Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    અનુમોદનવત્તકથાવણ્ણના

    Anumodanavattakathāvaṇṇanā

    ૩૬૨. પઞ્ચમે નિસિન્નેતિ અનુમોદનત્થાય નિસિન્ને. ન મહાથેરસ્સ ભારો હોતીતિ અનુમોદકં આગમેતું ન ભારો. અજ્ઝિટ્ઠોવ આગમેતબ્બોતિ અત્તના અજ્ઝિટ્ઠેહિ ભિક્ખૂહિ અનુમોદન્તેયેવ નિસીદિતબ્બન્તિ અત્થો.

    362.Pañcame nisinneti anumodanatthāya nisinne. Na mahātherassa bhāro hotīti anumodakaṃ āgametuṃ na bhāro. Ajjhiṭṭhova āgametabboti attanā ajjhiṭṭhehi bhikkhūhi anumodanteyeva nisīditabbanti attho.

    અનુમોદનવત્તકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Anumodanavattakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૪. અનુમોદનવત્તકથા • 4. Anumodanavattakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā / અનુમોદનવત્તકથા • Anumodanavattakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / અનુમોદનવત્તકથાવણ્ણના • Anumodanavattakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / અનુમોદનવત્તકથાવણ્ણના • Anumodanavattakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૪. અનુમોદનવત્તકથા • 4. Anumodanavattakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact