Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૨. અનિચ્ચવગ્ગો
2. Aniccavaggo
૧-૧૦. અનિચ્ચાદિસુત્તવણ્ણના
1-10. Aniccādisuttavaṇṇanā
૧૨-૨૧. પુચ્છાવસિકં આનન્દત્થેરસ્સ પુચ્છાવસેન દેસિતત્તા.
12-21.Pucchāvasikaṃ ānandattherassa pucchāvasena desitattā.
અનિચ્ચાદિસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Aniccādisuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
અનિચ્ચવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Aniccavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧. અનિચ્ચસુત્તં • 1. Aniccasuttaṃ
૨. દુક્ખસુત્તં • 2. Dukkhasuttaṃ
૩. અનત્તસુત્તં • 3. Anattasuttaṃ
૪. યદનિચ્ચસુત્તં • 4. Yadaniccasuttaṃ
૫. યંદુક્ખસુત્તં • 5. Yaṃdukkhasuttaṃ
૬. યદનત્તાસુત્તં • 6. Yadanattāsuttaṃ
૭. સહેતુઅનિચ્ચસુત્તં • 7. Sahetuaniccasuttaṃ
૮. સહેતુદુક્ખસુત્તં • 8. Sahetudukkhasuttaṃ
૯. સહેતુઅનત્તસુત્તં • 9. Sahetuanattasuttaṃ
૧૦. આનન્દસુત્તં • 10. Ānandasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૧૦. અનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના • 1-10. Aniccasuttādivaṇṇanā