Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૨. અનિચ્ચવગ્ગો
2. Aniccavaggo
૧-૧૦. અનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના
1-10. Aniccasuttādivaṇṇanā
૧૨-૨૧. અનિચ્ચવગ્ગે પરિયોસાનસુત્તં પુચ્છાવસિકં, સેસાનિ તથા તથા બુજ્ઝનકાનઞ્ચ વસેન દેસિતાનીતિ. પઠમાદીનિ.
12-21. Aniccavagge pariyosānasuttaṃ pucchāvasikaṃ, sesāni tathā tathā bujjhanakānañca vasena desitānīti. Paṭhamādīni.
અનિચ્ચવગ્ગો દુતિયો.
Aniccavaggo dutiyo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧. અનિચ્ચસુત્તં • 1. Aniccasuttaṃ
૨. દુક્ખસુત્તં • 2. Dukkhasuttaṃ
૩. અનત્તસુત્તં • 3. Anattasuttaṃ
૪. યદનિચ્ચસુત્તં • 4. Yadaniccasuttaṃ
૫. યંદુક્ખસુત્તં • 5. Yaṃdukkhasuttaṃ
૬. યદનત્તાસુત્તં • 6. Yadanattāsuttaṃ
૭. સહેતુઅનિચ્ચસુત્તં • 7. Sahetuaniccasuttaṃ
૮. સહેતુદુક્ખસુત્તં • 8. Sahetudukkhasuttaṃ
૯. સહેતુઅનત્તસુત્તં • 9. Sahetuanattasuttaṃ
૧૦. આનન્દસુત્તં • 10. Ānandasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૧૦. અનિચ્ચાદિસુત્તવણ્ણના • 1-10. Aniccādisuttavaṇṇanā