Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. કમ્મપથવગ્ગો

    3. Kammapathavaggo

    ૧-૨. અસમાહિતસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Asamāhitasuttādivaṇṇanā

    ૧૦૭-૧૦૮. ઇતો પરેસૂતિ ઇતો દુતિયવગ્ગતો પરેસુ સુત્તેસુ. પઠમન્તિ પઠમવગ્ગે પઠમં. કસ્મા પનેત્થ એવં દેસના પવત્તાતિ આહ ‘‘એવં વુચ્ચમાને’’તિઆદિ.

    107-108.Ito paresūti ito dutiyavaggato paresu suttesu. Paṭhamanti paṭhamavagge paṭhamaṃ. Kasmā panettha evaṃ desanā pavattāti āha ‘‘evaṃ vuccamāne’’tiādi.

    અસમાહિતસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Asamāhitasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. અસમાહિતસુત્તં • 1. Asamāhitasuttaṃ
    ૨. દુસ્સીલસુત્તં • 2. Dussīlasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧-૨. અસમાહિતસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Asamāhitasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact