Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૪-૫. અનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના

    4-5. Aniccasuttādivaṇṇanā

    ૬૬-૬૮. ચતુત્થે છન્દોતિ તણ્હાછન્દો. પઞ્ચમછટ્ઠેસુપિ એસેવ નયો. ચતુત્થાદીનિ.

    66-68. Catutthe chandoti taṇhāchando. Pañcamachaṭṭhesupi eseva nayo. Catutthādīni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૪. અનિચ્ચસુત્તં • 4. Aniccasuttaṃ
    ૫. દુક્ખસુત્તં • 5. Dukkhasuttaṃ
    ૬. અનત્તસુત્તં • 6. Anattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨-૬. મઞ્ઞમાનસુત્તાદિવણ્ણના • 2-6. Maññamānasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact