Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૫. અઞ્ઞોઅનુસયોતિકથાવણ્ણના

    5. Aññoanusayotikathāvaṇṇanā

    ૭૦૦-૭૦૧. તસ્મિં સમયેતિ કુસલાબ્યાકતચિત્તક્ખણે. સો હીતિ પચ્છિમપાઠો.

    700-701. Tasmiṃ samayeti kusalābyākatacittakkhaṇe. So hīti pacchimapāṭho.

    અઞ્ઞોઅનુસયોતિકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Aññoanusayotikathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૪૦) ૫. અઞ્ઞો અનુસયોતિકથા • (140) 5. Añño anusayotikathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૫. અઞ્ઞો અનુસયોતિકથાવણ્ણના • 5. Añño anusayotikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૫. અઞ્ઞોઅનુસયોતિકથાવણ્ણના • 5. Aññoanusayotikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact