Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    એકકનિપાતપાળિ • Ekakanipātapāḷi

    ૧. રૂપાદિવગ્ગો • 1. Rūpādivaggo

    ૨. નીવરણપ્પહાનવગ્ગો • 2. Nīvaraṇappahānavaggo

    ૩. અકમ્મનિયવગ્ગો • 3. Akammaniyavaggo

    ૪. અદન્તવગ્ગો • 4. Adantavaggo

    ૫. પણિહિતઅચ્છવગ્ગો • 5. Paṇihitaacchavaggo

    ૬. અચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગો • 6. Accharāsaṅghātavaggo

    ૭. વીરિયારમ્ભાદિવગ્ગો • 7. Vīriyārambhādivaggo

    ૮. કલ્યાણમિત્તાદિવગ્ગો • 8. Kalyāṇamittādivaggo

    ૯. પમાદાદિવગ્ગો • 9. Pamādādivaggo

    ૧૦. દુતિયપમાદાદિવગ્ગો • 10. Dutiyapamādādivaggo

    ૧૧. અધમ્મવગ્ગો • 11. Adhammavaggo

    ૧૨. અનાપત્તિવગ્ગો • 12. Anāpattivaggo

    ૧૩. એકપુગ્ગલવગ્ગો • 13. Ekapuggalavaggo

    ૧૪. એતદગ્ગવગ્ગો • 14. Etadaggavaggo

    ૧૫. અટ્ઠાનપાળિ • 15. Aṭṭhānapāḷi

    ૧૬. એકધમ્મપાળિ • 16. Ekadhammapāḷi

    ૧૭. પસાદકરધમ્મવગ્ગો • 17. Pasādakaradhammavaggo

    ૧૮. અપરઅચ્છરાસઙ્ઘાતવગ્ગો • 18. Aparaaccharāsaṅghātavaggo

    ૧૯. કાયગતાસતિવગ્ગો • 19. Kāyagatāsativaggo

    ૨૦. અમતવગ્ગો • 20. Amatavaggo

    દુકનિપાતપાળિ • Dukanipātapāḷi

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. કમ્મકરણવગ્ગો • 1. Kammakaraṇavaggo

    ૧. વજ્જસુત્તં • 1. Vajjasuttaṃ

    ૨. પધાનસુત્તં • 2. Padhānasuttaṃ

    ૩. તપનીયસુત્તં • 3. Tapanīyasuttaṃ

    ૪. અતપનીયસુત્તં • 4. Atapanīyasuttaṃ

    ૫. ઉપઞ્ઞાતસુત્તં • 5. Upaññātasuttaṃ

    ૬. સંયોજનસુત્તં • 6. Saṃyojanasuttaṃ

    ૭. કણ્હસુત્તં • 7. Kaṇhasuttaṃ

    ૮. સુક્કસુત્તં • 8. Sukkasuttaṃ

    ૯. ચરિયસુત્તં • 9. Cariyasuttaṃ

    ૧૦. વસ્સૂપનાયિકસુત્તં • 10. Vassūpanāyikasuttaṃ

    ૨. અધિકરણવગ્ગો • 2. Adhikaraṇavaggo

    ૩. બાલવગ્ગો • 3. Bālavaggo

    ૪. સમચિત્તવગ્ગો • 4. Samacittavaggo

    ૫. પરિસવગ્ગો • 5. Parisavaggo

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુગ્ગલવગ્ગો • (6) 1. Puggalavaggo

    (૭) ૨. સુખવગ્ગો • (7) 2. Sukhavaggo

    (૮) ૩. સનિમિત્તવગ્ગો • (8) 3. Sanimittavaggo

    (૯) ૪. ધમ્મવગ્ગો • (9) 4. Dhammavaggo

    (૧૦) ૫. બાલવગ્ગો • (10) 5. Bālavaggo

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. આસાદુપ્પજહવગ્ગો • (11) 1. Āsāduppajahavaggo

    (૧૨) ૨. આયાચનવગ્ગો • (12) 2. Āyācanavaggo

    (૧૩) ૩. દાનવગ્ગો • (13) 3. Dānavaggo

    (૧૪) ૪. સન્થારવગ્ગો • (14) 4. Santhāravaggo

    (૧૫) ૫. સમાપત્તિવગ્ગો • (15) 5. Samāpattivaggo

    ૧. કોધપેય્યાલં • 1. Kodhapeyyālaṃ

    ૨. અકુસલપેય્યાલં • 2. Akusalapeyyālaṃ

    ૩. વિનયપેય્યાલં • 3. Vinayapeyyālaṃ

    ૪. રાગપેય્યાલં • 4. Rāgapeyyālaṃ

    તિકનિપાતપાળિ • Tikanipātapāḷi

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. બાલવગ્ગો • 1. Bālavaggo

    ૧. ભયસુત્તં • 1. Bhayasuttaṃ

    ૨. લક્ખણસુત્તં • 2. Lakkhaṇasuttaṃ

    ૩. ચિન્તીસુત્તં • 3. Cintīsuttaṃ

    ૪. અચ્ચયસુત્તં • 4. Accayasuttaṃ

    ૫. અયોનિસોસુત્તં • 5. Ayonisosuttaṃ

    ૬. અકુસલસુત્તં • 6. Akusalasuttaṃ

    ૭. સાવજ્જસુત્તં • 7. Sāvajjasuttaṃ

    ૮. સબ્યાબજ્ઝસુત્તં • 8. Sabyābajjhasuttaṃ

    ૯. ખતસુત્તં • 9. Khatasuttaṃ

    ૧૦. મલસુત્તં • 10. Malasuttaṃ

    ૨. રથકારવગ્ગો • 2. Rathakāravaggo

    ૧. ઞાતસુત્તં • 1. Ñātasuttaṃ

    ૨. સારણીયસુત્તં • 2. Sāraṇīyasuttaṃ

    ૩. આસંસસુત્તં • 3. Āsaṃsasuttaṃ

    ૪. ચક્કવત્તિસુત્તં • 4. Cakkavattisuttaṃ

    ૫. સચેતનસુત્તં • 5. Sacetanasuttaṃ

    ૬. અપણ્ણકસુત્તં • 6. Apaṇṇakasuttaṃ

    ૭. અત્તબ્યાબાધસુત્તં • 7. Attabyābādhasuttaṃ

    ૮. દેવલોકસુત્તં • 8. Devalokasuttaṃ

    ૯. પઠમપાપણિકસુત્તં • 9. Paṭhamapāpaṇikasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયપાપણિકસુત્તં • 10. Dutiyapāpaṇikasuttaṃ

    ૩. પુગ્ગલવગ્ગો • 3. Puggalavaggo

    ૧. સમિદ્ધસુત્તં • 1. Samiddhasuttaṃ

    ૨. ગિલાનસુત્તં • 2. Gilānasuttaṃ

    ૩. સઙ્ખારસુત્તં • 3. Saṅkhārasuttaṃ

    ૪. બહુકારસુત્તં • 4. Bahukārasuttaṃ

    ૫. વજિરૂપમસુત્તં • 5. Vajirūpamasuttaṃ

    ૬. સેવિતબ્બસુત્તં • 6. Sevitabbasuttaṃ

    ૭. જિગુચ્છિતબ્બસુત્તં • 7. Jigucchitabbasuttaṃ

    ૮. ગૂથભાણીસુત્તં • 8. Gūthabhāṇīsuttaṃ

    ૯. અન્ધસુત્તં • 9. Andhasuttaṃ

    ૧૦. અવકુજ્જસુત્તં • 10. Avakujjasuttaṃ

    ૪. દેવદૂતવગ્ગો • 4. Devadūtavaggo

    ૧.સબ્રહ્મકસુત્તં • 1. Sabrahmakasuttaṃ

    ૨. આનન્દસુત્તં • 2. Ānandasuttaṃ

    ૩. સારિપુત્તસુત્તં • 3. Sāriputtasuttaṃ

    ૪. નિદાનસુત્તં • 4. Nidānasuttaṃ

    ૫. હત્થકસુત્તં • 5. Hatthakasuttaṃ

    ૬. દેવદૂતસુત્તં • 6. Devadūtasuttaṃ

    ૭. ચતુમહારાજસુત્તં • 7. Catumahārājasuttaṃ

    ૮. દુતિયચતુમહારાજસુત્તં • 8. Dutiyacatumahārājasuttaṃ

    ૯. સુખુમાલસુત્તં • 9. Sukhumālasuttaṃ

    ૧૦. આધિપતેય્યસુત્તં • 10. Ādhipateyyasuttaṃ

    ૫. ચૂળવગ્ગો • 5. Cūḷavaggo

    ૧. સમ્મુખીભાવસુત્તં • 1. Sammukhībhāvasuttaṃ

    ૨. તિઠાનસુત્તં • 2. Tiṭhānasuttaṃ

    ૩. અત્થવસસુત્તં • 3. Atthavasasuttaṃ

    ૪. કથાપવત્તિસુત્તં • 4. Kathāpavattisuttaṃ

    ૫. પણ્ડિતસુત્તં • 5. Paṇḍitasuttaṃ

    ૬. સીલવન્તસુત્તં • 6. Sīlavantasuttaṃ

    ૭. સઙ્ખતલક્ખણસુત્તં • 7. Saṅkhatalakkhaṇasuttaṃ

    ૮. અસઙ્ખતલક્ખણસુત્તં • 8. Asaṅkhatalakkhaṇasuttaṃ

    ૯. પબ્બતરાજસુત્તં • 9. Pabbatarājasuttaṃ

    ૧૦. આતપ્પકરણીયસુત્તં • 10. Ātappakaraṇīyasuttaṃ

    ૧૧. મહાચોરસુત્તં • 11. Mahācorasuttaṃ

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (6) 1. Brāhmaṇavaggo

    ૧. પઠમદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તં • 1. Paṭhamadvebrāhmaṇasuttaṃ

    ૨. દુતિયદ્વેબ્રાહ્મણસુત્તં • 2. Dutiyadvebrāhmaṇasuttaṃ

    ૩. અઞ્ઞતરબ્રાહ્મણસુત્તં • 3. Aññatarabrāhmaṇasuttaṃ

    ૪. પરિબ્બાજકસુત્તં • 4. Paribbājakasuttaṃ

    ૫. નિબ્બુતસુત્તં • 5. Nibbutasuttaṃ

    ૬. પલોકસુત્તં • 6. Palokasuttaṃ

    ૭. વચ્છગોત્તસુત્તં • 7. Vacchagottasuttaṃ

    ૮. તિકણ્ણસુત્તં • 8. Tikaṇṇasuttaṃ

    ૯. જાણુસ્સોણિસુત્તં • 9. Jāṇussoṇisuttaṃ

    ૧૦. સઙ્ગારવસુત્તં • 10. Saṅgāravasuttaṃ

    (૭) ૨. મહાવગ્ગો • (7) 2. Mahāvaggo

    ૧. તિત્થાયતનાદિસુત્તં • 1. Titthāyatanādisuttaṃ

    ૨. ભયસુત્તં • 2. Bhayasuttaṃ

    ૩. વેનાગપુરસુત્તં • 3. Venāgapurasuttaṃ

    ૪. સરભસુત્તં • 4. Sarabhasuttaṃ

    ૫. કેસમુત્તિસુત્તં • 5. Kesamuttisuttaṃ

    ૬. સાળ્હસુત્તં • 6. Sāḷhasuttaṃ

    ૭. કથાવત્થુસુત્તં • 7. Kathāvatthusuttaṃ

    ૮. અઞ્ઞતિત્થિયસુત્તં • 8. Aññatitthiyasuttaṃ

    ૯. અકુસલમૂલસુત્તં • 9. Akusalamūlasuttaṃ

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તં • 10. Uposathasuttaṃ

    (૮) ૩. આનન્દવગ્ગો • (8) 3. Ānandavaggo

    ૧. છન્નસુત્તં • 1. Channasuttaṃ

    ૨. આજીવકસુત્તં • 2. Ājīvakasuttaṃ

    ૩. મહાનામસક્કસુત્તં • 3. Mahānāmasakkasuttaṃ

    ૪. નિગણ્ઠસુત્તં • 4. Nigaṇṭhasuttaṃ

    ૫. નિવેસકસુત્તં • 5. Nivesakasuttaṃ

    ૬. પઠમભવસુત્તં • 6. Paṭhamabhavasuttaṃ

    ૭. દુતિયભવસુત્તં • 7. Dutiyabhavasuttaṃ

    ૮. સીલબ્બતસુત્તં • 8. Sīlabbatasuttaṃ

    ૯. ગન્ધજાતસુત્તં • 9. Gandhajātasuttaṃ

    ૧૦. ચૂળનિકાસુત્તં • 10. Cūḷanikāsuttaṃ

    (૯) ૪. સમણવગ્ગો • (9) 4. Samaṇavaggo

    ૧. સમણસુત્તં • 1. Samaṇasuttaṃ

    ૨. ગદ્રભસુત્તં • 2. Gadrabhasuttaṃ

    ૩. ખેત્તસુત્તં • 3. Khettasuttaṃ

    ૪. વજ્જિપુત્તસુત્તં • 4. Vajjiputtasuttaṃ

    ૫. સેક્ખસુત્તં • 5. Sekkhasuttaṃ

    ૬. પઠમસિક્ખાસુત્તં • 6. Paṭhamasikkhāsuttaṃ

    ૭. દુતિયસિક્ખાસુત્તં • 7. Dutiyasikkhāsuttaṃ

    ૮. તતિયસિક્ખાસુત્તં • 8. Tatiyasikkhāsuttaṃ

    ૯. પઠમસિક્ખત્તયસુત્તં • 9. Paṭhamasikkhattayasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયસિક્ખત્તયસુત્તં • 10. Dutiyasikkhattayasuttaṃ

    ૧૧. સઙ્કવાસુત્તં • 11. Saṅkavāsuttaṃ

    (૧૦) ૫. લોણકપલ્લવગ્ગો • (10) 5. Loṇakapallavaggo

    ૧. અચ્ચાયિકસુત્તં • 1. Accāyikasuttaṃ

    ૨. પવિવેકસુત્તં • 2. Pavivekasuttaṃ

    ૩. સરદસુત્તં • 3. Saradasuttaṃ

    ૪. પરિસાસુત્તં • 4. Parisāsuttaṃ

    ૫. પઠમઆજાનીયસુત્તં • 5. Paṭhamaājānīyasuttaṃ

    ૬. દુતિયઆજાનીયસુત્તં • 6. Dutiyaājānīyasuttaṃ

    ૭. તતિયઆજાનીયસુત્તં • 7. Tatiyaājānīyasuttaṃ

    ૮. પોત્થકસુત્તં • 8. Potthakasuttaṃ

    ૯. લોણકપલ્લસુત્તં • 9. Loṇakapallasuttaṃ

    ૧૦. પંસુધોવકસુત્તં • 10. Paṃsudhovakasuttaṃ

    ૧૧. નિમિત્તસુત્તં • 11. Nimittasuttaṃ

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. સમ્બોધવગ્ગો • (11) 1. Sambodhavaggo

    ૧. પુબ્બેવસમ્બોધસુત્તં • 1. Pubbevasambodhasuttaṃ

    ૨. પઠમઅસ્સાદસુત્તં • 2. Paṭhamaassādasuttaṃ

    ૩. દુતિયઅસ્સાદસુત્તં • 3. Dutiyaassādasuttaṃ

    ૪. સમણબ્રાહ્મણસુત્તં • 4. Samaṇabrāhmaṇasuttaṃ

    ૫. રુણ્ણસુત્તં • 5. Ruṇṇasuttaṃ

    ૬. અતિત્તિસુત્તં • 6. Atittisuttaṃ

    ૭. અરક્ખિતસુત્તં • 7. Arakkhitasuttaṃ

    ૮. બ્યાપન્નસુત્તં • 8. Byāpannasuttaṃ

    ૯. પઠમનિદાનસુત્તં • 9. Paṭhamanidānasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયનિદાનસુત્તં • 10. Dutiyanidānasuttaṃ

    (૧૨) ૨. આપાયિકવગ્ગો • (12) 2. Āpāyikavaggo

    ૧. આપાયિકસુત્તં • 1. Āpāyikasuttaṃ

    ૨. દુલ્લભસુત્તં • 2. Dullabhasuttaṃ

    ૩. અપ્પમેય્યસુત્તં • 3. Appameyyasuttaṃ

    ૪. આનેઞ્જસુત્તં • 4. Āneñjasuttaṃ

    ૫. વિપત્તિસમ્પદાસુત્તં • 5. Vipattisampadāsuttaṃ

    ૬. અપણ્ણકસુત્તં • 6. Apaṇṇakasuttaṃ

    ૭. કમ્મન્તસુત્તં • 7. Kammantasuttaṃ

    ૮. પઠમસોચેય્યસુત્તં • 8. Paṭhamasoceyyasuttaṃ

    ૯. દુતિયસોચેય્યસુત્તં • 9. Dutiyasoceyyasuttaṃ

    ૧૦. મોનેય્યસુત્તં • 10. Moneyyasuttaṃ

    (૧૩) ૩. કુસિનારવગ્ગો • (13) 3. Kusināravaggo

    ૧. કુસિનારસુત્તં • 1. Kusinārasuttaṃ

    ૨. ભણ્ડનસુત્તં • 2. Bhaṇḍanasuttaṃ

    ૩. ગોતમકચેતિયસુત્તં • 3. Gotamakacetiyasuttaṃ

    ૪. ભરણ્ડુકાલામસુત્તં • 4. Bharaṇḍukālāmasuttaṃ

    ૫. હત્થકસુત્તં • 5. Hatthakasuttaṃ

    ૬. કટુવિયસુત્તં • 6. Kaṭuviyasuttaṃ

    ૭. પઠમઅનુરુદ્ધસુત્તં • 7. Paṭhamaanuruddhasuttaṃ

    ૮. દુતિયઅનુરુદ્ધસુત્તં • 8. Dutiyaanuruddhasuttaṃ

    ૯. પટિચ્છન્નસુત્તં • 9. Paṭicchannasuttaṃ

    ૧૦. લેખસુત્તં • 10. Lekhasuttaṃ

    (૧૪) ૪. યોધાજીવવગ્ગો • (14) 4. Yodhājīvavaggo

    ૧. યોધાજીવસુત્તં • 1. Yodhājīvasuttaṃ

    ૨. પરિસાસુત્તં • 2. Parisāsuttaṃ

    ૩. મિત્તસુત્તં • 3. Mittasuttaṃ

    ૪. ઉપ્પાદાસુત્તં • 4. Uppādāsuttaṃ

    ૫. કેસકમ્બલસુત્તં • 5. Kesakambalasuttaṃ

    ૬. સમ્પદાસુત્તં • 6. Sampadāsuttaṃ

    ૭. વુદ્ધિસુત્તં • 7. Vuddhisuttaṃ

    ૮. અસ્સખળુઙ્કસુત્તં • 8. Assakhaḷuṅkasuttaṃ

    ૯. અસ્સપરસ્સસુત્તં • 9. Assaparassasuttaṃ

    ૧૦. અસ્સાજાનીયસુત્તં • 10. Assājānīyasuttaṃ

    ૧૧. પઠમમોરનિવાપસુત્તં • 11. Paṭhamamoranivāpasuttaṃ

    ૧૨. દુતિયમોરનિવાપસુત્તં • 12. Dutiyamoranivāpasuttaṃ

    ૧૩. તતિયમોરનિવાપસુત્તં • 13. Tatiyamoranivāpasuttaṃ

    (૧૫) ૫. મઙ્ગલવગ્ગો • (15) 5. Maṅgalavaggo

    ૧. અકુસલસુત્તં • 1. Akusalasuttaṃ

    ૨. સાવજ્જસુત્તં • 2. Sāvajjasuttaṃ

    ૩. વિસમસુત્તં • 3. Visamasuttaṃ

    ૪. અસુચિસુત્તં • 4. Asucisuttaṃ

    ૫. પઠમખતસુત્તં • 5. Paṭhamakhatasuttaṃ

    ૬. દુતિયખતસુત્તં • 6. Dutiyakhatasuttaṃ

    ૭. તતિયખતસુત્તં • 7. Tatiyakhatasuttaṃ

    ૮. ચતુત્થખતસુત્તં • 8. Catutthakhatasuttaṃ

    ૯. વન્દનાસુત્તં • 9. Vandanāsuttaṃ

    ૧૦. પુબ્બણ્હસુત્તં • 10. Pubbaṇhasuttaṃ

    (૧૬) ૬. અચેલકવગ્ગો • (16) 6. Acelakavaggo

    (૧૭) ૭. કમ્મપથપેય્યાલં • (17) 7. Kammapathapeyyālaṃ

    (૧૮) ૮. રાગપેય્યાલં • (18) 8. Rāgapeyyālaṃ

    ચતુક્કનિપાતપાળિ • Catukkanipātapāḷi

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. ભણ્ડગામવગ્ગો • 1. Bhaṇḍagāmavaggo

    ૧. અનુબુદ્ધસુત્તં • 1. Anubuddhasuttaṃ

    ૨. પપતિતસુત્તં • 2. Papatitasuttaṃ

    ૩. પઠમખતસુત્તં • 3. Paṭhamakhatasuttaṃ

    ૪. દુતિયખતસુત્તં • 4. Dutiyakhatasuttaṃ

    ૫. અનુસોતસુત્તં • 5. Anusotasuttaṃ

    ૬. અપ્પસ્સુતસુત્તં • 6. Appassutasuttaṃ

    ૭. સોભનસુત્તં • 7. Sobhanasuttaṃ

    ૮. વેસારજ્જસુત્તં • 8. Vesārajjasuttaṃ

    ૯. તણ્હુપ્પાદસુત્તં • 9. Taṇhuppādasuttaṃ

    ૧૦. યોગસુત્તં • 10. Yogasuttaṃ

    ૨. ચરવગ્ગો • 2. Caravaggo

    ૧. ચરસુત્તં • 1. Carasuttaṃ

    ૨. સીલસુત્તં • 2. Sīlasuttaṃ

    ૩. પધાનસુત્તં • 3. Padhānasuttaṃ

    ૪. સંવરસુત્તં • 4. Saṃvarasuttaṃ

    ૫. પઞ્ઞત્તિસુત્તં • 5. Paññattisuttaṃ

    ૬. સોખુમ્મસુત્તં • 6. Sokhummasuttaṃ

    ૭. પઠમઅગતિસુત્તં • 7. Paṭhamaagatisuttaṃ

    ૮. દુતિયઅગતિસુત્તં • 8. Dutiyaagatisuttaṃ

    ૯. તતિયઅગતિસુત્તં • 9. Tatiyaagatisuttaṃ

    ૧૦. ભત્તુદ્દેસકસુત્તં • 10. Bhattuddesakasuttaṃ

    ૩. ઉરુવેલવગ્ગો • 3. Uruvelavaggo

    ૧. પઠમઉરુવેલસુત્તં • 1. Paṭhamauruvelasuttaṃ

    ૨. દુતિયઉરુવેલસુત્તં • 2. Dutiyauruvelasuttaṃ

    ૩. લોકસુત્તં • 3. Lokasuttaṃ

    ૪. કાળકારામસુત્તં • 4. Kāḷakārāmasuttaṃ

    ૫. બ્રહ્મચરિયસુત્તં • 5. Brahmacariyasuttaṃ

    ૬. કુહસુત્તં • 6. Kuhasuttaṃ

    ૭. સન્તુટ્ઠિસુત્તં • 7. Santuṭṭhisuttaṃ

    ૮. અરિયવંસસુત્તં • 8. Ariyavaṃsasuttaṃ

    ૯. ધમ્મપદસુત્તં • 9. Dhammapadasuttaṃ

    ૧૦. પરિબ્બાજકસુત્તં • 10. Paribbājakasuttaṃ

    ૪. ચક્કવગ્ગો • 4. Cakkavaggo

    ૧. ચક્કસુત્તં • 1. Cakkasuttaṃ

    ૨. સઙ્ગહસુત્તં • 2. Saṅgahasuttaṃ

    ૩. સીહસુત્તં • 3. Sīhasuttaṃ

    ૪. અગ્ગપ્પસાદસુત્તં • 4. Aggappasādasuttaṃ

    ૫. વસ્સકારસુત્તં • 5. Vassakārasuttaṃ

    ૬. દોણસુત્તં • 6. Doṇasuttaṃ

    ૭. અપરિહાનિયસુત્તં • 7. Aparihāniyasuttaṃ

    ૮. પતિલીનસુત્તં • 8. Patilīnasuttaṃ

    ૯. ઉજ્જયસુત્તં • 9. Ujjayasuttaṃ

    ૧૦. ઉદાયીસુત્તં • 10. Udāyīsuttaṃ

    ૫. રોહિતસ્સવગ્ગો • 5. Rohitassavaggo

    ૧. સમાધિભાવનાસુત્તં • 1. Samādhibhāvanāsuttaṃ

    ૨. પઞ્હબ્યાકરણસુત્તં • 2. Pañhabyākaraṇasuttaṃ

    ૩. પઠમકોધગરુસુત્તં • 3. Paṭhamakodhagarusuttaṃ

    ૪. દુતિયકોધગરુસુત્તં • 4. Dutiyakodhagarusuttaṃ

    ૫. રોહિતસ્સસુત્તં • 5. Rohitassasuttaṃ

    ૬. દુતિયરોહિતસ્સસુત્તં • 6. Dutiyarohitassasuttaṃ

    ૭. સુવિદૂરસુત્તં • 7. Suvidūrasuttaṃ

    ૮. વિસાખસુત્તં • 8. Visākhasuttaṃ

    ૯. વિપલ્લાસસુત્તં • 9. Vipallāsasuttaṃ

    ૧૦. ઉપક્કિલેસસુત્તં • 10. Upakkilesasuttaṃ

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. પુઞ્ઞાભિસન્દવગ્ગો • (6) 1. Puññābhisandavaggo

    ૧. પઠમપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તં • 1. Paṭhamapuññābhisandasuttaṃ

    ૨. દુતિયપુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તં • 2. Dutiyapuññābhisandasuttaṃ

    ૩. પઠમસંવાસસુત્તં • 3. Paṭhamasaṃvāsasuttaṃ

    ૪. દુતિયસંવાસસુત્તં • 4. Dutiyasaṃvāsasuttaṃ

    ૫. પઠમસમજીવીસુત્તં • 5. Paṭhamasamajīvīsuttaṃ

    ૬. દુતિયસમજીવીસુત્તં • 6. Dutiyasamajīvīsuttaṃ

    ૭. સુપ્પવાસાસુત્તં • 7. Suppavāsāsuttaṃ

    ૮. સુદત્તસુત્તં • 8. Sudattasuttaṃ

    ૯. ભોજનસુત્તં • 9. Bhojanasuttaṃ

    ૧૦. ગિહિસામીચિસુત્તં • 10. Gihisāmīcisuttaṃ

    (૭) ૨. પત્તકમ્મવગ્ગો • (7) 2. Pattakammavaggo

    ૧. પત્તકમ્મસુત્તં • 1. Pattakammasuttaṃ

    ૨. આનણ્યસુત્તં • 2. Ānaṇyasuttaṃ

    ૩. બ્રહ્મસુત્તં • 3. Brahmasuttaṃ

    ૪. નિરયસુત્તં • 4. Nirayasuttaṃ

    ૫. રૂપસુત્તં • 5. Rūpasuttaṃ

    ૬. સરાગસુત્તં • 6. Sarāgasuttaṃ

    ૭. અહિરાજસુત્તં • 7. Ahirājasuttaṃ

    ૮. દેવદત્તસુત્તં • 8. Devadattasuttaṃ

    ૯. પધાનસુત્તં • 9. Padhānasuttaṃ

    ૧૦. અધમ્મિકસુત્તં • 10. Adhammikasuttaṃ

    (૮) ૩. અપણ્ણકવગ્ગો • (8) 3. Apaṇṇakavaggo

    ૧. પધાનસુત્તં • 1. Padhānasuttaṃ

    ૨. સમ્માદિટ્ઠિસુત્તં • 2. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    ૩. સપ્પુરિસસુત્તં • 3. Sappurisasuttaṃ

    ૪. પઠમઅગ્ગસુત્તં • 4. Paṭhamaaggasuttaṃ

    ૫. દુતિયઅગ્ગસુત્તં • 5. Dutiyaaggasuttaṃ

    ૬. કુસિનારસુત્તં • 6. Kusinārasuttaṃ

    ૭. અચિન્તેય્યસુત્તં • 7. Acinteyyasuttaṃ

    ૮. દક્ખિણસુત્તં • 8. Dakkhiṇasuttaṃ

    ૯. વણિજ્જસુત્તં • 9. Vaṇijjasuttaṃ

    ૧૦. કમ્બોજસુત્તં • 10. Kambojasuttaṃ

    (૯) ૪. મચલવગ્ગો • (9) 4. Macalavaggo

    ૧. પાણાતિપાતસુત્તં • 1. Pāṇātipātasuttaṃ

    ૨. મુસાવાદસુત્તં • 2. Musāvādasuttaṃ

    ૩. અવણ્ણારહસુત્તં • 3. Avaṇṇārahasuttaṃ

    ૪. કોધગરુસુત્તં • 4. Kodhagarusuttaṃ

    ૫. તમોતમસુત્તં • 5. Tamotamasuttaṃ

    ૬. ઓણતોણતસુત્તં • 6. Oṇatoṇatasuttaṃ

    ૭. પુત્તસુત્તં • 7. Puttasuttaṃ

    ૮. સંયોજનસુત્તં • 8. Saṃyojanasuttaṃ

    ૯. સમ્માદિટ્ઠિસુત્તં • 9. Sammādiṭṭhisuttaṃ

    ૧૦. ખન્ધસુત્તં • 10. Khandhasuttaṃ

    (૧૦) ૫. અસુરવગ્ગો • (10) 5. Asuravaggo

    ૧. અસુરસુત્તં • 1. Asurasuttaṃ

    ૨. પઠમસમાધિસુત્તં • 2. Paṭhamasamādhisuttaṃ

    ૩. દુતિયસમાધિસુત્તં • 3. Dutiyasamādhisuttaṃ

    ૪. તતિયસમાધિસુત્તં • 4. Tatiyasamādhisuttaṃ

    ૫. છવાલાતસુત્તં • 5. Chavālātasuttaṃ

    ૬. રાગવિનયસુત્તં • 6. Rāgavinayasuttaṃ

    ૭. ખિપ્પનિસન્તિસુત્તં • 7. Khippanisantisuttaṃ

    ૮. અત્તહિતસુત્તં • 8. Attahitasuttaṃ

    ૯. સિક્ખાપદસુત્તં • 9. Sikkhāpadasuttaṃ

    ૧૦. પોતલિયસુત્તં • 10. Potaliyasuttaṃ

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. વલાહકવગ્ગો • (11) 1. Valāhakavaggo

    ૧. પઠમવલાહકસુત્તં • 1. Paṭhamavalāhakasuttaṃ

    ૨. દુતિયવલાહકસુત્તં • 2. Dutiyavalāhakasuttaṃ

    ૩. કુમ્ભસુત્તં • 3. Kumbhasuttaṃ

    ૪. ઉદકરહદસુત્તં • 4. Udakarahadasuttaṃ

    ૫. અમ્બસુત્તં • 5. Ambasuttaṃ

    ૬. દુતિયઅમ્બસુત્તં • 6. Dutiyaambasuttaṃ

    ૭. મૂસિકસુત્તં • 7. Mūsikasuttaṃ

    ૮. બલીબદ્દસુત્તં • 8. Balībaddasuttaṃ

    ૯. રુક્ખસુત્તં • 9. Rukkhasuttaṃ

    ૧૦. આસીવિસસુત્તં • 10. Āsīvisasuttaṃ

    (૧૨) ૨. કેસિવગ્ગો • (12) 2. Kesivaggo

    ૧. કેસિસુત્તં • 1. Kesisuttaṃ

    ૨. જવસુત્તં • 2. Javasuttaṃ

    ૩. પતોદસુત્તં • 3. Patodasuttaṃ

    ૪. નાગસુત્તં • 4. Nāgasuttaṃ

    ૫. ઠાનસુત્તં • 5. Ṭhānasuttaṃ

    ૬. અપ્પમાદસુત્તં • 6. Appamādasuttaṃ

    ૭. આરક્ખસુત્તં • 7. Ārakkhasuttaṃ

    ૮. સંવેજનીયસુત્તં • 8. Saṃvejanīyasuttaṃ

    ૯. પઠમભયસુત્તં • 9. Paṭhamabhayasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયભયસુત્તં • 10. Dutiyabhayasuttaṃ

    (૧૩) ૩. ભયવગ્ગો • (13) 3. Bhayavaggo

    ૧. અત્તાનુવાદસુત્તં • 1. Attānuvādasuttaṃ

    ૨. ઊમિભયસુત્તં • 2. Ūmibhayasuttaṃ

    ૩. પઠમનાનાકરણસુત્તં • 3. Paṭhamanānākaraṇasuttaṃ

    ૪. દુતિયનાનાકરણસુત્તં • 4. Dutiyanānākaraṇasuttaṃ

    ૫. પઠમમેત્તાસુત્તં • 5. Paṭhamamettāsuttaṃ

    ૬. દુતિયમેત્તાસુત્તં • 6. Dutiyamettāsuttaṃ

    ૭. પઠમતથાગતઅચ્છરિયસુત્તં • 7. Paṭhamatathāgataacchariyasuttaṃ

    ૮. દુતિયતથાગતઅચ્છરિયસુત્તં • 8. Dutiyatathāgataacchariyasuttaṃ

    ૯. આનન્દઅચ્છરિયસુત્તં • 9. Ānandaacchariyasuttaṃ

    ૧૦. ચક્કવત્તિઅચ્છરિયસુત્તં • 10. Cakkavattiacchariyasuttaṃ

    (૧૪) ૪. પુગ્ગલવગ્ગો • (14) 4. Puggalavaggo

    ૧. સંયોજનસુત્તં • 1. Saṃyojanasuttaṃ

    ૨. પટિભાનસુત્તં • 2. Paṭibhānasuttaṃ

    ૩. ઉગ્ઘટિતઞ્ઞૂસુત્તં • 3. Ugghaṭitaññūsuttaṃ

    ૪. ઉટ્ઠાનફલસુત્તં • 4. Uṭṭhānaphalasuttaṃ

    ૫. સાવજ્જસુત્તં • 5. Sāvajjasuttaṃ

    ૬. પઠમસીલસુત્તં • 6. Paṭhamasīlasuttaṃ

    ૭. દુતિયસીલસુત્તં • 7. Dutiyasīlasuttaṃ

    ૮. નિકટ્ઠસુત્તં • 8. Nikaṭṭhasuttaṃ

    ૯. ધમ્મકથિકસુત્તં • 9. Dhammakathikasuttaṃ

    ૧૦. વાદીસુત્તં • 10. Vādīsuttaṃ

    (૧૫) ૫. આભાવગ્ગો • (15) 5. Ābhāvaggo

    ૧. આભાસુત્તં • 1. Ābhāsuttaṃ

    ૨. પભાસુત્તં • 2. Pabhāsuttaṃ

    ૩. આલોકસુત્તં • 3. Ālokasuttaṃ

    ૪. ઓભાસસુત્તં • 4. Obhāsasuttaṃ

    ૫. પજ્જોતસુત્તં • 5. Pajjotasuttaṃ

    ૬. પઠમકાલસુત્તં • 6. Paṭhamakālasuttaṃ

    ૭. દુતિયકાલસુત્તં • 7. Dutiyakālasuttaṃ

    ૮. દુચ્ચરિતસુત્તં • 8. Duccaritasuttaṃ

    ૯. સુચરિતસુત્તં • 9. Sucaritasuttaṃ

    ૧૦. સારસુત્તં • 10. Sārasuttaṃ

    ૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં • 4. Catutthapaṇṇāsakaṃ

    (૧૬) ૧. ઇન્દ્રિયવગ્ગો • (16) 1. Indriyavaggo

    ૧. ઇન્દ્રિયસુત્તં • 1. Indriyasuttaṃ

    ૨. સદ્ધાબલસુત્તં • 2. Saddhābalasuttaṃ

    ૩. પઞ્ઞાબલસુત્તં • 3. Paññābalasuttaṃ

    ૪. સતિબલસુત્તં • 4. Satibalasuttaṃ

    ૫. પટિસઙ્ખાનબલસુત્તં • 5. Paṭisaṅkhānabalasuttaṃ

    ૬. કપ્પસુત્તં • 6. Kappasuttaṃ

    ૭. રોગસુત્તં • 7. Rogasuttaṃ

    ૮. પરિહાનિસુત્તં • 8. Parihānisuttaṃ

    ૯. ભિક્ખુનીસુત્તં • 9. Bhikkhunīsuttaṃ

    ૧૦. સુગતવિનયસુત્તં • 10. Sugatavinayasuttaṃ

    (૧૭) ૨. પટિપદાવગ્ગો • (17) 2. Paṭipadāvaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તં • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    ૨. વિત્થારસુત્તં • 2. Vitthārasuttaṃ

    ૩. અસુભસુત્તં • 3. Asubhasuttaṃ

    ૪. પઠમખમસુત્તં • 4. Paṭhamakhamasuttaṃ

    ૫. દુતિયખમસુત્તં • 5. Dutiyakhamasuttaṃ

    ૬. ઉભયસુત્તં • 6. Ubhayasuttaṃ

    ૭. મહામોગ્ગલ્લાનસુત્તં • 7. Mahāmoggallānasuttaṃ

    ૮. સારિપુત્તસુત્તં • 8. Sāriputtasuttaṃ

    ૯. સસઙ્ખારસુત્તં • 9. Sasaṅkhārasuttaṃ

    ૧૦. યુગનદ્ધસુત્તં • 10. Yuganaddhasuttaṃ

    (૧૮) ૩. સઞ્ચેતનિયવગ્ગો • (18) 3. Sañcetaniyavaggo

    ૧. ચેતનાસુત્તં • 1. Cetanāsuttaṃ

    ૨. વિભત્તિસુત્તં • 2. Vibhattisuttaṃ

    ૩. મહાકોટ્ઠિકસુત્તં • 3. Mahākoṭṭhikasuttaṃ

    ૪. આનન્દસુત્તં • 4. Ānandasuttaṃ

    ૫. ઉપવાણસુત્તં • 5. Upavāṇasuttaṃ

    ૬. આયાચનસુત્તં • 6. Āyācanasuttaṃ

    ૭. રાહુલસુત્તં • 7. Rāhulasuttaṃ

    ૮. જમ્બાલીસુત્તં • 8. Jambālīsuttaṃ

    ૯. નિબ્બાનસુત્તં • 9. Nibbānasuttaṃ

    ૧૦. મહાપદેસસુત્તં • 10. Mahāpadesasuttaṃ

    (૧૯) ૪. બ્રાહ્મણવગ્ગો • (19) 4. Brāhmaṇavaggo

    ૧. યોધાજીવસુત્તં • 1. Yodhājīvasuttaṃ

    ૨. પાટિભોગસુત્તં • 2. Pāṭibhogasuttaṃ

    ૩. સુતસુત્તં • 3. Sutasuttaṃ

    ૪. અભયસુત્તં • 4. Abhayasuttaṃ

    ૫. બ્રાહ્મણસચ્ચસુત્તં • 5. Brāhmaṇasaccasuttaṃ

    ૬. ઉમ્મગ્ગસુત્તં • 6. Ummaggasuttaṃ

    ૭. વસ્સકારસુત્તં • 7. Vassakārasuttaṃ

    ૮. ઉપકસુત્તં • 8. Upakasuttaṃ

    ૯. સચ્છિકરણીયસુત્તં • 9. Sacchikaraṇīyasuttaṃ

    ૧૦. ઉપોસથસુત્તં • 10. Uposathasuttaṃ

    (૨૦) ૫. મહાવગ્ગો • (20) 5. Mahāvaggo

    ૧. સોતાનુગતસુત્તં • 1. Sotānugatasuttaṃ

    ૨. ઠાનસુત્તં • 2. Ṭhānasuttaṃ

    ૩. ભદ્દિયસુત્તં • 3. Bhaddiyasuttaṃ

    ૪. સામુગિયસુત્તં • 4. Sāmugiyasuttaṃ

    ૫. વપ્પસુત્તં • 5. Vappasuttaṃ

    ૬. સાળ્હસુત્તં • 6. Sāḷhasuttaṃ

    ૭. મલ્લિકાદેવીસુત્તં • 7. Mallikādevīsuttaṃ

    ૮. અત્તન્તપસુત્તં • 8. Attantapasuttaṃ

    ૯. તણ્હાસુત્તં • 9. Taṇhāsuttaṃ

    ૧૦. પેમસુત્તં • 10. Pemasuttaṃ

    ૫. પઞ્ચમપણ્ણાસકં • 5. Pañcamapaṇṇāsakaṃ

    (૨૧) ૧. સપ્પુરિસવગ્ગો • (21) 1. Sappurisavaggo

    ૧. સિક્ખાપદસુત્તં • 1. Sikkhāpadasuttaṃ

    ૨. અસ્સદ્ધસુત્તં • 2. Assaddhasuttaṃ

    ૩. સત્તકમ્મસુત્તં • 3. Sattakammasuttaṃ

    ૪. દસકમ્મસુત્તં • 4. Dasakammasuttaṃ

    ૫. અટ્ઠઙ્ગિકસુત્તં • 5. Aṭṭhaṅgikasuttaṃ

    ૬. દસમગ્ગસુત્તં • 6. Dasamaggasuttaṃ

    ૭. પઠમપાપધમ્મસુત્તં • 7. Paṭhamapāpadhammasuttaṃ

    ૮. દુતિયપાપધમ્મસુત્તં • 8. Dutiyapāpadhammasuttaṃ

    ૯. તતિયપાપધમ્મસુત્તં • 9. Tatiyapāpadhammasuttaṃ

    ૧૦. ચતુત્થપાપધમ્મસુત્તં • 10. Catutthapāpadhammasuttaṃ

    (૨૨) ૨. પરિસાવગ્ગો • (22) 2. Parisāvaggo

    ૧. પરિસાસુત્તં • 1. Parisāsuttaṃ

    ૨. દિટ્ઠિસુત્તં • 2. Diṭṭhisuttaṃ

    ૩. અકતઞ્ઞુતાસુત્તં • 3. Akataññutāsuttaṃ

    ૪. પાણાતિપાતીસુત્તં • 4. Pāṇātipātīsuttaṃ

    ૫. પઠમમગ્ગસુત્તં • 5. Paṭhamamaggasuttaṃ

    ૬. દુતિયમગ્ગસુત્તં • 6. Dutiyamaggasuttaṃ

    ૭. પઠમવોહારપથસુત્તં • 7. Paṭhamavohārapathasuttaṃ

    ૮. દુતિયવોહારપથસુત્તં • 8. Dutiyavohārapathasuttaṃ

    ૯. અહિરિકસુત્તં • 9. Ahirikasuttaṃ

    ૧૦. દુસ્સીલસુત્તં • 10. Dussīlasuttaṃ

    (૨૩) ૩. દુચ્ચરિતવગ્ગો • (23) 3. Duccaritavaggo

    ૧. દુચ્ચરિતસુત્તં • 1. Duccaritasuttaṃ

    ૨. દિટ્ઠિસુત્તં • 2. Diṭṭhisuttaṃ

    ૩. અકતઞ્ઞુતાસુત્તં • 3. Akataññutāsuttaṃ

    ૪. પાણાતિપાતીસુત્તં • 4. Pāṇātipātīsuttaṃ

    ૫. પઠમમગ્ગસુત્તં • 5. Paṭhamamaggasuttaṃ

    ૬. દુતિયમગ્ગસુત્તં • 6. Dutiyamaggasuttaṃ

    ૭. પઠમવોહારપથસુત્તં • 7. Paṭhamavohārapathasuttaṃ

    ૮. દુતિયવોહારપથસુત્તં • 8. Dutiyavohārapathasuttaṃ

    ૯. અહિરિકસુત્તં • 9. Ahirikasuttaṃ

    ૧૦. દુપ્પઞ્ઞસુત્તં • 10. Duppaññasuttaṃ

    ૧૧. કવિસુત્તં • 11. Kavisuttaṃ

    (૨૪) ૪. કમ્મવગ્ગો • (24) 4. Kammavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તં • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    ૨. વિત્થારસુત્તં • 2. Vitthārasuttaṃ

    ૩. સોણકાયનસુત્તં • 3. Soṇakāyanasuttaṃ

    ૪. પઠમસિક્ખાપદસુત્તં • 4. Paṭhamasikkhāpadasuttaṃ

    ૫. દુતિયસિક્ખાપદસુત્તં • 5. Dutiyasikkhāpadasuttaṃ

    ૬. અરિયમગ્ગસુત્તં • 6. Ariyamaggasuttaṃ

    ૭. બોજ્ઝઙ્ગસુત્તં • 7. Bojjhaṅgasuttaṃ

    ૮. સાવજ્જસુત્તં • 8. Sāvajjasuttaṃ

    ૯. અબ્યાબજ્ઝસુત્તં • 9. Abyābajjhasuttaṃ

    ૧૦. સમણસુત્તં • 10. Samaṇasuttaṃ

    ૧૧. સપ્પુરિસાનિસંસસુત્તં • 11. Sappurisānisaṃsasuttaṃ

    (૨૫) ૫. આપત્તિભયવગ્ગો • (25) 5. Āpattibhayavaggo

    ૧. સઙ્ઘભેદકસુત્તં • 1. Saṅghabhedakasuttaṃ

    ૨. આપત્તિભયસુત્તં • 2. Āpattibhayasuttaṃ

    ૩. સિક્ખાનિસંસસુત્તં • 3. Sikkhānisaṃsasuttaṃ

    ૪. સેય્યાસુત્તં • 4. Seyyāsuttaṃ

    ૫. થૂપારહસુત્તં • 5. Thūpārahasuttaṃ

    ૬. પઞ્ઞાવુદ્ધિસુત્તં • 6. Paññāvuddhisuttaṃ

    ૭. બહુકારસુત્તં • 7. Bahukārasuttaṃ

    ૮. પઠમવોહારસુત્તં • 8. Paṭhamavohārasuttaṃ

    ૯. દુતિયવોહારસુત્તં • 9. Dutiyavohārasuttaṃ

    ૧૦. તતિયવોહારસુત્તં • 10. Tatiyavohārasuttaṃ

    ૧૧. ચતુત્થવોહારસુત્તં • 11. Catutthavohārasuttaṃ

    (૨૬) ૬. અભિઞ્ઞાવગ્ગો • (26) 6. Abhiññāvaggo

    ૧. અભિઞ્ઞાસુત્તં • 1. Abhiññāsuttaṃ

    ૨. પરિયેસનાસુત્તં • 2. Pariyesanāsuttaṃ

    ૩. સઙ્ગહવત્થુસુત્તં • 3. Saṅgahavatthusuttaṃ

    ૪. માલુક્યપુત્તસુત્તં • 4. Mālukyaputtasuttaṃ

    ૫. કુલસુત્તં • 5. Kulasuttaṃ

    ૬. પઠમઆજાનીયસુત્તં • 6. Paṭhamaājānīyasuttaṃ

    ૭. દુતિયઆજાનીયસુત્તં • 7. Dutiyaājānīyasuttaṃ

    ૮. બલસુત્તં • 8. Balasuttaṃ

    ૯. અરઞ્ઞસુત્તં • 9. Araññasuttaṃ

    ૧૦. કમ્મસુત્તં • 10. Kammasuttaṃ

    (૨૭) ૭. કમ્મપથવગ્ગો • (27) 7. Kammapathavaggo

    ૧. પાણાતિપાતીસુત્તં • 1. Pāṇātipātīsuttaṃ

    ૨. અદિન્નાદાયીસુત્તં • 2. Adinnādāyīsuttaṃ

    ૩. મિચ્છાચારીસુત્તં • 3. Micchācārīsuttaṃ

    ૪. મુસાવાદીસુત્તં • 4. Musāvādīsuttaṃ

    ૫. પિસુણવાચાસુત્તં • 5. Pisuṇavācāsuttaṃ

    ૬. ફરુસવાચાસુત્તં • 6. Pharusavācāsuttaṃ

    ૭. સમ્ફપ્પલાપસુત્તં • 7. Samphappalāpasuttaṃ

    ૮. અભિજ્ઝાલુસુત્તં • 8. Abhijjhālusuttaṃ

    ૯. બ્યાપન્નચિત્તસુત્તં • 9. Byāpannacittasuttaṃ

    ૧૦. મિચ્છાદિટ્ઠિસુત્તં • 10. Micchādiṭṭhisuttaṃ

    (૨૮) ૮. રાગપેય્યાલં • (28) 8. Rāgapeyyālaṃ

    ૧. સતિપટ્ઠાનસુત્તં • 1. Satipaṭṭhānasuttaṃ

    ૨. સમ્મપ્પધાનસુત્તં • 2. Sammappadhānasuttaṃ

    ૩. ઇદ્ધિપાદસુત્તં • 3. Iddhipādasuttaṃ

    ૪-૩૦. પરિઞ્ઞાદિસુત્તાનિ • 4-30. Pariññādisuttāni

    ૩૧-૫૧૦. દોસઅભિઞ્ઞાદિસુત્તાનિ • 31-510. Dosaabhiññādisuttāni

    પઞ્ચકનિપાતપાળિ • Pañcakanipātapāḷi

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં • 1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. સેખબલવગ્ગો • 1. Sekhabalavaggo

    ૧. સંખિત્તસુત્તં • 1. Saṃkhittasuttaṃ

    ૨. વિત્થતસુત્તં • 2. Vitthatasuttaṃ

    ૩. દુક્ખસુત્તં • 3. Dukkhasuttaṃ

    ૪. યથાભતસુત્તં • 4. Yathābhatasuttaṃ

    ૫. સિક્ખાસુત્તં • 5. Sikkhāsuttaṃ

    ૬. સમાપત્તિસુત્તં • 6. Samāpattisuttaṃ

    ૭. કામસુત્તં • 7. Kāmasuttaṃ

    ૮. ચવનસુત્તં • 8. Cavanasuttaṃ

    ૯. પઠમઅગારવસુત્તં • 9. Paṭhamaagāravasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયઅગારવસુત્તં • 10. Dutiyaagāravasuttaṃ

    ૨. બલવગ્ગો • 2. Balavaggo

    ૧. અનનુસ્સુતસુત્તં • 1. Ananussutasuttaṃ

    ૨. કૂટસુત્તં • 2. Kūṭasuttaṃ

    ૩. સંખિત્તસુત્તં • 3. Saṃkhittasuttaṃ

    ૪. વિત્થતસુત્તં • 4. Vitthatasuttaṃ

    ૫. દટ્ઠબ્બસુત્તં • 5. Daṭṭhabbasuttaṃ

    ૬. પુનકૂટસુત્તં • 6. Punakūṭasuttaṃ

    ૭. પઠમહિતસુત્તં • 7. Paṭhamahitasuttaṃ

    ૮. દુતિયહિતસુત્તં • 8. Dutiyahitasuttaṃ

    ૯. તતિયહિતસુત્તં • 9. Tatiyahitasuttaṃ

    ૧૦. ચતુત્થહિતસુત્તં • 10. Catutthahitasuttaṃ

    ૩. પઞ્ચઙ્ગિકવગ્ગો • 3. Pañcaṅgikavaggo

    ૧. પઠમઅગારવસુત્તં • 1. Paṭhamaagāravasuttaṃ

    ૨. દુતિયઅગારવસુત્તં • 2. Dutiyaagāravasuttaṃ

    ૩. ઉપક્કિલેસસુત્તં • 3. Upakkilesasuttaṃ

    ૪. દુસ્સીલસુત્તં • 4. Dussīlasuttaṃ

    ૫. અનુગ્ગહિતસુત્તં • 5. Anuggahitasuttaṃ

    ૬. વિમુત્તાયતનસુત્તં • 6. Vimuttāyatanasuttaṃ

    ૭. સમાધિસુત્તં • 7. Samādhisuttaṃ

    ૮. પઞ્ચઙ્ગિકસુત્તં • 8. Pañcaṅgikasuttaṃ

    ૯. ચઙ્કમસુત્તં • 9. Caṅkamasuttaṃ

    ૧૦. નાગિતસુત્તં • 10. Nāgitasuttaṃ

    ૪. સુમનવગ્ગો • 4. Sumanavaggo

    ૧. સુમનસુત્તં • 1. Sumanasuttaṃ

    ૨. ચુન્દીસુત્તં • 2. Cundīsuttaṃ

    ૩. ઉગ્ગહસુત્તં • 3. Uggahasuttaṃ

    ૪. સીહસેનાપતિસુત્તં • 4. Sīhasenāpatisuttaṃ

    ૫. દાનાનિસંસસુત્તં • 5. Dānānisaṃsasuttaṃ

    ૬. કાલદાનસુત્તં • 6. Kāladānasuttaṃ

    ૯. ભોજનસુત્તં • 9. Bhojanasuttaṃ

    ૮. સદ્ધસુત્તં • 8. Saddhasuttaṃ

    ૯. પુત્તસુત્તં • 9. Puttasuttaṃ

    ૧૦. મહાસાલપુત્તસુત્તં • 10. Mahāsālaputtasuttaṃ

    ૫. મુણ્ડરાજવગ્ગો • 5. Muṇḍarājavaggo

    ૧. આદિયસુત્તં • 1. Ādiyasuttaṃ

    ૨. સપ્પુરિસસુત્તં • 2. Sappurisasuttaṃ

    ૩. ઇટ્ઠસુત્તં • 3. Iṭṭhasuttaṃ

    ૪. મનાપદાયીસુત્તં • 4. Manāpadāyīsuttaṃ

    ૫. પુઞ્ઞાભિસન્દસુત્તં • 5. Puññābhisandasuttaṃ

    ૬. સમ્પદાસુત્તં • 6. Sampadāsuttaṃ

    ૭. ધનસુત્તં • 7. Dhanasuttaṃ

    ૮. અલબ્ભનીયઠાનસુત્તં • 8. Alabbhanīyaṭhānasuttaṃ

    ૯. કોસલસુત્તં • 9. Kosalasuttaṃ

    ૧૦. નારદસુત્તં • 10. Nāradasuttaṃ

    ૨. દુતિયપણ્ણાસકં • 2. Dutiyapaṇṇāsakaṃ

    (૬) ૧. નીવરણવગ્ગો • (6) 1. Nīvaraṇavaggo

    ૧. આવરણસુત્તં • 1. Āvaraṇasuttaṃ

    ૨. અકુસલરાસિસુત્તં • 2. Akusalarāsisuttaṃ

    ૩. પધાનિયઙ્ગસુત્તં • 3. Padhāniyaṅgasuttaṃ

    ૪. સમયસુત્તં • 4. Samayasuttaṃ

    ૫. માતાપુત્તસુત્તં • 5. Mātāputtasuttaṃ

    ૬. ઉપજ્ઝાયસુત્તં • 6. Upajjhāyasuttaṃ

    ૭. અભિણ્હપચ્ચવેક્ખિતબ્બઠાનસુત્તં • 7. Abhiṇhapaccavekkhitabbaṭhānasuttaṃ

    ૮. લિચ્છવિકુમારકસુત્તં • 8. Licchavikumārakasuttaṃ

    ૯. પઠમવુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તં • 9. Paṭhamavuḍḍhapabbajitasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયવુડ્ઢપબ્બજિતસુત્તં • 10. Dutiyavuḍḍhapabbajitasuttaṃ

    (૭) ૨. સઞ્ઞાવગ્ગો • (7) 2. Saññāvaggo

    ૧. પઠમસઞ્ઞાસુત્તં • 1. Paṭhamasaññāsuttaṃ

    ૨. દુતિયસઞ્ઞાસુત્તં • 2. Dutiyasaññāsuttaṃ

    ૩. પઠમવડ્ઢિસુત્તં • 3. Paṭhamavaḍḍhisuttaṃ

    ૪. દુતિયવડ્ઢિસુત્તં • 4. Dutiyavaḍḍhisuttaṃ

    ૫. સાકચ્છસુત્તં • 5. Sākacchasuttaṃ

    ૬. સાજીવસુત્તં • 6. Sājīvasuttaṃ

    ૭. પઠમઇદ્ધિપાદસુત્તં • 7. Paṭhamaiddhipādasuttaṃ

    ૮. દુતિયઇદ્ધિપાદસુત્તં • 8. Dutiyaiddhipādasuttaṃ

    ૯. નિબ્બિદાસુત્તં • 9. Nibbidāsuttaṃ

    ૧૦. આસવક્ખયસુત્તં • 10. Āsavakkhayasuttaṃ

    (૮) ૩. યોધાજીવવગ્ગો • (8) 3. Yodhājīvavaggo

    ૧. પઠમચેતોવિમુત્તિફલસુત્તં • 1. Paṭhamacetovimuttiphalasuttaṃ

    ૨. દુતિયચેતોવિમુત્તિફલસુત્તં • 2. Dutiyacetovimuttiphalasuttaṃ

    ૩. પઠમધમ્મવિહારીસુત્તં • 3. Paṭhamadhammavihārīsuttaṃ

    ૪. દુતિયધમ્મવિહારીસુત્તં • 4. Dutiyadhammavihārīsuttaṃ

    ૫. પઠમયોધાજીવસુત્તં • 5. Paṭhamayodhājīvasuttaṃ

    ૬. દુતિયયોધાજીવસુત્તં • 6. Dutiyayodhājīvasuttaṃ

    ૭. પઠમઅનાગતભયસુત્તં • 7. Paṭhamaanāgatabhayasuttaṃ

    ૮. દુતિયઅનાગતભયસુત્તં • 8. Dutiyaanāgatabhayasuttaṃ

    ૯. તતિયઅનાગતભયસુત્તં • 9. Tatiyaanāgatabhayasuttaṃ

    ૧૦. ચતુત્થઅનાગતભયસુત્તં • 10. Catutthaanāgatabhayasuttaṃ

    (૯) ૪. થેરવગ્ગો • (9) 4. Theravaggo

    ૧. રજનીયસુત્તં • 1. Rajanīyasuttaṃ

    ૨. વીતરાગસુત્તં • 2. Vītarāgasuttaṃ

    ૩. કુહકસુત્તં • 3. Kuhakasuttaṃ

    ૪. અસ્સદ્ધસુત્તં • 4. Assaddhasuttaṃ

    ૫. અક્ખમસુત્તં • 5. Akkhamasuttaṃ

    ૬. પટિસમ્ભિદાપત્તસુત્તં • 6. Paṭisambhidāpattasuttaṃ

    ૭. સીલવન્તસુત્તં • 7. Sīlavantasuttaṃ

    ૮. થેરસુત્તં • 8. Therasuttaṃ

    ૯. પઠમસેખસુત્તં • 9. Paṭhamasekhasuttaṃ

    ૧૦. દુતિયસેખસુત્તં • 10. Dutiyasekhasuttaṃ

    (૧૦) ૫. કકુધવગ્ગો • (10) 5. Kakudhavaggo

    ૧. પઠમસમ્પદાસુત્તં • 1. Paṭhamasampadāsuttaṃ

    ૨. દુતિયસમ્પદાસુત્તં • 2. Dutiyasampadāsuttaṃ

    ૩. બ્યાકરણસુત્તં • 3. Byākaraṇasuttaṃ

    ૪. ફાસુવિહારસુત્તં • 4. Phāsuvihārasuttaṃ

    ૫. અકુપ્પસુત્તં • 5. Akuppasuttaṃ

    ૬. સુતધરસુત્તં • 6. Sutadharasuttaṃ

    ૭. કથાસુત્તં • 7. Kathāsuttaṃ

    ૮. આરઞ્ઞકસુત્તં • 8. Āraññakasuttaṃ

    ૯. સીહસુત્તં • 9. Sīhasuttaṃ

    ૧૦. કકુધથેરસુત્તં • 10. Kakudhatherasuttaṃ

    ૩. તતિયપણ્ણાસકં • 3. Tatiyapaṇṇāsakaṃ

    (૧૧) ૧. ફાસુવિહારવગ્ગો • (11) 1. Phāsuvihāravaggo

    ૧. સારજ્જસુત્તં • 1. Sārajjasuttaṃ

    ૨. ઉસ્સઙ્કિતસુત્તં • 2. Ussaṅkitasuttaṃ

    ૩. મહાચોરસુત્તં • 3. Mahācorasuttaṃ

    ૪. સમણસુખુમાલસુત્તં • 4. Samaṇasukhumālasuttaṃ

    ૫. ફાસુવિહારસુત્તં • 5. Phāsuvihārasuttaṃ

    ૬. આનન્દસુત્તં • 6. Ānandasuttaṃ

    ૭. સીલસુત્તં • 7. Sīlasuttaṃ

    ૮. અસેખસુત્તં • 8. Asekhasuttaṃ

    ૯. ચાતુદ્દિસસુત્તં • 9. Cātuddisasuttaṃ

    ૧૦. અરઞ્ઞસુત્તં • 10. Araññasuttaṃ

    (૧૨) ૨. અન્ધકવિન્દવગ્ગો • (12) 2. Andhakavindavaggo

    ૧. કુલૂપકસુત્તં • 1. Kulūpakasuttaṃ

    ૨. પચ્છાસમણસુત્તં • 2. Pacchāsamaṇasuttaṃ

    ૩. સમ્માસમાધિસુત્તં • 3. Sammāsamādhisuttaṃ
