Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. અરૂપેરૂપકથાવણ્ણના

    8. Arūperūpakathāvaṇṇanā

    ૫૨૪-૫૨૬. સુખુમરૂપં અત્થિ, યતો નિસ્સરણં તં આરુપ્પન્તિ અધિપ્પાયો.

    524-526. Sukhumarūpaṃ atthi, yato nissaraṇaṃ taṃ āruppanti adhippāyo.

    અરૂપેરૂપકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Arūperūpakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૮૦) ૮. અરૂપે રૂપકથા • (80) 8. Arūpe rūpakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૮. અરૂપે રૂપકથાવણ્ણના • 8. Arūpe rūpakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૮. અરૂપેરૂપકથાવણ્ણના • 8. Arūperūpakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact