Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરીગાથાપાળિ • Therīgāthāpāḷi

    ૫. અઞ્ઞતરાતિસ્સાથેરીગાથા

    5. Aññatarātissātherīgāthā

    .

    5.

    ‘‘તિસ્સે યુઞ્જસ્સુ ધમ્મેહિ, ખણો તં મા ઉપચ્ચગા;

    ‘‘Tisse yuñjassu dhammehi, khaṇo taṃ mā upaccagā;

    ખણાતીતા હિ સોચન્તિ, નિરયમ્હિ સમપ્પિતા’’તિ.

    Khaṇātītā hi socanti, nirayamhi samappitā’’ti.

    … અઞ્ઞતરા તિસ્સા થેરી….

    … Aññatarā tissā therī….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરીગાથા-અટ્ઠકથા • Therīgāthā-aṭṭhakathā / ૫-૧૦. તિસ્સાદિથેરીગાથાવણ્ણના • 5-10. Tissāditherīgāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact