavaṇṇanā

    ૬. કટુવિયસુત્તવણ્ણના • 6. Kaṭuviyasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયઅનુરુદ્ધસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyaanuruddhasuttavaṇṇanā

    ૯. પટિચ્છન્નસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭicchannasuttavaṇṇanā

    ૧૦. લેખસુત્તવણ્ણના • 10. Lekhasuttavaṇṇanā

    (૧૪) ૪. યોધાજીવવગ્ગો • (14) 4. Yodhājīvavaggo

    ૧. યોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 1. Yodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૨. પરિસાસુત્તવણ્ણના • 2. Parisāsuttavaṇṇanā

    ૪. ઉપ્પાદાસુત્તવણ્ણના • 4. Uppādāsuttavaṇṇanā

    ૫-૧૦. કેસકમ્બલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Kesakambalasuttādivaṇṇanā

    ૧૧-૧૩. પઠમમોરનિવાપસુત્તાદિવણ્ણના • 11-13. Paṭhamamoranivāpasuttādivaṇṇanā

    (૧૬) ૬. અચેલકવગ્ગવણ્ણના • (16) 6. Acelakavaggavaṇṇanā

    પેય્યાલવગ્ગવણ્ણના • Peyyālavaggavaṇṇanā

    ચતુક્કનિપાત-ટીકા • Catukkanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. ભણ્ડગામવગ્ગો • 1. Bhaṇḍagāmavaggo

    ૧-૨. અનુબુદ્ધસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Anubuddhasuttādivaṇṇanā

    ૩-૪. પઠમખતસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Paṭhamakhatasuttādivaṇṇanā

    ૫. અનુસોતસુત્તવણ્ણના • 5. Anusotasuttavaṇṇanā

    ૬. અપ્પસ્સુતસુત્તવણ્ણના • 6. Appassutasuttavaṇṇanā

    ૭. સોભનસુત્તવણ્ણના • 7. Sobhanasuttavaṇṇanā

    ૮. વેસારજ્જસુત્તવણ્ણના • 8. Vesārajjasuttavaṇṇanā

    ૯. તણ્હુપ્પાદસુત્તવણ્ણના • 9. Taṇhuppādasuttavaṇṇanā

    ૧૦. યોગસુત્તવણ્ણના • 10. Yogasuttavaṇṇanā

    ૨. ચરવગ્ગો • 2. Caravaggo

    ૧. ચરસુત્તવણ્ણના • 1. Carasuttavaṇṇanā

    ૨. સીલસુત્તવણ્ણના • 2. Sīlasuttavaṇṇanā

    ૩. પધાનસુત્તવણ્ણના • 3. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૪. સંવરસુત્તવણ્ણના • 4. Saṃvarasuttavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ઞત્તિસુત્તવણ્ણના • 5. Paññattisuttavaṇṇanā

    ૬. સોખુમ્મસુત્તવણ્ણના • 6. Sokhummasuttavaṇṇanā

    ૭-૧૦. પઠમઅગતિસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Paṭhamaagatisuttādivaṇṇanā

    ૩. ઉરુવેલવગ્ગો • 3. Uruvelavaggo

    ૧. પઠમઉરુવેલસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamauruvelasuttavaṇṇanā

    ૨.દુતિયઉરુવેલસુત્તવણ્ણના • 2.Dutiyauruvelasuttavaṇṇanā

    ૩. લોકસુત્તવણ્ણના • 3. Lokasuttavaṇṇanā

    ૪. કાળકારામસુત્તવણ્ણના • 4. Kāḷakārāmasuttavaṇṇanā

    ૫. બ્રહ્મચરિયસુત્તવણ્ણના • 5. Brahmacariyasuttavaṇṇanā

    ૬. કુહસુત્તવણ્ણના • 6. Kuhasuttavaṇṇanā

    ૭. સન્તુટ્ઠિસુત્તવણ્ણના • 7. Santuṭṭhisuttavaṇṇanā

    ૮. અરિયવંસસુત્તવણ્ણના • 8. Ariyavaṃsasuttavaṇṇanā

    ૯. ધમ્મપદસુત્તવણ્ણના • 9. Dhammapadasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પરિબ્બાજકસુત્તવણ્ણના • 10. Paribbājakasuttavaṇṇanā

    ૪. ચક્કવગ્ગો • 4. Cakkavaggo

    ૧. ચક્કસુત્તવણ્ણના • 1. Cakkasuttavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ગહસુત્તવણ્ણના • 2. Saṅgahasuttavaṇṇanā

    ૩. સીહસુત્તવણ્ણના • 3. Sīhasuttavaṇṇanā

    ૪. અગ્ગપસાદસુત્તવણ્ણના • 4. Aggapasādasuttavaṇṇanā

    ૫. વસ્સકારસુત્તવણ્ણના • 5. Vassakārasuttavaṇṇanā

    ૬. દોણસુત્તવણ્ણના • 6. Doṇasuttavaṇṇanā

    ૭. અપરિહાનિયસુત્તવણ્ણના • 7. Aparihāniyasuttavaṇṇanā

    ૮. પતિલીનસુત્તવણ્ણના • 8. Patilīnasuttavaṇṇanā

    ૯. ઉજ્જયસુત્તવણ્ણના • 9. Ujjayasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉદાયિસુત્તવણ્ણના • 10. Udāyisuttavaṇṇanā

    ૫. રોહિતસ્સવગ્ગો • 5. Rohitassavaggo

    ૧. સમાધિભાવનાસુત્તવણ્ણના • 1. Samādhibhāvanāsuttavaṇṇanā

    ૨-૪. પઞ્હબ્યાકરણસુત્તાદિવણ્ણના • 2-4. Pañhabyākaraṇasuttādivaṇṇanā

    ૫-૬. રોહિતસ્સસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Rohitassasuttādivaṇṇanā

    ૭. સુવિદૂરસુત્તવણ્ણના • 7. Suvidūrasuttavaṇṇanā

    ૮. વિસાખસુત્તવણ્ણના • 8. Visākhasuttavaṇṇanā

    ૯. વિપલ્લાસસુત્તવણ્ણના • 9. Vipallāsasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપક્કિલેસસુત્તવણ્ણના • 10. Upakkilesasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગો • (6) 1. Puññābhisandavaggo

    ૧. પઠમપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamapuññābhisandasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyapuññābhisandasuttavaṇṇanā

    ૩-૪. પઠમસંવાસસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Paṭhamasaṃvāsasuttādivaṇṇanā

    ૫-૬. સમજીવીસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Samajīvīsuttādivaṇṇanā

    ૭-૧૦. સુપ્પવાસાસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Suppavāsāsuttādivaṇṇanā

    (૭) ૨. પત્તકમ્મવગ્ગો • (7) 2. Pattakammavaggo

    ૧-૪. પત્તકમ્મસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Pattakammasuttādivaṇṇanā

    ૫. રૂપસુત્તવણ્ણના • 5. Rūpasuttavaṇṇanā

    ૭. અહિરાજસુત્તવણ્ણના • 7. Ahirājasuttavaṇṇanā

    ૮. દેવદત્તસુત્તવણ્ણના • 8. Devadattasuttavaṇṇanā

    ૯. પધાનસુત્તવણ્ણના • 9. Padhānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. અધમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 10. Adhammikasuttavaṇṇanā

    (૮) ૩. અપણ્ણકવગ્ગો • (8) 3. Apaṇṇakavaggo

    ૧-૨. પધાનસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Padhānasuttādivaṇṇanā

    ૩-૫. સપ્પુરિસસુત્તાદિવણ્ણના • 3-5. Sappurisasuttādivaṇṇanā

    ૬. કુસિનારસુત્તવણ્ણના • 6. Kusinārasuttavaṇṇanā

    ૭. અચિન્તેય્યસુત્તવણ્ણના • 7. Acinteyyasuttavaṇṇanā

    ૮. દક્ખિણસુત્તવણ્ણના • 8. Dakkhiṇasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. વણિજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Vaṇijjasuttādivaṇṇanā

    (૯) ૪. મચલવગ્ગો • (9) 4. Macalavaggo

    ૧-૬. પાણાતિપાતસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Pāṇātipātasuttādivaṇṇanā

    ૭. પુત્તસુત્તવણ્ણના • 7. Puttasuttavaṇṇanā

    ૮-૧૦. સંયોજનસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Saṃyojanasuttādivaṇṇanā

    (૧૦) ૫. અસુરવગ્ગો • (10) 5. Asuravaggo

    ૧-૨. અસુરસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Asurasuttādivaṇṇanā

    ૩. દુતિયસમાધિસુત્તવણ્ણના • 3. Dutiyasamādhisuttavaṇṇanā

    ૪. તતિયસમાધિસુત્તવણ્ણના • 4. Tatiyasamādhisuttavaṇṇanā

    ૫-૬. છવાલાતસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Chavālātasuttādivaṇṇanā

    ૭-૧૦. ખિપ્પનિસન્તિસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Khippanisantisuttādivaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. વલાહકવગ્ગો • (11) 1. Valāhakavaggo

    ૧-૨. વલાહકસુત્તદ્વયવણ્ણના • 1-2. Valāhakasuttadvayavaṇṇanā

    ૩. કુમ્ભસુત્તવણ્ણના • 3. Kumbhasuttavaṇṇanā

    ૪. ઉદકરહદસુત્તવણ્ણના • 4. Udakarahadasuttavaṇṇanā

    ૫-૬. અમ્બસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Ambasuttādivaṇṇanā

    ૭. મૂસિકસુત્તવણ્ણના • 7. Mūsikasuttavaṇṇanā

    ૮. બલીબદ્દસુત્તવણ્ણના • 8. Balībaddasuttavaṇṇanā

    ૯. રુક્ખસુત્તવણ્ણના • 9. Rukkhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. આસીવિસસુત્તવણ્ણના • 10. Āsīvisasuttavaṇṇanā

    (૧૨) ૨. કેસિવગ્ગો • (12) 2. Kesivaggo

    ૧-૭. કેસિસુત્તાદિવણ્ણના • 1-7. Kesisuttādivaṇṇanā

    ૮-૧૦. સંવેજનીયસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Saṃvejanīyasuttādivaṇṇanā

    (૧૩) ૩. ભયવગ્ગો • (13) 3. Bhayavaggo

    ૧. અત્તાનુવાદસુત્તવણ્ણના • 1. Attānuvādasuttavaṇṇanā

    ૨. ઊમિભયસુત્તવણ્ણના • 2. Ūmibhayasuttavaṇṇanā

    ૩. પઠમનાનાકરણસુત્તવણ્ણના • 3. Paṭhamanānākaraṇasuttavaṇṇanā

    ૪-૬. દુતિયનાનાકરણસુત્તાદિવણ્ણના • 4-6. Dutiyanānākaraṇasuttādivaṇṇanā

    ૭. પઠમતથાગતઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamatathāgataacchariyasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયતથાગતઅચ્છરિયસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyatathāgataacchariyasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Ānandaacchariyasuttādivaṇṇanā

    (૧૪) ૪. પુગ્ગલવગ્ગો • (14) 4. Puggalavaggo

    ૧. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    ૨. પટિભાનસુત્તવણ્ણના • 2. Paṭibhānasuttavaṇṇanā

    ૩-૪. ઉગ્ઘટિતઞ્ઞૂસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Ugghaṭitaññūsuttādivaṇṇanā

    ૫-૮. સાવજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 5-8. Sāvajjasuttādivaṇṇanā

    ૯-૧૦. ધમ્મકથિકસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Dhammakathikasuttādivaṇṇanā

    (૧૫) ૫. આભાવગ્ગો • (15) 5. Ābhāvaggo

    ૧-૬. આભાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Ābhāsuttādivaṇṇanā

    ૭-૧૦. દુતિયકાલસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Dutiyakālasuttādivaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં • 4. Catutthapaṇṇāsakaṃ

    (૧૬) ૧. ઇન્દ્રિયવગ્ગો • (16) 1. Indriyavaggo

    ૧-૫. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Indriyasuttādivaṇṇanā

    ૬-૮. કપ્પસુત્તાદિવણ્ણના • 6-8. Kappasuttādivaṇṇanā

    ૯. ભિક્ખુનીસુત્તવણ્ણના • 9. Bhikkhunīsuttavaṇṇanā

    ૧૦. સુગતવિનયસુત્તવણ્ણના • 10. Sugatavinayasuttavaṇṇanā

    (૧૭) ૨. પટિપદાવગ્ગો • (17) 2. Paṭipadāvaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨. વિત્થારસુત્તવણ્ણના • 2. Vitthārasuttavaṇṇanā

    ૩. અસુભસુત્તવણ્ણના • 3. Asubhasuttavaṇṇanā

    ૪-૬. પઠમખમસુત્તાદિવણ્ણના • 4-6. Paṭhamakhamasuttādivaṇṇanā

    ૭-૮. મહામોગ્ગલ્લાનસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Mahāmoggallānasuttādivaṇṇanā

    ૯. સસઙ્ખારસુત્તવણ્ણના • 9. Sasaṅkhārasuttavaṇṇanā

    ૧૦. યુગનદ્ધસુત્તવણ્ણના • 10. Yuganaddhasuttavaṇṇanā

    (૧૮) ૩. સઞ્ચેતનિયવગ્ગો • (18) 3. Sañcetaniyavaggo

    ૧. ચેતનાસુત્તવણ્ણના • 1. Cetanāsuttavaṇṇanā

    ૨. વિભત્તિસુત્તવણ્ણના • 2. Vibhattisuttavaṇṇanā

    ૩-૪. મહાકોટ્ઠિકસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Mahākoṭṭhikasuttādivaṇṇanā

    ૫-૬. ઉપવાણસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Upavāṇasuttādivaṇṇanā

    ૭. રાહુલસુત્તવણ્ણના • 7. Rāhulasuttavaṇṇanā

    ૮. જમ્બાલીસુત્તવણ્ણના • 8. Jambālīsuttavaṇṇanā

    ૯. નિબ્બાનસુત્તવણ્ણના • 9. Nibbānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મહાપદેસસુત્તવણ્ણના • 10. Mahāpadesasuttavaṇṇanā

    (૧૯) ૪. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (19) 4. Brāhmaṇavaggo

    ૧-૩. યોધાજીવસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Yodhājīvasuttādivaṇṇanā

    ૪. અભયસુત્તવણ્ણના • 4. Abhayasuttavaṇṇanā

    ૫. બ્રાહ્મણસચ્ચસુત્તવણ્ણના • 5. Brāhmaṇasaccasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉમ્મગ્ગસુત્તવણ્ણના • 6. Ummaggasuttavaṇṇanā

    ૭. વસ્સકારસુત્તવણ્ણના • 7. Vassakārasuttavaṇṇanā

    ૮. ઉપકસુત્તવણ્ણના • 8. Upakasuttavaṇṇanā

    ૯. સચ્છિકરણીયસુત્તવણ્ણના • 9. Sacchikaraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તવણ્ણના • 10. Uposathasuttavaṇṇanā

    (૨૦) ૫. મહાવગ્ગો • (20) 5. Mahāvaggo

    ૧. સોતાનુગતસુત્તવણ્ણના • 1. Sotānugatasuttavaṇṇanā

    ૨. ઠાનસુત્તવણ્ણના • 2. Ṭhānasuttavaṇṇanā

    ૩. ભદ્દિયસુત્તવણ્ણના • 3. Bhaddiyasuttavaṇṇanā

    ૪. સામુગિયસુત્તવણ્ણના • 4. Sāmugiyasuttavaṇṇanā

    ૫. વપ્પસુત્તવણ્ણના • 5. Vappasuttavaṇṇanā

    ૬. સાળ્હસુત્તવણ્ણના • 6. Sāḷhasuttavaṇṇanā

    ૭. મલ્લિકાદેવીસુત્તવણ્ણના • 7. Mallikādevīsuttavaṇṇanā

    ૮. અત્તન્તપસુત્તવણ્ણના • 8. Attantapasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. તણ્હાસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Taṇhāsuttādivaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમપણ્ણાસકં • 5. Pañcamapaṇṇāsakaṃ

    (૨૧) ૧. સપ્પુરિસવગ્ગો • (21) 1. Sappurisavaggo

    ૧-૧૦. સિક્ખાપદસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Sikkhāpadasuttādivaṇṇanā

    (૨૩) ૩. દુચ્ચરિતવગ્ગવણ્ણના • (23) 3. Duccaritavaggavaṇṇanā

    (૨૪) ૪. કમ્મવગ્ગો • (24) 4. Kammavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨. વિત્થારસુત્તવણ્ણના • 2. Vitthārasuttavaṇṇanā

    ૩-૯. સોણકાયનસુત્તાદિવણ્ણના • 3-9. Soṇakāyanasuttādivaṇṇanā

    ૧૦-૧૧. સમણસુત્તાદિવણ્ણના • 10-11. Samaṇasuttādivaṇṇanā

    (૨૫) ૫. આપત્તિભયવગ્ગો • (25) 5. Āpattibhayavaggo

    ૧. સઙ્ઘભેદકસુત્તવણ્ણના • 1. Saṅghabhedakasuttavaṇṇanā

    ૨-૩. આપત્તિભયસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Āpattibhayasuttādivaṇṇanā

    ૪-૭. સેય્યાસુત્તાદિવણ્ણના • 4-7. Seyyāsuttādivaṇṇanā

    ૮. પઠમવોહારસુત્તવણ્ણના • 8. Paṭhamavohārasuttavaṇṇanā

    (૨૬) ૬. અભિઞ્ઞાવગ્ગો • (26) 6. Abhiññāvaggo

    ૧-૩. અભિઞ્ઞાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Abhiññāsuttādivaṇṇanā

    ૪-૧૦. માલુક્યપુત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 4-10. Mālukyaputtasuttādivaṇṇanā

    પઞ્ચકનિપાત-ટીકા • Pañcakanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. સેખબલવગ્ગો • 1. Sekhabalavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 1. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૨-૬. વિત્થતસુત્તાદિવણ્ણના • 2-6. Vitthatasuttādivaṇṇanā

    ૭. કામસુત્તવણ્ણના • 7. Kāmasuttavaṇṇanā

    ૮. ચવનસુત્તવણ્ણના • 8. Cavanasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમઅગારવસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamaagāravasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયઅગારવસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyaagāravasuttavaṇṇanā

    ૨. બલવગ્ગો • 2. Balavaggo

    ૧. અનનુસ્સુતસુત્તવણ્ણના • 1. Ananussutasuttavaṇṇanā

    ૩. સંખિત્તસુત્તવણ્ણના • 3. Saṃkhittasuttavaṇṇanā

    ૪. વિત્થતસુત્તવણ્ણના • 4. Vitthatasuttavaṇṇanā

    ૫-૧૦. દટ્ઠબ્બસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Daṭṭhabbasuttādivaṇṇanā

    ૩. પઞ્ચઙ્ગિકવગ્ગો • 3. Pañcaṅgikavaggo

    ૧-૨. પઠમઅગારવસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Paṭhamaagāravasuttādivaṇṇanā

    ૩-૪. ઉપક્કિલેસસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Upakkilesasuttādivaṇṇanā

    ૫. અનુગ્ગહિતસુત્તવણ્ણના • 5. Anuggahitasuttavaṇṇanā

    ૬. વિમુત્તાયતનસુત્તવણ્ણના • 6. Vimuttāyatanasuttavaṇṇanā

    ૭. સમાધિસુત્તવણ્ણના • 7. Samādhisuttavaṇṇanā

    ૮-૯. પઞ્ચઙ્ગિકસુત્તાદિવણ્ણના • 8-9. Pañcaṅgikasuttādivaṇṇanā

    ૧૦. નાગિતસુત્તવણ્ણના • 10. Nāgitasuttavaṇṇanā

    ૪. સુમનવગ્ગો • 4. Sumanavaggo

    ૧. સુમનસુત્તવણ્ણના • 1. Sumanasuttavaṇṇanā

    ૨. ચુન્દીસુત્તવણ્ણના • 2. Cundīsuttavaṇṇanā

    ૩. ઉગ્ગહસુત્તવણ્ણના • 3. Uggahasuttavaṇṇanā

    ૪-૫. સીહસેનાપતિસુત્તાદિવણ્ણના • 4-5. Sīhasenāpatisuttādivaṇṇanā

    ૬-૭. કાલદાનસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Kāladānasuttādivaṇṇanā

    ૮. સદ્ધસુત્તવણ્ણના • 8. Saddhasuttavaṇṇanā

    ૯-૧૦. પુત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Puttasuttādivaṇṇanā

    ૫. મુણ્ડરાજવગ્ગો • 5. Muṇḍarājavaggo

    ૧-૨. આદિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Ādiyasuttādivaṇṇanā

    ૩. ઇટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 3. Iṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૪. મનાપદાયીસુત્તવણ્ણના • 4. Manāpadāyīsuttavaṇṇanā

    ૫-૬. પુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Puññābhisandasuttādivaṇṇanā

    ૭-૮. ધનસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Dhanasuttādivaṇṇanā

    ૯. કોસલસુત્તવણ્ણના • 9. Kosalasuttavaṇṇanā

    ૧૦. નારદસુત્તવણ્ણના • 10. Nāradasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. નીવરણવગ્ગો • (6) 1. Nīvaraṇavaggo

    ૧-૨. આવરણસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Āvaraṇasuttādivaṇṇanā

    ૩-૪. પધાનિયઙ્ગસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Padhāniyaṅgasuttādivaṇṇanā

    ૫. માતાપુત્તસુત્તવણ્ણના • 5. Mātāputtasuttavaṇṇanā

    ૬. ઉપજ્ઝાયસુત્તવણ્ણના • 6. Upajjhāyasuttavaṇṇanā

    ૭. અભિણ્હપચ્ચવેક્ખિતબ્બટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 7. Abhiṇhapaccavekkhitabbaṭṭhānasuttavaṇṇanā

    ૮-૧૦. લિચ્છવિકુમારકસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Licchavikumārakasuttādivaṇṇanā

    (૭) ૨. સઞ્ઞાવગ્ગો • (7) 2. Saññāvaggo

    ૧-૫. સઞ્ઞાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Saññāsuttādivaṇṇanā

    ૬-૧૦. સાજીવસુત્તાદિવણ્ણના • 6-10. Sājīvasuttādivaṇṇanā

    (૮) ૩. યોધાજીવવગ્ગો • (8) 3. Yodhājīvavaggo

    ૧-૨. પઠમચેતોવિમુત્તિફલસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Paṭhamacetovimuttiphalasuttādivaṇṇanā

    ૩-૪. પઠમધમ્મવિહારીસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Paṭhamadhammavihārīsuttādivaṇṇanā

    ૫. પઠમયોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 5. Paṭhamayodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૬. દુતિયયોધાજીવસુત્તવણ્ણના • 6. Dutiyayodhājīvasuttavaṇṇanā

    ૭-૮. પઠમઅનાગતભયસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Paṭhamaanāgatabhayasuttādivaṇṇanā

    ૯. તતિયઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 9. Tatiyaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ચતુત્થઅનાગતભયસુત્તવણ્ણના • 10. Catutthaanāgatabhayasuttavaṇṇanā

    (૯) ૪. થેરવગ્ગો • (9) 4. Theravaggo

    ૧-૨. રજનીયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Rajanīyasuttādivaṇṇanā

    ૩. કુહકસુત્તવણ્ણના • 3. Kuhakasuttavaṇṇanā

    ૬-૭. પટિસમ્ભિદાપ્પત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Paṭisambhidāppattasuttādivaṇṇanā

    ૮. થેરસુત્તવણ્ણના • 8. Therasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમસેખસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamasekhasuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયસેખસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyasekhasuttavaṇṇanā

    (૧૦) ૫. કકુધવગ્ગો • (10) 5. Kakudhavaggo

    ૧-૧૦. પઠમસમ્પદાસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Paṭhamasampadāsuttādivaṇṇanā

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. ફાસુવિહારવગ્ગો • (11) 1. Phāsuvihāravaggo

    ૧-૪. સારજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Sārajjasuttādivaṇṇanā

    ૫. ફાસુવિહારસુત્તવણ્ણના • 5. Phāsuvihārasuttavaṇṇanā

    ૬-૧૦. આનન્દસુત્તાદિવણ્ણના • 6-10. Ānandasuttādivaṇṇanā

    (૧૨) ૨. અન્ધકવિન્દવગ્ગો • (12) 2. Andhakavindavaggo

    ૧-૪. કુલૂપકસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Kulūpakasuttādivaṇṇanā

    ૫-૧૩. મચ્છરિનીસુત્તાદિવણ્ણના • 5-13. Maccharinīsuttādivaṇṇanā

    (૧૩) ૩. ગિલાનવગ્ગો • (13) 3. Gilānavaggo

    (૧૪) ૪. રાજવગ્ગો • (14) 4. Rājavaggo

    ૧. પઠમચક્કાનુવત્તનસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamacakkānuvattanasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયચક્કાનુવત્તનસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyacakkānuvattanasuttavaṇṇanā

    ૪. યસ્સંદિસંસુત્તવણ્ણના • 4. Yassaṃdisaṃsuttavaṇṇanā

    ૫-૯. પત્થનાસુત્તાદિવણ્ણના • 5-9. Patthanāsuttādivaṇṇanā

    ૧૦. સોતસુત્તવણ્ણના • 10. Sotasuttavaṇṇanā

    (૧૫) ૫. તિકણ્ડકીવગ્ગો • (15) 5. Tikaṇḍakīvaggo

    ૧. અવજાનાતિસુત્તવણ્ણના • 1. Avajānātisuttavaṇṇanā

    ૨-૩. આરભતિસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Ārabhatisuttādivaṇṇanā

    ૪-૬. તિકણ્ડકીસુત્તાદિવણ્ણના • 4-6. Tikaṇḍakīsuttādivaṇṇanā

    ૭-૧૦. અસપ્પુરિસદાનસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Asappurisadānasuttādivaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં • 4. Catutthapaṇṇāsakaṃ

    (૧૬) ૧. સદ્ધમ્મવગ્ગો • (16) 1. Saddhammavaggo

    (૧૭) ૨. આઘાતવગ્ગો • (17) 2. Āghātavaggo

    ૧-૫. પઠમઆઘાતપટિવિનયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Paṭhamaāghātapaṭivinayasuttādivaṇṇanā

    ૬. નિરોધસુત્તવણ્ણના • 6. Nirodhasuttavaṇṇanā

    ૭-૯. ચોદનાસુત્તાદિવણ્ણના • 7-9. Codanāsuttādivaṇṇanā

    ૧૦. ભદ્દજિસુત્તવણ્ણના • 10. Bhaddajisuttavaṇṇanā

    (૧૮) ૩. ઉપાસકવગ્ગો • (18) 3. Upāsakavaggo

    ૧-૬. સારજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Sārajjasuttādivaṇṇanā

    ૭-૮. વણિજ્જાસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Vaṇijjāsuttādivaṇṇanā

    ૯. ગિહિસુત્તવણ્ણના • 9. Gihisuttavaṇṇanā

    ૧૦. ગવેસીસુત્તવણ્ણના • 10. Gavesīsuttavaṇṇanā

    (૧૯) ૪. અરઞ્ઞવગ્ગો • (19) 4. Araññavaggo

    ૧. આરઞ્ઞિકસુત્તવણ્ણના • 1. Āraññikasuttavaṇṇanā

    (૨૦) ૫. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (20) 5. Brāhmaṇavaggo

    ૧. સોણસુત્તવણ્ણના • 1. Soṇasuttavaṇṇanā

    ૨. દોણબ્રાહ્મણસુત્તવણ્ણના • 2. Doṇabrāhmaṇasuttavaṇṇanā

    ૩. સઙ્ગારવસુત્તવણ્ણના • 3. Saṅgāravasuttavaṇṇanā

    ૪. કારણપાલીસુત્તવણ્ણના • 4. Kāraṇapālīsuttavaṇṇanā

    ૫. પિઙ્ગિયાનીસુત્તવણ્ણના • 5. Piṅgiyānīsuttavaṇṇanā

    ૬. મહાસુપિનસુત્તવણ્ણના • 6. Mahāsupinasuttavaṇṇanā

    ૭. વસ્સસુત્તવણ્ણના • 7. Vassasuttavaṇṇanā

    ૮-૯. વાચાસુત્તાદિવણ્ણના • 8-9. Vācāsuttādivaṇṇanā

    ૧૦. નિસ્સારણીયસુત્તવણ્ણના • 10. Nissāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમપણ્ણાસકં • 5. Pañcamapaṇṇāsakaṃ

    (૨૧) ૧. કિમિલવગ્ગો • (21) 1. Kimilavaggo

    ૧-૪. કિમિલસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Kimilasuttādivaṇṇanā

    ૫. ચેતોખિલસુત્તવણ્ણના • 5. Cetokhilasuttavaṇṇanā

    ૬-૮. વિનિબન્ધસુત્તાદિવણ્ણના • 6-8. Vinibandhasuttādivaṇṇanā

    ૯-૧૦. ગીતસ્સરસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Gītassarasuttādivaṇṇanā

    (૨૨) ૨. અક્કોસકવગ્ગો • (22) 2. Akkosakavaggo

    ૧-૨. અક્કોસકસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Akkosakasuttādivaṇṇanā

    ૩-૧૦. સીલસુત્તાદિવણ્ણના • 3-10. Sīlasuttādivaṇṇanā

    (૨૩) ૩. દીઘચારિકવગ્ગો • (23) 3. Dīghacārikavaggo

    ૧-૧૦. પઠમદીઘચારિકસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Paṭhamadīghacārikasuttādivaṇṇanā

    છક્કનિપાત-ટીકા • Chakkanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. આહુનેય્યવગ્ગો • 1. Āhuneyyavaggo

    ૧. પઠમઆહુનેય્યસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamaāhuneyyasuttavaṇṇanā

    ૨-૭. દુતિયઆહુનેય્યસુત્તાદિવણ્ણના • 2-7. Dutiyaāhuneyyasuttādivaṇṇanā

    ૮. અનુત્તરિયસુત્તવણ્ણના • 8. Anuttariyasuttavaṇṇanā

    ૯. અનુસ્સતિટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 9. Anussatiṭṭhānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. મહાનામસુત્તવણ્ણના • 10. Mahānāmasuttavaṇṇanā

    ૨. સારણીયવગ્ગો • 2. Sāraṇīyavaggo

    ૧. પઠમસારણીયસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamasāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસારણીયસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyasāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૩. નિસ્સારણીયસુત્તવણ્ણના • 3. Nissāraṇīyasuttavaṇṇanā

    ૪-૫. ભદ્દકસુત્તાદિવણ્ણના • 4-5. Bhaddakasuttādivaṇṇanā

    ૬. નકુલપિતુસુત્તવણ્ણના • 6. Nakulapitusuttavaṇṇanā

    ૭. સોપ્પસુત્તવણ્ણના • 7. Soppasuttavaṇṇanā

    ૮. મચ્છબન્ધસુત્તવણ્ણના • 8. Macchabandhasuttavaṇṇanā

    ૯. પઠમમરણસ્સતિસુત્તવણ્ણના • 9. Paṭhamamaraṇassatisuttavaṇṇanā

    ૧૦. દુતિયમરણસ્સતિસુત્તવણ્ણના • 10. Dutiyamaraṇassatisuttavaṇṇanā

    ૩. અનુત્તરિયવગ્ગો • 3. Anuttariyavaggo

    ૧-૨. સામકસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Sāmakasuttādivaṇṇanā

    ૩. ભયસુત્તવણ્ણના • 3. Bhayasuttavaṇṇanā

    ૪. હિમવન્તસુત્તવણ્ણના • 4. Himavantasuttavaṇṇanā

    ૫. અનુસ્સતિટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 5. Anussatiṭṭhānasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાકચ્ચાનસુત્તવણ્ણના • 6. Mahākaccānasuttavaṇṇanā

    ૭. પઠમસમયસુત્તવણ્ણના • 7. Paṭhamasamayasuttavaṇṇanā

    ૮. દુતિયસમયસુત્તવણ્ણના • 8. Dutiyasamayasuttavaṇṇanā

    ૯. ઉદાયીસુત્તવણ્ણના • 9. Udāyīsuttavaṇṇanā

    ૧૦. અનુત્તરિયસુત્તવણ્ણના • 10. Anuttariyasuttavaṇṇanā

    ૪. દેવતાવગ્ગો • 4. Devatāvaggo

    ૧-૪. સેખસુત્તાદિવણ્ણના • 1-4. Sekhasuttādivaṇṇanā

    ૫. વિજ્જાભાગિયસુત્તવણ્ણના • 5. Vijjābhāgiyasuttavaṇṇanā

    ૬. વિવાદમૂલસુત્તવણ્ણના • 6. Vivādamūlasuttavaṇṇanā

    ૭. છળઙ્ગદાનસુત્તવણ્ણના • 7. Chaḷaṅgadānasuttavaṇṇanā

    ૮-૧૧. અત્તકારીસુત્તાદિવણ્ણના • 8-11. Attakārīsuttādivaṇṇanā

    ૧૨. નાગિતસુત્તવણ્ણના • 12. Nāgitasuttavaṇṇanā

    ૫. ધમ્મિકવગ્ગો • 5. Dhammikavaggo

    ૧. નાગસુત્તવણ્ણના • 1. Nāgasuttavaṇṇanā

    ૨. મિગસાલાસુત્તવણ્ણના • 2. Migasālāsuttavaṇṇanā

    ૩-૬. ઇણસુત્તાદિવણ્ણના • 3-6. Iṇasuttādivaṇṇanā

    ૭. ખેમસુત્તવણ્ણના • 7. Khemasuttavaṇṇanā

    ૮. ઇન્દ્રિયસંવરસુત્તવણ્ણના • 8. Indriyasaṃvarasuttavaṇṇanā

    ૯. આનન્દસુત્તવણ્ણના • 9. Ānandasuttavaṇṇanā

    ૧૦. ખત્તિયસુત્તવણ્ણના • 10. Khattiyasuttavaṇṇanā

    ૧૧. અપ્પમાદસુત્તવણ્ણના • 11. Appamādasuttavaṇṇanā

    ૧૨. ધમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 12. Dhammikasuttavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    ૬. મહાવગ્ગો • 6. Mahāvaggo

    ૧. સોણસુત્તવણ્ણના • 1. Soṇasuttavaṇṇanā

    ૨. ફગ્ગુનસુત્તવણ્ણના • 2. Phaggunasuttavaṇṇanā

    ૨. છળભિજાતિસુત્તવણ્ણના • 2. Chaḷabhijātisuttavaṇṇanā

    ૪. આસવસુત્તવણ્ણના • 4. Āsavasuttavaṇṇanā

    ૫. દારુકમ્મિકસુત્તવણ્ણના • 5. Dārukammikasuttavaṇṇanā

    ૬. હત્થિસારિપુત્તસુત્તવણ્ણના • 6. Hatthisāriputtasuttavaṇṇanā

    ૭. મજ્ઝેસુત્તવણ્ણના • 7. Majjhesuttavaṇṇanā

    ૮. પુરિસિન્દ્રિયઞાણસુત્તવણ્ણના • 8. Purisindriyañāṇasuttavaṇṇanā

    ૯. નિબ્બેધિકસુત્તવણ્ણના • 9. Nibbedhikasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સીહનાદસુત્તવણ્ણના • 10. Sīhanādasuttavaṇṇanā

    ૭. દેવતાવગ્ગો • 7. Devatāvaggo

    ૧-૩. અનાગામિફલસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Anāgāmiphalasuttādivaṇṇanā

    ૪-૫. સઙ્ગણિકારામસુત્તાદિવણ્ણના • 4-5. Saṅgaṇikārāmasuttādivaṇṇanā

    ૬. સમાધિસુત્તવણ્ણના • 6. Samādhisuttavaṇṇanā

    ૭-૧૦. સક્ખિભબ્બસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Sakkhibhabbasuttādivaṇṇanā

    ૮. અરહત્તવગ્ગો • 8. Arahattavaggo

    ૧-૩. દુક્ખસુત્તાદિવણ્ણના • 1-3. Dukkhasuttādivaṇṇanā

    ૪. સુખસોમનસ્સસુત્તવણ્ણના • 4. Sukhasomanassasuttavaṇṇanā

    ૫. અધિગમસુત્તવણ્ણના • 5. Adhigamasuttavaṇṇanā

    ૬-૭. મહન્તત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 6-7. Mahantattasuttādivaṇṇanā

    ૮-૧૦. દુતિયનિરયસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Dutiyanirayasuttādivaṇṇanā

    ૯. સીતિવગ્ગો • 9. Sītivaggo

    ૧. સીતિભાવસુત્તવણ્ણના • 1. Sītibhāvasuttavaṇṇanā

    ૨-૧૧. આવરણસુત્તાદિવણ્ણના • 2-11. Āvaraṇasuttādivaṇṇanā

    ૧૦. આનિસંસવગ્ગો • 10. Ānisaṃsavaggo

    ૧-૧૧. પાતુભાવસુત્તાદિવણ્ણના • 1-11. Pātubhāvasuttādivaṇṇanā

    સત્તકનિપાત-ટીકા • Sattakanipāta-ṭīkā
