Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૯. આસેવનપચ્ચયકથાવણ્ણના

    9. Āsevanapaccayakathāvaṇṇanā

    ૯૦૩-૯૦૫. કોચિ આસેવનપચ્ચયં આસેવતિ નામાતિ યથા બીજં ચતુમધુરભાવં ન ગણ્હાતિ, એવં ભાવનાસઙ્ખાતં આસેવનપચ્ચયં ગણ્હન્તો આસેવન્તો નામ કોચિ નત્થીતિ અત્થો.

    903-905. Nakoci āsevanapaccayaṃ āsevati nāmāti yathā bījaṃ catumadhurabhāvaṃ na gaṇhāti, evaṃ bhāvanāsaṅkhātaṃ āsevanapaccayaṃ gaṇhanto āsevanto nāma koci natthīti attho.

    આસેવનપચ્ચયકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āsevanapaccayakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૨૧૬) ૯. આસેવનપચ્ચયકથા • (216) 9. Āsevanapaccayakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૯. આસેવનપચ્ચયકથાવણ્ણના • 9. Āsevanapaccayakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૯. આસેવનપચ્ચયકથાવણ્ણના • 9. Āsevanapaccayakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact