Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના

    2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā

    ૪૨૧. અસેખે આરબ્ભ પવત્તત્તા અસેખઞાણન્તિ પરસ્સ લદ્ધિ, ન અસેખે અસેખધમ્મે પરિયાપન્નન્તિ ઇમમત્થમાહ ‘‘એતેન…પે॰… દસ્સેતી’’તિ.

    421. Asekhe ārabbha pavattattā asekhañāṇanti parassa laddhi, na asekhe asekhadhamme pariyāpannanti imamatthamāha ‘‘etena…pe… dassetī’’ti.

    અસેખઞાણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Asekhañāṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૪) ૨. અસેખઞાણકથા • (44) 2. Asekhañāṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના • 2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૨. અસેખઞાણકથાવણ્ણના • 2. Asekhañāṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact