Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના

    2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā

    ૪૨૧. પનેતં અસેખન્તિ એતેન અસેખવિસયત્તા અસેખમેવ ઞાણન્તિ પરસ્સ લદ્ધિ, ન પન અસેખસ્સાતિ ઇમમત્થં દસ્સેતિ.

    421. Napanetaṃ asekhanti etena asekhavisayattā asekhameva ñāṇanti parassa laddhi, na pana asekhassāti imamatthaṃ dasseti.

    અસેખઞાણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Asekhañāṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૪) ૨. અસેખઞાણકથા • (44) 2. Asekhañāṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના • 2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના • 2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact